7 beste SMTP-serviceproviders met hoge e-mailbezorgbaarheid (2020)

Bent u op zoek naar de beste SMTP-serviceproviders?


Een SMTP-serviceprovider helpt u betrouwbaar e-mails van uw website naar uw gebruikers te verzenden.

SMTP-servers zijn speciaal geconfigureerd om ervoor te zorgen dat uw e-mails de inbox van gebruikers bereiken en niet in de map met ongewenste e-mail terechtkomen.

In dit artikel delen we de beste SMTP-serviceproviders met een hoge e-mailbezorgbaarheid. We laten u ook zien hoe u uw WordPress-e-mails kunt verzenden met behulp van deze SMTP-services.

Beste SMTP-serviceproviders voor hogere leverbaarheid

Waarom u een SMTP-serviceprovider nodig heeft voor WordPress-e-mails?

Alle WordPress-websites zijn sterk afhankelijk van e-mail om verschillende taken uit te voeren. Bijvoorbeeld:

 • Verloren wachtwoord herstellen
 • Een nieuw account registreren
 • Meldingen voor opmerkingen, nieuwe artikelen, wachtwoordwijzigingen en meer
 • Als het een online winkel is, stuurt u klanten een orderbevestiging, facturen en leveringsinformatie via e-mail.

WordPress is standaard geconfigureerd om e-mails te verzenden met de functie PHP mail (). Dit is de belangrijkste reden waarom gebruikers klagen dat WordPress geen e-mailprobleem verzendt.

Er zijn een aantal problemen met de standaard e-mailmethode en waarom deze niet werkt.

Bij de meeste hostingproviders is deze functie niet correct geconfigureerd. Sommigen schakelen het zelfs volledig uit om misbruik van hun servers te voorkomen.

Misbruik van deze functie is een veelvoorkomend probleem omdat het geen authenticatie vereist en kan worden gebruikt om spam-e-mails te verzenden.

Zelfs als de e-mailfunctie werkt op uw WordPress-hosting, kunnen uw WordPress-e-mails soms nog steeds in spam terechtkomen omdat de meeste spamfilters de afzender-e-mail, locatie, domeinnaam verifiëren en het e-mailadres van uw site als verdacht of spam markeert.

De enige manier om dit probleem op te lossen, is door een SMTP-server te gebruiken om WordPress-e-mails te verzenden.

Wat is SMTP?

SMTP of Simple Mail Transfer Protocol is de industriestandaard voor het verzenden van e-mails op internet. Het gebruikt de juiste authenticatie, wat de kans vergroot dat uw e-mails daadwerkelijk in de inbox van gebruikers worden afgeleverd.

Er zijn zowel betaalde als gratis SMTP-serviceproviders. U kunt zelfs een gratis SMTP-account krijgen met een zakelijk e-mailadres van Google of Outlook.

Er is echter een limiet aan het aantal e-mails dat u kunt verzenden met de traditionele e-maildiensten. Meestal willen deze gratis e-mailproviders zoals Gmail of Outlook niet dat u hun SMTP-servers gebruikt voor automatische e-mails zoals die verzonden door een WordPress-website.

Dit is de reden waarom u zich moet aanmelden bij een van de bekende SMTP-serviceproviders om ervoor te zorgen dat uw e-mails correct worden afgeleverd. Maak je geen zorgen, veel van de beste SMTP-bedrijven bieden zeer genereuze gratis SMTP-abonnementen die goed genoeg zijn voor de meeste websites.

Laten we eens kijken naar de beste SMTP-serviceproviders met een hoge leverbaarheid.

Beste SMTP-serviceproviders

Er zijn veel SMTP-serviceproviders waarmee u massa-e-mails, WordPress-e-mails, transactionele e-mails en meer kunt verzenden.

Elk van hen is echter anders in termen van functies, prijzen, gebruiksgemak, aantal toegestane e-mails en vooral hun staat van dienst op het gebied van afleverbaarheid.

Hieronder volgen de beste SMTP-serviceproviders die een hogere leverbaarheid en de beste set functies bieden.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue is de beste SMTP-e-mailserviceprovider op de markt. Ze bieden een krachtig marketingplatform met transactionele e-mails, e-mailmarketing, sms-marketing en livechat.

Het werkt prachtig met WordPress en andere platforms van derden zoals OptinMonster, Salesforce, Google Analytics en nog veel meer. Ze bieden ook krachtige personalisatie- en marketingautomatiseringsfuncties om u te helpen bij uw marketingcampagnes.

SendinBlue heeft een zeer uitbreidbare API en SMTP-relayservice die uw e-mailbezorging voor transactionele e-mails onmiddellijk verbetert.

Prijzen: SendinBlue heeft een altijd gratis abonnement met 300 e-mails per dag. Hun betaalde abonnementen beginnen vanaf $ 25 per maand met 40.000 e-mails per maand en geen dagelijkse verzendlimieten.

2. Mailgun

Mailgun

Mailgun is een populaire SMTP-serviceprovider voor ontwikkelaars en bedrijven. Ze bieden krachtige API’s om transactionele e-mails te verzenden.

Het is gemakkelijk te integreren in uw WordPress-website. Of u nu een eCommerce-winkel, een lidmaatschapswebsite of een klein bedrijf bent, Mailgun biedt een eenvoudig schaalbare SMTP-service om uw marketing- en transactiemails te verzenden.

Het is ontworpen voor ontwikkelaars en mist enkele van de beginnersvriendelijke functies van andere SMTP-providers op de lijst.

Prijzen: Mailgun biedt een ‘pay as you go’-plan met de eerste 10.000 gratis e-mails. Het gratis abonnement is meer dan genoeg voor kleine websites. Hun betaalde plannen zijn redelijk concurrerend in de markt. Als je echter een dedicated IP en verbeterde deliverability wilt, dan begint het bij $ 79 per maand met 1 dedicated IP-adres.

3. SendGrid

SendGrid

SendGrid is een krachtige cloudgebaseerde SMTP-e-mailserviceprovider waarmee u massa-e-mails kunt verzenden zonder een SMTP-server te beheren. Het biedt een hogere schaalbaarheid met een krachtige set functies.

Hun SMTP-relay is eenvoudig in te stellen en werkt met elke WordPress-site. Het bevat tools voor bezorgoptimalisatie, e-mailanalyse, e-mailsjablonen met een eenvoudige e-maileditor en integraties met apps en services van derden.

Als afleverbaarheid uw grootste zorg is, biedt SendGrid geweldige tools om e-mailbezorging verder te verbeteren, inclusief speciale IP-adressen en tools voor domeinnaamverificatie.

Prijzen: Ze bieden een gratis abonnement met de eerste 40.000 gratis e-mails en vervolgens 100 e-mails per dag. Hun betaalde plannen beginnen bij $ 14,95 per maand.

4. Amazon SES

Amazon SES

AWS of Amazon Web Services is de marktleider op het gebied van cloud computing-infrastructuur. Ze bieden ook Amazon SES of Amazon Simple Email Service als add-on voor hun webservices.

Het is een krachtige cloudgebaseerde SMTP-service voor marketeers en ontwikkelaars om eenvoudig marketing-, notificatie- en transactionele e-mailcampagnes te verzenden.

Het biedt een hogere leverbaarheid met kostenefficiëntie van AWS. Je krijgt veel krachtige functies, maar de meeste zijn geschikt voor gevorderde gebruikers en ontwikkelaars.

Amazon SES kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw WordPress-site met behulp van plug-ins (meer hierover later in het artikel). Afhankelijk van uw gebruik kan Amazon SES de goedkoopste SMTP-service op de markt zijn.

Prijzen: Als uw website wordt gehost op AWS, kunt u hun gratis laag gebruiken om elke maand 62.000 e-mails te verzenden. Voor andere websites beginnen de prijzen vanaf $ 0,10 voor elke 1000 e-mails die u verzendt.

5. G Suite

G Suite

G Suite is de productiviteitssuite van Google voor bedrijven. Hiermee kunt u agenda, Google Drive, Documenten, Foto’s en Gmail gebruiken met uw eigen domeinnaam.

Hiermee kunt u een professioneel zakelijk e-mailadres krijgen terwijl u nog steeds de vertrouwde interface van Google gebruikt. Met G Suite kunt u Google SMTP-servers gebruiken om e-mails te verzenden, wat betekent dat u een e-mailaccount voor uw WordPress-site kunt instellen en deze vervolgens kunt gebruiken om WordPress-e-mails te verzenden.

Het is echter alleen geschikt voor websites en blogs voor kleine bedrijven omdat het slechts 2.000 berichten per dag kan verzenden. Bekijk ons ​​artikel voor meer informatie over het instellen van een professioneel e-mailadres met G Suite

Prijzen: Begint vanaf $ 6 per gebruiker per maand.

6. Poststempel

Poststempel

Postmark is een andere eenvoudig te gebruiken SMTP-serviceprovider voor websites, marketeers en bedrijven. Het biedt razendsnelle e-mailbezorging met eenvoudigere prijzen en eenvoudige integratie.

Het verzenden van transactionele e-mails is hun expertise, wat betekent dat ze gericht zijn op afleverbaarheid en snelheid. Ze bieden eenvoudig te volgen e-mailanalyse, accountbeveiliging, mobielvriendelijke responsieve sjablonen, berichtgebeurtenissen die worden geactiveerd met eenvoudige webhooks en meer.

Prijzen: Vanaf $ 10 per maand voor 10.000 e-mails en vervolgens $ 1,25 per 1000 e-mails.

7. Office365

Office 365

Office365, voorheen bekend als Outlook, is een populaire e-mail- en productiviteitssuite van Microsoft.

Net als bij G Suite kunt u met Office365 een professioneel e-mailadres voor uw bedrijf maken. U kunt ook de SMTP-servers van Microsoft gebruiken om e-mails vanaf uw WordPress-site te verzenden, zolang u een klein bedrijf bent.

Met de zakelijke versie van Office365 kun je tot wel 10.000 e-mails per dag versturen, maar dit wordt gecombineerd met je reguliere e-mails. We raden dit alleen aan als u betrouwbare e-mails wilt voor uw kleine bedrijfswebsite.

U kunt Office365 eenvoudig verbinden met WordPress met behulp van de WP Mail SMTP-plug-in.

Voor grotere lidmaatschapssites of eCommerce-winkels wilt u andere SMTP-providers in onze bovenstaande lijst gebruiken.

Dat is de beste SMTP-serviceprovider?

Afgezien van de top SMTP-providers die we hierboven noemden, zijn er letterlijk tientallen anderen zoals Mandrill, Mailjet, Moosend, Pepipost, enz..

Het grote aantal keuzes maakt het voor gebruikers moeilijk om de beste SMTP-serviceprovider voor hun behoeften te selecteren.

Bij het kiezen van een SMTP-service moet u naar drie hoofdfactoren kijken: e-mail afleverbaarheid, schaalbaarheid en prijzen.

Aangezien elk platform in onze lijst een hoge e-mailbezorgbaarheid biedt en met uitzondering van G Suite en Office365, kunnen alle platforms worden geschaald om miljoenen e-mails per dag te verzenden, zullen we ons concentreren op prijzen, omdat dit vaak een grote doorslaggevende factor is.

Op het eerste gezicht zien de gratis abonnementen er op alle platforms zeer concurrerend uit. Als je een kleine website hebt, kun je echt niet fout gaan met onze twee beste SMTP-aanbevelingen: SendinBlue en Mailgun.

Maar naarmate uw website groeit, wordt de prijs een vrij grote factor. SendinBlue biedt de meest concurrerende prijzen met schaalbaarheid en vooral betrouwbare technische ondersteuning.

Als u bijvoorbeeld 120.000 e-mails per maand verzendt, betaalt u $ 66 per maand en heeft u een speciaal IP-adres. Terwijl voor hetzelfde aantal verzendvereisten en toegewijde IP, SendGrid $ 79,95 per maand kost en MailGun $ 109 per maand.

Als je nu een technisch team in huis hebt, zal niets de prijs van Amazon SES verslaan omdat het $ 0,10 per 1000 e-mails kost. Dit betekent dat 120.000 e-mails per maand slechts $ 12 kosten op Amazon SES. De grote vangst is dat hun technische ondersteuning vrij beperkt is. Voor dedicated IP hoeft u slechts $ 24,95 per maand te betalen.

Voor grote sites is er echt geen kostenefficiëntere SMTP-oplossing dan Amazon.

Onze keuze voor de beste SMTP-providers voor kleine bedrijven: SendinBlue.

Onze keuze voor de beste SMTP-providers voor grote bedrijven en e-commerce websites: Amazon SES.

Hoe u uw SMTP-service eenvoudig kunt verbinden met WordPress

Zodra u zich aanmeldt bij een SMTP-serviceprovider, is de volgende stap om deze te integreren met uw WordPress-site. Dit zou de standaard WordPress-mailfunctie vervangen door uw SMTP-service, zodat uw e-mail daadwerkelijk wordt afgeleverd.

WP Mail SMTP is de beste WordPress SMTP-plug-in waarmee u eenvoudig WordPress-e-mails kunt verzenden met elke SMTP-serviceprovider.

Het is beschikbaar als zowel een gratis SMTP-plug-in als de premium-versie met meer functies. De betaalde versie geeft u toegang tot e-mailbesturingen om te kiezen welke e-mailmeldingen voor WordPress u wilt verzenden met uw SMTP-serviceprovider.

Je krijgt ook e-maillogboeken en eenvoudigere configuratie voor populaire SMTP-providers zoals Mailgun, SendGrid, Amazon SES, Gmail, Outlook, G Suite en meer. Het Elite-abonnement geeft u toegang tot hun White Glove Setup, waar een expert van hun team uw SMTP-service zal opzetten.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de WP Mail SMTP-plug-in installeren en activeren. Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie.

Na activering moet je bezoeken WP Mail SMTP »Instellingen pagina en voer uw licentiesleutel in. U kunt deze informatie vinden in uw account op de WP Mail SMTP-website.

WP Mail SMTP-instellingen

Na het invoeren van uw licentiesleutel, is de volgende stap het configureren van uw mailingservice.

Scrol omlaag naar het gedeelte E-mail en voer het e-mailadres van in. Dit is het e-mailadres dat u heeft toegevoegd om te gebruiken met uw SMTP-serviceprovider.

E-mailinstellingen

Daarna moet u een naam van from invoeren. Idealiter zou dit de titel van uw website moeten zijn, zodat uw gebruikers weten waar de e-mail vandaan komt.

Scrol omlaag naar het gedeelte Mailer. Als uw SMTP-serviceprovider daar wordt vermeld, kunt u deze hier selecteren.

Kies uw SMTP-serviceprovider

Als u een SMTP-provider kiest, krijgt u specifieke instellingen voor die serviceprovider te zien met een link naar gedetailleerde instructies voor het invoeren van de vereiste informatie.

Als uw SMTP-server daar echter niet wordt vermeld, selecteert u de optie ‘Andere SMTP’. WP Mail SMTP werkt met alle SMTP-providers.

Daaronder ziet u nu de informatie die u moet invoeren. U vindt deze informatie op de website van uw SMTP-serviceprovider onder uw account.

Andere SMTP-provider

U heeft de volgende informatie nodig.

 • SMTP-host: uw smtp-hostadres dat er meestal zo uitziet: smtp.yoursmtpserver.com
 • Versleuteling: meestal is het SSL of TLS
 • SMTP-poort: meestal is dit 465
 • Verificatie: Verificatie inschakelen
 • Gebruikersnaam: gebruikersnaam verstrekt door uw SMTP-service, meestal is dit uw e-mailadres.
 • Wachtwoord: wachtwoord voor uw SMTP-service

Nu raadt de plug-in aan dat u, in plaats van uw gebruikersnaam en wachtwoord op te slaan in platte tekst, deze toevoegt aan uw wp-config.php-bestand. Zie onze gids over het bewerken van het wp-config.php-bestand.

Vergeet na het invoeren van alle vereiste informatie niet op de knop ‘Instellingen opslaan’ te klikken om uw wijzigingen op te slaan.

U kunt nu een testmail sturen om te zien of alles goed werkt. Schakel over naar het tabblad E-mailtest en voer een e-mailadres in om een ​​test-e-mail te verzenden.

Stuur test-e-mail

WP Mail SMTP zal nu een testmail sturen naar het adres dat je hebt ingevoerd. Controleer uw inbox om er zeker van te zijn dat u de test-e-mail heeft ontvangen.

Gefeliciteerd, je hebt met succes je WordPress-site ingesteld om je SMTP-serviceprovider te gebruiken.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste SMTP-serviceprovider te vinden om WordPress-e-mails te verzenden. Misschien wilt u ook onze gids bekijken over eenvoudige manieren om uw e-maillijst sneller te laten groeien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map