26 Beste verkooppagina WordPress-thema’s voor marketeers (2019)

Bent u op zoek naar het beste WordPress-thema voor de verkooppagina voor uw marketingcampagne? Verkooppagina’s of landingspagina’s WordPress-thema’s helpen marketeers bezoekers om te zetten in betalende klanten. In dit artikel hebben we enkele van de beste WordPress-thema’s voor verkooppagina’s voor marketeers met de hand geselecteerd.


Beste verkooppagina WordPress-thema's

Een verkooppagina-website maken met WordPress

Studies uitgevoerd door MarketingSherpa tonen aan dat 48% marketeers nieuwe bestemmingspagina’s maken voor elke campagne en 68% van de online bedrijven gebruikt meerdere bestemmingspagina’s om leads te genereren.

Als u een bedrijf bent dat producten en diensten online probeert te verkopen, heeft u een bestemmingspagina nodig die is ontworpen om verkopen en leads te genereren.

Een goede bestemmingspagina heeft een duidelijk weergegeven call-to-action, gevolgd door een uitsplitsing van functies en unieke verkoopargumenten van uw product of dienst.

Om een ​​verkooppagina-website met WordPress te maken, hebt u een domein en een WordPress-hostingaccount nodig.

We raden aan Bluehost te gebruiken omdat ze een van de grootste hostingbedrijven ter wereld zijn en een officiële WordPress-hostingpartner. Ze bieden onze gebruikers 60% korting + een gratis domein.

Raadpleeg voor meer informatie onze complete stapsgewijze handleiding voor het maken van een WordPress-website en u kunt binnen de kortste keren aan de slag.

Zodra u uw website gereed heeft, kunt u uw thema installeren. Laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-thema’s voor verkooppagina’s voor marketeers. Deze lijst is een mix van zowel betaalde als gratis thema’s en ze zijn allemaal mobiel responsief.

1. Highend

Hoogwaardig

Highend is een premium multifunctioneel WordPress-thema. Highend is ontworpen om gemakkelijk verkooppagina’s te maken en zit boordevol functies zoals meerdere kant-en-klare demosjablonen, waaronder een prachtige demo van één pagina. Het bevat ook paginabuilder met slepen en neerzetten, schuifregelaars, pictogramlettertypen, enz.

Binnenin vindt u ook verschillende paginasjablonen, aangepaste widgets, meerdere zijbalken en navigatiemenu-keuzes. Het is klaar voor WooCommerce, dus u kunt zelfs een online winkel aan uw website toevoegen.

2. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc is een prachtig WordPress-thema voor de verkooppagina dat ook gemakkelijk op sites met meerdere pagina’s kan worden gebruikt. Het is ontworpen voor zakelijke, apps, product- of fotografiewebsites. Het beschikt over een grote schermvullende schuifregelaar op de startpagina met transparant navigatiemenu en logo bovenaan.

Het wordt geleverd met 5 startpagina-indelingen, 4 creatieve koptekststijlen, meerdere portfolio-indelingen en volledige WooCommerce-ondersteuning.

3. Voortstuwing

Voortbewegen

Propel is een prachtig ontworpen WordPress-thema voor de verkooppagina. Het heeft een demo-installatie met één klik waarmee u snel een verkooppagina kunt maken. Ontworpen voornamelijk om een ​​thema van één pagina te zijn, maar het bevat ook afzonderlijke lay-outs voor blogs en eventuele extra pagina’s die u mogelijk wilt toevoegen.

Het heeft een mooi filterbaar portfolio met Ajax en prachtige animaties. De algehele look en feel van het thema is zeer modern met parallax-achtergronden, koptekst op volledig scherm en scherpe typografie.

4. Ultra

Ultra

Ultra is een krachtig en zeer flexibel WordPress-thema met een strak geïntegreerde visuele paginabuilder met slepen en neerzetten en eenvoudig toe te voegen inhoudsmodules. Het bevat ook verschillende kant-en-klare sjablonen voor verschillende industrieën zoals bureaus, spa’s, apps, bedrijven, enz.

Met het gebruiksgemak en een krachtige paginabuilder, kan Ultra worden gebruikt om binnen enkele minuten prachtige verkooppagina’s te maken. Het wordt ook geleverd met portfolio’s, WooCommerce-ondersteuning, schuifregelaars, galerijen, aangepaste widgets en nog veel meer.

5. Creativo

Creativo

Creativo is een WordPress-thema van één pagina dat geschikt is voor verkooppagina-, product-, bedrijfs- en portfoliowebsites. Dit geweldige multifunctionele thema wordt geleverd met verschillende demo’s met één klik, waaronder een verkoopgerichte website met één pagina. Je moet de inhoud gewoon vervangen door die van jezelf en je bent klaar om te gaan.

Het wordt geleverd met een ingebouwd portfolio-inhoudstype, volledige WooCommerce-ondersteuning, 7 skins, 3 ontwerplay-outs, meerdere headerlay-outs en onbeperkte kleurkeuzes. Het bevat ook freebies zoals een paginabuilder, een schuifregelaar en een plug-in voor live chat.

6. Indigo

Indigo

Indigo is een zeer aanpasbaar WordPress-thema om prachtige lay-outs voor verkooppagina’s te maken. Het wordt geleverd met slepen-en-neerzetten-modules waarmee u unieke lay-outs kunt maken die aan uw behoeften voldoen.

Om het nog gemakkelijker te maken, bevat Indigo demo-inhoud en kant-en-klare websites die u kunt gebruiken als startpunt voor uw eigen projecten. Het biedt ook meerdere sjablonen, galerijen, schuifregelaars, koptekststijlen en onbeperkte zijbalken.

7. OneEngine

Een pagina

OneEngine is een WordPress-thema met één pagina en een gedurfd en creatief ontwerp. Het heeft een heldere koptekst op volledig scherm bovenaan, gevolgd door het navigatiemenu en vervolgens inhoudssecties.

Het bevat services, teamleden, portfolio en een sectie over. Thema-instellingen zijn vrij eenvoudig aan te passen in een verkooppagina voor elk soort product of dienst.

8. Koehn

Koehn

Koehn is een prachtig ontworpen multifunctioneel WordPress-thema. Het maakt gebruik van de minimalistische ontwerpbenadering die voldoende ruimte laat om zeer boeiende lay-outs voor verkooppagina’s te creëren.

Het biedt een eenvoudige pagina-instelling met inhoud-widgets met slepen en neerzetten. Hiermee kunt u eenvoudig uw eigen kleuren gebruiken en beschikt u over aangepaste widgets voor sociale media, inhoudsdetectie en meerdere lay-outkeuzes.

9. Daglicht

Daglicht

Daglicht is een uitstekend WordPress-bestemmingspagina-thema met flexibele opties om uw verkooppagina te maken met slepen en neerzetten.

Het bevat parallax-scrollen, hero-afbeeldingen, schuifregelaars en een ingebouwd portfolio-gedeelte. Het is eenvoudig in te stellen en aan te passen met 2 homepaginalay-outs en 10 paginasjablonen.

10. Parallax Pro

Parallax Pro

Prallax Pro is gebouwd bovenop het Genesis-themakader en is ontworpen als een thema met één pagina. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het prachtige parallax-scrolleffecten met bovenaan een grote afbeelding op het volledige scherm.

De lay-out van de startpagina is volledig widgetized, zodat u eenvoudig inhoudsblokken kunt slepen en neerzetten om uw verkooppagina in te stellen. Andere functies zijn onder meer volledige WooCommerce-ondersteuning, aangepaste widgets, paginasjablonen en scherpe typografie.

11. Struct

Struct

Struct is ontworpen als een verkooppaginathema voor software, apps en SaaS-producten. Het beschikt over een strakke en moderne lay-out met een grote koptekstachtergrond en prominente call-to-actions.

Het heeft een volledig widgetized startpagina-lay-out met verschillende aangepaste widgets om inhoud en sociale media-functies toe te voegen. Het bevat ook services, projecten, team, faq, gidsen, klanten, getuigenissen en diavoorstellingen uit de doos.

12. Advent

Advent is een creatief WordPress-verkooppaginathema voor apps, software, producten, bedrijven, enz. Het bevat verschillende functies voor gebruikersbetrokkenheid zoals call-to-action-blok, abonnement, contactformulier en prijstabellen.

Het bevat een vergrootglasfunctie voor productafbeeldingen, pictogramlettertypen, integratie van sociale media en verschillende handige shortcodes. Het wordt geleverd met een afzonderlijke plug-in voor paginabuilder waarmee u ook uw eigen lay-outs voor verkooppagina’s kunt maken.

13. SinglePage

Enkele pagina

SinglePage is een gratis WordPress-verkooppagina-thema. Het ondersteunt fullscreen YouTube-video-achtergronden met parallax-effect. De homepage is onderverdeeld in verschillende secties met een plakkerig verticaal navigatiemenu. Het is vrij eenvoudig in te stellen en kan worden gebruikt om snel aan de slag te gaan met een mooie verkooppagina.

14. Nul

Nul

Zero is een modern WordPress-verkooppaginathema voor bureaus, software, apps, enz. Het heeft een prachtig ontworpen startpagina met een gelaagde lay-out.

Het wordt geleverd met ingebouwde secties om portfolio, klanten, services, secties toe te voegen. Het ondersteunt WooCommerce volledig, dus u kunt ook een online winkel aan uw site toevoegen.

15. Snor

Snor

Moustache is ontworpen om een ​​WordPress-verkooppagina-thema te zijn voor ontwerpers, fotografen, bureaus, enz. Het is flexibel genoeg om ook op sites met meerdere pagina’s te worden gebruikt.

Het wordt geleverd met secties om eenvoudig portfolio, klanten, services en teamleden toe te voegen. Moustache heeft een creatieve, moderne lay-out met aangepaste logo-ondersteuning, eenvoudige installatie, ingebouwde Google Maps en ondersteuning voor contactformulieren.

16. De Launcher

De Launcher

De launcher is een gratis landingsthema voor de aanstaande productlancering. Het kan ook worden gebruikt als een normale bestemmingspagina voor uw producten of services.

Het wordt geleverd met eenvoudige aanpassingsopties, call-to-action plaatsing, vast menu, klantengedeelte en prijstabel. Het is volledig responsief, SEO-vriendelijk en compatibel met WooCommerce.

17. Landing

landen

Landing is een krachtig WordPress-verkooppaginathema dat wordt geleverd met meer dan 25 vooraf ontworpen lay-outs. Het wordt ook geleverd met een paginabuilder met slepen en neerzetten, waarmee u bestaande lay-outs kunt bewerken en nieuwe kunt maken.

U krijgt meerdere kopteksttypen, zodat u talloze bestemmingspagina’s kunt maken met verschillende stijlen en lay-outs. Andere functies zijn onder meer portfolio, getuigenissen, evenementen, integratie van sociale media en eCommerce-ondersteuning.

18. Vragen

Snel

Prompt is een gratis landings- en verkooppagina WordPress-thema. Het heeft een minimalistische lay-out met een smalle breedte met een uitgelicht gedeelte met prominente call-to-action. Het bevat drie widget-ready gebieden, één navigatiemenu, sociale profielen en Font Awesome-ondersteuning.

19. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Atmosphere Pro is een WordPress-bedrijfsthema dat is gebouwd voor het Genesis-themakader. Het wordt geleverd met een prachtige afbeelding op het volledige scherm met een call-to-action.

Het ontwerp van Theme gebruikt veel open ruimte om een ​​ruime lay-out te creëren die er verfrissend uitziet. Het maakt gebruik van grote afbeeldingen en scherpe typografie. Het is klaar voor WooCommerce en geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties.

20. Screenr

Screenr

Screenr is een gratis WordPress-bedrijfsthema van één pagina. De homepaginalay-out maakt gebruik van een koptekstafbeelding op volledig scherm, gevolgd door een widgetized homepagegebied. Het bevat aangepaste widgets, aangepaste paginasjablonen, parallax-achtergrondeffecten en eenvoudige thema-instelling met live customizer.

21. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro is een modern WordPress-thema voor apps, digitale media en productwebsites. De startpagina van Theme bevat meerdere widgetgebieden, een grote afbeelding voor de kop met call-to-action en aangepaste widgets om uw verkooppagina in enkele minuten op te bouwen.

Het wordt geleverd met een optiepaneel voor thema’s en ondersteuning voor live aanpassing. Het heeft meerdere lay-outkeuzes, kleurenschema’s en een volledig aanpasbaar koptekstgebied met aangepaste logo-ondersteuning.

22. Zweven

Vlotter

Float is een prachtig WordPress-thema dat is geoptimaliseerd voor verkoop en conversie. Het wordt geleverd met een ingebouwde paginabuilder waarmee u paginalay-outs kunt maken of wijzigen om aan uw eigen behoeften te voldoen. Het bevat verschillende kant-en-klare sjablonen om bijna elk soort verkooppagina te maken.

Het heeft alle gebruikelijke premium-themafuncties, waaronder parallax-scrollen, integratie van sociale media, aangepaste achtergronden, onbeperkte kleuren, aangepaste widgets en nog veel meer.

23. Elbrus

Elbrus

Elbrus is een prachtig WordPress-thema dat is ontworpen voor marketing-, product- en zakelijke websites. Het beschikt over een zeer flexibele homepagina-indeling die gemakkelijk kan worden gebruikt als verkooppagina.

Het is eenvoudig in te stellen met ingebouwde secties voor producten, services, teams, klanten en testimonials. De startpagina gebruikt prachtige animaties en parallax-scrolleffecten.

24. Lensdop

Lensdop

Lenscap is een prachtig vormgegeven WordPress-thema voor bedrijven, marketeers en verkooppagina’s. Het heeft een zeer aanpasbare contentcarrousel die kan worden gebruikt als de sitekop. Het bevat prachtige foto- en videogalerij-sjablonen met lightbox-pop-up voor een meeslepende kijkervaring.

Het instellen van het thema is ontworpen om eenvoudig te zijn, het gaat uit de weg en laat u zich concentreren op het toevoegen van inhoud. Alle thema-opties zijn beschikbaar onder live thema-aanpassing. Het is uit de doos klaar voor WooCommerce en biedt uw gebruikers een zeer schone winkelervaring.

25. Modules

Modules

Modules is een goed gemaakt WordPress-thema dat perfect is om elk soort verkooppagina te maken. Het vereist een modulaire ontwerpbenadering en wordt geleverd met verschillende kant-en-klare modules die u kunt slepen en neerzetten om uw lay-outs te bouwen.

Het bevat ook verschillende kant-en-klare demo-websites die u kunt gebruiken als startpunt voor uw verkooppagina. Het heeft verschillende aangepaste widgets, onbeperkte zijbalken, koptekststijlen, video-achtergrondondersteuning, Google Fonts en WooCommerce-ondersteuning.

26. Lune

Lune

Lune is een flexibel WordPress multifunctioneel thema met meerdere lay-outs van verkooppagina’s. Het bevat een installatieprogramma voor demo-inhoud met één klik waarmee u snel een verkooppagina kunt maken. Het wordt ook geleverd met een plug-in voor paginabuilder met thema-specifieke extensies.

Binnenin zitten 350 secties, 10 koptekststijlen, 7 voettekststijlen en verschillende aangepaste widgets. Het wordt geleverd met een breed scala aan aanpassingsopties die kunnen worden gebruikt om een ​​echt unieke verkooppagina te maken.

27. Atomic

atomair

Atomic is een elegant ontworpen multifunctioneel thema voor marketeers en bedrijven. Het bevat ingebouwde secties om eenvoudig projecten, personeelsprofielen, klantengetuigenissen, diensten, enz. Te presenteren. Het bevat ook standaard WooCommerce-ondersteuning en u kunt het gebruiken om eenvoudig een online winkel aan uw site toe te voegen..

Thema-instelling is vrij eenvoudig en overweldigt gebruikers niet met te veel opties. U kunt live thema-aanpassing gebruiken om koptekst, menu’s, accentkleuren, enz. In te stellen. Het wordt geleverd met een prachtig koptekstontwerp met geavanceerde opties zoals ondoorzichtigheid van de koptekst, voorgrondkleur en welkomsttekst.

Dat is het voor nu.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-thema’s voor de verkooppagina voor uw projecten. Misschien wilt u ook onze gids zien over hoe u leadgeneratie in WordPress kunt doen als een professional.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map