27 beste hotel WordPress-thema’s met prachtige ontwerpen (2020)

Bent u op zoek naar de beste WordPress hotelthema’s?


Het bouwen van een website voor uw hotel hoeft niet moeilijk te zijn. Met WordPress hotelthema’s kunt u eenvoudig uw hotelwebsite starten, zodat meer reizigers een reservering kunnen maken bij uw hotel.

In dit artikel delen we de beste WordPress-hotelthema’s om u te helpen bij het selecteren van de perfecte look voor uw hotelwebsite.

Beste WordPress-hotelthema's

Een hotelwebsite bouwen met WordPress

Eerst moet u ervoor zorgen dat u het juiste websiteplatform kiest om uw hotelwebsite te bouwen. Een door uzelf gehoste WordPress.org-site geeft u de vrijheid en tal van aanpassingsmogelijkheden.

Vervolgens moet u zich aanmelden voor webhosting. Alle websites hebben hosting nodig omdat hierdoor uw websitebestanden worden opgeslagen.

Je hebt ook een domeinnaam nodig. Dit wordt het adres van uw website en dit is wat gebruikers in hun browser typen om uw website te bereiken (bijvoorbeeld wpbeginner.com of google.com).

We raden aan om Bluehost of SiteGround te gebruiken. Ze zijn een van de grootste hostingbedrijven ter wereld en een officiële WordPress-hostingpartner.

Raadpleeg onze gids voor meer aanbevelingen over het kiezen van de beste WordPress-hosting.

Nadat u zich heeft aangemeld voor hosting, is de volgende stap het installeren van WordPress. Volg de instructies in onze handleiding voor het starten van een WordPress-bloggids en u bent binnen de kortste keren aan de slag.

Na het installeren van WordPress kunt u een thema kiezen uit onze deskundige selectie van de beste WordPress hotelthema’s.

Hulp nodig bij het installeren van het thema? Volg de instructies in onze stap voor stap hoe u een WordPress-themagids voor beginners installeert.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-hotelthema’s. Deze lijst bevat zowel gratis als betaalde WordPress-thema’s en ze zijn allemaal volledig mobiel responsief.

1. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een multifunctioneel thema voor allerlei soorten WordPress-websites. Het wordt geleverd met meerdere kant-en-klare lay-outs, inclusief een sjabloon voor hotel en resorts. Het heeft betaalde extensies om meer functies aan uw website toe te voegen. Dit thema heeft een widget-layout waardoor het eenvoudig is om secties en elementen op de homepage toe te voegen.

Het heeft ondersteuning voor WooCommerce, paginabuilders met slepen en neerzetten en RTL-talen. OceanWP heeft eenvoudige opties in de backend om uw hotelwebsite te beheren.

2. Astra

Astra

Astra is een stijlvol WordPress-thema. Het wordt geleverd met veel demo-websites voor verschillende zakelijke niches zoals hotel en BnB’s. Met Astra kunt u uw hotelwebsite starten en alle vereiste functies toevoegen, waaronder online boeken, fotogalerijen, voorzieningen en meer.

Het is lichtgewicht en sneller in prestaties. U kunt de kleuren, lettertypen en achtergrond van het thema aanpassen met de WordPress-aanpasser met live preview.

3. SixtyOne

Eenenzestig

SixtyOne is een prachtig premium WordPress-thema voor hotels. Het wordt geleverd met een ingebouwd boekingsaanvraagformulier en een zeer aanpasbare startpagina-indeling. De startpagina bevat een grote schuifregelaar gevolgd door een call-to-action.

Het heeft secties om gemakkelijk galerijen toe te voegen en een volledig hotelkamerbeheersysteem. Bezoekers kunnen eenvoudig datums selecteren en de beschikbaarheid van kamers direct vanaf de startpagina controleren. Het wordt ook geleverd met aangepaste widgets voor sociale media-accounts en paginasjablonen voor de kamer, kamercategorie, sjablonen voor galerijvermeldingen, aangepast contact, locatie en boekingspagina’s.

4. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een zeer aanpasbaar WordPress hotelthema. Het heeft een eenvoudig te configureren startpagina-indeling en wordt geleverd met ondersteuning voor het aanpassen van live thema’s, waarmee u thema-instellingen eenvoudig kunt aanpassen met een live voorbeeld.

Het wordt geleverd met een prachtige startpagina-schuifregelaar met call-to-action-knop, contactformulier en sjablonen voor meerdere pagina’s.

5. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro is een WordPress-thema van StudioPress, speciaal ontworpen voor hotels, accommodatie en reissites. Het bevat een achtergrondafbeelding over de volledige breedte in de koptekst met een aangepast logo, een zoekbalk, een navigatiemenu en een abonnementsvak. Hiermee kunt u aanbevolen inhoud weergeven in een rasterlay-out op de startpagina.

Het is gebouwd bovenop het Genesis Framework, wat het thema krachtig maakt. Essence Pro is volledig aanpasbaar en ondersteunt WooCommerce om uw online winkel voor hotelservices te creëren.

StudioPress maakt nu deel uit van WP Engine, het populairste beheerde WordPress-hostingbedrijf. U kunt dit thema en alle 35+ andere StudioPress-thema’s krijgen als u zich aanmeldt voor WP Engine-hosting om uw website te bouwen.

Bonus: WPBeginner-gebruikers krijgen ook 20% extra korting. Ga aan de slag met WP Engine.

6. Sun Resort

Sun Resort

Sun Resort is een elegant en gebruiksvriendelijk WordPress hotelthema. Het wordt geleverd met een prachtige startpagina-indeling met een grote schuifregelaar met call-to-action-knoppen. Het heeft een ingebouwd boekingsformulier waarmee uw bezoekers eenvoudig rechtstreeks vanaf uw website boekingen kunnen aanvragen.

Het wordt geleverd met meerdere inhoudstypen om eenvoudig kamers, galerijen, attracties, video’s, getuigenissen en services toe te voegen. Het heeft een thuisbouwer met slepen en neerzetten waarmee u deze secties eenvoudig op de voorpagina kunt weergeven.

7. Hotelia

Hotelia

Als je op zoek bent naar een veelzijdig hotelthema, ga dan naar Hotelia. Het is gebouwd voor hotels, resorts, bed & breakfast en vakantiewoningen. Het heeft een afbeeldingsschuifregelaar en een afbeeldingengalerij om uw hotelkamers prachtig weer te geven. Hiermee kunt u hotelvoorzieningen zoals een fitnessruimte, spa, restaurant, enz. In een professionele stijl weergeven.

Het kan uw Flickr-foto’s integreren in elk widgetgebied. Hotelia heeft een sectie voor promotionele video- en kamercategorieën over de volledige breedte.

8. Kea

Kea

Kea is een uitstekend WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor websites van hotels en resorts. Het wordt geleverd met ingebouwde functies om hotelkamers, kamertypes en prijstabel weer te geven. Hiermee kunt u uw eigen online boekingsformulier toevoegen en elke andere nuttige oplossing voor uw hotelwebsite integreren.

Het ondersteunt video-achtergrond en beeldschuifregelaar om bezoekers aan te trekken. Kea heeft aangepaste Elementor-widgets en paginabuilder met slepen en neerzetten om uw pagina’s te ontwerpen.

9. Santorini Resort

Santorini

Santorini Resort is een WordPress-thema voor hotels, resorts, verhuur, pensions, enz. Het wordt geleverd met een ingebouwd boekingsformulier en een kamerbeheersysteem. De startpagina heeft een grote schuifregelaar met call-to-action-knop.

Het wordt geleverd met secties om eenvoudig kamers, galerijen, attracties, video, getuigenissen en services toe te voegen. De lay-out van de startpagina is eenvoudig in te stellen en biedt tal van aanpassingsmogelijkheden.

10. Arcadia

Arcadia

Arcadia is een modern WordPress-thema voor hotels, motels en reissites. Het beschikt over een grote schuifregelaar op volledig scherm, aangepaste achtergronden, aangepaste kopteksten en heel veel aanpassingsmogelijkheden. U kunt eenvoudig een thema instellen met de live-aanpasser en uw eigen unieke kleurenschema’s maken.

Het wordt geleverd met een ingebouwd sjabloon voor boekingsformulieren en u kunt ook gemakkelijk tools van derden integreren om boekingen af ​​te handelen. Het heeft aangepaste widgets voor integratie van sociale media en sjablonen voor meerdere pagina’s voor verschillende secties van uw website.

11. HotelEngine stijlvol

HotelEngine Stijlvol

HotelEngine Classy is een krachtig en zeer aanpasbaar WordPress-thema voor hotels, resorts en hospitality-websites. Op de voorpagina staat een prachtige fullscreen slider met een boekingsformulier onderaan het scherm.

Het wordt geleverd met kamersjablonen, services, locatie- en galerijsjablonen. Het heeft ook getuigenissen, een aangepast logo, meerdere kleurenschema’s en een eenvoudig te gebruiken paneel met thema-opties.

12. Palermo

Palermo

Palermo is een elegant ontworpen WordPress hotelthema. Het heeft een lay-out met twee kolommen met een plakkerige zijbalk en een achtergrond op volledig scherm. U kunt een enkele afbeelding of een schuifregelaar als achtergrond gebruiken.

Het wordt geleverd met kamers, galerijen, restaurants en sjablonen voor routepagina’s. Het heeft een kamerbeheersysteem waar u eenvoudig kamers kunt toevoegen met hun faciliteiten, tarieven, foto’s en beschrijvingen. Het heeft ook een ingebouwd gedeelte met getuigenissen, een contactformulier, attracties en een bloggedeelte.

13. Imperiaal

Imperial

Imperial is een prachtig WordPress-thema voor hotels met een vaste zijbalk met twee kolommen. Het wordt geleverd met kant-en-klare sjablonen voor pagina’s zoals attracties, getuigenissen, fotogalerijen, kamers en tarieven, accommodatie, enz. Het heeft een aparte pagina voor de blogsectie, een startpagina en een robuust optiescherm voor thema’s..

14. Olympus Inn

Olympus Inn

Olympus is een ander modern WordPress-hotelthema voor resorts, hotels, vakantiewoningen, enz. Het beschikt over een prachtige grote homepagina-schuifregelaar met een boekingsformulier-overlay en een call-to-action-knop.

Het wordt geleverd met tal van aanpassingsmogelijkheden en heeft secties om gemakkelijk kamers, attracties, galerijen, getuigenissen, enz. Toe te voegen. De lay-out van de startpagina is eenvoudig in te stellen met een slepen en neerzetten lay-outbouwer.

15. HotelEngine comfortabel

Comfortabel

HotelEngine Comfy is een prachtig vormgegeven WordPress-thema voor hotels. Het heeft een ingebouwd boekingsformulier voor hotelkamers en een kamerbeheergedeelte. Het wordt geleverd met prachtige fotogalerijen en schuifregelaars waarmee u foto’s van uw kamers en nabijgelegen attracties kunt toevoegen.

Het heeft meerdere kleurenschema’s, aangepaste widgets en een krachtig paneel met thema-opties.

16. Prestige

Prestige

Prestige is een prachtig ontworpen WordPress-thema voor hotels, motels, horeca en reisgerelateerde websites. Hiermee kunt u eenvoudig uw startpagina-indeling bouwen met behulp van aangepaste widgets in live customizer. U kunt ook de kleuren van lettertypen wijzigen om uw eigen unieke stijlen te creëren.

Prestige wordt geleverd met integratie van sociale media, aangepaste widgets, schuifregelaars en aangepaste achtergronden. Het heeft ook sjablonen voor meerdere pagina’s voor verschillende secties van uw website.

17. Zermatt

Zermatt

Zermatt is een verbluffend mooi WordPress-thema voor hotels, hostels, huurwoningen en vakantiehuizen. Het beschikt over een homepagina-schuifregelaar op volledig scherm met een call-to-action-knop. Het wordt geleverd met een ingebouwd boekingsformulier en een kamersectie.

Zermatt wordt geleverd met veel aanpassingsmogelijkheden waarmee u het thema echt kunt aanpassen. Het heeft veel aangepaste widgets voor sociale media, boekingsformulier, galerijen, enz. Het komt ook met een drag-and-drop homepage-layout builder.

18. HotelBooking

HotelBooking

HotelBooking-thema voor WordPress-hotelwebsites wordt geleverd met een ingebouwd kamerboekingssysteem. Het heeft een widget-startpagina, wat betekent dat u widgets kunt slepen en neerzetten om uw eigen startpagina-indeling te maken.

Het zit boordevol functies die de hotelwebsite mogelijk nodig heeft, zoals een servicesectie, evenementenkalender, meertalige ondersteuning, promotieprijzen, enz.

19. Philoxenia

Philoxenia

Philoxenia is een stijlvol WordPress hotelthema met een prachtig ontwerp met prachtige kleuren. Qua functionaliteit krijg je een volledig functioneel boekingsformulier, een kamerbeheersysteem, prachtige fotogalerijen, video’s, etc.

Het instellen van het thema is vrij eenvoudig met slepen en neerzetten startpagina-indeling en paneel met thema-opties. Het wordt geleverd met meerdere kleurenschema’s en heeft aangepaste paginasjablonen en aangepaste widgets.

20. Reisweg

Reisweg

Travel Way is een elegant WordPress-thema voor reis-, toerisme- en hotelwebsites. Het belangrijkste kenmerk van het thema is de homepage die een achtergrondafbeelding over de volledige breedte gebruikt met navigatiemenu, logo, sociale pictogrammen en call-to-action-knoppen. Het werkt met alle populaire boekingsservices van derden en wordt geleverd met ondersteuning voor live thema-aanpassing.

21. Hotelone

Hotelone

Hotelone is een gratis WordPress-thema voor hotels, resorts, logies en ontbijt, enz. Het beschikt over een afbeeldingsschuifregelaar met beoordelingen en knoppen. Het werkt goed met boekingsplug-ins van derden en plug-ins voor WordPress-formulierbouwers. Het werkt ook met alle populaire galerij-plug-ins, schuifregelaars en Travel Maps-plug-ins. Hiermee kunt u uw hotelwebsite bouwen met plug-ins zonder te vertrouwen op het thema.

22. Milos

Milos

Milos is een prachtig WordPress hotelthema dat wordt geleverd met een prachtige schuifregelaar of parallax-achtergrond op volledig scherm op de startpagina. Het heeft kamersjabloon, servicesectie en externe online boekingsintegratiefaciliteit. Als uw hotel een restaurant heeft, biedt dit thema een speciaal menubeheersysteem.

Het ondersteunt ook meertalige sites die WPML gebruiken en wordt geleverd in meerdere kleurenschema’s.

23. Hestia

Hestia

Hestia is een multifunctioneel WordPress-thema dat kan worden gebruikt om een ​​hotelwebsite te maken. Het wordt geleverd met eenvoudig te beheren secties voor services, getuigenissen, personeel en hotelportfolio. Het integreert ook Google Maps prachtig om uw hotellocatie op een grote kaart te tonen. Hestia wordt geleverd met fotogalerijen en meerdere lay-outkeuzes.

Het ondersteunt volledig paginabouwers om uw eigen lay-out te ontwerpen. Dit thema werkt geweldig met WooCommerce en andere handige WordPress-plug-ins.

24. Aegean Resort

Aegean Resort

Aegean is een stijlvol WordPress-thema voor hotels, resorts en reissites. Het wordt geleverd met een boekingsformulier en een grote schuifregelaar op de voorpagina. U kunt ook eenvoudig een boekingssysteem van derden integreren.

Het heeft een prachtige sjabloon voor galerijen, meerdere lay-outkeuzes, meerdere zijbalken en widget-ready gebieden. Het zit ook boordevol shortcodes, zodat u eenvoudig ontwerpelementen zoals kleurvakken, accordeons en actieknoppen aan uw bestemmingspagina’s kunt toevoegen met behulp van eenvoudige shortcodes.

25. Aanwezigheid

Aanwezigheid is een multifunctioneel WordPress-thema dat ideaal is voor hotels, reis- en toerismewebsites. Dit flexibele WordPress-thema wordt geleverd met meerdere paginalay-outs. Het heeft 10 demo-websitesjablonen, waaronder een demo van een hotelwebsite.

Het is compatibel met kamerboekingssystemen van derden. Het wordt ook geleverd met een paginabuilder, prachtige afbeeldingengalerijen en een gedeelte met getuigenissen.

26. HotelMotel

HotelMotel

HotelMotel is een modern, stijlvol, volledig responsief WordPress-thema voor hotels en accommodatie-websites. Het wordt geleverd met meerdere kleurkeuzes, een ingebouwd boekingsformulier dat kan worden vervangen door een boekingssysteem van derden als u dat wilt. Het wordt ook geleverd met onbeperkte schuifregelaars, diavoorstellingen, ondersteuning voor aanbevolen afbeeldingen, shortcodes en vele andere functies.

27. Landinstellingen

Landinstellingen

Locales is een krachtig WordPress-directorythema voor reis-, toerisme- en hotelwebsites. Het wordt geleverd met een ingebouwde directory-component waarmee u hotels, winkels, restaurants, cafés en andere nabijgelegen attracties kunt vermelden.

Het wordt geleverd met een prachtige weergave van vermeldingen op de voorpagina in een rasterlay-out met grote afbeeldingen. Het heeft talloze aanpassingsopties en wordt geleverd met demogegevens die u kunt importeren om snel aan de slag te gaan.

Dat is het voor nu.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het kiezen van het beste WordPress-hotelthema voor uw website. Misschien wilt u ook onze stapsgewijze WordPress SEO-gids voor beginners bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me