8 beste plaatsen om een ​​aangepast logo te krijgen voor uw WordPress-website

Wilt u een aangepast logo voor uw WordPress-website? Een aangepast logo helpt bij het vestigen van uw merk en zorgt ervoor dat uw website opvalt. In dit artikel laten we u enkele van de beste plaatsen zien om met een klein budget een aangepast logo voor uw website te krijgen.


Beste plaatsen om een ​​aangepast WordPress-logo te krijgen

Waarom u een aangepast logo zou moeten krijgen?

Logo’s zijn de representatieve afbeeldingen die worden gebruikt door bedrijven en organisaties. Ze geven een visuele weergave weer van het bedrijf, de waarden en de missie van een organisatie.

Ze spelen ook een belangrijke rol in hoe klanten een merk zien. Kijk naar de grote topmerken, de kans is groot dat je de meeste van hun logo’s vrij gemakkelijk kunt herkennen. Merkherkenning helpt u om het vertrouwen van klanten en loyaliteit overuren te winnen.

De meeste WordPress-thema’s hebben de mogelijkheid om een ​​aangepast logo te uploaden. Dit logo kan ook worden gebruikt als sitepictogram of favicon.

Het probleem is nu dat we niet allemaal grafisch ontwerpers zijn. U kunt proberen een aangepast logo te maken met behulp van beeldbewerkingsprogramma’s, maar het ziet er misschien niet professioneel uit.

Als u een professioneel imago voor uw merk wilt, dan helpt het om iemand in te huren om uw eigen logo voor uw website te maken.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste plaatsen om binnen budget een aangepast WordPress-logo te krijgen.

1. 99ontwerpen

99designs

99designs is een ontwerpwedstrijdmarktplaats met een grote gemeenschap van ontwerpers. Het fungeert als tussenpersoon tussen u en ontwerpers.

Wanneer u een bestelling plaatst, besteedt 99designs deze uit aan ontwerpers die vervolgens hun ontwerpen indienen. U kunt het ontwerp selecteren dat u het leukst vindt en alleen die ontwerper wordt betaald. Dit geeft u het voordeel dat u verschillende aangepaste logo-ideeën krijgt van ontwerpers met verschillende achtergronden en vaardigheidsniveaus.

2. Logojoy

Logojoy

Wilt u uw eigen logo maken? Logojoy is een eenvoudig te gebruiken, doe-het-zelflogomaker voor niet-ontwerpers. In tegenstelling tot andere webgebaseerde grafische ontwerptools, gebruikt Logojoy kunstmatige intelligentie en geavanceerde leeralgoritmen om logo’s te maken zoals een ontwerper dat zou doen.

De eenvoudige wizard van Logojoy helpt u bij het kiezen van uw eigen kleuren, afbeeldingen en woorden om uw bedrijf te beschrijven. Daarna genereert het ontwerpen die er goed gemaakt en professioneel uitzien.

Hun prijsplannen beginnen vanaf $ 20 voor een logo met een lage resolutie. Met hogere tariefplannen krijgt u bestanden met een hoge resolutie, telefonische ondersteuning, kleurenpalet, merkrichtlijnen en meer.

3. Dribbelen

Dribbelen

Dribble is een online community van ontwerpers en kunstenaars. Zie het als Pinterest voor professionele grafische ontwerpers, kunstenaars en illustratoren waar ze hun werken delen en andere gebruikers het kunnen liken, favoriet maken en het opnieuw kunnen delen.

Dribble is niet alleen een bron van inspiratie. Het fungeert ook als een platform om ontwerpers in te huren voor freelance werk. U kunt door ontwerpers bladeren, hun portfolio’s bekijken en rechtstreeks contact met hen opnemen om ze in te huren.

De kosten van een baan zijn eigenlijk afhankelijk van de freelancer die je benadert, hun expertise en vaardigheidsniveau. Dribble is misschien niet de plek om het goedkoopste aangepaste logo voor uw website te vinden, maar het kan u helpen om een ​​veel betere kwaliteit te krijgen.

4. Fiverr

Fiverr

Fiverr is een van de grootste online community van freelancers van over de hele wereld. Vanwege de concurrentie tussen freelancers, kunt u een ontwerper inhuren om een ​​logo-ontwerp te maken voor veel minder geld dan op andere plaatsen.

De community van Fiverr is georganiseerd op basis van feedback van klanten. Freelancers met hogere positieve feedback vragen doorgaans meer dan nieuwe freelancers die nog niet genoeg beoordelingen hebben.

Hoewel het logo misschien maar een paar dollar kost, is het belangrijk om te weten dat deze freelancers vaak logo-sjablonen gebruiken met kleine aanpassingen.

5. Opwerken

Upwork

Net als Fiverr is Upwork een online community van freelancers, ondernemers en ontwerpers. Hiermee kunt u een vacature plaatsen en aanbiedingen van freelancers accepteren. U kunt vervolgens die freelancers beoordelen, ze interviewen en degene in dienst nemen waarmee u wilt werken.

Upwork heeft een robuuste community met screeningtools voor zowel freelancers als klanten. Freelancers kunnen deelnemen aan online tests om hun bekwaamheid en vaardigheden te bewijzen. Upwork biedt ook verschillende betalingsmethoden, facturen en stelt klanten in staat om alleen te betalen voor het werk dat ze goedkeuren.

6. DesignCrowd

DesignCrowd

DesignCrowd is een marktplaats voor ontwerpwedstrijden en een online community van ontwerpers. U kunt een project starten door de projectbeschrijving in te vullen, uw logo-ontwerptype te selecteren en een gedetailleerde beschrijving te geven voor de ontwerpers om te volgen.

Vervolgens betaal je het inschrijfgeld voor de wedstrijd en stort je je budget bij DesignCrowd. Ze bieden een geld-terug-garantie, waarmee u binnen 30 dagen na het plaatsen van uw project om terugbetaling kunt vragen. Als u eenmaal van een aangepast logo-ontwerp houdt, kunt u een budget vastleggen.

7. Freelancer

Freelancer

Freelancer is een grote wereldwijde gemeenschap van freelancers. U vindt webdesigners, ontwikkelaars, grafisch ontwerp, audio / video, online marketingexperts uit alle hoeken van de wereld met verschillende vaardigheidsniveaus.

Net als veel andere freelancingsites, kunt u met Freelancer uw aangepaste logo-project als een baan plaatsen en aanbiedingen van freelancers accepteren. U kunt freelancerprofielen, eerdere banen, feedback en beoordelingen bekijken.

Zodra u de juiste freelancer heeft gevonden, kunt u deze inhuren. Na voltooiing van het project kunt u het werk beoordelen en accepteren en de betaling vrijgeven.

8. PeoplePerHour

PeoplePerHour

PeoplePerHour is een samengestelde community van freelancers en professionals. U kunt door uurbladen bladeren (banen met vaste prijs), een baan plaatsen of een wedstrijd organiseren. U kunt ook per categorie door freelancers bladeren, hun profielen en portfolio’s bekijken.

Zodra u een vacature plaatst, krijgt u toegang tot uw Workstream-dashboard. Hier beheert en beoordeelt u het werk, communiceert u met freelancers en krijgt u ondersteuning van PeoplePerHour-medewerkers. Als u tevreden bent met het logo-ontwerp, kunt u de betaling vrijgeven aan de freelancer.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste plaatsen om een ​​aangepast logo voor uw website te krijgen. Misschien wilt u ook ons ​​artikel lezen over de beste voorbeelden van het ontwerpen van contactformulierpagina’s.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me