6 Beste zakelijke telefoondiensten voor kleine bedrijven (2020)

Bent u op zoek naar de beste zakelijke telefoondienst voor uw WordPress-website? Door een telefoondienst toe te voegen, kunt u gesprekken met klanten efficiënt beheren. In dit artikel hebben we enkele van de beste zakelijke telefoondiensten uitgekozen die u samen met uw WordPress-site kunt gebruiken.


Beste zakelijke telefoondiensten voor uw WordPress-site

Waarom en wanneer u een zakelijke telefoondienst nodig heeft?

Normaal gesproken kunt u gewoon uw vaste of mobiele telefoonnummer toevoegen aan uw WordPress-site en die gebruiken om oproepen van klanten te ontvangen. Uw telefoonnummer ziet er echter niet professioneel uit en u kunt niet effectief communiceren.

Door een goede zakelijke telefoondienst toe te voegen, kunt u het volgende doen:

 • U kunt eenvoudig de gespreksduur, wachttijden, wachttijden en algemeen gebruik volgen.
 • De meeste zakelijke telefoondiensten worden geleverd met doorschakelen, nummerherkenning, wisselgesprek, inkomende oproeproutering, oproepopname en meer.
 • Deel één zakelijk telefoonnummer onder meerdere gebruikers tegelijk (automatische telefoniste functie stelt u in staat om het gesprek door te schakelen naar de eerste beschikbare vertegenwoordiger)
 • U kunt een bureautelefoonsysteem, mobiele telefoon of een computer gebruiken om te ontvangen en te bellen
 • Voeg eenvoudig nieuwe werknemers toe zonder een technicus in te schakelen.
 • Zakelijke telefoonsystemen verzenden spraak via internet (VoIP-systemen), wat betekent dat u uw lokale of gratis nummer overal mee naartoe kunt nemen. Het enige dat u nodig heeft, is een snelle internetverbinding.

Als u een online winkel of een website voor kleine bedrijven runt, kunt u uw bedrijf laten groeien door een professionele zakelijke telefoondienst toe te voegen. U kunt het gebruiken om betere klantrelaties op te bouwen met professionele verkoop en ondersteuning via de telefoon.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste zakelijke telefoondiensten die u kunt gebruiken met uw WordPress-site.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva is de beste zakelijke telefoondienst wat betreft functies en gebruiksgemak. Ze bieden een groot aantal functies, met snelle installatie en redelijke prijzen. Het wordt geleverd met een eenvoudig webgebaseerd beheerderspaneel waarmee eigenaren van kleine bedrijven het unified communications-platform eenvoudig als een professional kunnen beheren.

De VOIP-telefoondienst van Nextiva voor kleine bedrijven omvat geavanceerde gespreksroutering, onbeperkt gratis binnenlands bellen, voicemail naar e-mail en sms, online faxen, sms-berichten en meer.

U krijgt ook een gratis lokaal of gratis nummer, gratis nummeroverdracht en alle standaardfuncties voor oproepbeheer, zoals nummerherkenning, doorschakelen, routering, aangepaste begroetingen, geavanceerd IVR-systeem (interactive voice response) en meer. Als platform biedt Nextiva ook andere krachtige functies, waaronder CRM, Live Chat, online enquêtes, oproepanalyses en andere oplossingen die zeer goed werken met het zakelijke telefoonsysteem.

De kwaliteit van hun telefoongesprekken is uitstekend, hun voip-oplossing biedt 99,999% uptime en hun klantenservice is altijd behulpzaam.

De prijs voor de zakelijke telefoondienst van Nextiva begint vanaf $ 19,95 per gebruiker per maand. Hun prijzen worden goedkoper naarmate u meer gebruikers toevoegt. U kunt ook een prepaid-account maken om meer geld te besparen.

Notitie: We gebruiken Nextiva op WPBeginner als onze zakelijke telefoondienst. In onze ervaring is Nextiva het beste telefoonsysteem voor kleine bedrijven op de markt, zowel qua functies als qua prijsstelling.

Als klein bedrijf is onze favoriete functie dat Nextiva ons een zakelijke lijn voor mobiele telefoons laat toevoegen, zodat ons team klantenoproepen van ons kantoor of zelfs wanneer ze op afstand werken kunnen ontvangen zonder hun persoonlijke mobiele telefoonnummers te hoeven delen. De Nextiva-app werkt op zowel iPhone- als Google (Android) -smartphones.

Dat gezegd hebbende, als uw bedrijf een kantoortelefoonsysteem nodig heeft dat werkt op bestaande handsets, dan bieden zij dat ook aan. Callcenters en bedrijven gebruiken Nextiva vaak om hun Avaya Private Branch Exchange (PBX-systeem) over te zetten naar een krachtig cloud-telefoonsysteem met SIP-trunking.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral is een andere populaire zakelijke telefoondienst voor bedrijven van elke omvang. Ze bieden een van de meest veelzijdige telefoonsystemen voor kleine bedrijven op de markt.

Hun zakelijke telefoonplatform bevat alle standaardfuncties die u nodig heeft, waaronder onbeperkt bellen, doorschakelen, nummerherkenning, wisselgesprek en doorverbinden, één lijn delen op meerdere mobiele apparaten en gebruikers, sms’en en meer.

Afgezien daarvan wordt het ook geleverd met videovergaderingen met schermdeling, 1000 gratis minuten en integraties met Gsuite, Dropbox, Microsoft en andere services. Het wordt geleverd met een intuïtief cloudgebaseerd beheer dat het supergemakkelijk maakt om uw oproepen in te stellen en te beheren.

Hun Essentials-abonnement begint bij $ 19,99 per maand voor elke gebruiker (jaarlijks gefactureerd) en u kunt maximaal 10 gebruikers toevoegen. Andere abonnementen hebben verschillende prijzen en functies.

RingCentral is een geweldige telefoonoplossing voor zowel fysieke kantoren die vaste telefoons willen vervangen als voor mensen die naar een virtueel kantoor verhuizen. Het kan werken met uw telefoonsysteem (indien compatibel), of u kunt hun virtuele telefoonsysteem gebruiken via de RingCentral desktop-app en mobiele app die op alle smartphones werkt.

3. GrassHopper

Sprinkhaan

GrassHopper biedt virtuele telefoonnummers aan via het Voice over Internet Protocol (VOIP), en het is geweldig voor solopreneurs en kleine bedrijven. Een virtueel telefoonnummer betekent dat het oproepen kan doorschakelen naar elk telefoonnummer of mobiel apparaat. Voor uitgaande gesprekken heb je echter nog wel een gewone telefoonlijn nodig.

Ze bieden intuïtieve web- en mobiele apps om uw account en telefoonservice te beheren. U kunt meerdere extensies gebruiken voor uw nummer en u kunt kiezen uit lokale, gratis en vanity-telefoonnummers. Het biedt lokale, gratis nummers in de VS, Canada en het VK.

GrassHopper wordt geleverd met alle standaardfuncties zoals doorschakelen, doorschakelen, wachten, muziek in de wachtstand, voicemail naar e-mailtranscripties en meer. Het is perfect voor teams op afstand, omdat u extensies kunt toevoegen die overal kunnen worden gebruikt met mobiele of desktop-apps.

Hun plannen beginnen bij $ 29,99 per maand met 1 nummer en maximaal 3 extensies.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com is een andere goede optie voor telefoondiensten voor kleine bedrijven. Ze bieden een eenvoudig web- en app-gebaseerd beheerpaneel met standaardfuncties voor telefoondiensten, zoals doorschakelen, doorschakelen, nummerherkenning, telefonische vergaderingen en meer.

Ze nemen verschillende Europese landen en Canada op in hun lokale belminuten, waardoor bellen naar die landen veel goedkoper wordt. U kunt uw zakelijke telefoondienst ook integreren met CRM-software van derden, zoals Salesforce en Zoho.

Ze hebben twee soorten prijsopties: betalen per minuut en onbeperkt. Betaalde abonnementen per minuut beginnen bij $ 12,99 per maand en onbeperkte abonnementen beginnen bij $ 22,99 per maand.

5. Vonage

Vonage

Vonage is een andere uitstekende zakelijke telefoondienst met tal van functies om uw zakelijke communicatie effectiever te maken. Afgezien van de standaard VOIP-services in de cloud, gebruikt het Amazon Chime om online vergaderingen en videoconferenties op hun platform te integreren.

Het wordt geleverd met een webgebaseerd bedieningspaneel waarmee u eenvoudig uw gebruikers kunt instellen, nieuwe gebruikers kunt toevoegen en uw oproepen kunt beheren. Het bevat ook functies zoals mobiele toegang, waardoor het geschikt is voor teams op afstand zonder hardwarevereisten.

Hun mobiele abonnement begint elke maand bij $ 19,99 per gebruiker, maar het is beperkt in functies. Het premium-abonnement voor $ 29,99 en het geavanceerde abonnement voor $ 39,99 bieden u de beste combinatie van functies en gebruikslimieten.

6. 8 × 8

8x8

8 × 8 is een andere goede optie voor telefoondiensten voor kleine bedrijven. Hun prijzen zijn iets lager dan bij andere toptelefoonsystemen voor kleine bedrijven, maar ze missen ook enkele van de geavanceerde functies die hun concurrenten bieden.

De VOIP-telefoondienst van 8 × 8 bevat alle standaardfuncties zoals doorschakelen, nummer delen, voicemail naar audio-e-mail, automatische oproepbezoek, mobiele apps, chat, sms en meer.

Hun prijsstructuur varieert op basis van het plan dat u kiest. U kunt elke maand beginnen voor $ 24,99 per gebruiker met 250 uitgaande minuten naar de VS en Canada en daarna $ 0,029 / minuut. Voor onbeperkte minuten kunt u kiezen voor abonnementen vanaf $ 39,99 per gebruiker per maand.

Wat is de beste zakelijke telefoondienst voor u?

Na zorgvuldig onderzoek te hebben gedaan naar de beste zakelijke telefoonserviceproviders, zijn wij van mening dat Nextiva de beste zakelijke telefoonserviceprovider op de markt is.

Hun plannen zijn betaalbaar voor bedrijven van elke omvang en ze bieden veel krachtige functies samen met eersteklas klantenondersteuning.

Het beste deel is dat terwijl de zakelijke telefoonlijn van Nextiva werkt op uw mobiele telefoon, tablets en computer, ze ook vaak gratis promoties uitvoeren voor geavanceerde zakelijke telefoonsystemen zoals Poly VVX150 of Nextiva X-885, die door veel professionals wordt gebruikt voor multi-line handling en meer.

Zakelijke telefoonsystemen

Om alle bovenstaande redenen hebben we besloten Nextiva te gebruiken voor ons eigen bedrijf en het te beoordelen als het beste zakelijke telefoonsysteem op de markt.

In ons onderzoek kwam RingCentral op de tweede plaats. Hun voip-telefoonsysteem biedt veel van dezelfde functies als Nextiva, en uiteindelijk kwam het voor ons neer op prijs en klantenservice.

Met een van deze twee beste VoIP-providers kun je echt niet fout gaan.

We hebben ook gekeken naar veel andere zakelijke telefoonserviceproviders die niet in dit artikel worden vermeld, zoals Ooma, Jive, AT&T, Verizon en anderen. We besloten dat het niet het beste was om ze allemaal in dit artikel op te sommen omdat we geen verlamming van de keuze willen veroorzaken.

In plaats daarvan is ons doel altijd om het u gemakkelijk te maken om de beste provider voor uw behoeften te kiezen.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste zakelijke telefoondienst voor uw WordPress-site. Misschien wilt u ook onze gids bekijken over het maken van een gratis zakelijk e-mailadres en de beste e-mailmarketingservices voor kleine bedrijven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map