Cum să adăugați un buton Click-to-Call în WordPress (pas cu pas)

Doriți să adăugați un buton click-to-call în WordPress? Pe măsură ce mai multe persoane vizitează site-ul dvs. web folosind telefoanele lor inteligente, adăugarea unui buton apăsat face apelul ușor pentru a vă contacta. În acest articol, vă vom arăta cum puteți adăuga cu ușurință un buton pentru a face clic pe site-ul dvs. WordPress.


Adăugarea unui buton pentru a face apel la WordPress

De ce adăugați butonul Click-to-Call în WordPress

Multe site-uri web pentru întreprinderile mici se bazează pe clienți pentru a le contacta pentru a găsi ofertele, informații de pre-vânzare sau asistență.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să adăugați un formular de contact tuturor proprietarilor de site-uri web.

Cu toate acestea, în funcție de industrie, unii utilizatori pot dori să vorbească imediat cu o persoană.

Pe măsură ce traficul web mobil crește în întreaga lume, deseori utilizatorii consideră că este mai convenabil să apeleze la apel și să obțină informațiile de care au nevoie.

Dacă tocmai începeți o afacere, atunci vă recomandăm să căutați un serviciu de telefonie profesională pentru afaceri, astfel încât să puteți efectua redirecționarea apelurilor, să partajați numere cu angajații și să răspundeți la apeluri folosind telefoanele mobile de oriunde (în loc de o linie fixă).

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cum să adăugați cu ușurință un buton de clic pe apel în WordPress.

Tutorial video

Abonați-vă la WPBeginner

Dacă nu vă place videoclipul sau aveți nevoie de mai multe instrucțiuni, continuați să citiți.

Metoda 1. Adăugarea unui buton Click-to-Call Now în WordPress folosind pluginul

Această metodă este mai ușoară și recomandată tuturor utilizatorilor. Vă permite să creați cu ușurință un buton de clic pentru apel în Gutenberg, editor Classic, widget pentru bara laterală WordPress și chiar un buton plutitor de apel flotant.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul WP Call Button pe site-ul dvs. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, trebuie să vizitați Setări »Buton apel WP pagina pentru a configura setările pluginului.

Buton de apelare WordPress

Prima pagină de setări este pentru funcția cea mai frecvent solicitată, butonul Sticky Call, care derulează cu utilizatorul în timp ce navighează pe site-ul dvs..

Această caracteristică extrem de optimizată de conversie vă ajută să primiți mai multe apeluri și să închideți mai multe oferte mai repede.

Trebuie să începeți introducând numărul dvs. de telefon de afaceri la care doriți să apeleze oamenii. Pluginul WP Call Button utilizează câmpul telefonului inteligent, ceea ce înseamnă că puteți selecta pur și simplu țara dvs., iar acesta va adăuga automat codul țării în formatul corespunzător.

Notă: Dacă nu aveți un număr de telefon de afaceri, puteți primi unul de la Nextiva. Aceasta este compania pe care o folosim pentru telefonul nostru VoIP de afaceri.

În continuare, aveți opțiunea de a adăuga textul butonului de apel, de a selecta poziționarea și de a alege culoarea butonului.

În mod implicit, pluginul va adăuga un buton pentru a face apel la toate paginile și toate dispozitivele. Cu toate acestea, aveți opțiunea de a-l afișa doar pe anumite pagini sau de a afișa numai dispozitive mobile.

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul de activare în partea de sus și apoi faceți clic pe butonul Salvați modificările pentru a vă stoca setările.

După aceea, puteți vizita site-ul dvs. pentru a vedea butonul de apel în acțiune.

WordPress Faceți clic pe butonul de apelare

Dacă doriți să adăugați un buton de apel static în pagina dvs. de contact WordPress, despre pagină sau în orice altă postare / pagină, atunci aveți două opțiuni.

Dacă utilizați noul editor de blocuri WordPress, atunci pur și simplu creați sau editați o pagină existentă. În continuare, trebuie să adăugați blocul WP Call Button făcând clic pe pictograma „+”.

Apasă butonul Gutenberg

Blocul butonului de apel WordPress oferă multe opțiuni de personalizare, cum ar fi posibilitatea de a personaliza culoarea butonului, textul butonului, dimensiunea fontului și posibilitatea de a afișa sau ascunde pictograma telefonului.

După ce adăugați butonul, acesta va permite utilizatorilor să facă clic și să apeleze numărul dvs. de telefon pe care l-ați specificat în pagina de setări pentru butonul WP.

Acum, dacă utilizați editorul clasic WordPress, atunci trebuie să utilizați generatorul de buton de apel static pentru a obține un cod scurt.

Pur și simplu mergeți la Setări »Buton apel WP și faceți clic pe meniul Static Call Button din partea de sus.

Shortcode pentru butonul de apel WordPress

În continuare, puteți personaliza textul butonului de apel, culoarea și alegeți dacă doriți să afișați sau să ascundeți pictograma telefonului. După aceasta, pur și simplu copiați codul scurt de mai jos și lipiți-l în postarea sau pe pagina în care doriți să o adăugați.

Pluginul WP Call Button vă permite, de asemenea, să adăugați butonul de apelare în bara laterală a site-ului dvs. utilizând widget-ul din bara laterală.

Pentru a face acest lucru, trebuie să mergi Aspect »Widgets și trageți widgetul WP Call Button în zona pregătită pentru widget-uri.

Widget pentru bara laterală a butonului de apel WordPress

Acest widget vă permite să adăugați titlul și descrierea widgetului. Puteți face clic pe linkul Setări avansate pentru a personaliza textul butonului de apel și textul butonului de apel.

După ce ați citit acest lucru, puteți vedea probabil de ce butonul WP Call este, de departe, cel mai simplu și mai cuprinzător clic pe WordPress pentru a face clic pe butonul plugin.

Partea cea mai bună este că este 100% gratuită și are o integrare perfectă cu Google Analytics.

Tot ce trebuie să faceți este să utilizați pluginul MonsterInsights și va urmări automat cât de multe persoane fac clic pe butonul dvs. de apel și ce pagini vă oferă cel mai mult, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce lucrează pentru a vă dezvolta afacerea mai repede.!

Metoda 2. Adăugați manual butonul Click pe apel în WordPress

Această metodă vă permite să adăugați manual butoane de clic și apeluri oriunde pe site-ul dvs. WordPress.

Cel mai simplu mod de a adăuga un număr de telefon cu clic pe site-ul dvs. web este adăugându-le astfel:

+1 (555) 555-1212

Sună-mă

Aceste legături vor deschide aplicația de telefon pe dispozitivele mobile. Pe computere desktop, utilizatorii Mac vor vedea o opțiune de a deschide linkul în Facetime, în timp ce utilizatorii Windows 10 vor vedea opțiunea de a-l deschide în Skype.

De asemenea, puteți utiliza HTML pentru a adăuga o imagine sau o pictogramă lângă legătura de text pentru a face apel la apel.

Haideți să aruncăm o privire cum să faceți acest lucru.

În primul rând, trebuie să vizitați Media »Adaugă nou pagina și încărcați imaginea pe care doriți să o utilizați. După încărcarea imaginii, trebuie să faceți clic pe linkul „Editați” pentru a continua.

Încărcați pictograma telefonului

Acest lucru vă va duce la editarea ecranului media unde trebuie să copiați adresa URL a fișierului. Vei avea nevoie de el în pasul următor.

Acum puteți edita postarea, pagina sau widgetul HTML personalizat unde doriți să afișați pictograma telefonului cu clic pe apel. În zona de editare, puteți acum să adăugați imaginea pictogramei telefonului înfășurată în legătura tel:.

Sunați-ne

După ce ați terminat, puteți vizita site-ul dvs. web pentru a vedea link-ul click-to-call cu imaginea încărcată.

Buton Click-to-Call cu pictograma imagine

Puteți personaliza acest lucru adăugând mai mult text înainte sau după link și puteți utiliza CSS personalizat pentru a-l stila.

Faceți clic pe butonul pentru a apela cu mai mult text și stil CSS

Adăugarea unui link Click-to-Call la meniurile de navigare WordPress

Puteți adăuga, de asemenea, linkul clic-la-apel în meniul dvs. de navigare WordPress.

Pur și simplu mergeți la Aspect »Meniuri pagina și faceți clic pe fila legături personalizate din coloana din dreapta. Acum puteți adăuga numărul de telefon în câmpul link-ului în următorul format:

tel: +155555555

După aceea, adăugați textul pe care doriți să îl afișați, apoi faceți clic pe butonul „Adăugați la meniu”.

Adăugați link-ul de clic la apel la meniul de navigare

Apoi, vizitați site-ul dvs. web pentru a vedea link-ul cu clic pentru a apela.

Link de apel în navigare

Doriți să adăugați o pictogramă imagine lângă linkul dvs. de clic pentru a face apel în meniul de navigare? Vedeți articolul nostru despre cum să adăugați pictograme de imagine cu meniuri de navigare în WordPress.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să adaugi un buton de clic pe apel în WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum puteți crea o adresă de e-mail de afaceri gratuită.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map