19 bästa WordPress-starttema för utvecklare 2020

Letar du efter det bästa WordPress-starttemat för att skapa ditt eget tema från grunden?


Ett WordPress-starttema hjälper utvecklare att börja med en solid grund. Det kan bli basen för din temautvecklingsprocess och ger dig ett bra försprång.

I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa WordPress-starttema för temautvecklare.

Bästa WordPress-starttema för utvecklare

Vad är ett WordPress-starttema

Ett WordPress-starttema är ett tomt tema med minimal design och en grundläggande eller absolut ingen layout. Dessa teman har vanligtvis de mest använda mallarna i ett WordPress-tema.

De har kod för att visa inlägg, arkivsidor, enstaka inlägg, kommentarer, men med minimal eller ingen styling alls. Detta gör att temautvecklare snabbt kan börja lägga till sina egna stilar och bygga ett helt nytt tema.

Starttema skiljer sig från ett överordnat tema eller ett temaramverk.

Föräldertema är helt utformade WordPress-teman designade för att installeras och användas på levande webbplatser. Temaramverk ger en hel del krokar och filter för användning i barnens temautveckling.

Starttema kommer inte med styling, du ska inte använda dem som det är, och de är inte ramar med anpassade krokar, filter och malltaggar. De kan emellertid användas för att skapa ett föräldertema.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa starttema för WordPress som du kan använda i din temautvecklingsprocess.

1. Astra

Astra Theme

Astra är ett premium WordPress-tema för utvecklare. Det kommer med över 100 startteman och färdiga webbplatser för att snabbt lansera en webbplats.

Starttema från Astra är byggda för olika affärsnischer och du hittar troligen en perfekt demosida som passar dina krav.

Till skillnad från andra thmes på denna lista kan Astra användas av både utvecklare och nybörjare. Om du är en nybörjare som letar efter något funktionellt att börja med, skulle Astra göra saker mycket lättare för dig.

2. Genesis

Genesis av StudioPress

Genesis är ett WordPress-temaramverk av StudioPress. Det levereras med en 1-klick temauppsättning med massor av användbara resurser, demoinnehåll, plugins och anpassade Gutenberg-block.

Med många temafunktioner kan du dra nytta av 6 layoutdesign, presenterade innehållswidgets, anpassade sidmallar och kraftfulla temalternativ. Det är enkelt att anpassa din webbplats med några klick.

3. Underscores

streck

Underscores är förmodligen det mest populära av alla WordPress-startteman. Det underhålls av Automattic (företaget bakom WordPress.com blogghostningstjänst).

Det är ett minimalistiskt starttema skriven i HTML5 och CSS. Den rena koden är tänkt att komma ur din väg och hjälpa dig att snabbt bygga ett standardkompatibelt WordPress-tema.

4. Sage

Salvia

Sage är ett modernt WordPress-starttema baserat på Gulp, Bootstrap och Bower. Den använder en temapapper som hjälper dig att undvika att upprepa samma kod i varje mall.

Det upprätthålls aktivt och har en stark följd bland WordPress frontend-utvecklare.

5. UnderStrap

UnderStrap

UnderStrap är ett WordPress-starttema baserat på Underscores och Bootstrap 4. Det kommer med en mobil responsiv deisgn och rutnätsram som gör det superlätt att anpassa.

6. WP Rig

WP Rig

WP Rig är ett WordPress-starttema och utvecklingspaket som hjälper dig att bygga WordPress-teman som är mycket optimerade för prestanda. Det kommer med en byggprocess som linsar, optimerar och förminskar din kod för bättre prestanda.

7. Catch Starter

Catch Starter

Catch Starter är ett mörkfärgat WordPress-starttema för utvecklare. Det kommer med en uppsättning funktioner inklusive innehållsreglage, portfölj, tjänster och vittnesmål.

Temat är perfekt för att starta din utveckling med WordPress. Det stöder också översättningar för att skapa flerspråkiga webbplatser.

8. Starta

Start

Start är baserat på Underscores starttema och Bootstrap-ramverket. Den ärver alla Underscores-koder och lägger till Bootstrap-magi för snabb utveckling av frontend.

9. Bönor

bönor

Beans är ett innovativt WordPress-starttema för utvecklare. Det är mycket flexibelt med responsivt innehåll och anpassningsbara bilder.

Temat är SEO-vänligt och byggt med ett ultimat frontend-bibliotek för att skapa och anpassa din webbplats.

10. JointsWP

JointsWP

JointsWP är ett bunnsolid WordPress-starttema. Det är baserat på Foundation 6-ramverket och finns i CSS- eller Sass-smaker.

11. Quark

Quark

Quark är lätt att anpassa WordPress-starttema. Det är baserat på Underscores och Twenty Twelve WordPress-tema.

Den använder Normalisera för att se till att webbläsare gör alla element mer konsekvent, och Mordernizr för att upptäcka HTML5- och CSS3-webbläsarfunktioner.

12. Nebula

Nebulosa

Nebula är ett avancerat WordPress-starttema som är mer som ett ramverk. Den levereras med anpassad funktionalitet som en rekommendationsmotor för 404-sidor utan sökresultat, Autocomplete-sökning osv.

13. HTML5Blank

HTML5Blank

HTML5Blank är ett klassiskt WordPress-starttema. Det är baserat på rena HTML5- och CSS3-mallar med färdiga att använda kod- och malltaggar som du kan använda under din temautveckling.

14. Generisk

Generisk

Generic är ett minimalt WordPress-starttema. Temat är idealiskt för att bygga anpassade webbplatser för dina kunder eller använda det som en bas för att skapa ett nytt tema.

15. Hörnsten

Hörnsten

Cornerstone är ett modernt starttema för WordPress-utvecklare. Det är baserat på det populära Foundation-ramverket och levereras med en anpassad rubrik, en sidofält, widgets och navigationsmenyer.

16. BlankSlate

Tomt blad

Blankslate är ett enkelt och extremt flexibelt WordPress-starttema. Det är designat med utvecklare i åtanke.

Det är enkelt men har en kraftfull grund för dina teman att lita på. Temat erbjuder anpassade CSS-stilar och SEO-optimering.

17. Gantry

Brygga

Gantry är en kraftfull WordPress-temaram för utvecklare. Det låter dig skapa CMS-vänliga teman snabbt.

Det är en open source-programvara med mycket att erbjuda, inklusive stöd för megamenyer, layouthanterare, temarv, användarvänligt gränssnitt och mer.

18. WP Bootstrap Starter

WP Bootstrap Starter

WP Bootstrap Starter är ett WordPress-starttema baserat på Underscores och Bootstrap. Det innehåller teckensnitt Awesome, full bredd sidmall, höger och vänster sidofält mallar, blank sida mall och mer.

19. Luftljus

Luft

Air-Light är ett minimalistiskt WordPress-starttema baserat på Underscores. Det är ett funktionellt WordPress-tema med minimala designalternativ som lämnar utrymme för utvecklare att utöka lägga till sina egna stilar för att skapa ett nytt tema.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-starttema för utvecklare. Du kanske också vill se vår guide om hur du lägger till dummyinnehåll för temautveckling i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map