Cum să adăugați un forum în WordPress cu bbPress

Agendele și forumurile sunt instrumente de încredere vechi și bune pentru a construi comunități online.


Deși există o mulțime de programe de forum open-source, integrarea unui forum terț cu WordPress poate fi o încurcătură. Acolo intră bbPress.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți adăuga cu ușurință un forum în WordPress cu bbPress.

Adăugarea unui forum în WordPress folosind bbPress

Ce este bbPress?

bbPress este un software forum construit în modul WordPress. Funcționează în topul WordPress, care este cel mai bun constructor de site-uri din lume.

La fel ca WordPress, bbPress este extensibil și puteți instala pluginuri suplimentare pentru a adăuga mai multe funcționalități pe forumurile dvs. De asemenea, este foarte ușor și mai rapid decât alte programe populare de forum open-source.

Ce trebuie să creezi un forum online cu bbPress?

Dacă aveți deja un site WordPress pe care doriți să adăugați un forum, puteți săriți această secțiune. Pe de altă parte, dacă tocmai începeți, continuați să citiți.

În primul rând, va trebui să vă înscrieți pentru un cont de găzduire web. Aici veți stoca toate fișierele pentru forumul dvs. online.

De asemenea, veți avea nevoie de un nume de domeniu. Aceasta va fi adresa site-ului dvs. web pe internet și ceea ce utilizatorii vor tasta în browserele lor pentru a găsi forumul dvs. online.

În mod normal, găzduirea site-ului web costă 7,99 USD pe lună, iar numele de domeniu te va costa în jur de 14,99 USD pe an.

Aceasta este o mulțime de bani dacă tocmai începeți.

Din fericire, Bluehost a acceptat să ofere utilizatorilor WPBeginner un discount la găzduire cu un nume de domeniu gratuit. Practic, veți putea începe doar 2,75 USD pe lună.

→ Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost ←

Bluehost este una dintre cele mai mari companii de hosting WordPress din lume și un furnizor de hosting WordPress recomandat oficial.

După ce v-ați înscris pentru găzduire, puteți urma ghidul nostru despre cum să faceți un site web pentru instrucțiuni complete de instalare.

După configurarea WordPress, veți fi gata să instalați bbPress și să începeți propria comunitate online.

Cum se instalează bbPress

bbPress este disponibil ca un plugin WordPress. Îl poți instala ca și cum ai instala orice plugin WordPress.

Pur și simplu conectați-vă la zona dvs. de administrator WordPress și accesați Pluginuri »Adaugă nou . Căutați bbPress și apoi selectați bbPress din rezultate.

Instalați și activați pluginul. După activare, veți vedea ecranul de bun venit pentru bbPress.

Bine ați venit la bbPress

Crearea unui forum cu bbPress în WordPress

Odată instalat, bbPress adaugă elemente de meniu Forumuri, Subiecte și Răspunsuri în administratorul dvs. WordPress.

Adăugați un nou forum

În primul rând, trebuie să faceți clic pe Forumuri »Adaugă nou link din meniu. Aceasta vă va duce pe un ecran similar cu zona de editare a postărilor WordPress.

Furnizați un titlu pentru forumul dvs. și introduceți o mică descriere a acestuia. Apoi apăsați butonul de publicare.

Titlul și descrierea forumului

Puteți crea câte forumuri aveți nevoie pentru diferite discuții și subiecte.

Afișare forum BBPress în partea frontală a WordPress

Acum că ați creat câteva forumuri, este timpul să afișați aceste forumuri pe partea frontală a site-ului dvs. WordPress.

Creați o nouă pagină WordPress. Dați acestei pagini un titlu, cum ar fi Forum, comunitate, forumuri de asistență etc.

După aceea, pur și simplu inserați următorul cod scurt în pagina dvs.:

[BBP-forum index]

Nu uitați să faceți clic pe butonul de publicare pentru a salva modificările și pentru a face pagina dvs. de forum vizibilă pe site-ul dvs. web.

Acum puteți vizita pagina într-un browser web pentru a vedea o previzualizare a forumurilor dvs..

Previzualizare pagină forumuri

În continuare, trebuie să ajutați utilizatorii să găsească forumul pe site-ul dvs. web. Pentru a face acest lucru, să punem un link la pagina dvs. de forum din meniul de navigare de sus.

Mergi la Aspect »Meniuri și adăugați pagina forumului în meniul dvs. de navigare.

Adăugați link-ul forumului în meniul de navigare

Utilizatorii pot acum accesa pagina indexului forumului făcând clic pe linkul din meniul principal.

Integrarea bbPress cu tema dvs. WordPress

În cele mai multe cazuri, probabil că doriți să vă deschideți forumul pentru noi înregistrări. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă deschideți site-ul pentru înregistrări.

Pur și simplu mergeți la Setări »General, și bifați caseta de lângă „Oricine se poate înregistra” pentru a permite înregistrările pe site-ul dvs. web.

Deschideți-vă forumul pentru înregistrarea utilizatorului

Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați modificările pentru a vă stoca setările.

Acum că site-ul dvs. este deschis pentru înregistrare, primul lucru pe care l-ar căuta participanții la forum este o pagină de înregistrare.

Să facem una.

Pur și simplu creați o pagină WordPress și dați-i un titlu, de ex. Inregistreaza-te. Adăugați shortcode [bbp-register] și publicați pagina.

Efectuarea unei pagini de înregistrare bbPress

Acum puteți previzualiza această pagină. Acesta va afișa un formular de înregistrare a utilizatorilor tuturor utilizatorilor neînregistrați.

O altă pagină de care ar avea nevoie utilizatorii dvs. este pagina de recuperare a parolei pierdute. Aici își vor recupera parolele pierdute.

Creați o altă pagină WordPress și dați-i un titlu, de ex. Parolă pierdută. După aceea, adăugați acest shortcode [bbp-lost-pass] și publicați pagina.

Pagina cu parola pierdută

În cele din urmă, trebuie să adăugați un formular de autentificare pe site-ul dvs. web, astfel încât utilizatorii forumului să se poată autentifica cu ușurință de oriunde pe site-ul dvs..

bbPress vine cu o mână de widget-uri și unul dintre ele este un widget pentru formular de autentificare.

Mergi la Aspect »Widgets și pur și simplu trageți și fixați Widgetul de conectare în bara laterală sau în orice altă zonă de widget.

Vi se va solicita să furnizați adresele URL pentru înregistrarea și paginile de parole pierdute pe care le-ați creat anterior. După introducerea lor, trebuie să faceți clic pe butonul Salvare pentru a stoca setările widgetului.

Setări widget autentificare

Acum va apărea în bara laterală un formular de conectare cu link-uri la înregistrare și pagini de recuperare a parolei pierdute. Utilizatorii conectați vor vedea numele de utilizator și un link de deconectare în loc de formular.

Previzualizare formular formular de autentificare

Gestionarea setărilor forumului bbPress

Spre deosebire de alte programe de forum populare, bbPress are o pagină de configurare foarte simplificată. Pentru a gestiona setările pentru forumurile dvs. bbPress, accesați Setări »Forumuri pagină.

Pagina cu setările forumului

Opțiunile implicite din această pagină ar funcționa pentru majoritatea site-urilor web ale forumului. Vom arunca o privire asupra tuturor acestora, doar în caz că doriți să schimbați ceva.

Prima opțiune pe care o veți vedea aici este „Oferiți automat vizitatorilor înregistrați rolul forumului participant”. Puteți selecta un rol de utilizator sau debifați opțiunea de a atribui manual roluri de utilizator fiecărui utilizator atunci când se înregistrează.

Următoarea opțiune adaugă o întârziere de 10 secunde între postările ulterioare ale forumului pentru a preveni inundarea forumului și spamul. Puteți crește sau micșora perioada de întârziere aici.

Opțiunea de editare permite utilizatorilor să își editeze postările pe forum la 5 minute după ce le publică. Puteți debifa această opțiune, dar aceasta ar împiedica utilizatorii să corecteze greșelile de ortografie sau să editeze postările lor dacă au ratat ceva.

După aceea, veți găsi secțiunea cu caracteristicile forumului. De aici, puteți activa și dezactiva funcțiile forumului.

Adăugați eliminarea caracteristicilor forumului

Mai jos, veți vedea funcțiile de afișare pe forum. De aici, puteți selecta un șablon bbPress, numărul de postări și subiecte de afișat pe paginile forumului și în fluxul RSS al forumului.

Setări de afișare pe forum

În cele din urmă, veți vedea opțiuni pentru a selecta barele URL pentru diferite secțiuni și pagini de forum. Bârlogii sunt denumirile URL prietenoase SEO utilizate de WordPress.

Schimbați slug-urile forumului

Slugurile URL implicite sunt semnificative și sunt prietenoase cu SEO, dar dacă trebuie să le schimbați, puteți face acest lucru aici.

Nu uitați să faceți clic pe butonul „Salvați modificările” pentru a stoca setările forumului.

Roluri utilizator în bbPress

WordPress vine cu propriul sistem de gestionare a rolurilor utilizatorului, care vă permite să atribuiți utilizatorilor roluri cu permisiuni diferite.

bbPress extinde rolurile utilizatorului WordPress prin adăugarea propriilor cinci roluri de utilizator predefinite, cu funcții diferite.

1. Keymaster – Proprietarul site-ului web sau administratorul WordPress i se atribuie automat rolul Keymaster atunci când instalează bbPress. Un Keymaster poate șterge și crea forumuri, poate crea, edita, șterge toate postările, subiectele, forumurile.

2. Moderatori – Utilizatorii cu rol de moderator au acces la instrumente de moderare, pe care le pot utiliza pentru a modera forumuri, subiecte și postări.

3. Participanți – Acesta este rolul implicit al utilizatorului, participanții își pot crea și edita propriile subiecte și postări, pot prefera și abona la subiecte.

4. Spectatori – Spectatorii au acces numai în citire la forumuri, subiecte și postări publice.

5. Blocat – Când un utilizator este blocat, toate capacitățile sale sunt blocate. Încă pot citi subiecte și postări care pot fi vizualizate public, dar nu pot participa la forumuri.

Extinderea și promovarea forumului tău bbPress

Acum că forumul dvs. bbPress este configurat și funcționează. Este timpul să învățați cum să o extindeți și să o promovați.

Să începem mai întâi cu apariția. bbPress funcționează cu orice temă WordPress și teme pot adăuga, de asemenea, stiluri personalizate la bbPress.

Toate temele de top din WordPress vin cu stiluri bbPress personalizate pentru ca forumul dvs. să arate frumos.

Pentru mai multe opțiuni, consultați selecția noastră dintre cele mai bune teme WordPress pentru bbPress.

În continuare, doriți să adăugați funcții noi pe forumul dvs., astfel încât să puteți obține rapid noi membri și să vă creșteți comunitatea online.

Următoarele sunt câteva dintre pluginurile care vă vor ajuta să vă dezvoltați forumul online mult mai rapid.

1. RafflePress

RafflePress

RafflePress vă permite să creați cadouri și concursuri virale în WordPress. Aceste concursuri interactive și cadouri sunt o modalitate sigură de a obține instantaneu o mulțime de noi utilizatori pe forumul dvs. online.

Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un concurs de oferire virală.

2. MemberPress

MemberPress

MemberPress este cel mai bun plugin de membru WordPress. Vă permite să câștigați bani online din forumul dvs. adăugând straturi de abonare la comunitatea dvs. online.

Pentru mai multe informații, aruncați o privire la ghidul nostru despre cum să faceți un site de membru.

3. MonsterInsights

MonsterInsights

Doriți să știți ce subiecte și discuții pe forum sunt mai populare pe site-ul dvs. web? MonsterInsights vă ajută să urmăriți cu ușurință tot traficul site-ului dvs. web folosind Google Analytics.

4. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress. Vă permite să creați cu ușurință forme frumoase pentru site-ul dvs. web. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a crea pagina de conectare personalizată, pagina de înregistrare a utilizatorului sau pentru a adăuga sondaje și sondaje la forumul dvs. bbPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cum să adăugați un forum în WordPress și cum să instalați și să configurați bbPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru complet SEO pentru a vă ajuta să obțineți și mai mult trafic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map