7 beste GoDaddy-alternatieven in 2020 (goedkoper en betrouwbaarder)

GoDaddy is een van de grootste hosting- en domeinnaambedrijven ter wereld. Ze bieden een breed scala aan services, waaronder domeinnaamregistratie, hosting, website builder, SSL-certificaat, e-mails en meer.


Ze zijn echter niet altijd de beste en ook niet de goedkoopste op de markt.

Er zijn veel GoDaddy-alternatieven die u betere functies kunnen bieden tegen lagere kosten en met een uitstekende service.

In dit artikel delen we de beste GoDaddy-alternatieven die goedkoper, betrouwbaarder en ethischer zijn.

Beste GoDaddy-alternatieven voor website-eigenaren

Waarom zoeken naar alternatieven voor GoDaddy?

GoDaddy is een van de meest populaire domeinnaamregistreerders en hostingproviders. Ze beheren het grootste aantal geregistreerde domeinnamen ter wereld.

Ze zijn echter niet altijd de beste optie wanneer u een website bouwt of een nieuw bedrijf start.

Er zijn veel andere GoDaddy-concurrenten die betere service bieden tegen een lagere prijs.

Als ondernemer moet je altijd naar al je mogelijkheden kijken. Als een GoDaddy-alternatief goedkoper en beter is qua functies, moet u een weloverwogen beslissing nemen.

In de loop der jaren is GoDaddy ook betrokken geweest bij veel ethische controverses, daarom kiezen veel maatschappelijk verantwoorde kopers ervoor om GoDaddy te vermijden en in plaats daarvan zaken te doen met GoDaddy-concurrenten.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste GoDaddy-alternatieven en wat ze beter doen dan GoDaddy.

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost is een van de beste webhostingbedrijven op de markt. Ze bieden snelle en betaalbare hostingdiensten waarop u kunt vertrouwen om een ​​website te maken.

Als u op zoek bent naar een alternatief voor GoDaddy-websitehosting, dan is Bluehost onze # 1 aanbeveling.

Ze hebben sterk geoptimaliseerde hostingplannen voor WordPress, de beste website-builder die er is. Om nog maar te zwijgen, Bluehost is een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider.

Om het nog beter te maken, bieden ze bij elk hostingplan een gratis domein + gratis SSL-certificaat aan. Dit betekent dat u uw domein niet apart hoeft te registreren of een apart SSL-certificaat hoeft aan te schaffen.

Het belangrijkste is dat ze WPBeginner-gebruikers 60% korting bieden. Kortom, u kunt aan de slag voor slechts $ 2,75 per maand.

→ Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding te claimen ←

Voordelen ten opzichte van GoDaddy:

 • Gratis domeinnaamregistratie
 • Gratis SSL-certificaat
 • Gratis zakelijk e-mailadres
 • Snellere en betrouwbaardere hosting
 • 1-Klik op WordPress-website-installatie
 • Eén dashboard om alles te beheren

Misschien wilt u ook onze volledige Bluehost-recensie of onze exclusieve Bluehost-coupon bekijken.

2. Domain.com

Domain.com

Domain.com is het beste GoDaddy-alternatief voor het registreren van een domeinnaam of het kopen van SSL-certificaten. Ze zijn een van de meest populaire domeinnaamregistreerders die alle topdomeinextensies (TLD’s) aanbieden.

U kunt hun krachtige domeinnaamgenerator gebruiken om de beste domeinnaam voor uw bedrijf te vinden. Voer eenvoudig uw favoriete zoekwoorden of woordgroep in en er wordt een lijst met overeenkomende resultaten gegenereerd.

Domain.com heeft een intuïtief en gebruiksvriendelijk domeinbeheergebied. Van daaruit kunt u DNS-instellingen, verlengingen, privacy en andere domeininstellingen beheren.

WPBeginner-gebruikers kunnen onze Domain.com-couponcode gebruiken om 25% korting op uw aankoop te krijgen.

Domain.com is ook een geweldig alternatief voor GoDaddy SSL-certificaten. Domain.com biedt goedkopere SSL-certificaten dan GoDaddy.

Voordelen ten opzichte van GoDaddy:

 • Gemakkelijker domeinbeheer
 • Competitieve domeinregistratie en verlengingsprijzen
 • Sneller zoeken naar domeinen met betere suggesties
 • Verwijs uw domein naar een hostingprovider
 • Zet uw domeinnaam eenvoudig over naar een ander bedrijf
 • Goedkoper SSL-certificaat

3. SiteGround

SiteGround

SiteGround is het beste GoDaddy-alternatief voor zakelijke websites. Ze zijn een van de beste hostingbedrijven en een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider.

Bekend om hun heroïsche ondersteuning, biedt SiteGround snelle en goed geïnformeerde technische ondersteuning via telefoon, livechat en e-mail. Ze bieden één gratis website-migratie, gratis SSL-certificaat en meer.

Als website-eigenaar kunt u kiezen uit hun datacenters in meerdere geografische regio’s. Hun intuïtieve nieuwe configuratiescherm zit vol met tools die u zullen helpen uw website efficiënter te migreren, beheren en beheren dan GoDaddy.

WPBeginner-gebruikers kunnen een exclusieve 70% korting krijgen op hun StartUp-abonnement, wat ideaal is voor beginners en kleine bedrijven.

→ Klik hier om deze exclusieve Siteground-aanbieding te claimen ←

Voordelen ten opzichte van GoDaddy

 • Snellere website-hosting
 • Beter voor bedrijven en eCommerce-websites
 • Gemakkelijkere gebruikersinterface en tools voor websitebeheer
 • Veel betere en snellere klantenondersteuning

Mogelijk wilt u ook onze volledige SiteGround-recensie of onze exclusieve SiteGround-coupon bekijken.

4. HostGator

HostGator

Als u op zoek bent naar een goedkoop alternatief voor webhosting van GoDaddy, dan zult u HostGator geweldig vinden. Ze zijn een van de beste shared hosting-bedrijven op de markt en bieden goedkope webhostingplannen voor bloggers en startups.

Hun plannen zijn geprijsd om meer klanten ertoe te brengen hun websites te starten. Ze bieden echter niet alleen startende websites.

HostGator biedt ook speciale en VPS-hostingplannen. In feite wordt WPBeginner ook gehost met de speciale servers van HostGator. Wij zijn een trouwe HostGator-klant sinds 2007 en kunnen hun diensten met vertrouwen aanbevelen.

Voordelen ten opzichte van GoDaddy:

 • Goedkopere website-hosting
 • Geschikt voor het starten van een blog of starterssite
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • 1-klik op WordPress website setup

Misschien wilt u ook onze volledige HostGator-recensie of onze exclusieve HostGator-coupon bekijken.

5. Constant Contact Website Builder

Constant Contact Website Builder

Constant Contact Website Builder is het perfecte GoDaddy Site Builder-alternatief. Powered by Artificial Intelligence, Contact Contact Website Builder wordt geleverd met een eenvoudige website-bouwwizard.

U kunt uw Facebook-pagina synchroniseren om een ​​website te maken of een stapsgewijze wizard gebruiken om deze in te stellen.

Beantwoord een paar vragen over uw bedrijf, selecteer een ontwerp dat voor u is opgehaald en stel het vervolgens in zonder code te schrijven. Het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en snel om uw online aanwezigheid op te zetten.

Constant Contact biedt ook de beste e-mailmarketingservice voor bedrijven. Dit betekent dat u gemakkelijk en zonder veel moeite leads voor uw bedrijf vanaf uw website kunt genereren.

Voordelen ten opzichte van GoDaddy:

 • Eenvoudiger website builder veel sneller en beginnersvriendelijk
 • Gebruikt kunstmatige intelligentie om professionele website-ontwerpen te genereren
 • Maakt het gemakkelijker om uw Faceook- of e-mailmarketingkanalen te gebruiken
 • Eenvoudige tools om uw website te bewerken, beheren en updaten

Behalve dat het een goed alternatief is voor de GoDaddy-websitebouwer, is Constant Contact ook een geweldig alternatief voor GoDaddy Email.

6. DreamHost

DreamHost

DreamHost is een van de oudste en meest betrouwbare hostingbedrijven. Ze zijn een geweldig alternatief voor de gedeelde hostingplannen van GoDaddy.

Ze bieden robuuste hosting op snelle servers met gratis domeinnaam + SSL-certificaat. Dit verlaagt uw websitekosten aanzienlijk en maakt het gemakkelijker om alles onder één dak te beheren.

Dreamhost heeft een intuïtief en eenvoudiger bedieningspaneel dan GoDaddy. Het geeft je toegang tot verschillende tools die je kunt gebruiken om je website te beheren.

Voordelen ten opzichte van GoDaddy:

 • Gratis domeinnaam en SSL-certificaat
 • Eenvoudig en elegant dashboard
 • Geschikt voor zowel startende websites als groeiende bedrijven
 • 1-Click WordPress website builder waarmee u eenvoudig een website kunt opzetten
 • Snellere en goed geïnformeerde ondersteuning via live chat en e-mail

7. WP-motor

WPEngine

WP Engine is een betrouwbaarder alternatief voor GoDaddy Pro. Het is de best beheerde WordPress-hostingprovider met een robuust platform om eenvoudig clientsites onder één dashboard te beheren.

Het biedt superieure staging-websites met één klik, eenvoudige implementatie, eenvoudig beheer van productie en live sites. Hun platform is gebouwd op de modernste infrastructuur, zodat u eenvoudig kunt schalen om aan uw vereisten te voldoen.

Het is een volledig beheerde conciërgeservice voor websites, wat betekent dat ze zorgen voor updates en back-ups terwijl u zich concentreert op andere, belangrijkere dingen.

WP Engine biedt agentschappen voor ontwikkelaars, mogelijkheden voor co-marketing, verwijzingen naar leads en meer.

Voordelen ten opzichte van GoDaddy:

 • Cloud hostingplatform sterk geoptimaliseerd voor WordPress
 • Volledig beheerde hosting, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over updates
 • 1-Klik op WordPress-installatie
 • Elk abonnement geeft u toegang tot 36 premium-thema’s van StudioPress
 • Fantastische klantenondersteuning door mensen die hun spullen kennen

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om meer te weten te komen over de beste GoDaddy-alternatieven die je voor je projecten kunt gebruiken. Misschien wilt u ook onze lijst met de beste MailChimp-alternatieven en de beste zakelijke telefoondiensten bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me