7 Beste WordPress-plug-ins voor onroerend goed vergeleken (2020)

Bent u op zoek naar de beste WordPress-plug-ins voor onroerend goed? WordPress wordt door veel vastgoedwebsites gebruikt om aanbiedingen te presenteren en nieuwe klanten te werven. In dit artikel hebben we de beste WordPress-plug-ins voor onroerend goed geselecteerd die u kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien.


Beste WordPress-plug-ins voor onroerend goed

Hoe u een onroerendgoedwebsite maakt met WordPress?

WordPress is de meest populaire website-bouwer ter wereld. Het is gemakkelijk te gebruiken en flexibel genoeg om bijna elke soort website denkbaar te maken.

Er zijn twee verschillende soorten WordPress die beginners vaak in verwarring brengen. Ten eerste is er WordPress.com, een gehoste oplossing. Ten tweede heb je WordPress.org, ook wel bekend als zelf-gehoste WordPress. Zie ons artikel op WordPress.com versus WordPress.org voor een vergelijking naast elkaar.

We raden aan WordPress.org te gebruiken omdat je hiermee alle WordPress-functies direct en zonder beperkingen kunt gebruiken.

Om je eigen zelf-gehoste WordPress.org-website te starten, heb je een domeinnaam en website-hosting nodig.

We raden aan Bluehost te gebruiken. Ze zijn een van de grootste hostingbedrijven ter wereld en een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider. Ze bieden onze gebruikers meer dan 60% korting en een gratis domeinnaam.

Zodra u hosting hebt gekocht, gaat u naar onze gids over hoe u een website kunt maken voor stapsgewijze instructies voor het instellen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste WordPress-plug-ins voor onroerend goed die u kunt gebruiken. Met deze plug-ins kunt u eenvoudig uw onroerend goedvermeldingen toevoegen en meer klanten aantrekken.

1. IMPress-vermeldingen

IMPress-vermeldingen

IMPress Listings is een van de beste WordPress-plug-ins voor onroerend goed. Het is gemakkelijk voor beginners om aan de slag te gaan en flexibel voor gevorderde gebruikers om krachtige vastgoedwebsites te maken.

Het is mobiel responsief en werkt met elk WordPress-thema. U kunt voor elke vermelding zoveel details toevoegen als u wilt met ondersteuning voor afbeeldingen en video. Vermeldingen worden prachtig weergegeven in een rasterlay-out, en op een enkele vermeldingspagina kunnen gebruikers alle informatie krijgen die ze nodig hebben, inclusief locatiekaarten.

U kunt ook vermeldingen uit uw MLS-database importeren en IDX-integratie ondersteunen met een add-on-plug-in. Het wordt geleverd met contactformulieren zodat geïnteresseerde kopers rechtstreeks contact met u kunnen opnemen.

2. WP-eigenschap

WP-eigenschap

WP-Property is een andere alles-in-één WordPress-plug-in voor onroerend goedbeheer. Het bevat een eenvoudig te gebruiken interface om al uw vermeldingen toe te voegen en te beheren. U kunt gedetailleerde informatie toevoegen met tonnen velden om kamers, badkamers, oppervlakte, functies en meer toe te voegen.

Vermeldingen worden prachtig weergegeven op uw website en de website van de plug-in biedt ook gratis thema’s die u kunt gebruiken. Het bevat ondersteuning voor Google Maps, een krachtige zoekfunctie met filters, SEO-vriendelijke URL’s, aanbevolen vermeldingen en meer.

Het is beschikbaar in meerdere talen en kan gemakkelijk in elke andere taal worden vertaald. Het wordt ook geleverd met zijbalkwidgets en shortcodes waarmee u vermeldingen op uw website kunt weergeven.

3. Estatik

Estatik

Estatik-plug-in is een andere uitstekende optie om uw vastgoedvermeldingen in WordPress te beheren. Deze krachtige plug-in wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken property management-systeem waarmee u eenvoudig vermeldingen aan uw website kunt toevoegen.

Het omvat fotogalerij, zoekwidget voor onroerend goed, Google Maps-ondersteuning, ingebouwd sociaal delen en meertalige ondersteuning. Het bevat ook een veldenbouwer waarmee u eenvoudig nieuwe velden aan uw vermeldingen kunt toevoegen.

Het heeft een door Ajax aangedreven zoekfunctie met automatisch aanvullen. Gebruikers kunnen vermeldingen ook sorteren op prijs, datum en populariteit. Plugin-ontwikkelaar biedt ook betaalde IDX / MLS-services en add-ons om indien nodig meer functies toe te voegen.

4. Eenvoudige woningvermeldingen

Eenvoudige woningvermeldingen

Easy Property Listings is een andere krachtige en zeer aanpasbare WordPress-plug-in voor onroerend goed. Hiermee kunt u eenvoudig een onroerendgoedwebsite bouwen zonder code aan te raken en zonder thema’s te wijzigen.

Het heeft een beginnersvriendelijke beheerinterface voor lijsten, waardoor het super eenvoudig is om uw eigendommen te beheren. Het wordt geleverd met mobielvriendelijke lijstsjablonen om uw eigenschappen weer te geven in een rasterlay-out of een enkele lijstpagina.

Geavanceerde functies omvatten ondersteuning voor REAXML, JUPIX, wereldwijde MLS-systemen, vertalingen / meertalige ondersteuning, geavanceerde kaarten en meer. Met betaalde add-ons en extensies kunt u vele andere functies toevoegen, waaronder een directory en beheersysteem voor makelaars.

5. WP Real Estate

WP Real Estate

WP Real Estate is een relatief nieuwe onroerend goed-plug-in voor WordPress met tal van coole functies. Het kan ook worden gebruikt voor het kopen, verkopen en huren van onroerend goed.

Het bevat een geavanceerde zoekfunctie, Google Maps, IDX / MLS-integratie, contactformulieren, aangepaste velden en lijst- of rasterlay-outweergaven. Het wordt ook geleverd met shortcodes en widgets, zodat u verschillende onroerend goedvermeldingen op uw website kunt weergeven of uw eigen bestemmingspagina’s voor verschillende eigenschappen kunt maken.

6. AgentPress-vermeldingen

AgentPress

AgentPress vereist Genesis-themakader en is ontworpen om te werken met hun eigen AgentPress Pro-thema waarmee u snel een vastgoedwebsite kunt maken.

De plug-in voegt een aangepast berichttype en taxonomieën toe om u te helpen bij het categoriseren van eigenschappen. U kunt ook widgets gebruiken om zoekresultaten toe te voegen aan een widget-klaar gebied.

7. WPL Real Estate

WPL Real Estate

WPL Real Estate plug-in is een flexibel en krachtig WordPress vastgoedbeheersysteem. Het heeft een gemakkelijk te beheren sectie om uw vermeldingen toe te voegen met een filterbare zoekfunctie voor de front-end. Het heeft makelaarsprofielen, Google Maps, verschillende lijstweergaven en een krachtige functie voor aangepaste velden om eigenschappen toe te voegen.

Het kan worden geïntegreerd met MLS / IDX-services als een extra betaalde functie, andere aanpassingen worden ook geleverd door de plug-inontwikkelaar als een service. Het werkt al goed met enkele van de beste WordPress-thema’s op de markt.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen de beste WordPress-plug-ins voor onroerend goed voor uw website te vinden. Misschien wilt u ook onze lijst met de beste WordPress-vastgoedthema’s zien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map