60 Beste bestemmingspagina-sjablonen voor WordPress (2020)

Bent u op zoek naar de beste landingspagina-sjablonen voor WordPress?


Met bestemmingspagina’s kunt u meer leads krijgen en meer conversies genereren. Ze zijn ontworpen om gebruikers te begeleiden bij het nemen van de vereiste acties op uw website.

In dit artikel delen we de beste bestemmingspagina-sjablonen voor WordPress om u te helpen meer verkopen en conversies te genereren.

Beste landng-paginasjablonen voor WordPress

Bonus: sommige van deze sjablonen bieden 100% weerstand & drop-functionaliteit, zodat u deze binnen enkele minuten gemakkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften.

Contents

Beste bestemmingspagina-sjablonen voor WordPress

Sjablonen voor bestemmingspagina’s zijn gericht op het bereiken van een doel of doel, zoals het verkrijgen van meer abonnees, het stimuleren van uw verkoop, enz.

Er zijn veel plug-ins voor bestemmingspagina’s die u kunt gebruiken om een ​​bestemmingspagina op uw WordPress-website te maken. U vindt er ook tientallen bestemmingspagina-sjablonen die speciaal zijn ontworpen voor bepaalde industrieën en doelen.

De beste manier om bestemmingspagina’s in WordPress te bouwen, is door een paginabuilder met slepen en neerzetten te gebruiken, zodat u de bestemmingspagina eenvoudig kunt aanpassen zonder code te schrijven.

Hieronder staan ​​de beste leveranciers van bestemmingspagina-ontwerpen die we aanbevelen:

Elegante thema’s Divi

Divi

Elegant Themes Divi is een populaire WordPress-paginabuilder die u kunt gebruiken om uw bestemmingspagina-sjablonen te ontwerpen. Het heeft meerdere ingebouwde elementen en inhoudsmodules om aan uw pagina toe te voegen. Met Divi Builder kunt u overal in de lay-out klikken en de tekst typen. Het wordt geleverd met responsieve bewerking en ziet er geweldig uit op alle apparaten.

U kunt elk element volledig aanpassen met de drag-and-drop-builder. Het geeft je volledige controle over de lettertypen, kleuren, achtergrond en spatiëring. Divi biedt meer dan 100 vooraf gebouwde sjablonen voor bestemmingspagina’s met demo’s die klaar zijn voor gebruik.

Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder is een krachtige plug-in voor het bouwen van WordPress-pagina’s. Het wordt geleverd met meerdere bestemmingspagina-sjablonen voor mode, fotografie, webbureau, onderwijs, mobiele apps, enz. Met Beaver Builder kunt u de inhoud snel slepen en neerzetten op uw bestemmingspagina’s. Hiermee kunt u uw tekst en afbeeldingen in de kolommen ordenen om prachtige aangepaste paginasjablonen te maken.

Het beste deel met Beaver Builder-plug-in is dat het werkt met alle eenvoudige WordPress-thema’s. Het biedt live front-end bewerking voor eenvoudige aanpassing. Het ondersteunt volledig WooCommerce, multisite-netwerk en WPML voor vertalingen.

Themify Ultra

Themify Ultra

Themify Ultra is een WordPress-thema voor alle doeleinden met een achtergrondafbeelding over de volledige breedte. Het wordt geleverd met Themify drag and drop builder die op dezelfde manier werkt als Divi Builder of Beaver Builder. U kunt deze paginabuilder gebruiken om uw aangepaste paginasjablonen te ontwerpen. Het biedt ook vooraf gebouwde sjablonen voor bestemmingspagina’s die de inspanningen verminderen en tijd besparen.

Het heeft slimme lay-outopties voor koptekst, zijbalk, voettekst en andere delen van uw website. Themify Ultra heeft parallax-scrollen voor zowel verticale als horizontale lay-outs.

Astra

Astra

In tegenstelling tot de bovenstaande oplossingen, is Astra geen paginabuilder. Het is een snel en lichtgewicht WordPress-thema dat is ontworpen om met slepen te werken & drop page builders zoals BeaverBuilder.

Het beste van Astra is dat het wordt geleverd met tientallen kant-en-klare websites en paginasjablonen. U kunt het Astra-thema installeren en deze sjablonen gebruiken om landingspagina’s te maken voor fitness, productie, transportdiensten, kapperszaak, muziekbands, enz. Het thema ondersteunt WooCommerce volledig.

Beste voorbeelden van bestemmingspagina-sjablonen

Het bovenstaande thema en plug-in-bedrijven hebben verschillende sjablonen voor bestemmingspagina’s. We hebben ook verschillende andere topthemabedrijven toegevoegd die sjablonen aanbieden die kunnen worden gebruikt om bestemmingspagina’s te maken.

Laten we eens kijken naar onze deskundige selectie van de beste bestemmingspagina-sjablonen voor WordPress.

1. Divi Cafe

Divi Cafe

Divi Cafe is een WordPress-bestemmingspagina-sjabloon voor cafés, restaurants en voedselgerelateerde bedrijven. Het heeft een eenvoudig ontwerp met een lay-out over de volledige breedte met prachtige afbeeldingen en inhoud. U kunt deze sjabloon voor bestemmingspagina’s ook gebruiken om uw aanbevolen inhoud en casestudy’s onder de aandacht te brengen.

2. Divi-interieur

Divi interieur

Divi Interior is een modern sjabloon voor bestemmingspagina’s voor interieurontwerpers, huisdecorateurs en architecten. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp en biedt de ruimte om in het oog springende afbeeldingen in een volledige breedte-indeling weer te geven. U kunt ook aanbevolen inhoud naast afbeeldingen toevoegen.

3. Divi Elegant

Divi Elegant

Divi Elegant is een prachtige sjabloon voor bestemmingspagina’s voor digitaal en webbureau. Het heeft meerdere vouwen of secties om uw aanbevolen werk, teamleden, afbeeldingen, getuigenissen, enz. Toe te voegen. U kunt de Divi Builder gebruiken om elke sectie aan te passen en de volgorde van de ingebouwde sjabloon te wijzigen.

4. Extra

Extra

Extra is een krachtig WordPress-thema met tal van geweldige bestemmingspagina-sjablonen voor online tijdschriften, modewebsites en lifestyle-blogs. Het gebruikt de Divi Builder om elementen op de sjabloon te slepen en neer te zetten. Het thema is volledig aanpasbaar en laat u meerdere bestemmingspagina’s maken om uw lezerspubliek te vergroten.

5. Beaver Builder Small Business

Beaver Builder Small Business

De bestemmingspagina-sjabloon voor kleine bedrijven van Beaver Builder is speciaal ontworpen om u te helpen meer klanten online te krijgen. Het biedt meerdere secties om inhoud, CTA, aanbevolen services en afbeeldingen toe te voegen. U kunt de achtergrond, lettertypen, kleuren en knoppen volledig aanpassen met de Beaver Builder-plug-in.

6. Beaver Builder Crossfit

Beaver Builder Fitness Gym

De Crossfit-bestemmingspagina-sjabloon van Beaver Builder is perfect voor de websites van sportscholen, fitnessinstellingen en gezondheidsadviseurs. Het wordt geleverd met een achtergrondafbeelding over de volledige breedte en een aangepast logo. Hieronder kunt u fitnessschema’s, programma’s enz. Toevoegen.

7. Beaver Builder Editorial

Beaver Builder Editorial

Beaver Builder’s sjabloon voor redactionele bestemmingspagina’s is voor bloggers, schrijvers en modegerelateerde websites. Het heeft de ruimte om aantrekkelijke afbeeldingen op volledig scherm toe te voegen. U kunt de Beaver Builder-functie voor slepen en neerzetten gebruiken om aanbevolen inhoud met de afbeelding te laten zien.

8. Beaver Builder Advocatenkantoor

Beaver Builder Advocatenkantoor

Het advocatenkantoor van Beaver Builder is een sjabloon voor een bestemmingspagina die speciaal is ontworpen voor advocaten, juridische klinieken en advocatenkantoren. Het heeft een eenvoudige lay-out om uw tekst, CTA-knop en services professioneel toe te voegen. U kunt meer details over uw team en meer toevoegen in de onderstaande secties.

9. Beaver Builder Fotografie

Beaver Builder Fotografie

Met de bestemmingspagina-sjabloon voor fotografie van Beaver Builder kunnen fotografen hun profiel en portfolio in stijl delen. Het heeft een donkere lay-out met scherpe typografie met prachtige lettertypen. U kunt de sjabloon volledig aanpassen met de paginabuilder.

10. Beaver Builder Musicus

Beaver Builder Musician

De sjabloon voor de bestemmingspagina van Beaver Builder’s Musicus is gemaakt voor DJ’s, muziekbands, instrumentals en muzikanten. Het wordt geleverd met een aantrekkelijk ontwerp en scherpe kleuren om de aandacht van gebruikers te trekken. De sjabloon bevat secties om kaartjes voor je shows te verkopen en details over je band te delen.

11. Beaver Builder Restaurant

Beaver Builder Restaurant

De bestemmingspagina-sjabloon van Beaver Builder’s Restaurant is volledig gericht op het promoten van restaurants, eten en eetgelegenheden. Het heeft een donkere indeling met elegante typografie. Het algehele ontwerp is ruim, waardoor de pagina-inhoud meer opvalt, en u kunt de Beaver Builder-paginabuilder-plug-in gebruiken om de achtergrond, kleuren, lettertypen, enz..

12. Beaver Builder Volledig scherm

Beaver Builder Volledig scherm

Zoals de naam al doet vermoeden, is de sjabloon voor bestemmingspagina’s op volledig scherm van Beaver Builder een elegante lay-out voor alle soorten websites. Het heeft achtergrondafbeeldingen over de volledige breedte en gedurfde kleuren die de inhoud leesbaar maken. U kunt de CTA-knop toevoegen om gebruikers om te leiden naar de belangrijke pagina’s.

13. Beaver Builder Creative Agency

Beaver Builder Creative Agency

Beaver Builder’s Creative Agency-sjabloon voor bestemmingspagina’s is perfect om meer leads online te krijgen. Het heeft prachtige kleuren en een scherpe typografie. De sjabloon is ontworpen voor creatieve en webagentschappen om hun portfolio in een professionele stijl te delen.

14. Beaver Builder eBook

Beaver Builder eBook

De eBook-bestemmingspagina-sjabloon van Beaver Builder is ontworpen voor auteurs, eBooks, bibliotheken en blogs. Het heeft een verbluffende lay-out van een boekomslag om uw aanbevolen boek te laten zien en meer verkopen te genereren. U kunt alle details van uw boek toevoegen en gebruikersinteresse opbouwen om verdere actie op uw website te ondernemen.

15. Beaver Builder Educatief

Beaver Builder Educatief

De bestemmingspagina-sjabloon voor Beaver Builder’s Education is perfect voor universiteiten, hogescholen en onderwijsinstellingen. Hiermee kunt u een welkomstbericht toevoegen met een mooie achtergrondafbeelding. Je kunt ook cursussen van je universiteit weergeven met duidelijke call-to-actions.

16. Beaver Builder Automotive

Beaver Builder Automotive

Beaver Builder’s Automotive is een uitstekende sjabloon voor bestemmingspagina’s voor auto’s, auto’s en showrooms. Het heeft een aantrekkelijke en avontuurlijke eerste indruk. U kunt de achtergrond, kleuren, lettertypen en inhoud aanpassen met de Beaver Builder-plugin voor paginabuilder.

17. Beaver Builder Mobiele app

Beaver Builder mobiele app

De sjabloon voor bestemmingspagina’s van de mobiele app van Beaver Builder is een volledig aanpasbare lay-out voor mobiele games, apps en mobiele oplossingen. Het heeft een witte achtergrond met een grote afbeelding op de voorkant. Het biedt verschillende secties om tekst toe te voegen en call-to-action-knoppen.

18. Beaver Builder General Business

Beaver Builder General Business

De General Business-sjabloon van Beaver Builder is ontworpen om bestemmingspagina’s te maken voor allerlei soorten zakelijke websites. Het heeft een prachtige lay-out met een aangepaste achtergrondafbeelding. Met de sjabloon kunt u inhoud en CTA-knop toevoegen in het eerste gedeelte. U kunt de paginabuilder met slepen en neerzetten in Beaver Builder gebruiken voor elke aanpassing.

19. Beaver Builder Constructie

Beaver Builder Constructie

Beaver Builder’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor de bouw is voor de websites die constructiediensten aanbieden. Het heeft een prachtig ontwerp met een achtergrondafbeelding over de volledige breedte en stijlvolle typografie. Het bevat secties om uw services en call-to-action-knop toe te voegen.

20. Beaver Builder Binnenkort

Beaver Builder Binnenkort

Als u een pagina voor binnenkort en onderhoudsmodus wilt maken, dan is Beaver Builder’s Coming Soon-sjabloon een perfecte keuze. Het heeft een aanpasbaar ontwerp met een nieuwsbriefabonnement om meer abonnees te krijgen. U kunt de paginabuilder van Beaver Builder gebruiken om eenvoudig de achtergrond en kleuren te wijzigen.

21. Astra Fitnesstrainer

Astra Fitnesstrainer

Astra’s Fitness Trainer is een sjabloon voor bestemmingspagina’s voor fitnesscoaches, trainers, gezondheidsinstructeurs en sportscholen. Het ziet eruit als een website met een volledige pagina, maar het richt zich op het promoten van persoonlijke coaches met schema’s, trainingstarieven, getuigenissen, klanten, enz..

22. Astra Psychiater

Astra Psychiater

Astra’s psychiater is een WordPress-bestemmingspagina-sjabloon voor artsen, artsen, psychiaters en ziekenhuizen. Het heeft een achtergrondafbeelding over de volledige breedte met inleiding, tekst en CTA. U kunt andere details toevoegen onder de hoofdbanner.

23. Astra-product

Astra-product

Astra’s product is een perfect sjabloon voor bestemmingspagina’s voor producten. Het verschijnt als een complete website met felle kleuren, navigatiemenu, aanbevolen afbeeldingen en tekst. U kunt in de onderstaande secties ook blurbs en CTA toevoegen. Deze sjabloon is WooCommerce-vriendelijk en kan worden bewerkt met alle bouwers van de bovenste pagina.

24. Astra Custom Printing

Astra Custom Printing

De bestemmingspagina-sjabloon van Astra Custom Printing geeft klanten een duidelijke boodschap om hun t-shirts en mokken op maat te laten maken. Het heeft een eenvoudig en net ontwerp met een witte achtergrond. U kunt de kleuren, lettertypen en achtergrond voor de sjabloon aanpassen om deze aantrekkelijker te maken.

25. Astra Spa

Astra Spa

Astra’s sjabloon voor de bestemmingspagina van Spa biedt een aantrekkelijke koptekstachtergrond over de volledige breedte met aangepaste tekst en telefoonnummer zodat de gebruikers rechtstreeks contact kunnen leggen met uw spa-bedrijf. Het heeft een boekingsknop voor afspraken naast het navigatiemenu. U kunt de paginabuilders gebruiken om de sjabloon naar wens aan te passen.

26. Tandkliniek Astra

Astra Dental Clinic

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor tandheelkundige klinieken is een perfecte keuze voor tandheelkunde en medicijnen. Hiermee kunt u een nummer in de koptekst, een CTA-knop met een tekstbericht en een afbeelding op volledige breedte toevoegen. U kunt het boekingsformulier voor afspraken toevoegen op de CTA-knop om uw verkoop te stimuleren.

27. Astra Agency

Astra Agency

Astra’s sjabloon voor de bestemmingspagina van Agency voor WordPress-websites is gemaakt voor webagentschappen, ontwerpers en ontwikkelaars. Het heeft meerdere lay-outontwerpen met prachtige kleuren en typografie. U kunt uw portfolio en aanbevolen werk als afbeeldingen presenteren om een ​​krachtige eerste indruk op gebruikers te creëren.

28. Astra sieraden

Astra sieraden

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor sieraden is prachtig ontworpen om de aandacht van uw gebruikers te trekken. Het heeft een donker gekleurde lay-out waarmee je de sieradenfoto’s en tekst prominent kunt laten zien. Het is compatibel met WooCommerce om winkelwagenopties toe te voegen aan uw bestemmingspagina.

29. Astra Advocaat

Astra Advocaat

Astra’s sjabloon voor de bestemmingspagina voor advocaten is bedoeld voor advocaten en advocatenkantoren om nieuwe klanten online te krijgen. Het toont uw adres en telefoonnummer op een professionele manier zodat uw klanten gemakkelijk contact met u kunnen opnemen. Het heeft ruimte voor een slogan om indruk te maken op de bezoekers.

30. Astra Hotel

Astra Hotel

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s is een uitstekende keuze voor hotelwebsites, BnB’s en hotelgerelateerde bedrijven. Het heeft een CTA-knop om een ​​kamerboekingsoptie toe te voegen om uw verkoop te stimuleren. U kunt een achtergrondafbeelding op volledig scherm van uw hotel toevoegen met een indrukwekkende slogan om de aandacht van gebruikers op de pagina te trekken.

31. Astra Auteur

Astra Auteur

Astra’s sjabloon voor de bestemmingspagina voor auteurs is een mooie en aantrekkelijke lay-out voor schrijvers, auteurs, bibliotheken en boekverkopers. Hiermee kunt u het afgebeelde boek op de voorkant laten zien met een afbeelding van de boekomslag en een korte tekst. Je kunt ook de naam van de auteur en andere details toevoegen.

32. Astra Winery

Astra Winery

De bestemmingspagina-sjabloon van Astra’s Winery is gemaakt voor wijnwinkels, wijngaarden en wijnverkopers. Het heeft een storytelling-lay-out waardoor u gemakkelijker gebruikersbetrokkenheid kunt creëren. Hiermee kunt u een afbeelding van uw beste wijn toevoegen met details en CTA-knop.

33. Astra fotografieportfolio

Astra fotografie

De bestemmingspagina-sjabloon van Astra’s fotografieportfolio is perfect voor fotografen om hun portfolio’s professioneel te presenteren. U kunt de paginabuilders met slepen en neerzetten gebruiken om eenvoudig tekst met foto’s toe te voegen. Het heeft een witte achtergrond die uw inhoud scherper maakt.

34. Astra Freelancer

Astra Freelancer

De Freelancer-bestemmingspagina-sjabloon van Astra is ontworpen voor individuen die meer online banen willen krijgen. Het heeft een eenvoudige en nette indeling met prachtige kleuren om een ​​professionele eerste indruk te creëren. De freelancers kunnen dit sjabloon gebruiken voor hun kennismaking met bezoekers.

35. Astra Charity

Astra Charity

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor goede doelen is gebouwd met het motief om meer donateurs aan uw zaak toe te voegen. Het is perfect voor non-profitorganisaties, online goede doelen en NGO’s. Het heeft gedurfde en heldere kleuren met een uitstekende leesbaarheid. Met de sjabloon kunt u een donatieknop toevoegen, zodat de bezoekers gemakkelijk contact met u kunnen maken.

36. Astra Real Estate

Astra Real Estate

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor onroerend goed is een moderne en stijlvolle sjabloon voor makelaars in onroerend goed. Het helpt bij de uitbreiding van uw onroerendgoedbedrijf met zijn functies en opties. Het toont een snel formuliersjabloon aan de voorkant zodat gebruikers snel verbinding kunnen maken. De sjabloon heeft ruimte om uw telefoonnummer en CTA-knop toe te voegen.

37. Astra-artiest

Astra Artist

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor artiesten promoot de kunstenaar, bureaus en schilders. Het is onderverdeeld in secties om uw aanbevolen schilderijen en andere kunstwerken prachtig toe te voegen. U kunt de details van uw illustraties toevoegen en een CTA-knop toevoegen om gebruikers om te leiden op de winkelwagenpagina. Het ondersteunt WooCommerce om uw werk online te verkopen.

38. Astra Nature

Astra Nature

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s Nature is ontworpen voor bureaus die werken aan natuurlijke habitats. Het is ook een perfecte keuze voor natuurfotografen, natuurliefhebbers en reizigers. Het wordt geleverd met een opvallende achtergrondafbeelding en een CTA-knop.

39. Astra financieel adviseurs

Astra financieel adviseurs

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor financiële adviseurs is perfect voor grote bedrijven die hun financiële rapporten online willen weergeven. Het is een professionele sjabloon met een elegant en modern ontwerp. De sjabloon is paginabuildervriendelijk en compatibel met WPML.

40. Astra-conferentie-evenement

Astra Conferentie-evenement

De sjabloon voor de bestemmingspagina van Astra Conference Event helpt bij het promoten van uw conferenties en evenementen. Hiermee kunt u de details van uw evenement toevoegen, inclusief datum, afbeelding en titel. Je kunt tickets ook online verkopen door een CTA-knop bovenaan de pagina toe te voegen.

41. Astra Marketeer

Astra Marketeer

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor marketeers is voor de websites van content- en groeimarketeers. Het heeft gedurfde en heldere kleuren op de achtergrond met scherpe typografie. De sjabloon is perfect voor individuele marketeers om leads te krijgen en online advies te geven.

42. Astra-industrie

Astra Industry

Astra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor de industrie is gemaakt voor industrieën. Het heeft een aangepaste achtergrondafbeelding, CTA-knop en een sectie over. Deze paginasjabloon is volledig aanpasbaar met behulp van de paginabuilders met slepen en neerzetten en WordPress live customizer.

43. StudioPress Aspire

StudioPress Aspire

StudioPress Aspire is een elegant WordPress-thema met gedurfde en heldere kleuren. Deze sjabloon is gebouwd bovenop het Genesis-themakader. Het heeft een achtergrondafbeelding over de volledige breedte van de koptekst en een abonnementsvak in de koptekst om uw abonnees te vergroten. Dit thema is perfect om een ​​bestemmingspagina voor elke website te maken.

44. StudioPress Monochrome

StudioPress Monochrome

StudioPress Monochrome is een minimalistisch WordPress-thema met een eenvoudig en netjes ontwerp. Het gebruikt een zwart-witte kleur voor de achtergrond van de sjabloon. Het lettertype is omgekeerd aan de achtergrond en goed leesbaar op alle schermformaten. U kunt dit thema gebruiken als sjabloon voor bestemmingspagina’s om uw online bedrijf te promoten.

45. StudioPress Infinity Pro

StudioPress Infinity Pro

StudioPress Infinity Pro is een stijlvol WordPress-thema voor digitale bureaus. Het heeft een elegant ontwerp en is klaar om te worden gebruikt als sjabloon voor bestemmingspagina’s. Hiermee kunt u een CTA-knop toevoegen en uw gebruikers omleiden naar de productenpagina, wat helpt om uw verkoop te stimuleren. Infinity Pro is volledig compatibel met WooCommerce om een ​​online winkel te creëren.

46. ​​StudioPress Parallax Pro

StudioPress Parallax Pro

StudioPress Parallax Pro is een prachtig WordPress-verhaalthema. Net als de naam heeft het thema een parallax-ontwerp waardoor uw inhoud leesbaar is op alle apparaten. Dit thema is perfect om uw bestemmingspagina-sjabloon te maken met een CTA-knop en aanbevolen inhoud.

47. StudioPress Showcase

StudioPress Showcase

StudioPress Showcase is een opvallend WordPress-thema dat kan worden gebruikt om een ​​sjabloon voor een bestemmingspagina te maken. Het is gebouwd bovenop het Genesis-themakader. Het thema is volledig aanpasbaar met een CTA-knop om gebruikers om te leiden naar relevante pagina’s.

48. StudioPress Agent gericht

StudioPress Agent Focused Pro

StudioPress Agent Focused is een WordPress vastgoedthema. Het heeft een flexibele en paginabuildervriendelijke lay-out. Hiermee kunt u een aangepaste koptekst toevoegen met een achtergrond op volledige breedte. U kunt deze paginasjabloon gebruiken om uw onroerend goed en IDX-vermeldingen te promoten.

49. StudioPress Onderwijs

StudioPress Education

De bestemmingspagina-sjabloon van StudioPress Education is gericht op het leveren van meer inhoud in minder ruimte. Het is speciaal gebouwd voor studenten, universiteiten en andere onderwijsinstellingen om kennis te delen. Deze sjabloon is widgeted en eenvoudig in te stellen.

50. Themify Ultra Accountant

Themify Ultra Accountant

De sjabloon voor bestemmingspagina’s van Themify Ultra is ontworpen om belastingaangiften en online registratiediensten te verkopen. Hiermee kunt u een CTA-knop toevoegen waarmee gebruikers rechtstreeks vanaf uw website een afspraak kunnen maken. U kunt uw aanbevolen services ook delen op de sjabloon.

51. Thema Ultra Wedding

Themify Ultra Wedding

Themify Ultra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor bruiloften is een elegante sjabloon om trouwplanners, trouwfotografen en individuele bruiloften te promoten. Het heeft een volledig scherm achtergrondafbeelding met prachtige typografie. De sjabloon kan worden aangepast met behulp van de Themify-paginabuilder.

52. Themify Ultra Software

Themify Ultra Software

Themify Ultra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor software is perfect voor het verkrijgen van online banen voor softwareontwikkeling. Het heeft een op maat gemaakte lay-out met meerdere kant-en-klare demo’s. Deze sjabloon is vergelijkbaar met de Ultra-themasjabloon met een focus op het online verkopen van services.

53. Thema Ultra Coffee

Themify Ultra Coffee

Themify Ultra’s Coffee is een sjabloon voor bestemmingspagina’s voor de websites van koffiehuizen, koffiebonenindustrieën en andere koffiegerelateerde producten. Het heeft een prachtige achtergrondafbeelding met koffiebonen en gemorste koffie-extracten. Het toont een CTA-knop om gebruikers om te leiden naar belangrijke pagina’s.

54. Themify Ultra Music

Themify Ultra Music

Themify Ultra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor muziek richt zich op het promoten van muzikanten, dj’s, muziekbands en instrumenten. Hiermee kunt u uw aankomende evenementen ook in een professionele stijl weergeven. De sjabloon is volledig aanpasbaar met behulp van de paginabuilder met slepen en neerzetten.

55. Themify Ultra-app

Themify Ultra-app

Themify Ultra’s sjabloon voor bestemmingspagina’s voor apps is gebouwd voor de apps van mobiele apparaten en alle andere apparaten. U kunt deze sjabloon gebruiken om online diensten voor app-ontwikkeling te promoten. Deze sjabloon voor bestemmingspagina’s helpt u het downloaden van uw aanbevolen apps te stimuleren met een CTA-knop.

56. Bento

Bento

Bento is een gratis en veelzijdig WordPress-thema om sjablonen voor bestemmingspagina’s te maken. Het wordt geleverd met onbeperkte kleuropties, vectorpictogrammen, lettertypen en aangepaste achtergrond. Het integreert WooCommerce om uw productpagina’s te promoten. Bento kan worden bewerkt met WordPress live customizer met preview.

57. OnePress

OnePress

OnePress is een ander gratis WordPress-sjabloon om bestemmingspagina’s te maken voor creatieve en webbureaus, freelancers, bloggers en kranten. Het heeft 2 CTA-knoppen om gebruikers om te leiden naar uw diensten en productpagina. U kunt ook aanbevolen services toevoegen in de onderstaande blurbs.

58. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro is een populair WordPress-thema met één pagina en een achtergrondafbeelding op volledig scherm. Het kan worden gebruikt als sjabloon voor bestemmingspagina’s om elk bedrijf te promoten. Het is compatibel met paginabuilders met slepen en neerzetten zoals Elementor, Beaver Builder, enz. Om de lay-out aan te passen. Hestia ondersteunt WooCommerce om uw producten te promoten.

59. Orfeo

Orfeo

Orfeo is een multifunctioneel en gratis WordPress-thema. Het heeft een enkele pagina-indeling met meerdere secties om een ​​sjabloon voor een bestemmingspagina te maken. Het is gemakkelijk aan te passen met paginabuilders met slepen en neerzetten. Dit thema is compatibel met WooCommerce en WPML.

60. Zelle

Zelle

Zelle is een premium lay-out van één pagina voor WordPress-websites. Het is perfect om eenvoudig bestemmingspagina-sjablonen te maken. Het werkt uitstekend met paginabuilders zoals Visual Composer, Beaver Builder, enz. Het wordt geleverd met onbeperkte kleuren, aangepaste achtergronden en geoptimaliseerd voor snelheid.

Laatste gedachten

Dit zijn slechts enkele van de sjablonen voor bestemmingspagina’s die we zouden kunnen delen. De sleutel tot het bouwen van bestemmingspagina’s is om een ​​paginabuilder met slepen en neerzetten zoals Beaver Builder of Divi te gebruiken.

U kunt deze twee gebruiken om binnen enkele minuten oneindige mogelijkheden voor ontwerpcombinaties te creëren.

Als u op zoek bent naar een niet-WordPress-bestemmingspagina-oplossing, raden we u aan LeadPages of Unbounce te gebruiken.

Beide providers bieden gehoste oplossingen voor bestemmingspagina’s en worden geleverd met honderden vooraf gemaakte ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Veel marketeers die zich op PPC richten, gebruiken deze oplossingen vanwege hun gebruiksgemak.

Hier is een voorbeeld van de doelgerichte sjablonen die LeadPages bieden:

LeadPages bestemmingspagina-sjablonen

Onze eerste voorkeur is om altijd een WordPress-paginabuilder zoals Beaver Builder of Divi te gebruiken, omdat u op de lange termijn veel geld zult besparen.

Ter vergelijking: de jaarlijkse kosten van een plug-in voor WordPress-paginabuilder zijn 12 keer goedkoper dan die van gehoste landingspagina’s.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste landingspagina-sjablonen voor WordPress. Misschien wilt u ook onze ultieme stapsgewijze WordPress SEO-gids voor beginners bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map