7 Beste video-hostingsites voor bloggers, marketeers en bedrijven

Bent u op zoek naar de beste videohostingsites voor bloggers, marketeers en zakelijke websites?


Het uploaden van video’s rechtstreeks naar uw website vereist veel serverbronnen. Dit is de reden waarom slimme bedrijfseigenaren videohostingsites gebruiken om video’s te uploaden en deze video’s vervolgens gemakkelijk in WordPress in te sluiten zonder de prestaties te beïnvloeden.

In dit artikel delen we enkele van de beste videohostingsites voor bloggers, marketeers en bedrijfseigenaren.

Beste video-hostingsites voor bloggers

Waarom video-hostingsites gebruiken?

Video’s zijn de meest boeiende vorm van inhoud en ze zijn zeer effectief voor conversies. Ze nemen echter ook veel ruimte en bandbreedte in.

Met WordPress kun je video’s uploaden naar je website. Het is echter niet echt geoptimaliseerd om video’s weer te geven. Dit heeft invloed op het afspelen van video en zorgt voor een slechte gebruikerservaring.

Afgezien daarvan verbruiken video’s meer WordPress-hostingbronnen, wat uw website vertraagt. Als u gedeelde hosting gebruikt, kan uw hostingprovider uw account zelfs beëindigen om te voorkomen dat het andere sites beïnvloedt.

Vanwege deze problemen raden we aan een videohostingsite te gebruiken om video’s toe te voegen aan WordPress. Ze hebben meer serverbronnen om videobestanden weer te geven en u hoeft zich geen zorgen te maken over de prestaties van WordPress.

Wat nog belangrijker is, ze passen automatisch de videokwaliteit aan om een ​​betere kijkervaring te bieden op basis van de internetsnelheid van uw bezoekers.

Raadpleeg onze gids voor meer informatie over waarom je nooit video’s naar WordPress mag uploaden.

WordPress maakt het super eenvoudig om video’s op je website in te sluiten. Zie onze gids voor het eenvoudig insluiten van video’s in WordPress voor gedetailleerde instructies.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste videohostingsites die u kunt gebruiken.

1. YouTube

YouTube

YouTube is de meest populaire video-hostingwebsite op internet. Hiermee kun je video’s uploaden, kanalen maken en een aanhang opbouwen.

Als marketeer en bedrijfseigenaar wil je profiteren van het enorme potentieel van YouTube. Het is ook de op één na populairste zoekmachine ter wereld en de op één na grootste website voor sociale media met 1,9 miljard actieve gebruikers.

Je kunt YouTube-volgers opbouwen met je kanaal, een nieuwe doelgroep vinden, worden weergegeven in videozoekresultaten en je bedrijf laten groeien.

YouTube heeft een partnerprogramma waaraan je kunt deelnemen om online geld te verdienen met je video’s. Dit programma biedt u ook meer voordelen, zoals analyse, langere video’s en tools voor videobewerking.

Bij WPBeginner gebruiken we YouTube om onze WordPress video-tutorials te uploaden. Bekijk het WPBeginner-kanaal op YouTube om te zien hoe we YouTube gebruiken om meer abonnees en bezoekers op onze website te krijgen.

2. Vimeo

Vimeo

Vimeo is een uitstekende video-hosting- en streaming-site voor bloggers, marketeers en bedrijven. Het geeft je een beperkte hostingruimte om gratis video’s te uploaden. De onbeperkte bandbreedte en advertentievrije weergave zijn echter de belangrijkste voordelen van alle video’s.

Om grote video’s te uploaden, moet je een premium abonnement kopen dat zeer betaalbaar is ($ 84 per jaar). De betaalde abonnementen bevatten ook privacyopties, tools voor videobewerking, klantenondersteuning, wachtwoordbeveiliging, gerelateerde video’s en Google Analytics.

De premium leden kunnen ook video’s verkopen of huren om online geld te verdienen met je Vimeo-video.

We gebruiken Vimeo om privévideo’s te hosten voor onze exclusieve ledenruimte. Als u een lidmaatschapssite heeft of als u online cursussen wilt maken en verkopen, dan is Vimeo een uitstekende optie.

3. Jetpack-video

Jetpack-video

Jetpack is een populaire plug-in-suite die ook een video-hostingfunctie bevat. Jetpack-video is een premium video-hostingservice en vereist een betaald Jetpack-abonnement.

Het is volledig reclamevrij en toont geen gerelateerde video’s van andere websites op je video’s.

Het gebruikt hetzelfde inhoudsleveringsnetwerk dat wordt gebruikt door Jetpack-foto’s voor een snellere levering en streaming-ervaring. Het bevat ook privacyinstellingen, analyses, meerdere videoformaten en meer.

4. Wistia

Wistia

Wistia is een professionele video-hostingsite voor marketeers en bedrijven. Het gratis account heeft een limiet van 3 video’s met functies zoals een aangepaste miniatuur, een Wistia-videospeler, wachtwoordbeveiliging, privacy-instellingen en meer.

Je hebt hun premium abonnement nodig om meer video’s te uploaden. Met de betaalde versie kun je de branding van Wistia verwijderen uit de videospeler. Het wordt ook geleverd met kijkergeschiedenis, trendgrafieken, call-to-action-knoppen, gerelateerde video’s en annotaties.

Het heeft krachtige integraties met e-mailmarketingservices en CRM-software zoals Constant Contact, Drip, AWeber, Hubspot, Google Analytics en andere.

5. Vidyard

Vidyard

Vidyard is een high-end video-hostingsite voor grote bedrijven en professionals. Het bevat premium contentmarketingtools om uw video’s te promoten.

Het wordt geleverd met meerdere videospelerstijlen en aangepaste bewerkingsopties. Je kunt video’s uploaden met call-to-action-knoppen en een A / B-test uitvoeren op videominiaturen om te zien welke het beste werkt.

Vidyard biedt krachtige en gedetailleerde analyses, waaronder kijkersgeschiedenis, betrokkenheid en meer om je video’s te verbeteren.

6. Dailymotion

Dailymotion

Dailymotion is een andere populaire video-hostingsite die u kunt gebruiken om uw marketing- en bedrijfsvideo’s te uploaden. Het heeft een gratis partneraccount met functies zoals onbeperkte bandbreedte en opslag, aanbevolen video’s, privacy-instellingen, videospeler en meer.

Hiermee kun je meerdere video’s per dag uploaden en je kunt ook de functie voor slepen en neerzetten gebruiken om complete afspeellijsten te uploaden. U kunt uw video’s optimaliseren voor SEO door titel, beschrijving en tags toe te voegen.

DailyMotion biedt ook een programma voor het genereren van inkomsten waarmee u als partner geld kunt verdienen en meer functies kunt krijgen.

7. SproutVideo

SproutVideo

SproutVideo is een betaalde videohostingsite voor bloggers, marketeers en bedrijven. Het heeft een gratis proefaccount waar u de videospeler en de functies ervan kunt testen. Hoewel de gratis versie beperkte opties heeft, moet je upgraden om toegang te krijgen tot alle instellingen.

Enkele van de opvallende kenmerken zijn videothema’s, lay-outs, video-analyse, knoppen voor sociaal delen, call-to-action plaatsing en kijkersbetrokkenheidsgeschiedenis.

U moet de insluitcode voor elke video ophalen en het aangepaste HTML-blok gebruiken om videocode toe te voegen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste videohostingsites te vinden voor je blog of zakelijke website. Misschien wilt u ook onze stapsgewijze WordPress SEO-gids voor beginners en onze deskundige keuze van de beste WordPress-plug-ins voor zakelijke websites bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map