7 Beste WordPress CDN-services in 2020 (vergeleken)

Bent u op zoek naar de beste WordPress CDN-service voor uw website? Een CDN-service versnelt de snelheid van uw website door statische inhoud in de cache weer te geven van servers in de buurt van de geografische locatie van uw gebruiker. In dit artikel laten we u de beste WordPress CDN-services zien en hoe CDN uw WordPress-site helpt versnellen.


Het vinden van de beste WordPress CDN-service

Wat is een CDN?

Content Delivery Network of CDN is een netwerk van servers dat in de cache opgeslagen statische inhoud van websites levert op basis van de geografische locatie van de gebruiker. Bekijk voor meer informatie onze infographic over Waarom u een CDN nodig heeft voor uw WordPress-blog?.

Wat is een CDN

Een CDN is geen WordPress-hostingservice. Je hebt nog steeds een WordPress-hostingservice nodig om je website te bouwen.

Hoe CDN WordPress versnelt?

Normaal gesproken bedient uw WordPress-hostingbedrijf uw website vanaf één locatie. Al uw websitebezoekers hebben toegang tot dezelfde server.

Als u een website met veel verkeer heeft, zullen al die gebruikersverzoeken uw website vertragen. Tijdens piekuren kan de server zelfs crashen, waardoor uw site tijdelijk niet beschikbaar is.

Een studie uitgevoerd door Strangeloop ontdekte dat een enkele seconde vertraging in websitesnelheid veroorzaakt 11% minder paginaweergaven en 7% minder conversies.

Website snelheid en hoe dit uw conversies en paginaweergaven beïnvloedt

Dit is waar CDN binnenkomt. CDN slaat de statische bronnen van uw server op, zoals stylesheets, javascript en afbeeldingen.

Wanneer een gebruiker uw website opvraagt, worden alle statische bronnen aangeboden via CDN-servers. Dit vermindert de belasting van uw hostingserver en maakt deze sneller en efficiënter.

Statische inhoud wordt aangeboden via een netwerk van servers op verschillende geografische locaties over de hele wereld. Elk gebruikersverzoek wordt afgehandeld door een server die zich het dichtst bij de locatie van de gebruiker bevindt. Dit vermindert de laadsnelheid van de pagina en uw website wordt merkbaar sneller voor alle gebruikers.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress CDN-services en hoe ze tegen elkaar oplopen.

1. MaxCDN

MaxCDN

MaxCDN is de beste WordPress CDN op de markt. Hun servers zijn uitgerust met snelle SSD-schijven en verspreid over datacenters over de hele wereld.

Het is super eenvoudig om MaxCDN in WordPress te installeren en in te stellen. Het werkt prachtig met populaire WordPress caching-plug-ins zoals W3 Total Cache en WP Super Cache.

U kunt uw CDN beheren met een beginnersvriendelijk controlepaneel. Hiermee kunt u de cache wissen, rapporten bekijken, locaties instellen en meer. Met MaxCDN kunt u ook een SSL-certificaat toevoegen of een gedeeld SSL-certificaat gebruiken om ervoor te zorgen dat uw inhoud in de cache wordt aangeboden via SSL / HTTPS.

We gebruiken MaxCN al jaren op onze websites. Wij zijn van mening dat dit de meest betrouwbare, snelle en beginnersvriendelijke WordPress CDN-service is.

Kwaliteit: EEN+

Prijzen: Beginnend vanaf $ 9 / maand

2. Sucuri

Sucuri

Sucuri is een populair beveiligingsbedrijf voor websites. Ze bieden een krachtige WordPress-firewall en CDN, die uw website beschermt tegen DDOS-aanvallen, malware en andere WordPress-beveiligingsbedreigingen.

De firewall van hun websitetoepassing scant alle gebruikersverzoeken naar uw website voordat deze uw hostingserver bereikt. Dit blokkeert veel spam-, malware- en DDOS-aanvallen.

Bovendien is hun anycast-netwerk verspreid over de hele wereld, zodat uw gebruikers nooit ver verwijderd zijn van de snelste servers. Hun firewall heeft dubbele voordelen: snelheid en beveiliging.

Sucuri werkt met alle populaire CDN’s in deze lijst. We gebruiken het naast MaxCDN op WPBeginner (zie hoe Sucuri ons heeft geholpen 450.000 WordPress-aanvallen te blokkeren). Dit vermindert de serverbelasting enorm, omdat de Sucuri-firewall alle slechte verzoeken blokkeert voordat de gecachte inhoud van MaxCDN wordt aangevraagd.

Kwaliteit: EEN

Prijzen Vanaf $ 9,99 per maand voor één website.

3. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare staat vooral bekend om hun gratis CDN-aanbod voor kleine websites. Houd er echter rekening mee dat hun gratis abonnement beperkte DDoS-bescherming biedt en niet alle functies heeft die zijn opgenomen in hun betaalde abonnementen.

Het is eenvoudig om Cloudflare CDN in WordPress in te stellen. Het heeft een groot netwerk van wereldwijd gedistribueerde servers en slaat automatisch statische inhoud op. Cloudflare heeft een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel om de cache op te schonen en de prestaties te bewaken.

Ze hebben ook een functie ‘Ik sta onder vuur’. Het toont gebruikers een paar seconden een beveiligingspagina terwijl het verkeer wordt geanalyseerd en naar uw website wordt gestuurd.

Bekijk onze vergelijking van Cloudflare vs Sucuri om te zien hoe ze uw website beschermen tegen DDoS-aanvallen en verkeerspieken.

Kwaliteit: EEN

Prijzen: Betaalde abonnementen vanaf $ 20 per maand.

4. StackPath

StackPath

StackPath biedt een solide CDN gebouwd bovenop een gestaag groeiend platform. Ze hebben een groter netwerk van servers verspreid over vele landen over de hele wereld.

Hun veilige CDN beschermt uw website tegen DDoS-aanvallen met functies voor taakverdeling en blokkering. Alle plannen bevatten een website-firewall die de serverbelasting op uw website verder vermindert en de laadtijd van de pagina verhoogt.

Het is eenvoudig in te stellen voor website-eigenaren en wordt geleverd met een ontwikkelaarvriendelijke set tools en API’s. Hierdoor kunnen ontwikkelaars hun apps of websites integreren in de StackPath API en profiteren van de krachtige interface.

Kwaliteit: B+

Prijzen: Beginnend vanaf $ 20 per maand.

5. KeyCDN

KeyCDN

KeyCDN is een andere goede optie voor een WordPress CDN-service. Ze bieden een krachtig netwerk van servers verspreid over Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Het is eenvoudig in te stellen op veel populaire platforms, waaronder WordPress. Plannen omvatten ook DDoS-beperking, gratis en aangepaste SSL, HTTP / 2-ondersteuning, Restful API-ondersteuning, SSD-servers en krachtig bedieningspaneel.

KeyCDN biedt pay as you go-plannen, wat betekent dat u betaalt voor wat u gebruikt in plaats van een vaste maandelijkse betaling. Dit kan de prijzen voor kleinere websites verlagen, maar onverwachte groei van het verkeer kan ook de kosten verhogen.

Kwaliteit: B

Prijzen: Betaal terwijl u werkt, vanaf $ 0,04 per GB. Minimaal $ 40 per jaar.

6. Rackspace

Rackspace

Rackspace is een bekende naam in cloud computing, hosting en enterprise-level cloudoplossingen. Ze bieden ook een CDN-oplossing bovenop de krachtige cloudinfrastructuur.

De installatie is iets gecompliceerder dan sommige andere CDN-services. Rackspace biedt ook veel andere cloudoplossingen, waardoor het voor gebruikers een beetje ingewikkeld is om hun weg te vinden.

Het werkt goed met WordPress en kan gemakkelijk worden gebruikt met populaire WordPress-plug-ins. Het biedt echter helemaal geen DDoS-beperking. Voor DDoS-bescherming moet je Sucuri of Cloudflare gebruiken.

Kwaliteit: C

Prijzen Betaal zoals u begint vanaf $ 0,16 per GB.

7. Incapsula

Incapsula

Incapsula is een andere populaire WordPress CDN-oplossing. Ze hebben strategisch geplaatste servers over de hele wereld, waaronder een datacenter in Zuid-Amerika. Het is eenvoudig in te stellen en werkt goed met WordPress-caching en andere plug-ins.

Incapsula biedt een firewall voor websitetoepassingen, SSL, 24/7 ondersteuning en DDoS-beperking als onderdeel van hun betaalde CDN-plannen. Ze hebben ook een gratis CDN-abonnement dat deze functies niet bevat.

Kwaliteit: C

Prijzen: Betaalde abonnementen vanaf $ 59 per maand.

Conclusie

Na al deze top WordPress CDN-services zorgvuldig te hebben geëvalueerd, was één ding duidelijk dat MaxCDN de beste WordPress CDN op de markt is. Ze bieden de meest uitgebreide reeks functies tegen een redelijke prijs en een beginnersvriendelijke opstelling.

We zouden Sucuri ook aanbevelen, omdat het je toegang geeft tot hun website-firewall en cloudproxy. U kunt Sucuri ook gebruiken met andere CDN’s om de prestaties van uw website verder te verbeteren.

Als je een beperkt budget hebt, kan het gratis CDN-abonnement van Cloudflare het werk doen.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress CDN-oplossing voor uw website. Misschien wilt u ook onze ultieme stapsgewijze WordPress SEO-gids voor beginners bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map