41 Beste gratis WordPress-fotografiethema’s (keuze van experts)

Bent u op zoek naar de beste gratis WordPress-fotografie-thema’s voor uw website? WordPress wordt gebruikt door duizenden fotografen, ontwerpers en artiesten van over de hele wereld om hun portfolio en foto’s prachtig weer te geven. In dit artikel laten we u meer dan 40 beste gratis WordPress-fotografiethema’s zien die u op uw website kunt gebruiken.


Het vinden van de beste gratis WordPress-fotografie-thema's

Bekijk voordat we beginnen onze gids over het selecteren van het perfecte thema voor WordPress. Het helpt je de dingen te begrijpen waarnaar je moet zoeken in een WordPress-thema.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste gratis WordPress-fotografiethema’s.

1. Portfolio Galerij

Portfolio Galerij

Portfolio Gallery is een volledig responsief en gratis WordPress-fotografie-thema. Het wordt geleverd met sjablonen voor meerdere pagina’s en een lightbox-pop-up om uw foto’s prachtig weer te geven.

2. Diafragma

Opening

Dit toepasselijk genaamde thema is een volledig responsief WordPress-fotografiethema. Het wordt geleverd met een ingebouwde schuifregelaar op volledig scherm om uw foto’s op uw startpagina weer te geven.

3. Tography Lite

Topografie Lite

Topografie is een prachtig gratis WordPress-thema dat is ontworpen voor fotografieblogs. Het heeft een minimalistisch ontwerp met focus op afbeeldingen en typografie.

4. Fotosessie

Fotosessie

Zoals de naam al doet vermoeden, is Photo Session een volledig responsief gratis WordPress-fotografiethema. Het wordt geleverd met een schuifregelaar op volledig scherm en compacte navigatiemenu’s.

5. Divina

Divina

Divina is een modern WordPress-thema voor gratis fotografie. Het wordt geleverd met een zij-header die ook fungeert als uw navigatiemenu en zijbalk. Het verdwijnt sierlijk op mobiele apparaten en tablets. Divina is perfect voor fotografen, modeblogs, modellenbureaus, enz.

6. Fotowereld

Foto wereld

Photo World is een volledig responsief en WooCommerce-klaar fotografie-thema voor WordPress. Het wordt geleverd met een schuifregelaar op volledig scherm op de startpagina met miniatuurweergaven.

7. Lens

Lens

Lens is een responsief WordPress-thema dat ideaal is voor fotografen, ontwerpers en adverteerders. Het wordt geleverd met prachtige galerijlay-outs, over paginasjabloon en sociaal menu.

8. Kalfsvlees

Kalfsvlees

Kalfsvlees is een eenvoudig WordPress-thema dat is ontworpen om afbeeldingen en galerijen te laten zien. Het is een multifunctioneel thema en kan met bijna elk soort WordPress-site worden gebruikt.

9. Patio

Patio

Met een minimalistische ontwerpbenadering is Patio een responsief WordPress-thema voor fotografen en ontwerpers. Het gebruikt de ingebouwde aanbevolen afbeeldingen om uw startpagina te beheren in een prachtige responsieve lay-out.

10. Inovate

Inovate

Inovate is een heel eenvoudig blogthema met focus op bruikbaarheid. Het wordt geleverd met een showcase-sjabloon waarmee u uw foto’s, afbeeldingen en andere werken prachtig kunt presenteren.

11. Quest

Zoektocht

Quest is een krachtig en modern multifunctioneel WordPress-thema. Dankzij de flexibiliteit kunt u het zowel voor een portfolio- of fotografiewebsite als voor een zakelijke website gebruiken. Het is kleurrijk en zeer aanpasbaar.

12. Harmonisch

Harmonisch

Harmonic is een prachtig WordPress-thema met afbeeldingen op volledig scherm. Ideaal om uw foto’s, portfolio weer te geven of te gebruiken voor reis- of modeblog.

13. Buitenissig

Gek

Freak is een elegant WordPress-thema met een prachtige parallax-header. Het wordt geleverd met een ingebouwde responsieve schuifregelaar, grote afbeeldingen en meerdere paginalay-outs.

14. Zifer Child

Zifer Child

Zifer is een subthema van Zerif Lite. Het is ontworpen om meer gericht te zijn op fotografie- en portfoliowebsites. Het ziet er verbluffend mooi uit op alle apparaten.

15. ProtoPress

ProtoPress

ProtoPress is ontworpen voor portfolio- en fotografiewebsites. Het is een krachtig thema met veel opties. Het beschikt over meerdere lay-outs, aanbevolen inhoudsgebieden, showcases, volledig configureerbare zijbalkbreedte, schuifregelaar met 3D-effecten, Google Fonts, enz.

16. Yuuta

Yuuta

Yuuta hanteert een zeer visuele maar toch zeer simplistische benadering van het WordPress-fotografie-thema. Het wordt geleverd met meerdere stijlen voor verschillende berichtformaten. Ideaal voor fotoblogs en visuele dagboeken, maar kan ook gemakkelijk worden gebruikt voor andere soorten websites.

17. Adriondack

Adriondack

Adirondack wordt geleverd met een prachtige rasterlay-out, waardoor het een perfecte keuze is voor fotografiewebsites. Het beschikt over grote afbeeldingen, prachtige typografie, thuis- en bloglay-outs en de standaard WordPress-themafuncties zoals aangepaste menu’s en achtergrond.

18. Samenhangend

Samenhangend

Coherent is een verbluffend WordPress-thema met header-afbeeldingen op volledig scherm en prachtige typografie. Het beschikt over een compact navigatiemenu, sociaal menu, schuifpaneel en andere standaardfuncties.

19. Biancaa

Biancaa

Een extreem eenvoudig te gebruiken WordPress-thema. Bianca is een minimalistisch WordPress-fotografie- of portfoliothema. Het is mobiel klaar en ziet er geweldig uit op alle apparaatformaten.

20. SG-venster

SG-venster

SG Window is een zeer aanpasbaar thema voor fotografie of reissites. Het is volledig responsief en heeft een homepage met rasterlay-out. Het heeft meerdere zijbalken, paginasjablonen en aangepaste widgets.

21. RokoPhoto Lite

RokoPhoto Lite

Rokophoto lite is een thema dat is ontworpen voor fotobloggers. Het richt zich op het visuele uiterlijk van uw afbeeldingen en uw inhoud. Het heeft een minimalistische ontwerpbenadering die er erg elegant en rustgevend uitziet.

22. Gebrandschilderd glas

Glas-in-lood

Stained Glass is een feature-rijk en zeer aanpasbaar thema. Het wordt geleverd met meerdere zijbalken en u kunt de lay-out kiezen uit de thema-aanpassing. U kunt kiezen uit vier kolommen met rasterlay-out voor uw blog en archiefpagina.

23. Avnii

Avnii

Avnii is een bootstrap gebaseerd volledig responsief WordPress-thema. Het heeft een eenvoudig aanpassingspaneel, meerdere kleurenschema’s, een ingebouwde schuifregelaar en sjablonen voor meerdere pagina’s. Het is een multifunctioneel thema, wat betekent dat je het voor elk soort WordPress-site kunt gebruiken.

24. Dream Way

Droom weg

Dream Way is een subthema van SG Windows (hierboven genoemd). Het erft alle kenmerken van het bovenliggende thema met een eigen stijl. Dream Way heeft meerdere lay-outkeuzes zoals rechterzijbalk, linkerzijbalk of lay-outs met drie kolommen. Het ondersteunt ook WooCommerce en kan ook op eCommerce-websites worden gebruikt.

25. Panaroma

Panorama

Panorama is een verbluffend mooi WordPress-fotografiethema. Het beschikt over grote schuifregelaars die de startpagina overnemen en een zeer interactieve en boeiende gebruikerservaring bieden. De blog- en archiefpagina’s hebben de gebruikelijke bloglay-out.

26. Jax Lite

Jax Lite

Maak een verbluffende portfolio- of fotografie-website met Jax Lite, een minimalistisch en stijlvol WordPress-thema. Jax Lite heeft een metselwerkrasterlay-out met een grote parallax-achtergrond in de koptekst. Het heeft een compact navigatiemenu dat geweldig werkt op zowel mobiele als desktop-apparaten.

27. Eryn

Eryn

Eryn is een fris mooi thema met de nadruk op persoonlijk bloggen. Het heeft een indeling met twee kolommen en een grote achtergrond voor de koptekstkolom. Het reageert volledig en heeft een compacte navigatie- en zoekbalk.

28. Geweldig

Super goed

Geweldig is een multifunctioneel WordPress-thema met veel aanpassingsmogelijkheden. Het heeft een prachtige homepage-layout waardoor het ideaal is voor een fotografie website. Het heeft een aangepaste koptekst, aangepaste achtergrond, meerdere paginalay-outs, sociale menu’s, contactgegevens en meerdere widget-ready gebieden.

29. Foto perfect

Foto perfect

Photo Perfect is een fotografiethema dat ideaal is voor modefotografie, reclamebureaus en modellenbureaus. Het thema bevat grote afbeeldingen, rasterlay-out, schuifregelaar en compact menu.

30. Silvia

Silvia

Silvia is een WordPress-thema met minimalistische stijlfotografie. Het is ontworpen met een focus op fotografie, grafisch ontwerp, mode, kunst, architectuur, interieurontwerp en andere creatieve velden. Het is volledig responsief, klaar voor het netvlies en SEO-vriendelijk.

31. Reisverhalen

Reisverhalen

Zoals de naam al doet vermoeden, is Travel Stories een WordPress-thema gericht op verhalen vertellen, reizen en foto’s. Het heeft een zeer visuele stijl met de focus op foto’s als de meest visuele inhoud op het scherm.

32. SKT Zwart

SKT Zwart

SKT Black is een multifunctioneel WordPress-thema met veel aanpassingskeuzes. Het gebruikt een schuifregelaar op volledig scherm op de startpagina en op raster gebaseerde lay-out, waardoor het een uitstekende keuze is voor fotografie-websites.

33. Maker

Maker

Maker is een elegant en minimalistisch WordPress-fotografiethema. Met veel witruimte en op raster gebaseerde lay-out creëert het een zeer interessant en simplistisch gevoel. Het is heel eenvoudig in te stellen en aan te passen.

34. Hitchcock

Hitchcock

Hitchcock is een visueel verbluffend WordPress-fotografiethema met een parallax-achtergrond op volledig scherm. Grote foto’s en compacte menu’s laten uw foto’s eruit springen.

35. Azerbeidzjan

Azerbeidzjan

Azerbeidzjan is een eenvoudig blogthema met een minimalistische ontwerpbenadering. Het is volledig responsief en ondersteunt alle standaard WordPress-functies, zoals aangepaste achtergrond, koptekstafbeeldingen, grote afbeeldingen, responsieve lay-out, enz.

36. Top

Hoogtepunt

Pinnacle is een gewaagd multifunctioneel WordPress-thema. Het zit boordevol functies en wordt geleverd met eenvoudige aanpassingsopties.

37. Gridsby

Gridsby

Gridsby is een prachtig op raster gebaseerd WordPress-fotografiethema. Het maakt gebruik van een metselwerklay-outraster met een compact navigatiemenu en een sociaal menu. Dit geeft uw foto’s een prominente plaats. Het is heel eenvoudig in te stellen en wordt geleverd met alle standaardfuncties.

38. Promenade

Promenade

Boardwalk is een elegant en WordPress-fotografiethema met een minimalistische ontwerpbenadering. Het beschikt over horizontaal scrollen, waardoor het behoorlijk aantrekkelijk en mooi is voor fotografie en andere visuele inhoud.

39. Wiles

Wiles

Wiles is een eenvoudig blauw WordPress-thema. Het gebruikt aanbevolen afbeeldingen en uittreksels voor de op raster gebaseerde lay-out op de start-, archief- en blogpagina’s.

40. Obscura

Obscura

Een stijlvol, schoon en eenvoudig WordPress-thema, Obscura heeft grote afbeeldingen en een prachtige lay-out met twee kolommen. Ontworpen voor fotografiethema’s, het kan ook worden gebruikt als een multifunctioneel thema.

41. Canard

Canard

Canard heeft drie navigatiemenu’s en een prachtige op raster gebaseerde lay-out. Het is ontworpen om uw foto’s, kunst en andere visuele inhoud elegant weer te geven. Het ondersteunt alle standaard WordPress-functies, met eenvoudige aanpassingsopties en volledig mobiel reagerend.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van het beste gratis WordPress-fotografiethema voor je website. Misschien wilt u ook onze gids zien over hoe u eenvoudig prachtige responsieve afbeeldingsgalerijen in WordPress kunt maken met Envira.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map