42 beste eenvoudige WordPress-thema’s die u zou moeten proberen (2020)

Bent u op zoek naar het schoonste, eenvoudigste en gemakkelijkst te gebruiken WordPress-thema voor uw website?


Veel WordPress-thema’s worden geleverd met tal van opties, waardoor het moeilijk is om in te stellen en te gebruiken. Beginners zoeken echter naar eenvoudige en flexibele thema’s om aan de slag te gaan.

In dit artikel hebben we enkele van de beste eenvoudige WordPress-thema’s uitgekozen die u op uw website kunt installeren. Deze thema’s zijn schoon, gebruiksvriendelijk en relatief minimalistisch.

Beste eenvoudige WordPress-thema's

Een WordPress-site starten met een eenvoudig thema

Eerst moet je ervoor zorgen dat je begint met het juiste platform om je website te bouwen. Een door uzelf gehoste WordPress.org-site geeft u de vrijheid en flexibiliteit om uw website te laten groeien.

Vervolgens heeft u een domeinnaam en webhosting nodig. Zo vinden gebruikers uw website.

We raden aan Bluehost of SiteGround te gebruiken. Ze zijn een van de grootste hostingbedrijven ter wereld en officiële WordPress-hostingpartners.

Raadpleeg onze gids voor meer aanbevelingen over het kiezen van de beste WordPress-hosting.

Nadat u zich heeft aangemeld voor hosting, is de volgende stap het installeren van WordPress. Volg de instructies in onze handleiding voor het starten van een WordPress-bloggids en u bent binnen de kortste keren aan de slag.

Na het installeren van WordPress kunt u een thema kiezen uit onze selectie van eenvoudige WordPress-thema’s.

Hulp nodig bij het installeren van het thema? Volg de instructies in onze stap voor stap hoe u een WordPress-themagids voor beginners installeert.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste eenvoudige WordPress-thema’s. Deze lijst bevat zowel gratis als betaalde WordPress-thema’s en ze zijn allemaal volledig mobiel responsief.

1. Essence Pro

Essence Pro

Essence is gebouwd bovenop het Genesis-themakader. Het is een eenvoudig en overzichtelijk WordPress-thema voor niches op het gebied van gezondheid, welzijn en levensstijl. Het wordt geleverd met een startpagina-indeling die klaar is voor widgets, waar u widgets kunt slepen en neerzetten om uw startpagina te bouwen. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en heel eenvoudig in te stellen.

StudioPress maakt nu deel uit van WP Engine, het populairste beheerde WordPress-hostingbedrijf. U kunt dit thema en alle 35+ andere StudioPress-thema’s krijgen als u zich aanmeldt voor WP Engine-hosting om uw website te bouwen.

Bonus: WPBeginner-gebruikers krijgen ook 20% extra korting. Ga aan de slag met WP Engine.

2. Astra

Astra WordPress Theme

Astra is een kleurrijk maar toch eenvoudig WordPress-thema met meerdere kant-en-klare websites voor lifestyle-, fitness-, food- en persoonlijke websites. Het wordt geleverd met meerdere pagina-indelingen, verschillende aangepaste widgets en onbeperkte kleuropties. Het is eenvoudig in te stellen en kan worden aangepast met behulp van de live thema-aanpasser.

Dit thema is gemaakt voor de paginabouwers om snel pagina’s te maken met een simpele drag-and-drop. Astra is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties.

3. Didi

Didi

Didi is een uitstekend voorbeeld van een eenvoudig WordPress-thema met een elegant en minimalistisch ontwerp. Dit prachtige thema wordt geleverd met meerdere startpagina-indelingen, paginasjablonen, widgetgebieden en meer. Alle thema-opties zijn beschikbaar onder live-aanpassing om de installatie te vergemakkelijken.

Het bevat ook volledige ondersteuning voor paginabouwers, WooCommerce, meertalige websites en kan gemakkelijk worden vertaald. Dankzij de eenvoudigere installatie en het eenvoudigere ontwerp kunt u met minimale inspanning aan de slag.

4. Hestia

Hestia

Hestia is een gratis multifunctioneel WordPress-thema. Het wordt geleverd met een bijbehorende plug-in die getuigenissen, services en een startpagina-sectie aan uw website toevoegt.

Het is eenvoudig in te stellen met behulp van de live thema-aanpasser. Het is compatibel met populaire gratis plug-ins voor paginabuilder en biedt kant-en-klare ondersteuning voor WooCommerce.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een elegant en eenvoudig WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor blogs, tijdschriften, restaurants, online winkels en fitnesswebsites. Het wordt geleverd met meerdere lay-outs voor je blog, krachtige premium-extensies, verschillende aangepaste widgets en meerdere berichtformaten.

Het ondersteunt een aangepast logo, navigatiemenu’s en sociale knoppen. Het is klaar voor WooCommerce, zodat u eenvoudig een online winkel aan uw WordPress-site kunt toevoegen.

6. Sfeer

Atmosfeer

Gebouwd bovenop het Genesis-themakader, is Atmosphere een eenvoudig WordPress-thema voor zakelijke, portfolio- en persoonlijke websites.

Het heeft een eenvoudig in te stellen volledig-widgetized startpagina, een aangepaste bestemmingspagina en een layout met twee kolommen. Thema-instelling is vrij eenvoudig met behulp van live thema-aanpassing en kost niet veel tijd.

7. Prachtig

Mooi

Mooi is een eenvoudig maar stijlvol WordPress-schoonheidsthema van StudioPress. Het wordt geleverd met een startpagina met widgets met vier widgetgebieden en heeft meerdere sjablonen voor uw blog, startpagina, archief en bestemmingspagina’s.

Het is ontworpen om uw aanbevolen berichten prachtig onder de aandacht te brengen. Het is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties en wordt geleverd met een snelle en eenvoudige installatie.

8. Ware noorden

Ware noorden

True North is een flexibel en eenvoudig WordPress-thema met een prachtig ontwerp. Het heeft een prachtige rasterlay-out op de startpagina met een prachtige weergave van afbeeldingen. Het heeft meerdere lay-outkeuzes en een ingebouwde portfolio-sectie.

Het ondersteunt ook aangepaste achtergrond, aangepaste koptekst en heeft verschillende aangepaste widgets voor functies voor sociale media en inhouddetectie.

9. Tijdschrift

Tijdschrift

Magazine is een WordPress-thema voor bloggers die op zoek zijn naar een eenvoudig ontwerp en krachtige functies. Het bevat een ingebouwde schuifregelaar voor aanbevolen inhoud met meerdere stijlen. Het thema heeft meer dan 42 ingebouwde lay-outs om mee te beginnen.

Het heeft ook verschillende bloglay-outs, sjablonen voor meerdere pagina’s en meerdere lay-outs voor de startpagina. Alle thema-opties kunnen worden ingesteld met behulp van live thema-aanpassing.

10. Divi

Divi

Divi is een krachtig en eenvoudig WordPress-thema voor allerlei soorten websites. Het kan ook worden gebruikt als paginabuilder om direct pagina’s te maken. Het heeft een afleidingsvrij ontwerp, speciaal voor bloggers en schrijvers. U kunt een verhaal met beelden maken door de eenvoudige drag-and-drop-builder. Met Divi kun je gewoon op het scherm klikken en zo beginnen met typen.

Hiermee kunt u elk element op uw website volledig aanpassen, de inhoud ordenen in kolommen en rijen, responsieve bewerking en meer. Het wordt geleverd met tal van vooraf gebouwde inhoudselementen om uw werk gemakkelijker dan ooit te maken.

11. Hoek

Hoek

Corner is een eenvoudig WordPress-thema voor persoonlijke websites, blogs en portfoliowebsites. Het heeft een ingebouwde sectie voor portfolio en het kan ook worden gebruikt als een persoonlijke website. Het ondersteunt onbeperkte kleurvariaties en wordt geleverd met tal van aanpassingsmogelijkheden.

12. Gema

Gema

Gema is een minimalistisch eenvoudig WordPress-thema dat geschikt is voor blog- en tijdschriftwebsites. Het heeft een prachtige lay-out met grote afbeeldingen, prachtige typografie en unieke menustijlen.

Het is gemakkelijk te gebruiken met alle thema-opties netjes georganiseerd onder thema-aanpassing. De meeste thema-instellingen werken gewoon uit de doos.

13. Opdringerig

Tusant

Tusant is een verbluffend mooi en eenvoudig WordPress-blogthema dat speciaal is gebouwd voor podcasts, muziekstreaming en op video gebaseerde sites. Het is ontworpen om u te helpen boeiende inhoud te maken met afbeeldingen en video’s.

Het gebruikt prachtige animaties met meerdere paginalay-outs en aangepaste widgets voor het ontdekken van inhoud. Het heeft ook een aangepaste achtergrondafbeelding over de volledige breedte en ondersteunt audio- en videobronnen.

14. Writee

Writee

Writee is een gratis WordPress-thema voor bloggers en schrijvers. Het heeft een prachtige typografie en een elegante lay-out die er geweldig uitziet op alle apparaten. Binnenin vindt u een schuifregelaar voor aanbevolen inhoud waarmee u uw belangrijkste inhoud bovenaan kunt presenteren.

15. Aanwezigheid

Aanwezigheid

Aanwezigheid is een uitstekende keuze voor een eenvoudig WordPress-bedrijfsthema. Het zit boordevol functies om eenvoudig elk soort zakelijke website te bouwen. Het is met name perfect voor onroerend goed, muziekbands, hotel, webdesign en andere serviceproviders.

Het bevat 10 demowebsites die u eenvoudig kunt importeren en vervolgens de inhoud kunt vervangen door uw eigen inhoud om direct uw website te maken.

16. Roxima

Roxima

Roxima is een prachtig WordPress-thema voor bedrijven, blogs en portfoliowebsites. Het wordt geleverd met een eenvoudig in te stellen slepen en neerzetten homepage builder en aangepaste inhoudsmodules met meerdere kolommen en lay-outvariaties waaruit u kunt kiezen.

17. Doorbraak

Doorbraak Pro

Als je op zoek bent naar een afleidingsvrij thema voor je blog, dan zul je Breakthrough leuk vinden. Het is een eenvoudig, strak en modern WordPress-thema voor bloggers, adverteerders en marketingbureaus met de nadruk op prachtige typografie en prachtige beeldweergave.

Het kost heel weinig tijd om in te stellen en gaat uit de weg, zodat u geweldige inhoud op uw blog kunt maken.

18. Onderneming

Onderneming

Enterprise is een eenvoudig WordPress-thema voor zakelijke websites. Het heeft een ingebouwd portfolio- en servicesgedeelte, prachtige afbeeldingengalerijen en een schuifregelaar voor uw startpagina.

Het heeft onder andere een sectie met veelgestelde vragen, prijstabellen, aangepaste achtergrond en vele flexibele aanpassingsopties.

19. Libretto

Libretto

Als je een mooi gratis WordPress-blogthema nodig hebt met een afleidingsvrije lay-out, dan is Libretto een uitstekende optie. Het belangrijkste kenmerk van het thema is het unieke kleurenschema en de prachtige typografie.

Ontworpen in de traditionele klassieke bloglay-out, is dit thema perfect voor lange inhoud, fotografie en persoonlijke websites.

20. Elegant

Elegant

Elegant is een WordPress-blog en portfoliothema. Het heeft een prachtige lay-out met het logo en het navigatiemenu bovenaan met een sociaal menu. Het heeft meerdere lay-outopties, waaronder een rasterlay-out.

Het heeft een ingebouwd portfolio-inhoudstype, verschillende aangepaste widgets, meerdere kleurenschema’s en een eenvoudig te gebruiken paneel met thema-opties.

21. Kustlijn

Kustlijn

Coastline is een eenvoudig WordPress-fotografie- en portfoliothema met een prachtige lay-out van het kolomraster. Het bevat extra lay-outkeuzes die u kunt gebruiken met verschillende aangepaste widgets, paginasjablonen en navigatiemenu in de zijbalk.

Het heeft een berichttype voor portfolio-inhoud om uw portfolio te ontwerpen. Coastline ondersteunt Jetpack om krachtige functies aan uw website toe te voegen.

22. Paperbag

Papieren zak

Paperbag is een eenvoudig WordPress-blogthema. Het wordt geleverd met meer dan 20 kleur- en typografieschema’s en verschillende lay-outstijlen. Er zijn verschillende aangepaste widgets die u kunt gebruiken voor integratie van sociale media en functies voor het ontdekken van inhoud.

Het heeft een ingebouwde carrousel met aanbevolen inhoud voor de startpagina. Alle thema-opties kunnen worden ingesteld met behulp van live thema-aanpassing met veel flexibele opties.

23. Neve

Neve

Neve is een gratis en eenvoudig WordPress-blogthema. Het wordt geleverd met een navigatiemenu bovenaan naast de zoekbalk. Het heeft ingebouwde knoppen voor sociaal delen, een schuifregelaar voor aanbevolen inhoud en een sectie over ons op de startpagina.

Dit thema is eenvoudig aan te passen en WooCommerce is klaar om een ​​etalage te creëren.

24. Zweven

Vlotter

Float is een eenvoudig en stijlvol WordPress-blogthema met geweldige functies. Binnenin vindt u verschillende lay-outkeuzes, een schuifregelaar op de startpagina, integratie van Google-lettertypen, opties voor sociaal delen en parallax-scrolleffecten.

Het heeft een verfrissend ontwerp dat volledig aanpasbaar is met behulp van thema-aanpassing. Het ondersteunt ook WooCommerce out of the box.

25. Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc is een multifunctioneel WordPress-thema dat geschikt is voor bijna elk soort WordPress-site. Ontworpen om flexibel te zijn, het bevat veel aanpassingsopties, meerdere lay-outkeuzes en verschillende startpagina-stijlen.

Het kan gemakkelijk worden gebruikt voor een tijdschriftwebsite of als thema van één pagina. Binnenin vindt u een portfoliogedeelte, fotogalerijen en ingebouwde schuifregelaars met verschillende weergaveopties.

26. Maxwell

Maxwell

Maxwell is een simplistisch gratis WordPress-thema voor tijdschriften en blogs. Ontworpen om uw inhoud prachtig te presenteren, gebruikt Maxwell aanbevolen afbeeldingen, aangepaste fragmenten en prachtige typografie om een ​​boeiende ervaring voor uw gebruikers te creëren.

Het heeft een ingebouwde schuifregelaar voor aanbevolen inhoud en twee navigatiemenu’s. Alle thema-opties kunnen eenvoudig worden ingesteld met Live Customizer.

27. Igloo

Iglo

Op zoek naar een eenvoudig WordPress-thema voor uw restaurantwebsite? Igloo is een prachtig WordPress-restaurantthema met een ingebouwd menubeheersysteem. Het heeft ook een gedeelte met getuigenissen waar u lovende recensies van uw klanten kunt laten zien en een fotogalerij om uw populairste gerechten te laten zien.

Igloo heeft een werkelijk unieke lay-out en biedt meerdere kleurenschema’s en lay-outkeuzes.

28. Baskerville

Baskerville

Baskerville is een ander gratis WordPress-thema met een prachtige lay-out en een aantal mooie functies. Het beschikt over een koptekstafbeelding over de volledige breedte en een metselwerklay-out voor de startpagina. Het gebruikt prachtige miniaturen voor uw video’s, tekst en andere postformaten.

29. Responz

Responz

Responz is een eenvoudig WordPress-thema dat is ontworpen voor nieuws en redactionele blogs. Het heeft een lay-out met 3 kolommen met integratie van sociale media en prachtige typografie. Het heeft meerdere kleurenschema’s, gedeelte met aanbevolen berichten, 2 navigatiemenu’s, advertentieruimten, carrouselschuifregelaar en meerdere zijbalken.

Het is gemakkelijk in te stellen. Alle thema-opties kunnen worden beheerd vanuit de live WordPress-aanpasser.

30. Bretagne

Bretagne

Bretagne is een stijlvol WordPress-blogthema met een prachtig ontwerp. De startpagina bevat bovenaan een introductiegedeelte gevolgd door uw belangrijkste inhoud.

Het heeft verschillende lay-outopties en sjablonen voor verschillende pagina’s. U krijgt ook verschillende aangepaste widgets voor eenvoudige integratie van sociale media en functies voor het ontdekken van inhoud.

31. Futurio

Futurio

Als u op zoek bent naar een WordPress-thema dat ongelooflijk snel en lichtgewicht is, dan is Futurio een goede keuze. Het is uniek omdat het uw aanbevolen afbeeldingen niet op de voorpagina weergeeft, waardoor uw startpagina veel sneller wordt geladen.

Het is ontworpen voor bloggers en is een uitstekende keuze voor lange inhoud. Het ondersteunt een aangepast logo, een aangepaste koptekst, een welkomstbericht en een achtergrond. Het wordt geleverd met blurbs op de startpagina om de aanbevolen inhoud prachtig weer te geven.

32. Piek

Piek

Peak is een modern WordPress-blogthema voor portfolio’s, fotografen en persoonlijke blogs. Het bevat verschillende lay-outs en kleurenschema’s, een ingebouwde schuifregelaar en een lay-out in metselwerkstijl. Het ondersteunt een megamenu en e-commerce klaar om een ​​online winkel te maken.

33. Betoverend

Betoverend

Mesmerize is een gratis WordPress-thema dat geschikt is voor bloggers, tijdschriften en fotografiewebsites. Het wordt geleverd met een aangepaste koptekstachtergrond, WooCommerce-ondersteuning, startpagina-secties en een navigatiemenu bovenaan. Het instellen van het thema is sneller en u krijgt in veel minder tijd een professioneel ogende website.

34. Nozama

Nozama

Nozama is een door Amazon geïnspireerd WordPress-thema met een eenvoudige en stijlvolle uitstraling. Het richt zich op prachtige typografie en prachtige weergave van afbeeldingen om uw inhoud aantrekkelijker te maken.

Het wordt geleverd met een koptekstcategoriemenu, sectie met aanbevolen categorieën, meerdere lay-outopties en oneindig scrollen. Het is eenvoudig in te stellen en bevat een startpagina om u te helpen bij het instellen van het thema.

35. OnePress

OnePress

OnePress is een gratis WordPress-thema met een mooie en stijlvolle uitstraling. De lay-out van de startpagina maakt gebruik van een stijlvol Parallax-effect, aanbevolen inhoudsblokken en klaar voor WooCommerce. Het heeft een prachtige typografie en ziet er geweldig uit op alle apparaten.

36. Daily Dish Pro

Daily Dish Pro

Daily Dish is een WordPress-blogthema met een professioneel ontwerp. De meest opvallende kenmerken van het thema zijn de heldere typografie en de prachtige weergave van afbeeldingen.

Het heeft een widgetized homepagina-indeling die snel en eenvoudig is in te stellen. Het heeft meerdere paginasjablonen, een aangepaste koptekst en volledige WooCommerce-ondersteuning.

37. Beatrix

Beatrix

Als je op zoek bent naar een WordPress-thema om kunst en ambacht te verkopen, dan is Beatrix daar een goede keuze voor. Dit prachtige multifunctionele WordPress-thema heeft volledige WooCommerce-ondersteuning en heeft een prachtige startpagina-indeling om uw producten te laten zien.

38. Ultra

Ultra

Ultra is een eenvoudig WordPress-thema dat speciaal is ontworpen om elk type website te maken. Het beschikt over meerdere ingebouwde lay-outs, flexibele add-ons, slimme lay-outopties, aangepaste lettertypen en onbeperkte kleuren.

Alle lay-outs hebben ingebouwde secties zoals het portfolio, services, teamleden en partners. Het ondersteunt scrollen op basis van secties, megamenu’s, archieflay-outs en geanimeerde kleuren.

39. Raadpleging

Overleg plegen

Consulting is een gratis en multifunctioneel WordPress-thema voor bloggers met drie aangepaste aanbevolen secties op de startpagina. Het ondersteunt parallax-schuifregelaar, aangepaste kleuren met sjablonen voor meerdere pagina’s, waaronder een aangepaste archiefpagina.

Ontworpen om direct een professioneel ogende blog op te zetten, is Consulting snel en eenvoudig in te stellen en ziet het er prachtig uit, zelfs op kleinere schermen.

40. Benson

Benson

Benson is een andere elegante en eenvoudige WordPress-blogthema-fotografen. Het biedt grote, volledige breedte en lijstlay-outs voor uw foto’s. Binnenin vindt u aangepaste widgets voor auteursbio, knoppen voor sociale media, functies voor het ontdekken van inhoud, videodiavoorstelling en meerdere afbeeldingslay-outs.

Het ondersteunt onbeperkte kleuren, linker- of rechterzijbalk, aangepast logo, koptekst en achtergrond. Het is eenvoudig in te stellen met behulp van live thema-aanpassing en helpt u snel aan de slag te gaan met uw blog.

41. Landing

Landen

Landing is een prachtig multifunctioneel WordPress-thema dat speciaal is gebouwd om eenvoudige websites te maken. Het beschikt over prachtige typografie, aangepaste achtergrond en vooraf gebouwde lay-outs die er geweldig uitzien op alle apparaten en schermformaten.

Het ondersteunt de Themify drag-and-drop-builder om pagina’s te maken en functies aan uw website toe te voegen. Landing heeft aangepaste header-sjablonen, portfolio-berichttype, type gebeurtenisbericht en WooCommerce, klaar om een ​​online winkel te maken.

42. Allegiant

Allegiant

Allegiant is een multifunctioneel WordPress-thema dat kan worden aangepast voor e-commerce, bedrijven, tijdschriften of een fotografiewebsite. Het wordt geleverd met flexibele opties waarmee u uw eigen lay-out kunt kiezen.

Het bevat onbeperkte kleurkeuzes, aangepaste widgets, Google Fonts en volledige WooCommerce-ondersteuning. Het is ontworpen om met minimale inspanning direct uit de doos te werken, waardoor het vrij gemakkelijk te gebruiken is.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van het beste WordPress-thema voor je website. Misschien wilt u ook onze ultieme stapsgewijze WordPress SEO-gids voor beginners bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map