49 Beste WooCommerce WordPress-thema’s

Bent u op zoek naar de beste WooCommerce-thema’s voor uw online winkel? Niet alle WordPress-thema’s bieden volledige WooCommerce-ondersteuning en vooraf opgemaakte sjablonen. In dit artikel laten we u de beste WooCommerce WordPress-thema’s zien die u kunt gebruiken om uw eCommerce-website te bouwen.

Beste WooCommerce WordPress-thema's

Hoe een WooCommerce WordPress-website te bouwen

WooCommerce is het populairste eCommerce-platform ter wereld, dat kleine en grote e-commerce websites over de hele wereld van stroom voorziet (zie: Shopify vs WooCommerce).

Het draait bovenop WordPress, een van de krachtigste websitebouwers ter wereld. Er zijn twee soorten WordPress-websites, WordPress.com en WordPress.org (zie onze vergelijking tussen WordPress.com en WordPress.org).

We raden aan WordPress.org te gebruiken, het geeft je direct toegang tot alle WooCommerce-functies en helpt je om je winkel in elke gewenste richting te brengen.

Om te beginnen, hebt u een domeinnaam, SSL-certificaat en WooCommerce-hostingaccount nodig.

We raden aan Bluehost te gebruiken. Ze zijn een van de grootste en officieel aanbevolen WooCommerce- en WordPress-hostingproviders.

Ze zijn overeengekomen om WPBeginner-gebruikers een gratis domein, gratis SSL en korting op hosting aan te bieden. Kortom, je kunt aan de slag voor $ 6,95 / maand.

→ Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding te claimen ←

Nadat u zich heeft aangemeld voor WooCommerce-hosting, kunt u onze stapsgewijze instructies volgen in onze handleiding over het starten van een online winkel.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste WooCommerce WordPress-thema’s die u op uw website kunt installeren.

1. Astra

Astra

Astra is een schoon en gratis WordPress-thema met volledige WooCommerce-ondersteuning en flexibele aanpassingsopties. Het bevat een moderne startpagina-indeling met meerdere widget-ready gebieden om eenvoudig inhoudwidgets te slepen en neer te zetten.

Het ondersteunt alle populaire plug-ins voor paginabuilder om aangepaste WordPress-paginalay-outs te maken. Thema-instelling is vrij eenvoudig en beginnersvriendelijk.

Het beste van Astra is dat het wordt geleverd met tientallen vooraf gemaakte sjablonen waarmee u kunt beginnen.

2. Extra door ElegantThemes

Extra WooCommerce-thema

Extra is een nieuw thema van Elegant Themes dat je de flexibiliteit geeft om verschillende categorieën, homepages en verhaalgestuurde content te maken. Aangedreven door de populaire Divi Builder, kunt u Extra gebruiken om prachtige winkellay-outs te creëren.

Het werkt naadloos samen met WooCommerce. Divi is een van de meest populaire WordPress-paginabuilders op de markt. Hiermee kunt u aangepaste lay-outs maken met een visuele sleep & drop-interface, zodat u aangepaste website-ontwerpen kunt maken zonder code te schrijven.

3. Shoppe

Shoppe

Shoppe is een zeer aanpasbaar WooCommerce WordPress-thema voor online winkels, e-commerce, mode en lifestyle-websites. Het heeft een krachtige snelle productzoekfunctie, ajax-winkelwagentje, verlanglijstje, lightbox voor snel kijken, zoomen van productafbeeldingen en meer.

Het bevat tonnen lay-out- en stylingopties die allemaal vrij eenvoudig te gebruiken zijn. Het wordt ook geleverd met een paginabuilder met slepen en neerzetten waarmee u uw eigen lay-outs kunt maken.

4. Løge

Loge

Løge is een elegant WooCommerce WordPress-thema met een modern ontwerp en krachtige e-commercefuncties. Het biedt verschillende winkelfrontlay-outs, verstelbare productkolommen en productfilters.

Zijn prachtige typografie en kleurenschema’s laten uw producten eruit springen. U kunt ook uw eigen kleurenschema’s maken door themakleuren te wijzigen. Alle opties zijn vrij eenvoudig te beheren onder live thema-aanpassing.

5. Ultra

Ultra e-commerce

Ultra is een universeel WordPress-thema met superflexibele opties en prachtige ontwerpen. Het bevat verschillende kant-en-klare websites die met 1 klik kunnen worden geïnstalleerd, inclusief een e-commerce website.

U hoeft alleen inhoud door uw eigen inhoud te vervangen. Het heeft ook een paginabuilder met slepen en neerzetten om indien nodig eenvoudig uw eigen lay-outs te maken. Het bevat functies zoals prijstabellen, meerdere koptekststijlen, contactformulier, fotogalerijen en meer.

6. Neto

Neto

Neto is een modern WordPress-thema voor WooCommerce-winkels. Het heeft een elegante lay-out van de startpagina en een etalage met bovenaan een uitgelichte productschuif. Het bevat verschillende shortcodes en aangepaste widgets en biedt meerdere manieren om verschillende lay-outs voor uw winkel te maken.

Het heeft ondersteuning voor het uploaden van aangepaste logo’s, onbeperkte kleuren, aangepaste widgets voor sociale media en meer. Alle thema-opties zijn netjes georganiseerd onder live customizer.

7. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro is een ander uitstekend WordPress-thema voor WooCommerce-winkels. Gebouwd bovenop het Genesis-themakader, is het sterk geoptimaliseerd voor WordPress-snelheid en -prestaties.

Het bevat vooraf opgemaakte sjablonen voor WooCommerce-winkels, 3 widgetgebieden, aanpasbare koptekst- en paginasjablonen. Voor het instellen van het thema heeft het een aangepaste pagina met thema-opties en live customizer-ondersteuning.

8. Shoptimizer

Shoptimizer

Shoptimizer is een premium WooCommerce-thema dat in hoge mate is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Het bevat een heleboel functies om uw conversies te optimaliseren, waaronder plakkerige productdetails, snellere afhandeling, terugbelverzoek, FOMO-timers op productpagina’s en meer.

Het wordt ook geleverd met prachtige paginasjablonen, een megamenu en een snellere productzoekfunctie. Het is gemakkelijk te gebruiken en alle thema-instellingen zijn gemakkelijk toegankelijk via thema-aanpassing.

9. Hugo

Hugo

Hugo is een prachtig ontworpen WordPress WooCommerce-thema voor alle soorten online winkels. Dit in hoge mate aanpasbare thema heeft een prachtige lay-out van de startpagina met bovenaan de schuifregelaar, gevolgd door uw productsecties.

Het bevat aangepaste widgets voor sociale media, contactgegevens en functies voor het ontdekken van inhoud. Het is beschikbaar in meerdere kleurenschema’s en alle thema-opties kunnen eenvoudig worden aangepast met behulp van live thema-aanpassing.

10. Hotel

Hotel

Hotel is een ander mooi WooCommerce WordPress-thema voor hotels, bedden & ontbijten en dienstverleners op het gebied van gastvrijheid. Het moderne ontwerp van de startpagina heeft een grote koptekstafbeelding met een welkomstbericht en een call-to-action-knop.

Je hebt WooBookings-bundel nodig, waarmee je boekbare producten zoals kamers, services en meer kunt toevoegen. Andere opmerkelijke functies zijn onder meer aangepaste zijbalken, gebieden met meerdere widgets, een aangepaste koptekst, achtergrond en meer. Het is eenvoudig in te stellen en eenvoudig aan te passen.

11. Lensdop

Lensdop

Lenscap is een WordPress-thema in tijdschriftstijl met volledige WooCommerce-ondersteuning. Geschikt voor inhoudrijke websites die een webwinkel aan hun website willen toevoegen.

Het heeft een prachtige startpagina-indeling met een aanpasbare koptekst met uw meest prominente inhoud en categorieën. Het heeft sjablonen voor productpagina’s met prachtige afbeeldingengalerijen. Het werkt standaard en bevat alleen opties die u daadwerkelijk gaat gebruiken.

12. Aanwezigheid

Aanwezigheid

Aanwezigheid is een krachtig WordPress-bedrijfsthema voor alle doeleinden. Het bevat verschillende kant-en-klare websites, waaronder een e-commerce winkel die u kunt installeren en aanpassen aan uw behoeften.

Het wordt geleverd in 6 kleurenschema’s, meerdere lay-outs van blogpagina’s, 2 schuifregelaarstijlen, lay-outs over de volledige breedte en in dozen en meer. Het aanpassen ervan is vrij eenvoudiger met live thema-aanpassing en aangepaste pagina met thema-instellingen.

13. Highend

Hoogwaardig

Highend is een superflexibel WordPress-thema voor WooCommerce-winkels. Het heeft een modern ontwerp met meerdere lay-outs en stijlen om uit te kiezen of u kunt uw eigen maken met de plug-in voor paginabuilder die gratis bij het thema wordt geleverd.

Het bevat onbeperkte kleuren, Google-lettertypen, meerdere zijbalken, aangepaste widgets, pictogrammen voor sociale media en meer. Voor thema-instellingen heeft het 1-klik demo-importeur om u te begeleiden. Het is klaar voor vertaling en kan ook worden gebruikt om meertalige websites te maken.

14. ToyShop

Speelgoedwinkel

Toyshop is een WooCommerce WordPress-thema dat speciaal is gemaakt voor kinderwinkels, speelgoedwinkels, bloemenwinkels en andere websites die een leuke en heldere website nodig hebben. Het is kleurrijk, leuk en er is zelfs een optie om de voettekstafbeeldingen aan te passen aan het seizoen.

Het erft alle kenmerken van het bovenliggende thema en voegt er een aantal van toe. Het beschikt over aangepaste achtergrond, headerafbeelding, kleurcontroles en lay-outs met meerdere kolommen voor winkelpagina’s. Het is extreem eenvoudig in te stellen en kan gemakkelijk worden uitgebreid met bijbehorende extensies.

15. Indigo

Indigo

Indigo is een modern en stijlvol WordPress WooCommerce-thema gebouwd met een modulaire aanpak. Hiermee kunt u eenvoudig modules slepen en neerzetten om elke gewenste pagina-indeling te maken.

Het zit boordevol kant-en-klare website-ontwerpen die u met 1 klik kunt installeren. Elk ontwerp is volledig aanpasbaar en bevat prachtige winkelsjablonen. Opvallende functies zijn onder meer de contactformulierpagina, aangepaste widgets, prijstabellen, integratie van sociale media en meer.

16. Arcade

Arcade

Arcade is een WooCommerce-thema voor online gamingwinkels, elektronica en winkels voor game-accessoires. Geïnspireerd door de beste gamingwebsites, is Arcade ontworpen om een ​​breed scala aan producten op de voorpagina op een gemakkelijk te doorbladeren manier te presenteren.

Het is gemakkelijk uit te breiden met behulp van de Storefront Extensions-bundel waarmee u een uitgebreide reeks functies aan uw thema kunt toevoegen, waaronder megamenu’s, lay-outs met meerdere kolommen, plakkerig winkelwagentje, recensies en meer.

17. Creativo

Creativo

Als je op zoek bent naar een veelzijdig en multifunctioneel WooCommerce-thema, dan moet je Creativo eens bekijken. Deze superflexibele WordPress-thema’s worden geleverd met meerdere kant-en-klare websites met 1-klik importeur.

Het bevat prachtige winkelsjablonen, meerdere stijlen en lay-outs en wordt geleverd met premium paginabuilder- en schuifplug-ins om indien nodig uw eigen lay-outs te maken. Het heeft een krachtig aangepast thema-instellingengebied voor een complete begeleide setup.

18. eStore

eStore

eStore is een ander gratis WooCommerce-thema voor WordPress. Het bevat verschillende premium-achtige functies en aangepaste widgets om een ​​zeer professionele en moderne online winkel te creëren.

Het is getest op compatibiliteit met de beste WooCommerce-extensies. Alle thema-opties zijn netjes georganiseerd en stellen u in staat om met een minimale inspanning eenvoudig een online winkel te bouwen.

19. Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis is een uniek ontworpen WordPress-thema voor WooCommerce-winkels. De moderne lay-out van de startpagina bevat een achtergrondafbeelding op volledig scherm, gevolgd door uw productcategorieën, populaire producten en andere secties van uw website.

De startpagina is volledig widgetized, zodat u inhoudwidgets kunt slepen en neerzetten om deze in te stellen. Het heeft 1-klik demo-importeur, live customizer-ondersteuning en tal van opties om het uniek van jou te maken.

20. Idyllisch

Idyllisch

Idyllic is een prachtig ontworpen gratis WooCommerce-thema voor WordPress. Het bevat verschillende widget-ready gebieden en een eenvoudig in te stellen homepage-layout. Het bevat paginasjabloon over de volledige breedte, zakelijk, neem contact met ons op en andere paginasjablonen om uw eigen bestemmingspagina’s te maken.

Het is gemakkelijk aan te passen met alle thema-componenten netjes onder de customizer geplaatst. Het is klaar voor vertaling en kan ook worden gebruikt om meertalige websites te maken met Polylang.

21. Multishop

Multishop

Multishop is een krachtig WordPress-thema voor WooCommerce-winkels en online winkels. Het heeft een modern ontwerp met tal van flexibele opties voor maatwerk.

Het bevat een door Ajax aangedreven productfilter, zoekfunctie voor automatisch aanvullen, onbeperkte kleuren, meerdere zijbalken, paginasjablonen en meer. Het wordt ook geleverd met premium paginabuilder- en slider-plug-ins.

22. Cupcake

Cupcake

Cupcake is een WooCommerce WordPress-thema voor bakkerijen en cafés. De startpagina bevat een schuifregelaar gevolgd door uw producten en andere inhoudsgebieden. Het koptekstgedeelte bevat uw website-logo, telefoonnummer en knoppen voor zoeken, verlanglijstje en winkelwagen.

Het bevat WooCommerce-elementen om eenvoudig aanbevolen, nieuwste en populaire producten weer te geven. Voor productafbeeldingen bevat het ook een lightbox-pop-up. Alle thema-opties kunnen eenvoudig worden aangepast met een aangepaste pagina met thema-opties.

23. Hestia

Hestia

Hestia is een populair gratis WordPress-thema dat geschikt is voor WooCommerce-winkels en online winkels. Het bevat veel van de functies die u zult vinden in premium WordPress-thema’s, waaronder tal van aanpassingsopties.

Het wordt geleverd met onbeperkte kleuren, meerdere lay-outopties, een zeer aanpasbare koptekst, social media-pictogrammen, meerdere navigatiemenu’s en meer. Het is supergemakkelijk te gebruiken en kan gemakkelijk worden aangepast om uw winkel een unieke uitstraling te geven.

24. Altitude Pro

Altitude Pro

Altitude Pro is een zeer professioneel ogend WordPress-thema voor WooCommerce-winkels. Het is gebouwd op de oerdegelijke basis van het Genesis-themakader en heeft een scherpe typografie en een ruime lay-out.

Het bevat 7 startpagina-widgetgebieden om secties naar uw startpagina te slepen en neer te zetten, aanpasbare koptekst, navigatiemenu’s en meerdere zijbalken. Voor het instellen van het thema heeft het een aangepaste pagina met thema-opties en ondersteuning voor het aanpassen van live thema’s.

25. Betoverend

Betoverend

Mesmerize is een ander zeer flexibel maar toch gratis WordPress-thema voor WooCommerce-websites. Het heeft een moderne homepaginalay-out die gemakkelijk kan worden aangepast met slepen en neerzetten.

Opvallende kenmerken zijn onder meer een vooraf ontworpen startpagina, 5 koptekstontwerpen en meer dan 30 kant-en-klare inhoudssecties die u gemakkelijk kunt aanpassen. Vanwege de flexibiliteit kan Mesmerize worden gebruikt om elk soort website te maken.

26. SolidBox

SolidBox

Solidbox is een andere uitstekende keuze voor een WooCommerce WordPress-thema. Het is ontworpen om flexibel te zijn en kan gemakkelijk worden aangepast om elk soort zakelijke website te maken.

Het bevat meerdere ontwerpkeuzes, lay-outs, koptekststijlen, shortcodes en meer. Het wordt geleverd met een premium plug-in voor paginabuilder en ondersteunt ook meertalige plug-ins. Instellen is eenvoudiger met een snelle 1-klik demo-importeur en een aangepast paneel met thema-opties.

27. Spencer

Spencer

Spencer is een elegant ontworpen WordPress-thema voor WooCommerce en zakelijke websites. Het bevat een flexibele homepaginalay-out met widget-ready gebieden waar u widgets kunt slepen en neerzetten.

Het bevat een aanmeldingsformulier voor een nieuwsbrief, onbeperkte kleuren, meerdere lay-outs, ondersteuning voor paginabuilder en aangepaste widgets voor integratie van sociale media. Het heeft een aangepast paneel met thema-opties en tal van aanpassingsopties in de aanpasser.

28. OceanWP

OceanWP

Als u op zoek bent naar een krachtig maar gratis WordPress WooCommerce-thema, dan zult u OceanWP geweldig vinden. Dit prachtig ontworpen WordPress-thema wordt geleverd met premium-achtige functies in een gratis bijbehorende plug-in.

Het heeft tal van aanpassingsopties in live customizer, waar u koptekststijlen, achtergronden, kleuren, navigatiemenu’s en meer kunt kiezen. Het werkt met alle populaire gratis plug-ins voor paginabuilder en bevat sjablonen om indien nodig uw eigen bestemmingspagina’s te maken.

29. Peper+

Peper +

Pepper + is een prachtig ontworpen multifunctioneel WordPress-thema, perfect voor WooCommerce-winkels en online winkels. Het wordt geleverd met verschillende kant-en-klare websites die u met één klik kunt installeren. Al deze ontwerpen kunnen volledig worden bewerkt met eenvoudige aanwijs- en klikgereedschappen.

Het vereist een modulaire ontwerpbenadering en bevat modules voor algemene website-componenten. U kunt gewoon slepen en neerzetten om prijstabellen, nieuwste producten, schuifregelaars, contactformulieren, Google Maps en meer toe te voegen.

30. Winkelpui

Winkelpui

Storefront is een gratis WordPress WooCommerce-thema. Ontworpen en ontwikkeld door WooCommerce kernontwikkelaars, het heeft een hechte integratie met WooCommerce en populaire WooCommerce-extensies.

Het bevat verschillende lay-out- en kleurkeuzes om uw winkel aan te passen. Het heeft een demo-gegevensimporteur, ondersteuning voor live thema-aanpassing en meerdere widget-ready gebieden om u te helpen uw WooCommerce-winkel eenvoudig op te zetten. Het fungeert ook als het bovenliggende thema voor verschillende onderliggende thema’s die speciaal zijn gemaakt door de mensen achter WooCommerce.

31. De styler

De styler

De Styler is een stijlvol WooCommerce WordPress-thema voor schoonheidssalons, mode- en accessoirewinkels. Het beschikt over een unieke moderne homepagina-indeling die volledig is widgeted en kan worden ingesteld met eenvoudig slepen en neerzetten.

Het bevat ook aangepaste berichttypen om eenvoudig services, galerijen, getuigenissen, prijslijsten en uw personeelsprofielen op te nemen. Het is beginnersvriendelijk en bevat een pagina met thema-instellingen voor eenvoudiger instellen.

32. MaxStore

MaxStore

MaxStore is een ander geweldig gratis WooCommerce WordPress-thema. De homepage heeft een zeer aantrekkelijke lay-out waarin uw producten centraal staan.

Het omvat wenslijstondersteuning, zijbalk links / rechts, widgetgebied voettekst, aangepaste achtergronden, aangepast logo, info-bovenbalk, zoekbalk, sociale pictogrammen en meer.

33. Modules

Modules Shop

Modules is een prachtig WordPress-thema met volledige WooCommerce-ondersteuning. Gebouwd met een modulaire ontwerpbenadering, bevat het modules voor algemene componenten voor het bouwen van websites die u gemakkelijk overal op uw website kunt toevoegen.

Het wordt geleverd met verschillende kant-en-klare ontwerpen die u met 1 klik kunt installeren. Het bevat ook portfolio, video-achtergrond, Google-lettertypen, pictogramlettertypen en meer. Het is supergemakkelijk te gebruiken en kan eenvoudig worden ingesteld met de pagina met thema-instellingen.

34. Seneca

Seneca

Als u op zoek bent naar een schoon, eenvoudig WooCommerce-thema, moet u Seneca eens bekijken. Het heeft een eenvoudig, ruimtelijk ontwerp met veel witruimte die uw producten in beeld brengt.

Het bevat een storefront-sjabloon, een afzonderlijke blogpagina, een widget voor productcategorieën en meer. Alle thema-opties zijn beschikbaar op de pagina met thema-instellingen en het kost minimale inspanning om in te stellen.

35. De stylist

De stylist

De stylist is een prachtig ontworpen WordPress-thema voor WooCommerce-winkels en online winkels. De startpagina heeft een box-indeling met bovenaan een grote schuifregelaar gevolgd door uw producten en inhoudssecties.

Het bevat eenvoudig te beheren secties om services, teamleden, getuigenissen, pictogrammen voor sociale media, blogsectie en meer toe te voegen. Het biedt tal van aanpassingsopties in live customizer en stelt u in staat verschillende stijlen en kleuren te combineren.

36. Outlaw

Balling

Outlaw is een creatief WordPress WooCommerce-thema dat geschikt is voor alle soorten winkels en online winkels. Het heeft een strakke en zachte lay-out met veel ruimte en prachtige typografie.

Het bevat prachtige CSS-animaties, een geavanceerd productfilter, meerdere stijlen en lay-outs, klaar voor vertaling en meer. Het wordt geleverd met 1-klik installatieprogramma, premium slider en plug-in voor paginabuilder.

37. Winkel Isle

Winkel Isle

Shop Isle is een uitstekend gratis WordPress-thema voor WooCommerce-winkels. Het bevat grote productafbeeldingen op de startpagina waarmee u bij aankomst de aandacht van de klant kunt trekken.

Andere opvallende kenmerken zijn een afbeelding op volledig scherm, parallax-effecten, live customizer-ondersteuning, blogsectie en meer. Het werkt uit de doos en alle thema-opties zijn vrij eenvoudig en eenvoudig.

38. Flevr

Flevr

Flevr is een modern en stijlvol WooCommerce-thema voor online winkels en winkels. Het beschikt over een volledig widgetized startpagina-indeling met een schuifregelaar op volledig scherm bovenaan gevolgd door uw aanbevolen producten.

Het wordt geleverd met ingebouwde secties om getuigenissen, services, galerijen, portfolio en meer toe te voegen. Het bevat aangepaste widgets voor het ontdekken van sociale media en inhoud. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en u kunt er ook uw favoriete plug-in voor paginabuilder mee gebruiken.

39. Flora

Flora

Flora is een WooCommerce WordPress-thema dat speciaal is ontworpen met bloemenwinkels in gedachten. Het prachtige ontwerp en kleurenschema is geïnspireerd op bloemen en gebruikt overal een combinatie van gedurfde en zachte kleuren.

Het bevat een slimme winkelwagen, een megamenu, slimme navigatie, meerdere koptekststijlen, plakkerige kopteksten en meer. Het is klaar voor vertaling en compatibel met meertalige plug-ins.

40. Flits

Flash

Een professioneel ogend maar gratis WordPress-thema nodig voor uw WooCommerce-winkel? Bekijk Flash. Dit prachtige multifunctionele WordPress-thema is klaar voor WooCommerce en wordt geleverd met een prachtig ontwerp.

Het wordt geleverd met een bijbehorende plug-in waarmee u eenvoudig demo-inhoud in uw website kunt importeren. Het bevat ook meerdere bloglay-outs, paginabuildersjablonen, meerdere koptekststijlen, meerdere kleurkeuzes en meer.

41. Zolder

Zolder

Loft is een schoon en eenvoudig WooCommerce-thema voor WordPress met krachtige functies en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. De startpagina bevat een optionele schuifregelaar bovenaan, gevolgd door uw producten of inhoud.

Het bevat twee navigatiemenu’s en een plakkerig zwevend navigatiemenu bovenaan. Het is supergemakkelijk te gebruiken en bevat een pagina met aangepaste thema-instellingen en ondersteuning voor het aanpassen van live thema’s.

42. Bento

Bento

Bento is een ander uitstekend en gratis WordPress WooCommerce-thema dat de functionaliteit en rivaliserende premium-thema’s biedt. Dit superflexibele WordPress-thema heeft een moderne startpagina die volledig aanpasbaar is met elke plug-in voor paginabuilder.

Het bevat meerdere lay-outs, onbeperkte kleuren, lay-outs voor individuele berichten en pagina’s, aangepaste kopteksten, geavanceerde koptekststijlen voor berichten en pagina’s, en meer. Het is gemakkelijk te gebruiken en alle thema-opties worden beheerd onder customizer met live preview.

43. Hoek

Hoek

Corner is een uniek en stijlvol WordPress-thema met volledige WooCommerce-ondersteuning. Het heeft een smalle linkerzijbalk en een breder inhoudsgebied met een minimalistische ontwerpbenadering.

Het biedt volledige kleurcontrole, aangepaste widgets voor Twitter, Flickr en widgets voor het ontdekken van inhoud. Het werkt direct uit de doos en u zult het vrij eenvoudig kunnen instellen met weinig moeite.

44. Piek

Piek

Peak is een modern WooCommerce WordPress-thema met bovenaan prachtige betegelde afbeeldingen. Tegels worden automatisch gegenereerd door het thema.U kunt de tegels indien nodig ook aanpassen. Daaronder toont het uw topproducten en aanbevolen inhoud.

Het omvat portfolio-berichttype, aangepaste lay-outs, megamenu, inschuifwidgets en meer. Voor een eenvoudigere installatie bevat het 1-klik demo-gegevensimporteur, een aangepast paneel met thema-instellingen en een bouwer voor slepen en neerzetten.

45. Shopstar

Shopstar

Shopstar is een elegant en gratis WooCommerce-thema dat geschikt is voor lifestyle-, kleding- en modewinkels. Het heeft een minimalistische ontwerplay-out waardoor uw producten eruit springen en uw afbeeldingen effectiever worden.

Het wordt geleverd met twee navigatiemenu’s, prachtige productpagina’s, afzonderlijke blogpagina, rechterzijbalk op blogposts en meer. Het werkt met alle populaire plug-ins voor paginabuilder en contactformulieren. Alle thema-opties zijn gemakkelijk toegankelijk via live thema-aanpassing.

46. ​​Balans

Balans

Balans is een uitstekend WooCommerce-thema dat is ontworpen om uw merk centraal te stellen. Perfect voor elke eCommerce-website, Balance wordt geleverd met een moderne en stijlvolle homepage-lay-out waarmee u uw producten elegant kunt presenteren.

Het bevat zes prachtige sjablonen voor winkel- en productpagina’s. Andere functies zijn onder meer meerdere blogstijlen, 6 kleurenschema’s met onbeperkte aanpassingen, Instagram-widget, aangepaste lettertypen en logo.

47. Homestore

Huis winkel

Homestore is een WooCommerce-thema voor woondecoratie, huishoudelijke artikelen en warenhuiswebsites. Het heeft een schoon, ruim ontwerp waardoor uw producten opvallen.

Het is superflexibel en ontworpen om moeiteloos te werken met minimale inspanning. Het kan verder worden uitgebreid met het Storefront Extensions-pakket dat geweldige functies toevoegt, zoals smart cart, productrecensies, lay-outs met meerdere kolommen, lettertypen, aangepaste styling en meer.

48. Bellini

Bellini

Bellini is een ander geweldig gratis WordPress WooCommerce-thema. Het wordt geleverd met een uitgelichte productschuifregelaar bovenaan en 4 voorpaginadelen die u vanuit instellingen kunt configureren.

Gebouwd met Bootstrap-framework, het is volledig responsief en geoptimaliseerd voor prestaties. Het heeft 3 widget-ready gebieden, prachtige winkel- en productpaginasjablonen en ondersteunt alle top WooCommerce-plug-ins.

49. ProShop

ProShop

ProShop is een subthema van het WooCommerce Storefront-thema. Het heeft een stijlvol stedelijk ontwerp waardoor het goed past in accessoires, kleding en sportwinkels.

Het erft alle kenmerken van het bovenliggende thema en ook enkele van zijn eigen. Alle thema-opties zijn toegankelijk via live customizer en zijn vrij eenvoudig in te stellen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste WooCommerce WordPress-thema’s voor je online winkel te vinden. Misschien wilt u ook onze lijst met WordPress-plug-ins zien die nodig zijn om uw bedrijf te laten groeien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me