44 Beste responsieve WordPress-thema’s (2020)

Bent u op zoek naar het beste responsieve WordPress-thema voor uw website? De meeste moderne WordPress-thema’s reageren volledig uit de doos. Er zijn er echter zo veel dat het moeilijk wordt om er een te kiezen.


In dit artikel hebben we enkele van de best reagerende WordPress-thema’s met de hand uitgekozen waaruit je kunt kiezen.

Beste responsieve WordPress-thema's

Wat is een responsief WordPress-thema? Waarom heb je het nodig?

Een responsief WordPress-thema is ontworpen om zichzelf automatisch aan te passen aan de schermgrootte van de gebruiker. Dit betekent dat uw WordPress-thema er even goed uit zal zien op mobiele telefoons, tablets en desktop-apparaten.

In het laatste kwartaal van 2018 maakten mobiele apparaten 52% uit van al het wereldwijde internetverkeer. Je zou verwachten dat bijna de helft van je gebruikers je website bezoekt via een mobiel apparaat.

Als uw website niet op hun scherm past of er lelijk uitziet op hun apparaat, zullen ze onmiddellijk vertrekken en zullen ze uw website mogelijk nooit meer vinden.

Daarom moet u voor al uw websites altijd een responsief WordPress-thema gebruiken.

Het verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar het heeft ook een aanzienlijk SEO-voordeel. Zoekmachines zoals Google rangschikken mobielvriendelijke websites hoger in de mobiele zoekopdracht, wat meer bezoekers naar uw site leidt.

Aan de slag met uw responsieve WordPress-website

Als u net begint, moet u ervoor zorgen dat u het juiste platform voor uw website gebruikt. Bekijk onze gids om het verschil te begrijpen tussen door uzelf gehoste WordPress.org en WordPress.com.

Voor een zelf gehoste WordPress.org-site heb je een goede domeinnaam en de beste WordPress-hosting nodig. Uw domein is het adres voor uw website en hosting is waar uw website op internet woont.

We raden aan Bluehost te gebruiken omdat ze onze gebruikers meer dan 60% korting op korting en een gratis domeinnaam geven. Om nog maar te zwijgen, ze zijn een van de grootste webhostingbedrijven ter wereld en ze worden officieel aanbevolen door WordPress.org.

Vervolgens moet je WordPress installeren. Maak je geen zorgen, we hebben je daar ook gedekt. We hebben een stapsgewijze handleiding voor het op de juiste manier starten van een WordPress-blog!

Als je eenmaal aan de slag bent, kun je een thema uit de onderstaande lijst kiezen en installeren. Als je hulp nodig hebt, raadpleeg dan onze gids over het installeren van een WordPress-thema.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de best reagerende WordPress-thema’s.

1. Divi

Divi

Divi is een slepen-en-neerzetten WordPress-thema en paginabuilder met meer dan 20 verschillende lay-outs en sjablonen voor verschillende soorten websites.

U kunt uw eigen Divi-lay-outs maken en opslaan. U kunt ook een lay-out van de ene Divi-installatie naar een andere exporteren. Divi wordt ook geleverd met tal van elementen die u overal in uw lay-out kunt slepen en neerzetten.

2. Hestia

Hestia

Hestia is een gratis WordPress-responsief thema met krachtige functies. Het bevat een eenvoudige thema-instelling met behulp van een bijbehorende plug-in die testimonials, services en startpagina-secties aan uw website toevoegt.

Het is klaar om te worden gebruikt met populaire gratis plug-ins voor paginabuilder en ondersteunt standaard WooCommerce.

3. Astra

Astra-thema

Astra is een populair multifunctioneel thema dat kan worden gebruikt om websites en blogs te bouwen die er geweldig uitzien op alle apparaten. Gebouwd met de beste coderingsnormen, biedt Astra een ijzersterk platform voor WordPress-websites, ongeacht de bron waar ze vandaan komen en het apparaat dat ze gebruiken.

Behalve dat het een responsief thema is, biedt Astra geavanceerde opties zoals de Mobile Header-module waarmee u header breakpoints kunt aanpassen, verschillende logo’s, menustijlen, kleuren, enz. Voor mobiele apparaten kunt instellen. Dit alles is eenvoudig en gebruiksvriendelijk in te stellen, aangezien Astra al zijn opties toevoegt aan de customizer en u in staat stelt om te werken zonder een enkele regel code.

Dus, als u op zoek bent naar een functierijk, stabiel en goed presterend thema waarmee uw website er geweldig uitziet op alle apparaten, verzekert Astra dit allemaal samen met veel meer flexibiliteit en gemak dat u nodig zou hebben.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een krachtig WordPress-responsief thema met een indrukwekkende reeks functies. Het is ontworpen om te worden gebruikt voor elk soort website, dus het werkt voor zakelijke websites, e-commerce winkels en zelfs voor eenvoudige blogs.

Het wordt geleverd met een schone lay-out die u eenvoudig kunt aanpassen met widgets, paginasjablonen en andere thema-instellingen. U kunt kiezen uit meerdere lay-outkeuzes en het heeft ook volledige WooCommerce-ondersteuning.

5. Opdringerig

Tusant

Tusant is een mobiel responsief WordPress-thema dat speciaal is gemaakt voor podcasters, muziek- en videowebsites. Het wordt geleverd met native ondersteuning om je podcast-afleveringen, vlog-items, audio-afspeellijsten en meer prachtig weer te geven.

Het bevat verschillende lay-outs om uw podcastafleveringen in raster- en lijstweergaven weer te geven. Er zijn uitgebreide instellingen voor maatwerk waarmee u themakleuren kunt wijzigen. Het ondersteunt ook plug-ins voor paginabuilder waarmee u bestemmingspagina’s kunt maken met eenvoudige hulpmiddelen voor slepen en neerzetten.

6. Ultra

Ultra

Ultra is een krachtig multifunctioneel WordPress-thema met een ingebouwde paginabuilder met slepen en neerzetten. Het wordt geleverd met tientallen ingebouwde ontwerpen, lay-outs en sjablonen die u kunt gebruiken als startpunt om uw eigen website te bouwen.

Ultra zit boordevol functies zoals parallax scrollen, animaties, tellers, Google maps, slider en nog veel meer.

7. Authority Pro

Authority Pro

Authority Pro is een WordPress-thema dat speciaal is gemaakt voor influencers om hun expertise te demonstreren en nieuwe kansen te verkennen. De startpagina heeft een moderne lay-out met prominente call-to-action om u te helpen het aantal conversies te verhogen.

Het is klaar voor e-commerce, waarmee u online cursussen kunt verkopen of een lidmaatschapscommunity kunt opbouwen. Het belangrijkste is dat het is gebouwd bovenop het Genesis-framework dat bekend staat om zijn solide code en superieure prestaties.

Andere opvallende kenmerken zijn een verticaal sociaal menu, flexibele koptekstlay-out, aangepaste widgets en sjablonen met meerdere pagina’s. Het is eenvoudig in te stellen met het paneel met thema-opties waarmee u snel aan de slag kunt.

8. Guten-thema

Guten-thema

Guten Theme is een modern WordPress-thema ontworpen voor de nieuwe WordPress-blokeditor Gutenberg. Het wordt geleverd met meerdere ingebouwde lay-outs voor koptekst, voettekst en blog. Dankzij de ondersteuning voor blokken kunt u eenvoudig geweldige inhoudslay-outs voor uw berichten en pagina’s maken.

Het heeft aangepaste instellingen voor kleuren en lettertypen. Guten Theme wordt geleverd met sterke documentatie, WooCommerce-ondersteuning en kan volledig worden aangepast met de WordPress live customizer.

9. Prime News

Prime News

Zoals de naam al doet vermoeden, is Prime News een responsief WordPress-thema voor nieuws- en tijdschriftwebsites. Het heeft een strakke minimalistische lay-out waardoor uw nieuwsartikelen en afbeeldingen in de schijnwerpers kunnen staan.

Het wordt geleverd met een plakkerig navigatiemenu bovenaan en een inklapbaar zijbalkmenu. Het heeft een widgetgebied voor koptekst, ticker voor het laatste nieuws, een gebied met aanbevolen inhoud en meer. Het is gemakkelijk aan te passen door widgets toe te voegen en kleuren te kiezen, de meeste thema-opties werken gewoon uit de doos.

10. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro is een eCommerce-klaar WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor gezondheid & wellness- en lifestylebedrijven. Het beschikt over een prachtige moderne homepage-indeling met een grote koptekst bovenaan en prominente call-to-action.

Het wordt geleverd met verschillende paginasjablonen, waaronder een sjabloon voor een bestemmingspagina. Het is ook geoptimaliseerd voor Gutenberg-blokeditor, zodat u uw eigen inhoudslay-outs kunt maken die consistent zijn met de rest van het thema.

11. Allegiant

Allegiant

Allegiant is een elegant responsief WordPress-thema voor zakelijke websites. Het beschikt over een moderne lay-out met grote typografie, prominente call-to-actions en flexibele aanpassingsmogelijkheden.

Elke pagina op uw website kan een andere lay-out hebben met eenvoudige lay-outwisselopties. Het ondersteunt ook WooCommerce en wordt geleverd met prachtige product-, productcategorie- en winkelsjablonen.

12. Nozama

Nozama

Nozama is een prachtig responsief thema voor WooCommerce-winkels. Het wordt geleverd met volledige WooCommerce-integratie met een zeer aanpasbare etalage.

Het bevat ook verschillende aangepaste widgets van WooCommerce, prachtige sjablonen voor pagina’s met product- en productcategorieën, integratie van sociale media en meer. U kunt het ook gebruiken met elke populaire plug-in voor paginabuilder om bestemmingspagina’s voor uw website te maken.

13. Doorbraak Pro

Doorbraak Pro

Breakthrough Pro is een volledig responsief WordPress-thema voor reclame- en marketingbureaus. Het heeft een minimaal ontwerp met prachtige typografie en gedurfde accentkleuren.

Dit voor WooCommerce geschikte bedrijfsthema is gebouwd op het Genesis-framework, dat bekend staat om kwaliteitscode en optimale prestaties. Het is ook geoptimaliseerd voor WordPress-blokeditor, zodat u verbluffende inhoudslay-outs voor uw artikelen en pagina’s kunt maken.

Andere functies zijn onder meer een paneel met aangepaste thema-opties, ondersteuning voor aanpassers, flexibele koptekst, 9 widget-ready gebieden en een portfolio-sectie.

14. Drijven

Vlotter

Float is een zeer aanpasbaar WordPress-responsief thema met parallax-scrollen en een ingebouwde paginabuilder. Het wordt geleverd met tientallen lay-outs en meerdere kant-en-klare sjablonen om verbluffende pagina’s te maken.

Het zit ook boordevol met alle gebruikelijke functies die u zou verwachten van een premium WordPress-thema. Dit omvat integratie van sociale media, aangepaste achtergronden, onbeperkte kleuren, aangepaste widgets en nog veel meer.

15. Spencer

Spencer

Spencer is een elegant WordPress-bedrijfsthema met een volledig responsief ontwerp. Het beschikt over een volledig widgetized homepaginalay-out waarmee u widgets kunt slepen en neerzetten om het in te stellen.

Het bevat ook sjablonen voor meerdere pagina’s, paginasjabloon over de volledige breedte, aangepaste widgets voor sociale media en functies voor het ontdekken van inhoud. Het kan eenvoudig worden ingesteld met live customizer en ondersteunt alle populaire plug-ins voor paginabuilder.

16. Elara

Elara

Als je een foodblog wilt starten en op zoek bent naar een passend thema, kijk dan eens naar Elara. Dit elegant ontworpen, volledig responsieve WordPress-thema is gemaakt voor foodbloggers en receptwebsites.

Het beschikt over een modern ruim ontwerp met prachtige typografie en elegante weergave van afbeeldingen en media. Het heeft ingebouwde advertentiespots, aanbevolen receptensecties, schuifregelaars, banners, integratie van sociale media en eenvoudige drag-and-drop-widgets. Het is vrij gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor absolute beginners.

17. Benson

Benson

Benson is een volledig responsief WordPress-thema voor fotografen en portfolio-websites. Het wordt geleverd met de ingebouwde mogelijkheid om video- en afbeeldingsdiavoorstellingen toe te voegen en ondersteunt meerdere afbeeldingslay-outs.

Het heeft afzonderlijke secties om uw portfolio-items toe te voegen, getuigenissen van klanten, blogpagina’s en meer te tonen. Andere opmerkelijke functies zijn onder meer eCommerce-ondersteuning, contactformulier, menu voor sociale media en ondersteuning voor alle plug-ins voor het maken van toppagina’s.

18. Feltmag

Feltmag

Feltmag is een responsief WordPress nieuws- en tijdschriftthema met tal van geweldige functies. De lay-out van de startpagina wordt geleverd met een optionele koptekst op volledig scherm, die wordt gevolgd door uw recente artikelen terwijl gebruikers naar beneden scrollen.

Het wordt geleverd met twee navigatiemenu’s bovenaan, meeslepende afbeeldingen, meerdere lay-outs, koptekststijlen, pictogrammen voor sociale media en meer. Het is super eenvoudig in te stellen en de meeste opties werken gewoon wanneer je het thema activeert.

19. Responz

Responz

Responz is een multifunctioneel WordPress-responsief thema. Het heeft een prachtige lay-out met drie kolommen, een elegant ontwerp en een geweldige typografie.

Het heeft meerdere lay-outopties zoals 2 zijbalken, 1 zijbalk of een homepagina op volledige breedte. U kunt ook kiezen uit de lijstweergave of rasterweergave-berichtlay-outs. Afgezien daarvan heeft het alle gebruikelijke functies van een premium-thema, zoals aangepaste achtergrond, flexibele kopteksten, aangepaste widgets en kleuropties.

20. De reiziger

De reiziger

The Traveler is een responsief WordPress-thema voor reis- en toerismewebsites. Het wordt geleverd met een prachtige op raster gebaseerde lay-out voor de startpagina. Het bevat ook een prachtige Instagram-feed, waarmee je je nieuwste foto’s van Instagram rechtstreeks op je site kunt weergeven.

Het thema bevat ook 5 lay-outkeuzes voor archiefpagina’s. Het is heel eenvoudig in te stellen, zelfs voor absolute beginners.

21. Landing

Landen

Landing is een WordPress-bestemmingspagina-thema waarmee u bestemmingspagina’s kunt bouwen met Themify Builder via slepen en neerzetten. Het wordt geleverd met meer dan 25 kant-en-klare bouwersjablonen die u als uitgangspunt kunt gebruiken.

Het heeft meerdere opties voor het ontwerpen van koppen, portefeuillebeheer, evenementen en volledige WooCommerce-ondersteuning om uw eigen online winkel te starten.

22. Kompas

Kompas

Compass is een multifunctioneel en volledig responsief WordPress-thema voor blog-, nieuws- en tijdschriftwebsites. Het wordt geleverd met een zeer aanpasbare startpagina met een schuifregelaar voor aanbevolen inhoud, dynamische opbouwfunctie voor startpagina’s, aanbevolen categorieën en een installatieprogramma voor demo-inhoud met één klik.

Het heeft een ingebouwde breaking news-ticker, sjablonen voor meerdere pagina’s, aangepaste kleuren, lettertypen, aangepast logo en achtergrond. Het thema wordt ook geleverd met verschillende aangepaste widgets en meerdere zijbalken en widget-ready gebieden.

23. Snor

Snor

Moustache is een prachtig vormgegeven WordPress-thema voor zakelijke websites. Het heeft ingebouwde secties om uw klanten, getuigenissen, services en teamleden toe te voegen. Het ziet er op alle apparaten even mooi uit en is volledig geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties.

U kunt het ook gebruiken als thema met één pagina en de startpagina eenvoudig instellen met ingebouwde widgets voor slepen en neerzetten.

24. Proloog

Proloog

Proloog is een prachtig WordPress-tijdschriftthema dat is ontworpen om uw inhoud elegant te presenteren. Het wordt geleverd met schuifregelaar voor aanbevolen inhoud, videoschuifregelaar, gebied met aanbevolen categorieën en advertentieruimten.

Andere functies zijn onder meer aangepaste logo-upload, integratie van sociale media, lay-outs met meerdere pagina’s en verschillende gebieden die klaar zijn voor widgets.

25. Hervat

Hervat

Resume is een verbluffend mooi WordPress-portfoliothema. Het kan worden gebruikt als een thema met één pagina waarbij al uw secties zich op dezelfde pagina bevinden. Het kan ook worden gebruikt als een blog en een website met meerdere pagina’s.

Resume wordt geleverd met een ingebouwd portfolio-beheergebied, aangepaste widgets en een eenvoudig paneel met thema-opties.

26. Totaal

Totaal

Total is een gratis WordPress-thema voor zakelijke websites. Het heeft een overzichtelijke en eenvoudige lay-out om uw producten en diensten gemakkelijk onder de aandacht te brengen.

De startpagina bevat verschillende gebieden om een ​​schuifregelaar toe te voegen, over ons gedeelte, voortgangsbalk, portfolio, getuigenissen en blogposts. Het bevat ook meerdere widget-ready gebieden en volledige customizer-ondersteuning om thema-instellingen gemakkelijk te wijzigen.

27. Samenstelling

Samenstelling

Als je op zoek bent naar een stijlvol fotografiethema voor je WordPress-site, bekijk dan Compositie. Dit elegant ontworpen thema reageert volledig mobiel en past foto’s op kleinere schermen sierlijk aan.

Het bevat metselwerklay-outs, aangepaste widgetgebieden, onbeperkte galerijen en diavoorstellingen. Het bevat ook een eenvoudige maar zeer flexibele startpagina-indeling, die gemakkelijk kan worden aangepast vanuit thema-instellingen.

28. Alpha

Alpha

Alpha is een krachtig multifunctioneel WordPress-thema dat geschikt is voor een online tijdschrift of een inhoudrijke website. Het wordt geleverd met twee skins en elke skin zal de lay-out van uw site radicaal veranderen en u kunt degene kiezen die aan uw behoeften voldoet.

Het wordt onder meer geleverd met een breaking news-ticker en een aangepaste schuifregelaar. Het wordt ook geleverd met een video-widget om uw video-inhoud op de startpagina te laten zien.

29. Roxima

Roxima

Roxima is een elegant WordPress-thema voor zakelijke websites. Het is volledig responsief en wordt geleverd met meerdere aangepaste widgets en lay-outkeuzes.

Binnenin vindt u ook informatie over, services, portfolio, klant- en teamsecties die eenvoudig aan de startpagina kunnen worden toegevoegd door middel van slepen en neerzetten. Het heeft een beginnersvriendelijk paneel met thema-opties waarmee u snel uw website kunt bouwen.

30. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro is een prachtig vormgegeven WordPress-thema van één pagina voor zakelijke websites. Het wordt geleverd met een paginabuilder met slepen en neerzetten met verschillende inhoudsblokken. U kunt de blokken toevoegen en rangschikken om eenvoudig uw startpagina te bouwen. Het heeft ook een schuifregelaar, paginasjablonen, Google-lettertypen en alle functies die u van een premium-thema mag verwachten.

31. Paperbag

Papieren zak

Paperbag is een volledig responsief WordPress-blogthema. Het beschikt over prachtige grote afbeeldingen en wordt geleverd met meerdere lay-outkeuzes. Het is heel eenvoudig in te stellen met de live thema-aanpasser.

Het wordt ook geleverd met meer dan 20 kleurenschema’s en u kunt ook uw eigen kleurenschema’s maken. Het is ook sterk geoptimaliseerd voor SEO en snelheid.

32. Elite

De elite

Elite is een prachtig WordPress-thema voor zakelijke en e-commerce websites. De startpagina bevat een achtergrondafbeelding op volledig scherm met een duidelijk weergegeven call-to-action-knop.

Het bevat aangepaste logo-ondersteuning, onbeperkte kleuren, Google-lettertypen en meerdere paginalay-outs voor blogposts en pagina’s. Het is gemakkelijk te gebruiken met een widget-startpagina, ondersteuning voor aanpassers en een pagina met aangepaste thema-opties.

33. Peper+

Peper plus

Pepper + is een WordPress-thema voor alle doeleinden met verschillende kant-en-klare ontwerpen voor bedrijven en blogs. Het vereist een modulaire ontwerpbenadering en wordt geleverd met modules die u eenvoudig kunt slepen en neerzetten om verschillende lay-outs te maken.

Pepper + is een retina-klaar thema met ondersteuning voor WooCommerce en meertalige websites. Het biedt een beginnersvriendelijke gebruikerservaring met eenvoudige installatieprogramma’s met één klik en een snellere instelling van het thema.

34. Foodica

Foodica

Zoals de naam al doet vermoeden, is Foodica een WordPress-thema voor foodblogs, receptwebsites en restaurants. Dit prachtig ontworpen thema wordt geleverd met 10 kleurenschema’s, receptenindex, mooie aanbevolen schuifregelaar en volledige WooCommerce-integratie.

Het heeft ingebouwde advertentiezones om advertenties op uw website weer te geven. Het wordt geleverd met een eenvoudig paneel met thema-opties waarmee u eenvoudig uw website kunt instellen.

35. Igloo

Iglo

Igloo is een responsief WordPress-thema voor restaurants, cafés en voedselwebsites. Het wordt geleverd met een ingebouwd menubeheergedeelte waarmee u het restaurantmenu op uw website prachtig kunt weergeven.

Het heeft prachtige afbeeldingen met grote functies en een verbluffende schuifregelaar op de startpagina met een gewaagde call-to-action-knop. Het wordt geleverd met verschillende secties om eenvoudig getuigenissen van klanten, prachtige galerijen, contactformulier en schuifregelaars toe te voegen.

36. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een premium WordPress-thema voor hotels. Het wordt geleverd met alle standaardfuncties die u van een premium-thema mag verwachten.

Bordeaux reageert volledig en ziet er op alle apparaten en schermformaten even goed uit. Het is sterk geoptimaliseerd voor snelheid, prestaties en SEO. Alle thema-instellingen kunnen eenvoudig worden ingesteld met een intuïtief paneel met thema-opties.

Afgezien van de standaard premiumfuncties, wordt Bordeaux geleverd met functies die specifiek zijn voor hotelwebsites. Hiermee kunt u populaire hotelboekingssystemen eenvoudig integreren in uw WordPress-site.

37. Kale Pro

Kale Pro

Kale Pro is een prachtig WordPress-thema voor foodblogs, receptwebsites en restaurants. Het wordt geleverd met een prachtige startpagina-indeling met een schuifregelaar bovenaan, die wordt gevolgd door uw aanbevolen inhoud.

Het helpt je ook om gemakkelijk recepten toe te voegen met behulp van de shortcode-maker voor recepten. Het heeft speciale gebieden om banneradvertenties en aangepaste widgets weer te geven om inhoud toe te voegen aan uw startpagina en zijbalken. Voor een snellere installatie kunt u het 1-klik demo-installatieprogramma gebruiken en vervolgens dummy-inhoud vervangen door uw eigen inhoud.

38. Hoek

Hoek

Corner is een goed ontworpen WordPress-thema voor creatieve types. Het wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning om uw portfolio weer te geven, foto’s weer te geven of als een persoonlijke website te gebruiken. Het thema ondersteunt onbeperkte kleurvariaties en wordt geleverd met tal van aanpassingsmogelijkheden.

39. Hueman

Hueman

Hueman is een gratis multifunctioneel WordPress-thema. Het is mobiel responsief en wordt geleverd met een heleboel functies. Het heeft zijn eigen thema-aanpassingspaneel waardoor het super eenvoudig in te stellen is.

Het wordt geleverd met meerdere paginalay-outs, aangepaste koptekst, achtergrond, logo en kleuropties. U kunt kiezen uit twee of drie kolommen en u kunt meerdere sjablonen gebruiken voor pagina’s.

40. Bento

Bento

Bento is een gratis multifunctioneel WordPress-blogthema met flexibele functies en een volledig responsief ontwerp. Het werkt geweldig met de meeste plug-ins voor paginabuilder en raadt zelfs aan er een te installeren bij activering.

Voor een gratis WordPress-thema zit Bento boordevol geweldige aanpassingsmogelijkheden. Ze zijn allemaal toegankelijk met behulp van thema-aanpassing.

41. Elegant

Elegant

Elegant is een responsief WordPress-thema voor artiesten, fotografen en ontwerpers. Het wordt geleverd met ingebouwde modules om uw fotogalerijen, schuifregelaars, video, audio toe te voegen.

Het wordt ook geleverd met een eenvoudig te gebruiken paginabuilder met slepen en neerzetten. hiermee kunt u uw eigen paginalay-outs maken of bestaande ingebouwde lay-outs bewerken. Elegant biedt tal van opties die u eenvoudig naar uw wensen kunt instellen.

42. Hoek

Hoek

Angle is een schoon WordPress multifunctioneel thema met een drag-and-drop-builder. Het wordt geleverd met een ingebouwde portfolio-sectie, schuifregelaars, visuele thema-aanpassing en meerdere lay-outkeuzes.

Angle is geoptimaliseerd voor prestaties, SEO en gebruiksgemak. De lay-out maakt het een perfecte keuze voor een portfolio- of blogthema.

43. Parallax

Parallax

Parallax is een prachtig WordPress-thema met één pagina. Het wordt geleverd met parallax-scrollen en achtergronden, fly-in-elementen, ingebouwd portfolio en teamposttypen.

Het is gemakkelijk om geanimeerde voortgangsbalken, lijst- en rasterlay-outs en oneindig scrollen toe te voegen. Parallax kan ook worden gebruikt om afbeeldingsfilters toe te voegen, zoals sepia, grijstinten en vervaging. Hierdoor kun je afbeeldingsfilters toevoegen zonder Photoshop te gebruiken.

44. Dixie

Dixie

Dixie is een goed gemaakt WordPress-thema voor podcasts, video- en muziekwebsites. Het is volledig mobiel responsief en biedt uw gebruikers een geweldige multimedia-ervaring, zelfs op kleinere apparaten.

Het instellen van het thema is vrij eenvoudig en de meeste functies werken standaard. Het wordt geleverd met opties om kleuren en lay-out te wijzigen, maar u kunt ook plug-ins voor paginabuilder gebruiken om indien nodig uw eigen bestemmingspagina’s te maken.

Hoe een responsief WordPress-thema te testen?

Voordat u een responsief WordPress-thema installeert, wilt u eerst zien hoe het eruit ziet op mobiele apparaten. De eenvoudigste manier om dit te doen is door met uw mobiele telefoon door de themademo te bladeren.

Sommige WordPress-themawinkels hebben mogelijk al themademo’s met een werkbalk waarmee u rechtstreeks vanuit uw desktopbrowser kunt overschakelen naar mobiele weergave.

Thema-demo omschakelen naar mobiel voorbeeld

U kunt ook de Inspect-tool in uw browser gebruiken om te zien hoe de thema-demo eruitziet in verschillende schermresoluties.

Mobiele preview met inspectietool in uw browser

Er zijn ook online cross-browser testtools die u kunt gebruiken. Voer eenvoudig de demo-URL van het thema in een van deze tools in om de test uit te voeren.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen het beste responsieve WordPress-thema voor je website te vinden. Misschien wilt u ook onze praktische tips bekijken om gemakkelijk meer bezoekers naar uw website te halen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map