Cum să creați o pagină de destinație cu WordPress

Doriți să creați o pagină de destinație personalizată pe site-ul dvs. WordPress? Paginile de destinație ajută companiile să transforme vizitatorii site-urilor în clienți și clienți. În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea cu ușurință o pagină de destinație în WordPress.


Crearea unei pagini de destinație cu WordPress

Ce este o pagină de destinație?

O pagină de destinație este o pagină creată special destinată să crească vânzările sau să genereze oportunități pentru o afacere. Este utilizat în campanii de marketing plătit, e-mail și social media. Utilizatorii care provin din aceste surse vor ateriza mai întâi pe această pagină, motiv pentru care se numește pagina de destinație.

Care este diferența dintre pagina de pornire și pagina de destinație?

O pagină de pornire este prima pagină a site-ului dvs. și ce vor vedea utilizatorii atunci când introduc numele dvs. de domeniu în browserul lor. Pe de altă parte, o pagină de destinație poate fi o pagină de sine stătătoare în care majoritatea vizitatorilor debarcă din surse de trafic plătite sau terțe.

O pagină de pornire este proiectată pentru vizitatori să se angajeze cu site-ul dvs. web, să exploreze alte pagini, să răsfoiască produse sau să se înscrie. Are mai multe legături și oferă utilizatorilor mai multe opțiuni.

Pe de altă parte, o pagină de destinație este construită pentru conversie. Are mai puține legături și este proiectat pentru utilizatori să ia o decizie de cumpărare sau să le ofere informațiile pentru viitoarea informare.

În mod normal, site-ul dvs. web poate avea o singură pagină de pornire, dar puteți crea câte pagini de destinație doriți pentru campanii diferite. De exemplu:

  • O pagină de destinație pentru campaniile dvs. de publicitate plătită
  • Vizitatorii care provin din surse specifice de trafic, cum ar fi lista de e-mail, social media și multe altele
  • Utilizatorii care aterizează pe un anumit produs sau pagină de serviciu
  • si multe altele…

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul de creare a unei frumoase pagini de destinație personalizate în WordPress. Vă vom arăta două soluții și o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Crearea unei pagini de destinație în WordPress folosind Beaver Builder

Beaver Builder este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru paginile de destinație WordPress. Vă permite să creați cu ușurință o pagină de destinație folosind șabloane gata făcute pe care le puteți modifica cu instrumente simple de drag and drop.

În primul rând, trebuie să faceți este să instalați și să activați pluginul Beaver Builder. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, trebuie să vizitați Setări »Beaver Builder pagina pentru a configura setările pluginului.

Licență Beaver Builder

Sub fila Licență, faceți clic pe butonul „Introduceți cheia licenței” pentru a adăuga cheia de licență. Puteți găsi aceste informații sub contul dvs. pe site-ul web Beaver Builder.

În continuare, trebuie să vă îndreptați spre Pagini »Adaugă nou pentru a crea prima pagină de destinație. Multe teme WordPress includ acum un constructor de pagini sau un șablon cu lățime completă. Aceste șabloane sunt concepute pentru a funcționa cu pluginuri pentru constructor de pagini.

Dacă tema dvs. nu are un astfel de șablon, puteți crea unul singur. Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum puteți crea o pagină cu lățime completă în WordPress.

Selectați un constructor de pagini sau un șablon cu lățime completă din caseta „Atribute de pagină” din coloana din dreapta și acum salvați pagina pentru a aplica modificările.

Selectați un șablon

Acum sunteți gata să faceți o pagină de destinație. Faceți clic pe fila Beaver Builder de deasupra editorului de postare pentru a lansa interfața builder.

Lansați Beaver Builder

Beaver Builder se va deschide cu șablonul de pagină existent. Trebuie să faceți clic pe butonul de adăugare din colțul din dreapta sus al ecranului și să treceți la fila șabloane.

Alegeți un șablon

Beaver Builder vine cu mai multe șabloane gata făcute. Selectați „Pagini de destinație” din meniul derulant al grupului și apoi alegeți un șablon care să se apropie de ceea ce aveți în minte.

După ce selectați un șablon, Beaver Builder îl va încărca în fereastra de previzualizare.

Indicați și faceți clic pentru a edita

Acum puteți indica și face clic pe orice element pentru a-l edita. Puteți schimba textul, puteți schimba culoarea sau imaginile de fundal, puteți ajusta lățimea și înălțimea rândurilor și coloanelor.

Puteți adăuga sau elimina elemente de conținut din șablonul dvs. Pur și simplu faceți clic pe butonul de adăugare și treceți la fila rânduri. Puteți adăuga coloane simple sau multiple.

Adăugați rânduri la pagina dvs. de destinație

După adăugarea unui rând, treceți la fila modulelor. Modulele sunt elemente de conținut pe care le puteți adăuga pe pagina dvs. de destinație. Beaver builder vine cu toate modulele esențiale, inclusiv text, rubrici, butoane, video, audio, cronometru de numărare animat și multe altele.

Adăugați module la șablonul dvs.

După ce sunteți mulțumit de design, puteți face clic pe butonul „Terminat” din partea de sus și apoi salvați sau publicați pagina.

Salvați sau publicați pagina dvs. de destinație

Acum puteți vizita pagina pentru a vizualiza pagina de destinație în acțiune. Simțiți-vă liber să o editați din nou dacă doriți să ajustați, adăugați sau eliminați ceva.

Vizualizați pagina de destinație

Crearea unei pagini de destinație în WordPress folosind Leadpages

Leadpages este o altă platformă ușor de utilizat pentru a crea pagini de destinație frumoase și pentru a le adăuga pe site-ul dvs. WordPress.

Spre deosebire de BeaverBuilder, LeadPages este un constructor de pagini de destinație de sine stătătoare, ceea ce înseamnă că îl poți folosi cu sau fără un site WordPress.

În primul rând, trebuie să accesați site-ul web Leadpages și să vă înscrieți pentru un cont. După aceea, veți vedea tabloul de bord Leadpages unde trebuie să faceți clic pe butonul „Creare pagină nouă”.

Crearea unei noi pagini de destinație cu Leadpages

Pe ecranul următor, vi se va cere să alegeți un șablon. Leadpages vine cu zeci de șabloane frumos proiectate care sunt bine organizate în diferite categorii.

Alegeți un șablon pentru pagina dvs. de destinație

Faceți clic pe orice șablon pentru a o previzualiza. Trebuie să selectați un șablon care arată cel mai aproape de ceea ce aveți în minte, apoi faceți clic pe butonul „Utilizați acest șablon” pentru a continua.

Aceasta va lansa interfața constructorului Leadpages. Este o interfață drag and drop unde puteți doar să indicați și să faceți clic pe un element pentru a o edita.

Creatorul de pagini de Leadpages

Acum puteți puncta și faceți clic pentru a edita orice articol din pagină. Puteți înlocui imagini, text, imagini de fundal și multe altele. Puteți adăuga, de asemenea, noi widget-uri din coloana din stânga.

Puteți ajusta, de asemenea, diferite secțiuni ale paginii dvs. de destinație făcând clic pe fila Aspect pagină. Pur și simplu trageți și plasați secțiuni pentru a le regla pe pagină. Puteți adăuga, de asemenea, secțiuni noi sau le puteți elimina.

Trageți și trageți pagina

De asemenea, Leadpages se conectează cu mai multe aplicații terțe, inclusiv toate serviciile de marketing de e-mail de top. Pur și simplu adăugați un formular de înscriere la pagina dvs. de destinație și apoi faceți clic pe butonul „Adăugare integrare”.

Adăugați integrări

După ce ați terminat de editat pagina de destinație, puteți face clic pe butonul de publicare pentru a face live.

După aceea, trebuie să faceți clic pe butonul „Opțiuni de publicare” și să treceți la fila „Alte opțiuni de publicare”. De aici puteți descărca pluginul Leadpages WordPress.

Obțineți pluginul WordPress

În continuare, trebuie să comutați pe site-ul dvs. WordPress pentru a instala și activa pluginul. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, trebuie să accesați meniul Leadpages din zona de administrare WordPress pentru a vă autentifica cu contul Leadpages.

Odată conectat, accesați Leadpages »Adaugă nou pagină. Veți putea vedea pagina de destinație listată acolo cu câteva opțiuni.

Puteți publica această pagină ca o pagină de destinație normală, pagina principală, o poartă de bun venit sau o pagină de eroare 404. Puteți alege, de asemenea, o lamă URL pentru pagina dvs. de destinație.

Publicați pagina dvs. de destinație pe WordPress

După examinarea opțiunilor, mergeți mai departe și faceți clic pe butonul de publicare. Leadpages va publica acum pagina pe site-ul dvs. WordPress.

Acum puteți vizita această pagină pe site-ul dvs. web pentru a o vedea în acțiune. Puteți face orice modificări doriți de pe site-ul Leadpages și aceste modificări vor apărea pe site-ul dvs..

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi o pagină de destinație cu WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți sfaturile noastre pentru a conduce mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me