7 Beste WordPress Job Board-plug-ins en thema’s

Bent u op zoek naar de beste WordPress job board-plug-in? Er zijn verschillende WordPress jobboard-plug-ins die u kunt gebruiken om eenvoudig een jobboard te maken en andere bedrijven in rekening te brengen om vacatures te plaatsen. Het is een van de manieren om geld te verdienen met je blog en je kunt het zelfs gebruiken om je eigen vacatures te plaatsen. In dit artikel hebben we de beste WordPress jobboard-plug-ins en thema’s gekozen die u kunt gebruiken.


WordPress job board plugin en thema's

Een Job Board-website bouwen met WordPress

WordPress is momenteel een van de meest populaire website-bouwers op de markt en levert meer dan 30% van alle websites op internet. Het kan worden gebruikt om bijna elk soort website te bouwen, inclusief een jobboard-website.

Er zijn twee soorten WordPress-websites die vaak nieuwe gebruikers verwarren. Ten eerste is er WordPress.com, een gehoste oplossing. Ten tweede heb je WordPress.org, ook wel zelf-gehoste WordPress genoemd. Zie ons artikel op WordPress.com versus WordPress.org voor een vergelijking naast elkaar.

We raden aan om zelf-gehoste WordPress.org te gebruiken omdat het je zonder enige beperking direct toegang geeft tot alle WordPress-functies.

Om te beginnen heb je een domeinnaam en een WordPress hostingaccount nodig.

We raden aan Bluehost te gebruiken omdat ze een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider zijn en een van de grootste webhostingbedrijven ter wereld.

Ze bieden onze gebruikers ook een gratis domein, gratis SSL en 60% korting op hun webhostingpakket. Zie het verschil tussen domeinnaam en webhosting.

Nadat u hosting heeft gekocht, volgt u onze stapsgewijze handleiding voor het maken van een website.

Nadat u uw WordPress-site heeft gemaakt, kunt u een jobboard-plug-in installeren.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress jobboard-plug-ins en thema’s die u kunt gebruiken om een ​​jobboard-website te bouwen.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

WP Job Manager is een uiterst eenvoudig te gebruiken WordPress job board-plug-in. Maak eenvoudig nieuwe pagina’s, voeg shortcodes toe en u kunt binnen enkele minuten een live vacaturesite hebben. Hiermee kunnen gebruikers zich op uw website registreren en hun vacatures plaatsen. Gebruikers kunnen hun vermeldingen ook beheren via een eenvoudig dashboard.

Je kunt het ook gebruiken om online geld te verdienen met betaalde vermeldingen via add-ons. Het heeft ook add-ons om te integreren met ZipRecruiter, Indeed, Facebook, WooCommerce-winkels en meer.

Voor gedetailleerde instructies, zie ons artikel over het maken van een vacaturesite in WordPress.

2. WPJobBoard

WPJobBoard

WPJobBoard is een betaalde WordPress jobboard-plug-in waarmee u een krachtige zoekmachine voor vacatures aan uw website kunt toevoegen. Het bevat een front-end beheerderspaneel waarmee gebruikers taken en cv’s kunnen indienen. Het bevat ook een cv-database en een werkgeversportal waarmee gebruikers naar de juiste kandidaat kunnen zoeken.

De plug-in kan worden geïntegreerd met alle WordPress-thema’s en wordt ook geleverd met een eigen gratis thema. Hiermee kunt u ook betalingen accepteren, coupons, kortingen en zelfs lidmaatschapspakketten aanbieden aan werkgevers.

3. Job Board Manager

Job Board Manager

Job Board Manager is een andere geweldige plug-in om een ​​jobboard toe te voegen aan uw WordPress-website. Het wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken shortcode die u aan verschillende pagina’s kunt toevoegen voor het weergeven van vacatures, het toevoegen van nieuwe vacatures, het tonen van het gebruikersdashboard en meer.

Het is SEO-vriendelijk en gebruikt Schema.org rich snippets-markeringen voor vacatures.

Het wordt geleverd met gratis add-ons om bedrijfsprofielen, locaties, widgets en broodkruimels toe te voegen. U kunt ook betaalde add-ons gebruiken voor betaalde advertenties van WooCommerce, vacature-alerts, applicatiebeheerder en meer.

4. Eenvoudig Job Board

Eenvoudige vacaturebank

Simple Job Board is een andere eenvoudig te gebruiken WordPress job board-plug-in. Het staat werkgevers niet toe om een ​​account op uw website aan te maken of hun eigen vacatures toe te voegen. Kortom, u kunt het gebruiken om handmatig vacatures in te voeren met categorieën en jobtypes. Er zijn geen ingebouwde opties voor het genereren van inkomsten in de plug-in-instellingen, maar u kunt deze uitbreiden door een eenvoudig bestelformulier toe te voegen in WordPress.

Hiermee kunt u voor elke aanbieding zoveel details toevoegen als nodig is, en u kunt aangepaste sollicitatieformulieren voor vacatures weergeven.

5. Solliciteer online

Online aanmelden

Apply Online is een plug-in voor het beheer van advertenties, waarmee gebruikers snel op vermeldingen kunnen reageren. Hiermee kunt u eenvoudig een vacaturesite aan uw website toevoegen en sollicitaties accepteren.

Het heeft krachtige functies zoals advertentiecategorieën, filters, aanvraagformuliervelden, e-mailmeldingen en meer. Een nadeel van de plug-in is dat u deze niet kunt gebruiken om een ​​betaalde website voor vacatures te maken, en u moet een lidmaatschap-plug-in toevoegen om abonnementenplannen te maken of een plug-in voor contactformulieren gebruiken om bestellingen te accepteren.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller is een krachtig WordPress job board-thema. Het wordt geleverd met uitstekende opties voor het genereren van inkomsten, zodat u betaald kunt krijgen voor vacatures. Het bevat afzonderlijke secties om een ​​blogpagina te maken of landingspagina’s toe te voegen aan uw jobboard-website.

Het ondersteunt zowel werkgevers als werkzoekendenaccounts, bevat een cv- of cv-bank en wordt geleverd met door Ajax aangedreven zoek- / filterfuncties. Het heeft meerdere weergaveopties en een krachtig paneel met thema-opties waarmee u snel alles kunt instellen.

7. JobEngine

JobEngine

JobEngine is een WordPress-appthema dat is ontworpen om een ​​krachtige jobboard-website te maken. Hiermee kunnen uw gebruikers eenvoudig een account maken en vermeldingen toevoegen. U kunt de vacatures per baan in rekening brengen of premiumplannen maken. U kunt ook afzonderlijke aanbiedingen afzonderlijk verkopen. Het ondersteunt betalingsgateways van PayPal, Stripe, 2Checkout en Authorize.net.

Als thema heeft het meerdere kleurkeuzes en ontwerpopties om het uiterlijk van uw vacaturebank te bepalen. Het heeft meerdere zijbalken, opties voor bestemmingspagina’s, klaar voor vertaling en ondersteuning voor meertalige websites.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress job board-plug-ins en thema’s voor uw website. Misschien wilt u ook onze lijst met de beste weerstand zien & drop WordPress plug-ins voor paginabuilder om uw website verder aan te passen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me