Cum să cumpărați un număr de telefon Vanity pentru site-ul dvs. web (în 5 minute)

V-ați întrebat vreodată cum anumite companii cumpără un număr de telefon vanitar pentru site-ul lor de afaceri?


Numerele de telefon Vanity sunt numere de telefon de afaceri care sunt memorabile și ușor de promovat. De exemplu, 1800-FLOWERS este un număr de telefon gratuit de vanitate pentru un serviciu popular de livrare de flori.

Secvențierea sau ortografia numerelor de telefon vanitate facilitează promovarea în mod creativ. Numerele de telefon Vanity sunt, de asemenea, extrem de eficiente în construirea imaginii de brand.

Mulți proprietari de întreprinderi mici consideră că pentru a avea un număr de telefon vanity trebuie să aibă un cost ridicat, să aibă nevoie de echipamente speciale sau abilități tehnice pentru a-l gestiona.

Acest lucru a fost cazul pe vremuri, dar nu mai este adevărat. Puteți obține un număr de vanitate fără a cheltui o avere, achiziționând echipamente speciale sau dobândind abilități tehnice.

În acest articol, vă vom arăta cum să cumpărați cu ușurință un număr de telefon vanitar pentru afacerea dvs. online sau site-ul web WordPress.

Cum să cumpărați un număr de telefon vanitar pentru afacerea dvs.

Ce este un număr de telefon Vanity?

Un număr de telefon vanity este un număr de telefon ușor de reținut care are o secvență unică. De exemplu, 1-800-TOYSRUS (1-800-869-7787) sau 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339).

Puteți găsi, de asemenea, numere cu combinații unice precum 800-333-4444 sau 800-000-3333.

Aceste numere de telefon sunt mai vizibile și memorabile decât numerele de telefon aleatorii. acest lucru face ca numerele de telefon vanitate să fie excelente pentru marketing și construirea unei imagini de brand.

Puteți obține, de asemenea, un număr gratuit sau un număr local.

Majoritatea numerelor de telefon vanitate sunt, de obicei, numere gratuite, care sunt disponibile pe baza primului venit. Aceasta înseamnă că numărul dvs. de vanitate este supus disponibilității, indiferent de serviciul de telefonie de afaceri de la care îl cumpărați.

Ce am nevoie pentru a obține un număr de telefon deșert?

Veți avea nevoie de un serviciu de telefonie de afaceri pentru a cumpăra un număr de telefon vanitar.

Spre deosebire de telefoanele fixe tradiționale, un serviciu de telefonie de afaceri rulează pe internet. Acesta este motivul pentru care este uneori cunoscut și sub denumirea de serviciu VoIP de afaceri (Protocol de voce peste Internet).

Prin utilizarea internetului pentru apeluri telefonice, companiile pot oferi rate mai mici de apeluri, apeluri internaționale mai ieftine și funcții avansate de gestionare a apelurilor proprietarilor de afaceri.

Aceste instrumente de gestionare a apelurilor vă permit să maximizați potențialul apelurilor dvs. de afaceri. Puteți să monitorizați apelurile, să le analizați, să setați salutări pentru mesageria vocală, să configurați regulile de redirecționare a apelurilor și multe altele.

Aveți nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet pentru a utiliza un serviciu modern de telefon pentru afaceri. Practic, ar funcționa un computer, laptop, tabletă sau telefon mobil.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să cumpărați niciun echipament special.

Puteți redirecționa apeluri către telefonul fix sau numărul mobil existent, partajați același număr cu membrii echipei și puteți configura mesageria auto-însoțitoare.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unii dintre cei mai buni furnizori de numere de telefon vanitate pe care le puteți utiliza pentru a cumpăra cu ușurință un număr de telefon vanitar pentru afacerea dvs..

1. RingCentral

RingCentral

RingCentral este unul dintre principalii furnizori de sisteme de telefonie de afaceri. Acestea oferă servicii VoIP accesibile pentru întreprinderile mici, cu numere de telefon locale, fără taxă și deșeuri.

În primul rând, trebuie să vă înscrieți la un plan RingCentral. Prețul lor începe de la 19 USD pe lună pe utilizator, care vă oferă un număr local sau fără taxă.

Puteți adăuga un număr de telefon vanitar la planul dvs. pentru 30 de dolari (taxă unică).

După ce v-ați înscris, puteți obține imediat un număr local și fără taxă direct de pe tabloul de bord al contului dvs. imediat.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui număr de telefon de vanitate, va trebui să solicitați acest lucru. Procesul poate dura până la 10 zile lucrătoare pentru a-l configura pentru contul dvs..

Odată aprobat, puteți utiliza un generator de numere de vanitate pentru a veni cu idei pentru numărul dvs. de telefon ușor de reținut.

Prețuri: Începând de la 15,99 USD pe lună + 30 USD taxa de configurare unică.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva este unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de telefonie profesionale de pe piață. Folosim platforma lor pe WPBeginner pentru numărul nostru de telefon profesional.

În mod implicit, Nextiva nu oferă numere de telefon vanitate. În schimb, achiziționează numerele de la partenerii lor de transport, ceea ce le limitează capacitatea de a furniza numere de vanitate ca o caracteristică.

Cu toate acestea, dacă aveți deja un număr de telefon vanitar, atunci îl puteți muta în Nextiva și puteți începe să-l utilizați cu platforma superioară cu toate funcțiile de gestionare a apelurilor, integrări software CRM și multe altele.

Fiecare plan Nextiva vine, de asemenea, cu un număr local gratuit pentru orice cod de zonă din Statele Unite, și un număr fără taxă, cu toate codurile prefixului, cu excepția 0800.

Prețuri: Începând de la 20 USD pe lună.

3. Sărbătoare

Lăcustă

Grasshopper este unul dintre principalii furnizori de numere de telefon virtuale pentru companii. Acestea oferă numere de telefon locale, fără taxă și vanitate.

Puteți verifica cu ușurință disponibilitatea numărului de vanitate dorit în timpul procesului de înregistrare. Puteți, de asemenea, să vă port portul local existent și să setați redirecționarea apelurilor la numărul de telefon de vanitate recent achiziționat.

Grasshopper oferă toate caracteristicile standard ale unui sistem de telefonie de afaceri. Obțineți mesaje de afaceri, redirecționare și dirijare a apelurilor, extensii, felicitări personalizate și multe altele.

Prețuri: 26 dolari pe lună cu 1 număr și 3 extensii.

4. Telefon.com

Phone.com

Phone.com este un alt furnizor popular de numere de telefon pentru afaceri. Acestea oferă numere de telefon locale, fără taxă și vanitate.

Cu toate acestea, aceștia percep o singură taxă de configurare pentru un număr de telefon gratuit. Această taxă începe de la 49 USD și poate crește în funcție de numărul și codul fără taxă pe care îl alegeți.

Planurile Phone.com vin cu o limită lunară de minute de apel și va trebui să cumpărați minute suplimentare dacă depășiți aceste limite. De asemenea, primiți un număr generos de mesaje SMS cu fiecare plan.

În afară de a primi numărul dorit de telefon, veți obține, de asemenea, toate funcțiile standard pentru a gestiona apelurile de afaceri. Aceasta include rutarea apelurilor, însoțitorul automat, felicitări personalizate, mesageria vocală, jurnalele de apeluri, trimiterea de mesaje de afaceri și multe altele.

Prețuri: Începând de la 12,99 USD pe lună

Cum să promovezi un număr de telefon Vanity pe site-ul tău WordPress?

Majoritatea traficului site-urilor din aceste zile provin din dispozitive mobile. Aceasta înseamnă că utilizatorii dvs. nu trebuie să se adreseze la telefonul lor pentru a vă contacta compania, deoarece sunt deja la telefon.

Trebuie să le faceți mai ușor să atingă doar numărul de telefon al companiei dvs. pentru a efectua un apel.

Adăugând clic pentru a apela la un site web WordPress

Dacă utilizați WordPress, care este cel mai bun constructor de site-uri de pe piață, atunci puteți adăuga cu ușurință un buton pentru a face apel la site-ul dvs. web folosind un plugin.

În primul rând, trebuie să instalați și să activați pluginul WP Call Button pe site-ul dvs. web. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, trebuie să vizitați Setări »Buton apel WP pagina pentru a configura setările pluginului.

Setări buton apel WP

Oferă două tipuri de butoane de apel.

  1. Butonul Apel adeziv – Acest buton rămâne vizibil pe site-ul dvs., deoarece utilizatorii defilează pe o pagină.
  2. 2. Buton de apel static – Acest buton nu se mișcă și îl puteți adăuga oriunde pe site-ul dvs. web folosind un cod scurt.

După ce alegeți tipul dvs. de buton, va trebui să introduceți numărul dvs. de telefon și să alegeți stilul de aspect al butonului. Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvare pentru a vă stoca setările.

Faceți clic pe WordPress pentru a previzualiza butonul de apelare

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați tutorialul nostru pas cu pas despre cum să adăugați butonul pentru a face clic pe apel în WordPress.

Adăugarea Faceți clic pe butonul de apelare folosind HTML

Dacă nu utilizați WordPress și doriți să adăugați un buton pentru a face apel la site-ul dvs. web, atunci veți face acest lucru.

Practic, puteți adăuga numere de telefon ca link-uri folosind formatul de număr specific de telefon.

tel: +15555555555

În funcție de constructorul de site web pe care îl utilizați, faceți clic pe butonul Adăugare link și apoi adăugați numărul dvs. de telefon cu prefixul tel:.

Dacă sunteți familiarizat cu HTML, puteți utiliza, de asemenea, HTML pentru a adăuga un număr de telefon clic.

Faceți clic aici pentru a ne suna

Pur și simplu înlocuiți numărul de telefon cu unul propriu și salvați-vă modificările.

Întrebări frecvente despre alegerea unui număr de telefon de vanitate

Alegerea unui număr de telefon gratuit sau deșert poate aduce o mulțime de întrebări. Vom încerca să răspundem la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre numerele de telefon vanitate pe care le-am întâlnit.

1. Care este diferența dintre un număr de telefon vanitar și un număr fără taxă?

Un număr de telefon vanity are o secvență de numere care scrie numele companiei, produsul sau serviciul dvs. De asemenea, pot avea doar o secvență memorabilă de numere.

Numărul dvs. de telefon vanitar poate fi un număr gratuit sau un număr local care vine cu o secvență de numere memorabilă.

Pe de altă parte, numerele fără taxă sunt numerele cu coduri de apelare specifice care pot fi apelate fără taxă pentru persoana care efectuează apelul. Codurile de apelare gratuită în Statele Unite sunt 800, 888, 877, 866, 855, 844 și 833.

Numerele fără taxă pot fi achiziționate de la prima primă venire, motiv pentru care majoritatea numerelor de telefon sunt de obicei numere gratuite.

2. Trebuie să plătesc un preț premium pentru un număr de telefon gratuit?

Nu, nu. Regulile FCC interzic depozitarea, tranzacționarea și revânzarea numerelor fără taxă. Unele servicii de telefonie vă pot percepe o taxă de configurare pentru un număr de telefon de vanitate, dar acesta nu este prețul numărului fără taxă..

3. Pot să-mi vând numărul de telefon gratuit de vanitate?

Nu, nu poti. Regulile FCC interzic vânzarea numerelor fără taxă și oricine încearcă să vândă un număr fără taxă poate intra în probleme legale.

4. Pot folosi numărul meu de telefon vanitar cu numărul meu local?

Dacă utilizați un furnizor de servicii de telefonie de afaceri, atunci puteți redirecționa cu ușurință apelurile de intrare către numărul local existent. De asemenea, puteți stabili reguli de redirecționare în funcție de ora zilei sau puteți configura un IVR pentru a vă conecta cu persoana potrivită din echipa dvs..

Sperăm că acest articol v-a ajutat să cumpărați un număr de telefon de vanitate pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru cu privire la alegerea celui mai bun software de chat live sau cel mai bun serviciu de marketing prin e-mail pentru afacerea dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map