Cum să creați un site web IDX Real Estate folosind WordPress

Vrei să creezi un site web imobiliar IDX folosind WordPress? Un site web imobiliar necesită funcții specifice care nu sunt disponibile în mod normal pe site-urile gata făcute, dar nu vă faceți griji că v-am oferit. În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea cu ușurință un site web IDX imobiliar utilizând WordPress.


Cum se creează site-ul imobiliar IDX folosind WordPress

Ce este IDX?

IDX sau Internet Data Exchange este un standard software utilizat de agenții imobiliari, brokerii și echipele lor pentru a afișa înregistrări actualizate frecvent din MLS (servicii de listare multiple).

De ce este important IDX pentru site-urile imobiliare?

Site-urile web imobiliare folosesc IDX pentru a afișa listările de proprietăți cu informații actualizate care sunt trase direct din MLS. IDX vă permite să prezentați o gamă largă de proprietăți, astfel încât să puteți genera mai multe oportunități pentru afacerea dvs..

Cum se face un site web IDX Real Estate?

În mod obișnuit, va trebui să angajați un dezvoltator pentru a construi un site web IDX imobiliar, care vă va costa mii de dolari.

Dar asta nu este ideal dacă începi doar.

Din fericire, există o soluție mai ușoară pe care o puteți utiliza pentru a face un site web imobiliar IDX de unul singur (fără cunoștințe de codare).

Vom parcurge fiecare pas, unul câte unul. Dar înainte de a face acest lucru, veți avea nevoie de următoarele lucruri pentru a începe.

 • Un nume de domeniu (aceasta va fi adresa site-ului dvs. web pe care utilizatorii dvs. le vor introduce în browserele lor pentru a vizita site-ul dvs. web, adică wpbeginner.com)
 • Un cont de găzduire web (aici vor fi stocate fișierele site-ului dvs. web)
 • Un șablon de site-ul imobiliar
 • Un plugin WordPress IDX

Gata? Să începem.

Pasul 1. Noțiuni introductive cu site-ul dvs. imobiliar

În primul rând, trebuie să alegeți platforma potrivită pentru site-ul dvs. web. WordPress este cel mai popular constructor de site-uri web din lume, folosit de zeci de mii de site-uri imobiliare.

Când ne referim la WordPress, ne referim la WordPress.org (software), nu la WordPress.com (serviciu de găzduire). Adesea începătorii îi confundă pe acești doi datorită numelui. Consultați articolul nostru de pe WordPress.com vs. WordPress.org pentru o comparație cot la cot.

Vă recomandăm să utilizați WordPress.org în mod independent, deoarece vă oferă acces la toate caracteristicile WordPress care nu sunt disponibile.

Pentru a începe cu WordPress, va trebui să înregistrați un nume de domeniu și să obțineți un cont de găzduire WordPress.

În mod normal, un nume de domeniu costă 14,99 USD / an, iar găzduirea site-ului web costă 7,99 USD / lună.

Acest lucru este foarte important pentru proprietarii de întreprinderi mici care abia încep.

Acesta este motivul pentru care am convins Bluehost să ofere utilizatorilor WPBeginner un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și reducere de 60% la găzduire.

Practic, puteți începe cu un preț de până la 2,75 USD pe lună.

→ Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost ←

Notă: Bluehost este un furnizor de găzduire recomandat oficial de WordPress și, de asemenea, folosim Bluehost pentru mai multe dintre site-urile noastre proprii.

După ce v-ați înscris pentru găzduire, veți primi un e-mail cu un link către tabloul de bord de găzduire.

Bluehost va instala automat WordPress pentru dvs. și vă veți putea conecta pe site-ul dvs. WordPress direct din tabloul de bord de găzduire.

Bluehost găzduiește tabloul de bord

Odată conectat, veți vedea zona de administrare WordPress. Aici veți gestiona site-ul dvs. web, veți modifica setările și adăugați conținut nou.

Zona de administrare WordPress

Pasul 2. Alegeți o temă WordPress imobiliară

Cel mai bun lucru despre WordPress este că îți oferă acces la mii de șabloane pre-făcute și cunoscute sub denumirea de teme WordPress. Cu toate acestea, un site web imobiliar are nevoi diferite decât un site web de afaceri obișnuit.

Din fericire, există tone de teme frumoase pe WordPress pe care le puteți folosi pentru a face un site web imobiliar. Consultați selecția noastră de experți din cele mai bune teme WordPress.

Găsirea unei teme imobiliare

Câteva sfaturi despre alegerea unei teme pentru site-ul dvs. imobiliar.

 • Străduiți-vă pentru simplitate în design.
 • Rețineți că demonstrațiile tematice folosesc o mulțime de imagini care nu sunt preinstalate. Va trebui să le înlocuiți cu ale voastre proprii.
 • Asigurați-vă că tema funcționează pe toate dimensiunile și dispozitivele ecranului.
 • Căutați integrarea IDX / MLS și temele compatibile cu pluginul dvs. IDX.
 • Verificați recenziile și performanța temelor.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre cum să alegeți tema WordPress perfectă pentru site-ul dvs. web.

După alegerea unei teme imobiliare pentru site-ul dvs. web, puteți merge înainte și instalați-o. Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul începătorului nostru despre cum să instalați o temă WordPress.

Pasul 3. Alegeți un plugin IDX WordPress

Există o mulțime de plugin-uri WordPress IDX pe piață. Va trebui să alegeți cu atenție pluginul care funcționează cu furnizorul dvs. MLS.

Vă recomandăm să folosiți pluginul dsIDXpress. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, pluginul va adăuga un nou element de meniu etichetat „IDX” în bara de administrare WordPress. Dacă faceți clic pe aceasta, vă veți duce la pagina de setări a pluginului.

Cheia de activare IDX

Va trebui să introduceți cheia de activare. Puteți găsi aceste informații pe site-ul pluginului sau pe e-mailul pe care vi l-au trimis atunci când ați înregistrat pluginul.

După activare, pluginul oferă mai multe modalități de a adăuga conținut MLS pe ​​site-ul dvs. web. Dacă utilizați versiunea demo a pluginului, atunci veți avea acces la listări fictive MLS. Utilizatorii plătiți vor putea selecta furnizorul MLS de pe site-ul pluginului.

După ce ați adăugat furnizorul dvs. MLS, puteți continua și să începeți să adăugați conținut MLS. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este folosind widget-urile IDX.

Capul spre Aspect »Widgets pagina și veți vedea mai multe widgeturi IDX pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. web. Aceasta include listări IDX, zona IDX, căutare IDX și widgeturi IDX cu listare unică.

Widgeturi IDX

Puteți adăuga, de asemenea, conținut MLS în postările sau paginile dvs. WordPress. Pur și simplu creați o nouă postare sau pagină și veți observa butonul cu listări IDX din Editorul vizual.

Butoane cod scurt IDX

Un alt mod de a genera conținut din listările MLS este vizitând Pagini IDX pagina și faceți clic pe butonul „Adăugați nou”.

Pagini IDX funcționează la fel ca paginile WordPress obișnuite, cu excepția faptului că vă vor afișa listele MLS. Pentru a alege ce doriți să afișați în pagină, puteți utiliza secțiunea Filtre de date IDX din partea de jos a paginii.

Filtre de date IDX

Nu vă faceți griji dacă înregistrările dvs. nu par plăcute din punct de vedere estetic. Doar concentrați-vă pe adăugarea listelor pe care doriți să le afișați la început.

După ce ați terminat să configurați conținutul dvs. MLS, este posibil să aveți nevoie de echipa de asistență a temei pentru a vă ajuta să o integrați cu ajutorul CSS personalizat.

Previzualizarea listărilor IDX afișate pe un site web imobiliar

Pasul 4. Promovarea site-ului dvs. imobiliar

Tema imobiliară WordPress și pluginul dvs. IDX vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a crea conținut vizat pentru motoarele de căutare.

De exemplu, dacă doriți să vizați un anumit cartier, oraș sau comunitate de locuințe, atunci puteți crea pagini specifice pentru înregistrările lor.

În afară de afișarea listelor, puteți optimiza în continuare pagina adăugând informații utile despre acea anumită zonă.

În continuare, va trebui să aflați câteva abilități de bază WordPress SEO. Avem un ghid SEO complet, cu instrucțiuni pas cu pas pentru începători, care vă vor parcurge.

Pasul 5. Captarea oportunităților de pe site-ul dvs. imobiliar

Generarea de plumb

Știați că aproape 75% dintre vizitatorii care văd site-ul dvs. nu o vor mai vedea niciodată? Nu este vina ta, ci doar că internetul este imens și mai multe site-uri web se alătură în fiecare zi pentru a crește concurența.

În loc să lași acei cumpărători potențiali să alunece, trebuie să le obțineți informațiile.

Aici intervine OptinMonster. Este cel mai bun software de generare a plumbului din lume și vă ajută să convertiți vizitatorii ocazionali în clienți și apoi clienți.

Vedeți cum WoodSide Communities a realizat 249.435 USD în mai puțin de 2 luni folosind OptinMonster.

Pentru a începe, poate doriți să vedeți aceste sfaturi practice pentru generarea de plumb pentru cei aflați în proprietăți imobiliare.

Un alt instrument util de care ai nevoie în arsenalul tău este WPForms. Este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress și vă va permite să adăugați cu ușurință formularele de contact pentru fiecare înregistrare pe site-ul dvs..

Pasul 6. Stăpânirea abilităților WordPress

WordPress este destul de ușor de utilizat, dar din când în când vei avea nevoie de ajutor. Din fericire, există o mulțime de ajutor disponibil gratuit online.

WPBeginner este cel mai mare site de resurse WordPress din lume. Oferim tone de ghiduri pentru începători, instrucțiuni, tutoriale și videoclipuri (toate sunt complet gratuite).

Iată câteva resurse utile WPBeginner pe care ar trebui să le marcați pentru a continua să învățați WordPress.

 • Blogul WPBeginner – Acesta este locul în care publicăm tutorialele noastre WordPress, cum sunt tos și ghiduri pas cu pas.
 • Videoclipuri WPBeginner – Aceste videoclipuri pas cu pas te vor ajuta să înveți WordPress FAST.
 • WPBeginner pe YouTube – Aveți nevoie de mai multe instrucțiuni video? Abonați-vă la canalul nostru YouTube cu peste 100.000 de abonați și 7 milioane + de vizualizări.
 • WPBeginner Dictionary – Cel mai bun loc pentru începători și să se familiarizeze cu limbajul WordPress.
 • WPBeginner Blueprint – Consultați pluginurile, instrumentele și serviciile pe care le folosim pe WPBeginner.
 • Oferte WPBeginner – reduceri exclusive la produsele și serviciile WordPress pentru utilizatorii WPBeginner.

Mulți dintre utilizatorii noștri folosesc Google pentru a găsi răspunsuri pe WPBeginner, adăugând pur și simplu „wpbeginner” la sfârșitul termenului de căutare..

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un site web IDX imobiliar folosind WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră de plugin-uri esențiale WordPress pentru site-urile web de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me