Cum să adăugați o casetă de informații despre autor în postările WordPress

Doriți să adăugați o casetă bio de autor în postările dvs. WordPress? Caseta bio a autorului este o secțiune mică în care puteți afișa informații despre autorul blogului, arăta profilurile de socializare ale acestora și multe altele.


Multe teme WordPress vă permit să afișați cu ușurință autorul bio folosind funcționalitatea implicită WordPress. Cu toate acestea, este posibil ca unele teme să nu aibă această caracteristică încorporată sau este posibil să doriți să schimbați modul în care afișează secțiunea bio a autorului.

În acest articol, vă vom arăta mai multe modalități de a arăta cu ușurință o casetă de informații despre autor în postările WordPress. Vă vom arăta, de asemenea, cum să personalizați autorul bio și să-l faceți mai util.

Adăugați cu ușurință o secțiune cu informații despre autor la postările WordPress

De ce și când ai nevoie de o casetă de informații despre autor în WordPress

Vizualizarea unei persoane reale în spatele conținutului contribuie la crearea credibilității și întărește autoritatea site-ului dvs. în rândul utilizatorilor.

Pentru un blog WordPress cu un singur autor, puteți adăuga doar o pagină despre mine, dar pentru un site WordPress cu mai multe autori, va trebui să adăugați o casetă de informații despre autor sub fiecare postare.

Aceasta vă ajută utilizatorii să învețe mai multe despre autori individuali pe site-ul dvs. web. De asemenea, oferă autorilor un stimulent suplimentar de a contribui mai des și de a interacționa cu cititorii.

Dacă doriți ca mai mulți utilizatori să trimită conținut pe site-ul dvs. web, atunci caseta de informații a autorului este o modalitate excelentă de a atrage scriitori care caută expunere și public nou..

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cum să adăugați cu ușurință o casetă de informații despre autor în postările WordPress.

Adăugarea căsuței de informații despre autor în postările WordPress

WordPress este cel mai bun constructor de site-uri din lume datorită flexibilității și opțiunilor de personalizare pe care le oferă.

Există multe plugin-uri biografice diferite ale autorului pe care le puteți utiliza pentru a adăuga o secțiune cu informații despre autor. Vă vom arăta metoda WordPress implicită, două pluginuri diferite, precum și metoda codului. Astfel poți alege o metodă care funcționează cel mai bine pentru site-ul tău.

  Metoda 1: Adăugarea autorului Bio folosind tema dvs. WordPress

  Dacă tema dvs. WordPress vine cu o casetă de informații despre autor sub fiecare articol, atunci puteți să o utilizați pur și simplu pentru a afișa bio-ul autorului.

  Pentru a folosi acest lucru, va trebui pur și simplu să vizitați Utilizatori »Toți utilizatorii pagină. De aici trebuie să editați utilizatorul pe care doriți să-l schimbați.

  Editarea unui profil de utilizator

  Pe ecranul de editare a profilului, derulați în jos în secțiunea „Informații biografice” pentru a adăuga bio-ul autorului. De asemenea, puteți utiliza HTML în acest câmp pentru a adăuga manual linkuri la profilurile de social media ale autorului.

  Adăugați autorul bio în profilul utilizatorului

  Imaginea de profil a autorului este preluată cu Gravatar. Dacă autorul nu a configurat o fotografie gravatar, atunci le puteți ruga să urmeze ghidul nostru pentru configurarea unei fotografii gravatar în WordPress.

  În mod alternativ, puteți permite, de asemenea, utilizatorii de pe site-ul dvs. web să încarce o fotografie personalizată a profilului autorului prin editarea profilului lor.

  Nu uitați să faceți clic pe butonul „Actualizați utilizatorul” pentru a vă salva modificările.

  Acum puteți vizita orice articol de pe site-ul dvs. web pentru a vedea căsuța de biografie a temei WordPress a afișat sub conținut.

  Previzualizați caseta de informații implicită pentru autor

  Metoda 2. Adăugarea căsuței de informații despre autor în WordPress folosind un plugin

  Dacă tema dvs. nu arată o casetă de informații despre autor sau doriți să o personalizați, atunci această metodă este pentru dvs..

  Pentru această metodă, vom folosi un plugin WordPress pentru a adăuga căsuța de informații despre autor la postările dvs. WordPress.

  În primul rând, trebuie să faceți instalarea și activarea pluginului Autor Bio Box. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

  La activare, trebuie să vizitați Setări »Cutie Bio Autor pagina pentru a configura setările pluginului.

  Setări ale autorului Bio Box

  De aici, puteți alege culori, dimensiunea gravatarului pentru fotografia autorului și locația pentru a afișa caseta bio a autorului.

  După ce ați terminat, nu uitați să faceți clic pe butonul „Salvați modificările” pentru a vă stoca modificările.

  În continuare, trebuie să vizitați Utilizatori »Toți utilizatorii pagina și faceți clic pe linkul „Editați” sub utilizatorul pe care doriți să îl schimbați.

  Editarea unui profil de utilizator

  Pe ecranul de editare a profilului, trebuie să derulați în jos în secțiunea „Informații de contact”. De aici puteți adăuga linkuri la profilurile de social media ale autorului.

  Adăugați link-uri de socializare la profilul utilizatorului

  Pluginul va afișa doar pictograme pentru rețelele sociale unde introduceți o adresă URL.

  După aceea, puteți derula în secțiunea „Informații biografice” pentru a adăuga bio-ul autorului. De asemenea, puteți utiliza HTML în acest câmp pentru a adăuga manual linkuri sau pentru a utiliza opțiunile de formatare HTML de bază.

  Adăugați informații biografice ale autorului

  După ce ați terminat, faceți clic pe butonul Actualizare utilizator pentru a vă salva modificările.

  Acum puteți vizita orice articol scris de acel utilizator pentru a vedea căsuța de informații a autorului în acțiune.

  Previzualizare plugin pentru caseta de informații despre autor

  Metoda 3: Afișați informațiile despre autor într-un widget al barei laterale

  Doriți să afișați informațiile despre autor în bara laterală, în loc de sub articol? Dacă da, atunci această metodă este pentru dvs., deoarece vă permite să afișați caseta de informații a autorului într-un widget din bara laterală.

  Pentru această metodă, va trebui să instalați și să activați plugin-ul pentru Meks Smart Author Widget. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

  La activare, trebuie să vizitați Aspect »Widgets pagină. Acolo veți găsi Meks Smart Author sub lista de widget-uri disponibile. Trebuie să adăugați acest widget în bara laterală unde doriți să afișați informațiile despre autor.

  Adăugarea widgetului pentru informații despre autor

  Widgetul are o serie de opțiuni. Cea mai importantă opțiune pe care trebuie să o verificați este caseta de lângă opțiunea „Detectare automată a autorului”.

  Faceți clic pe butonul Salvare pentru a stoca setările widgetului. Acum puteți vizita site-ul dvs. web pentru a vedea în acțiune widgetul de informații al autorului.

  Widget caseta bio

  Acest plugin preia informațiile utilizatorului din profilul lor WordPress. Voi sau autorii dvs. va trebui să completați informațiile biografice prin editarea profilurilor lor.

  Metoda 4. Adăugați manual caseta de informații a autorului (codificare obligatorie)

  Această metodă necesită să adăugați cod la site-ul dvs. WordPress. Dacă nu ați făcut acest lucru până acum, vă rugăm să aruncați o privire la ghidul nostru despre cum să adăugați fragmente de cod în WordPress.

  În primul rând, trebuie să adăugați următorul cod la fișierul funcției.php al temei sau la un plugin specific site-ului.

  function wpb_author_info_box ($ content) {

  postare globală $;

  // Detectează dacă este vorba despre o singură postare cu un autor de postare
  if (is_single () && isset ($ post->post_author)) {

  // Obțineți numele afișat al autorului
  $ display_name = get_the_author_meta (“afișare nume”, $ post->post_autor);

  // Dacă numele afișat nu este disponibil, atunci folosiți porecla ca nume afișat
  if (goală ($ afișare nume))
  $ display_name = get_the_author_meta (‘nickname’, $ post->post_autor);

  // Obțineți informații sau descrieri biografice ale autorului
  $ user_description = get_the_author_meta (‘user_description’, $ post->post_autor);

  // Obțineți adresa URL a site-ului web al autorului
  $ user_website = get_the_author_meta (‘url’, $ post->post_author);

  // Obțineți link către pagina arhivei autorului
  $ user_posts = get_author_posts_url (get_the_author_meta (‘ID’, $ post->post_author));

  if (! goală ($ display_name))

  $ autor_details = ‘

  Despre ‘ . $ display_name. ‘

  „;

  if (! goală ($ user_description))
  // Avatar autor și bio

  $ autor_details. = ‘

  ‘. get_avatar (get_the_author_meta (‘user_email’), 90). nl2br ($ user_description). ‘

  „;

  $ autor_details. = ‘

  Vezi toate postarile de la ‘ . $ display_name. ”;

  // Verificați dacă autorul are un site web în profilul lor
  if (! goală ($ user_website)) {

  // Afișează linkul site-ului autorului
  $ autor_details. = ‘| website

  „;

  } altfel {
  // dacă nu există un site web al autorului, atunci închideți paragraful
  $ autor_details. = ‘

  „;
  }

  // Treceți toate aceste informații pentru a posta conținut
  $ continut = $ continut. ”. $ autor_details. ”;
  }
  returna $ continut;
  }

  // Adăugați funcția noastră la filtrul de conținut post
  add_action (‘the_content’, ‘wpb_author_info_box’);

  // Permiteți HTML în secțiunea bio a autorului
  remove_filter (‘pre_user_description’, ‘wp_filter_kses’);

  Acest cod preia pur și simplu informațiile despre autor și le afișează sub postările WordPress. Trebuie să modelați această casetă de informare a autorului, astfel încât să arate frumos și să se potrivească cu tema dvs. WordPress.

  Puteți adăuga următoarele CSS personalizate pentru a stila caseta de autor. Simțiți-vă liber să o modificați pentru a satisface nevoile dvs.

  .author_bio_section {
  culoare de fundal: # F5F5F5;
  căptușire: 15px;
  graniță: 1px solid #ccc;
  }

  .numele autorului{
  font-size: 16px;
  font-greutate: bold;
  }

  .author_details img {
  graniță: 1px solid # D8D8D8;
  raza de frontieră: 50%;
  plutește la stânga;
  marja: 0 10px 10px 0;
  }

  Așa s-a arătat căsuța de informații despre autor pe site-ul nostru demo.

  Caseta de informații personalizată pentru autor

  Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să adaugi o casetă de informații despre autor la postările WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți sfaturile noastre despre cum să creșteți traficul dvs. pe blog sau ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați un buletin de e-mail.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map