Hvordan fjerne forfatternavn fra WordPress-innlegg (2 enkle måter)

Vil du fjerne forfatternavnet fra WordPress-blogginnleggene dine? Normalt er det meningen at blogginnlegg skal vise forfatternavn med andre metadata som dato og kategori.


Imidlertid kan det hende at noen bloggeiere ikke vil vise forfatternavnet ved siden av blogginnleggene sine.

Som standard har WordPress ikke et alternativ for å fjerne forfatternavn, og du må velge en forfatter for å publisere et innlegg.

I denne artikkelen vil vi vise deg to måter å enkelt fjerne forfatternavn fra WordPress-innleggene dine. Vi vil også diskutere fordeler og ulemper ved hver tilnærming.

Fjern forfatternavn fra WordPress-innlegg

Hvorfor vil du fjerne forfatternavn?

Forfatternavn er en viktig type metadata som er lagt til i WordPress-innleggene dine som standard. Det lar leserne dine lære om forfattere som lager innhold på bloggen din.

Imidlertid er det tidspunkter det kan være lurt å skjule forfatternavnet.

For eksempel: hvis flere ansatte i teamet ditt samarbeider om hvert blogginnlegg, kan det virke urettferdig å kreditere en enkelt ansatt for arbeidet.

I et annet scenario kan du ha flere bidragsytere / frilansforfattere som av og til skriver artikler, men du vil beholde en jevn stil og stemme for bloggen din.

Når det er sagt, la oss se på løsninger for enkelt å fjerne forfatternavn fra WordPress-innlegg mens du fortsatt lar flere forfattere jobbe i bakgrunnen.

Metode 1: Fjern forfatternavn manuelt fra WordPress-innlegg

WordPress-temaet ditt bestemmer når og hvordan du skal vise forfatternavnet i blogginnleggene dine. Temaer bruker flere tilnærminger for å gjøre det, noe som gjør det vanskeligere for en plugin å tilby en generisk løsning for å fjerne forfatternavn.

Du må redigere litt kode for å forhindre at temaet ditt viser forfatternavnet. Hvis du er ukomfortabel med å redigere kode, kan du prøve den andre metoden i stedet.

Den første metoden krever at du redigerer WordPress-temafiler. Hvis du ikke har gjort dette før, kan du ta en titt i guiden vår for hvordan du kan kopiere og lime inn koden i WordPress.

Merk: Forsikre deg om at du lager sikkerhetskopi av temaet eller barnetemaet ditt før du gjør endringer. Hvis noe går galt, vil dette hjelpe deg med å tilbakestille endringer.

WordPress-temaer bruker forskjellige varianter av kode for å vise forfatternavnet. Du må finne koden som er ansvarlig for å vise forfatterens navn i temafilene dine og slette den.

De vanligste stedene for å finne denne koden er single.php, content.php, archive.php og index.php filer.

I mange tilfeller vil du ikke kunne finne koden som gir forfatternavn. I stedet vil du finne en malkode definert i filen funksjoner.php eller malkoder.php.

For eksempel bruker standardtypen Twenty Nineteen funksjonen twentynineteen_posted_by for å vise forfatternavn. Denne funksjonen er definert i template-tags.php-fil og bruker følgende kode:

funksjon twentynineteen_posted_by () {
printf (
/ * oversettere: 1: SVG-ikon. 2: innlegg forfatter, bare synlig for skjermlesere. 3: forfatterlink. * /
‘% 1 $ s% 2 $ s% 4 $ s’,
twentynineteen_get_icon_svg (‘person’, 16),
__ (‘Skrevet av’, ‘twentynineteen’),
esc_url (get_author_posts_url (get_the_author_meta (‘ID’))),
esc_html (get_the_author ())
);
}
slutt om;

Når du har funnet koden som skriver ut forfatternavnet, må du slette den.

For eksempel må du slette koden fra den andre linjen til den niende linjen i koden over. Etter det vil den gjenværende koden se ut nedenfor.

funksjon twentynineteen_posted_by () {
}
slutt om;

Ikke glem å lagre endringene dine etter å ha slettet forfatterkoden. Last deretter opp filene tilbake til nettstedet ditt.

Du kan nå besøke nettstedet ditt for å se endringene i handling:

Forfatternavn fjernet i WordPress Post Demo

Denne metoden skjuler forfatternavnet på alle innleggene dine; forfatterarkivssidene vil imidlertid forbli intakte. En forfatterarkivside er der WordPress lager en liste over alle artikler skrevet av en bestemt bruker.

Du kan finne forfatterarkivsiden på en URL som denne:

https://example.com/author/samsmith/

Denne nettadressen er synlig av søkemotorer, noe som betyr at du fremdeles kan få trafikk til disse sidene.

Du kan deaktivere forfatterarkivene enkelt ved å bruke Yoast SEO-pluginen. Når du installerer og aktiverer plugin-modulen, går du til SEO »Utseende dashbordet ditt, og klikk deretter på arkivet-fanen.

Nå kan du se forfatterarkivinnstillingene. Du kan slå bytte av forfatterarkiver og deaktivere forfatterarkiver på nettstedet ditt.

Yoast SEO Forfatterarkivinnstillinger

Hvis du gjør det, vil deaktivere forfatterarkiver og skjule author-sitemap.xml-filen opprettet av Yoast SEO-pluginen.

Metode 2: Lag et generisk forfatternavn for publisering av WordPress-innlegg

Denne metoden fjerner ikke forfatternavnet, men det kan brukes som en løsning.

Du vil opprette et generisk forfatternavn og bruke det til alle tidligere og fremtidige artikler. Du må endre forfatternavnet før du publiserer hvert innlegg.

Merk: Denne metoden er irreversibel. Hvis du gjør dette og ønsker å gå tilbake, må du redigere hvert innlegg og tilordne det til den opprinnelige forfatteren manuelt.

Når det er sagt, la oss komme i gang.

Legg først til en ny forfatter til WordPress-nettstedet ditt, og gi det et generisk brukernavn som redaksjonelteam.

Legg til ny bruker

Deretter må du besøke Brukere »Alle brukere og klikk på koblingen ‘Rediger’ under brukernavnet du nettopp la til.

Rediger bruker

På brukerprofilskjermen blar du ned til alternativet ‘Kallenavn’ og skriver inn navnet du vil vises (for eksempel Redaksjonelteam).

Deretter klikker du på rullegardinmenyen ved siden av alternativet “Vis navn offentlig som” og velger kallenavnet du nettopp skrev inn.

Velg visningsnavn

Du kan også legge til en generisk biografi og til og med lage en gravatar for den brukerkontoen.

Gå nå til Innlegg »Alle innlegg og klikk på skjermalternativmenyen øverst. Skriv inn 999 for antall elementer som skal vises.

Vis alle innlegg på skjermen

Dette vil tillate deg å raskt redigere og endre forfatternavn for et stort antall innlegg.

Du må merke alle innlegg ved å bruke avmerkingsboksen og deretter velge rediger under rullegardinmenyen for bulkhandlinger. Etter det klikker du på knappen Bruk for å fortsette.

Velg alle innlegg for bulkredigering

WordPress vil nå vise deg alternativer for bulkredigering. Du må endre forfatteren til det generiske forfatternavnet du la til tidligere, og deretter klikke på Oppdater-knappen.

Bulk endre forfatternavn

WordPress vil nå oppdatere alle valgte innlegg og endre forfatternavn. Husk at denne prosessen kan ta litt tid, avhengig av hvor rask WordPress-hosting din er.

Hvis du har mer enn 999 innlegg, må du gå til side 2 og gjenta prosessen.

Det er alt. Du kan nå besøke nettstedet ditt for å se det i aksjon.

Redaksjonelt team som forfatternavn

Vår anbefaling

Å fjerne forfatternavn ved å bruke kodingsmetoden får jobben gjort, men det er ikke den beste løsningen. Hvis du for eksempel ikke bruker et underordnet tema, vil en temaoppdatering overstyre endringene dine.

Dette er grunnen til at vi anbefaler den andre metoden for å lage et generisk forfatternavn.

Hvis du gjør det, kan du bruke den innebygde WordPress-funksjonaliteten og krever ikke at du redigerer noen kode. Det vil ikke fjerne forfatternavn eller arkiver, men vil gjøre dem generiske. Det vil også bidra til å sikre konsistensen av forfatterskap på nettstedet ditt.

Hvis du er flink med koding, kan du også bruke en kombinasjon av begge tilnærminger. Du kan opprette et generisk forfatternavn for å publisere alle blogginnleggene dine, og deretter forfatterprofil av hardkode i et WordPress-barn-tema.

Vi bruker en lignende tilnærming på WPBeginner. Du kan se ‘Redaksjonen’ som forfatter for alle blogginnlegg inkludert dette du leser akkurat nå.

Generisk forfatternavn på WPBeginner-artikkelen

Du kan også se det i forfatterinfo-boksen nederst i artikkelen.

Generisk forfatterinfo i WPBeginner-artikkel

Hvis du vil legge til en forfatterinfo-boks som denne, kan du se på de beste gratis forfatterbio-plugins-plugins.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære å fjerne forfatternavn fra WordPress-innlegg. Det kan også være lurt å se listen over 30 effektive måter å tjene penger på nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me