Cum să începeți propriul dvs. podcast (pas cu pas)

Căutați să începeți un podcast? Doriți să știți cum arată o configurație de podcasting perfectă? În acest ghid, vă vom arăta cum să începeți propriul podcast cu WordPress – pas cu pas. Veți afla despre modul în care funcționează podcast-urile, cele mai bune echipamente de podcast, pluginul WordPress de care aveți nevoie și multe altele.


Ghid pas cu pas pentru a porni propriul podcast

Indiferent de vârsta sau setul dvs. de abilități tehnice, puteți începe cu ușurință propriul podcast urmând procesul pas cu pas prezentat în acest articol.

Iată o prezentare a tot ceea ce vom acoperi:

 • Ce este podcasting & modul în care funcționează podcast-urile?
 • Găsirea unei nișe și subiect pentru podcast
 • Lucruri de care aveți nevoie pentru a vă configura podcast-ul
 • Alegerea celui mai bun web hosting și nume de domeniu
 • Configurarea unui serviciu de gazduire media
 • Alegerea echipamentului de podcasting adecvat
 • Planifică-ți primele câteva episoade de podcast
 • Înregistrarea primului dvs. podcast
 • Publicarea podcast-ului dvs. cu WordPress
 • Încărcarea fișierelor media pe Blubrry
 • Configurarea pluginului Smart Podcast Player
 • Adăugarea primului dvs. podcast în WordPress
 • Vizualizarea podcast-ului cu iTunes
 • Trimiteți podcastul la iTunes
 • Resurse de podcasting pentru a vă ajuta să creșteți
 • A câștiga bani din podcast

Gata? Să începem.

Ce este Podcasting & Cum funcționează podcast-urile?

Un podcast este o serie episodică de fișiere audio pe care utilizatorii se pot abona pentru a descărca și asculta.

Pentru ca podcast-ul să funcționeze, trebuie să aveți un fișier audio și un flux RSS la care utilizatorii se pot abona pentru a rămâne actualizați și descărcați noi episoade atunci când ies.

Deoarece WordPress vine cu un sistem de alimentare RSS integrat pentru bloguri, mulți participanți aleg să folosească WordPress ca platformă a site-urilor lor de podcast.

Puteți conecta site-ul dvs. podcast cu aplicații de podcasting precum iTunes pentru a ușura ascultarea și abonarea a milioane de utilizatori. Vom acoperi acest lucru mai târziu în articol.

Acum, dacă știți ce este un podcast și cum funcționează, să aruncăm o privire asupra modului de a găsi idei pentru a realiza un podcast de succes.

Găsirea unei nișe și subiecte pentru podcast-ul dvs.

Podcast-urile sunt destul de populare și există zeci de podcast-uri pe multe subiecte diferite. Pentru a concura, trebuie să-ți găsești nișa și să selectezi subiectele pe care le vei acoperi în podcast.

De asemenea, trebuie să vă cunoașteți publicul și să vă gândiți la ceea ce le-ar părea mai interesant. Acest exercițiu simplu vă va oferi o idee clară despre podcast și ce doriți să spuneți. Nu uitați să o scrieți.

Acum îl puteți restrânge la subiecte foarte specifice. De exemplu, dacă podcast-ul dvs. este despre muzică, îl puteți restrânge la un anumit gen, epocă, regiune sau artiști.

Acum, pot exista unele podcast-uri foarte populare care acoperă subiecte similare. Este posibil să vă întrebați cum ați putea concura cu ei?

Poți să concurezi cu băieții mari, doar fiind tu. Podcast-ul dvs. va avea informațiile, perspectiva, stilul și vocea dvs. unice. Va fi o experiență diferită pentru publicul tău și mulți dintre ei le-ar plăcea să asculte.

Gândirea la nișa dvs. și restrângerea subiectelor dvs. vă va ajuta ulterior să vă planificați episoadele de podcast și să câștigați abonați, respectând o strategie de conținut bine planificată.

Acum, că v-ați gândit în legătură cu ceea ce doriți să spuneți, să aruncăm o privire la lucrurile de care aveți nevoie pentru a face toate acestea.

Lucruri de care aveți nevoie pentru a vă configura podcast-ul

Pentru o configurare profesională de podcasting, există câteva lucruri de care va trebui să începeți.

Primul lucru este un site web sau blog unde oamenii pot afla mai multe despre tine și podcast-ul tău.

Al doilea lucru este echipamentul pentru înregistrarea podcast-ului.

În sfârșit, trebuie să aveți instrumentele potrivite pentru a vă publica podcast-ul pe internet, astfel încât să puteți obține maxim abonați și să vă adresați.

Vă vom parcurge pas cu pas întregul proces.

Pasul 1. Configurarea site-ului Web: Gazduire WordPress și Nume de domeniu

Cel mai important pas în construirea unui site web este alegerea platformei potrivite. Din fericire sunteți aici, așa că nu veți face greșeli la rookie.

Vă recomandăm să utilizați WordPress.org, de asemenea, cunoscut sub numele de WordPress auto-găzduit pentru configurarea site-ului dvs. web de podcasting.

WordPress este liber de utilizat, puteți instala pluginuri, vă puteți personaliza designul site-ului și, cel mai important, faceți bani de pe site-ul dvs. fără restricții (vezi diferența dintre WordPress.com și WordPress.org.

Am explicat deja de ce WordPress este gratuit? în articolul nostru precedent.

Nu există nicio captură. Este gratuit, deoarece trebuie să faceți configurarea și să o găzduiți singuri.

Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un nume de domeniu și de găzduire web.

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet. Aceasta este tipul oamenilor pentru a ajunge pe site-ul dvs. web. De exemplu, google.com sau wpbeginner.com.

Gazduirea web este casa site-ului dvs. pe internet. Aici sunt stocate toate fișierele și imaginile. Fiecare site web are nevoie de găzduire web.

Costul tipic al găzduirii web este de 7,99 USD pe lună, iar un nume de domeniu costă de obicei în jur de 14,99 USD pe an.

Acest lucru este foarte mult pentru cineva care abia începe. Din fericire, Bluehost a acceptat să ofere utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit și cu peste 60% reducere la găzduire web.

În numere reale, acest lucru înseamnă că puteți începe site-ul dvs. de podcasting pentru 2,75 USD pe lună.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost, deoarece sunt unul dintre furnizorii oficiali de hosting de WordPress recomandați și unul dintre cele mai mari servicii de găzduire web din lume.

După ce v-ați înscris cu Bluehost, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să porniți un blog WordPress. Veți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

Pentru mai multe recomandări de găzduire, consultați ghidul nostru despre cum să alegeți cele mai bune hostinguri WordPress.

Dacă alegeți o companie de găzduire diferită de Bluehost, atunci puteți urma instrucțiunile din tutorialul nostru complet de instalare WordPress pentru a începe.

Pasul 2. Configurarea unui serviciu de gazduire media

Următorul lucru de care veți avea nevoie este un bun serviciu de gazduire media.

Podcast-urile dvs. sunt fișiere audio mari. Servirea lor de la gazda dvs. web va consuma o mulțime de resurse de server, ceea ce va face site-ul dvs. lent și adesea fără răspuns.

Pentru cea mai bună experiență de utilizare, vă recomandăm să utilizați o platformă de gazduire media specifică podcast-ului, cum ar fi Blubrry.

Majoritatea podcasterilor inteligenți folosesc un serviciu separat de găzduire podcast pentru a-și servi fișierele de podcast. Este cel mai inteligent și cel mai eficient mod de a rula un podcast.

Iată câteva motive pentru care vă recomandăm Blubrry:

 • Blubrry este optimizat pentru podcasting folosind WordPress. Acestea oferă un plugin puternic numit Blubrry PowerPress, care facilitează gestionarea podcast-ului dvs. de pe site-ul WordPress.
 • Vine cu o comunitate mare de utilizatori, formată din mai mulți podcasters de succes în spatele ei. Dacă aveți nevoie de ajutor, atunci alăturați-vă forumurilor pentru a afla de la alții care fac podcasturi de multă vreme.
 • Blubrry vine cu instrumente excelente precum etichetarea ID3, optimizarea iTunes, gestionarea automată a operelor de artă media etc..
 • Au o rețea de livrare de conținut de nivel superior, ceea ce face ca livrarea de conținut să fie mai rapidă și mai fiabilă.

Pasul 3. Alegerea echipamentului adecvat de podcasting

Pe măsură ce podcast-ul dvs. crește, veți afla despre instrumente noi pe care le puteți utiliza pentru a produce podcast-uri de calitate superioară. Cu toate acestea, ca începător, cel mai important instrument de care ai nevoie este un microfon bun.

Vă rugăm să nu folosiți microfonul încorporat al computerului pentru a înregistra podcast-ul. Utilizatorii dvs. vor observa instantaneu calitatea teribilă a sunetului.

Există 3 opțiuni populare de microfon printre podcasters.

Cumpărarea unui microfon profesionist pentru podcasting

Samson C01U (USB) – Microfon la nivel de intrare

Rode Podcaster (USB) – Cel mai bun mic USB pe care l-am găsit. Îl folosim atât pentru videoclipurile noastre, cât și pentru List25.

Heil PR-40 (conexiune XLR, nu USB) – Aceasta este utilizarea Pro-ului. Va trebui să cumpărați și un mixer audio.

Alte echipamente pe care probabil doriți să le achiziționați: braț pentru microfon, suport pentru șoc și filtru pop. Am achiziționat kitul Rode Podcaster care a venit cu un brat Mic și un suport de șoc.

Ai avea nevoie și de căști decente. Folosim Sony MDR7506.

După ce veți avea echipamentul de podcasting adecvat, veți fi gata pentru următorul pas: planificarea și înregistrarea episodului podcast.

Pasul 4. Planificarea primilor dvs. Puțini episoade Podcast

Trebuie să vă planificați episoadele de podcast înainte să vă așezați pentru a le înregistra. Există mai multe decizii importante pe care trebuie să le faci.

1. Conținutul episodului

Care vor fi subiectele pentru primele tale episoade? Puteți planifica conținutul dvs. într-o manieră ordonată, puteți lucra pe conținut creând un contur și apoi săpând în detalii.

2. Durata episoadelor

Podcasturile pot dura între 20 de minute și peste o oră. Durata episoadelor depinde de conținutul și audiența dvs. Nu există reguli stricte despre care trebuie să fie lungimea ideală pentru un episod bun de podcast.

Dacă aveți un conținut bun, atunci nu îl reduceți doar pentru a se potrivi cu lungimea specifică. În mod similar, nu trageți conținutul prea mult, astfel încât să puteți completa lungimea dorită a episodului.

3. Suport media

De asemenea, veți dori să lucrați la o muzică introductivă, muzică de fundal sau alte sunete pe care poate doriți să le adăugați pe podcast pentru un efect dramatic.

În continuare, vă prezentăm câteva locuri în care puteți găsi muzică și coloane sonore fără licență pentru a fi utilizate în episoadele dvs. de podcast sau ca muzică cu temă. Examinați cu atenție termenii de licență înainte de a utiliza orice piesă din podcast.

 • Arhiva muzicală gratuită
 • Biblioteca audio YouTube
 • Muzică de stoc gratuit

4. Storyboarding și script

Puteți, cu siguranță, să vă așezați și să înregistrați doar uitându-vă la un contur simplu al ideilor tale. Cu toate acestea, acest lucru va oferi utilizatorilor dvs. impresia că nu v-ați făcut temele.

Trebuie să vă așezați și să scrieți scriptul. Acest lucru te ajută să rămâi concentrat și te face să poți suna mai profesionist și pregătit.

Puteți să continuați și să vorbiți scriptul în timpul înregistrării, dar dacă aveți un script real vă păstrează pe cale și duceți la un conținut de calitate mai bună.

După ce ați petrecut ceva timp pentru a vă planifica episoadele și a vă gândi mai mult la conținutul dvs., este timpul să înregistrați primul dvs. podcast.

Pasul 5. Înregistrarea primului dvs. podcast

Pentru a înregistra podcast-ul dvs., veți avea nevoie de un software de înregistrare audio. Acest software vă va ajuta să înregistrați și să editați fișierele audio.

Audacity este cel mai bun software de înregistrare pe podcast, folosit de majoritatea podcasterilor. Este un software gratuit, multiplă platformă și open source, capabil să înregistreze podcast-uri profesionale de calitate de studio.

După instalarea Audacity, trebuie să îl deschideți și să creați un nou proiect din meniul File.

Pentru a înregistra vocea, trebuie doar să faceți clic pe butonul de înregistrare.

Acum nu ezitați să vă înregistrați podcastul. Nu vă faceți griji cu privire la pauzele incomode, pauzele, tusea sau orice sclipici pe care le puteți face în timp ce povestiți.

Puteți edita înregistrarea de câte ori doriți.

Îndrăzneală

De asemenea, puteți importa fișiere de muzică din Fișier »Import și setați-le ca muzică de fundal.

Audacity este un instrument foarte puternic și nu este posibil pentru noi să acoperim chiar și caracteristicile sale de bază în acest articol. Cu toate acestea, TeamAudacity are un Wiki extensiv, cu tutoriale detaliate scrise special pentru noii podcasters.

Vă recomandăm să parcurgeți aceste tutoriale. Îți va lua ceva timp să te familiarizezi cu software-ul, dar merită total timpul și efortul tău.

După ce ați înregistrat podcast-ul, trebuie să-l exportați.

Majoritatea podcasterilor își exportă fișierele audio în format MP3, deoarece creează dimensiuni mai mici de o calitate bună.

De asemenea, trebuie să fiți inteligent cu privire la denumirea fișierelor dvs. de podcast. Amintiți-vă că podcast-urile sunt seriale episodice, așa că cel mai bine ar fi să folosiți o practică de denumire care folosește episodul sau numărul de serie în numele fișierului..

Unele sugestii ar fi WPB001.mp3 sau WPBep001.mp3.

Salvați versiunea finală a fișierului dvs. podcast într-un folder separat de pe computer.

Pasul 6. Publicarea podcast-ului dvs. cu WordPress

După ce ați creat câteva episoade și sunteți mulțumit de calitatea lor, este timpul să învățați cum să publicați podcast-ul cu WordPress.

Va trebui să vă conectați la zona de administrare a site-ului dvs. WordPress.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați plugin-ul Blubrry PowerPress Podcasting. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, veți vedea un element de meniu PowerPress în meniul de administrare WordPress. Dacă faceți clic pe aceasta, vă veți duce la pagina de setări a pluginului.

Configurare Blubrry în pluginul Powerpress

Dacă utilizați Blubrry pentru a găzdui fișierele dvs. de podcasting, atunci trebuie să faceți clic pe buton pentru a configura statistici Blubrry și servicii de găzduire.

Făcând clic pe buton, va apărea o fereastră în care trebuie să introduceți e-mailul și parola contului dvs. de găzduire Blubrry.

Conectați găzduirea Blubrry

În continuare, va trebui să completați restul informațiilor din pagina de setări. Furnizați un titlu pentru podcast-ul dvs. și completați câmpurile iTunes.

Aceste câmpuri iTunes pentru descriere, categorie, subtitrare, lucrări de artă etc. vor fi utilizate în fluxul RSS al podcast-ului dvs., iar iTunes le va folosi pentru a plasa podcast-ul în directorul lor (mai multe despre acest lucru mai târziu).

Setări Podcast

Nu uitați să faceți clic pe butonul „Salvați modificările” pentru a vă stoca setările.

Site-ul dvs. WordPress este gata acum să vă publice podcast-ul.

Pasul 7. Încărcați fișiere media pe Blubrry

Înainte de a publica un episod de podcast cu WordPress, trebuie mai întâi să încărcați fișierul podcast pe serviciul dvs. de gazduire media, Blubrry.

Trebuie să vă conectați la contul dvs. de găzduire Blubrry, apoi dați clic pe Panoul de bord Podcaster.

În continuare, trebuie să faceți clic pe linkul „Încărcați fișiere media noi” în secțiunea de găzduire a podcasturilor.

Încărcați fișierele dvs. de podcasting

Acest lucru vă va duce la o altă pagină unde trebuie să faceți clic pe butonul Încărcare nou media și să începeți să încărcați fișierele dvs. podcast.

Încărcarea fișierelor dvs. de podcast în Blubrry

După ce ați încărcat fișierele media podcast, le veți putea utiliza pe site-ul dvs. WordPress.

Pasul 8. Configurarea playerului Smart Podcast

Majoritatea podcasterilor folosesc pluginuri WordPress pentru a afișa un player de podcast pe site-ul lor web. Acest player permite utilizatorilor să asculte un podcast direct de pe site-ul dvs. web.

Problema cu majoritatea plugin-urilor de podcast WordPress este experiența teribilă a utilizatorilor pentru abonații și ascultătorii tăi.

Patt Flynn, unul dintre cunoscutul podcaster, și-a dat seama de problemă și a decis să o rezolve creând o soluție pentru site-ul său web. Așa a apărut Smart Podcast Player.

Smart Podcast Player adaugă un podcast frumos construit, care permite utilizatorilor să joace, să partajeze și să descarce episoade de podcast de pe player-ul însuși.

Previzualizare Smart Podcast Player

Acesta este gata pentru mobil, ceea ce înseamnă că playerul dvs. de podcast arată și funcționează excelent pe toate dispozitivele.

Este un plugin WordPress plătit, iar prețurile pornesc de la 8 USD pe lună. Acest preț vă dă dreptul la asistență premium și acces la tutoriale și videoclipuri.

În primul rând, va trebui să instalați și să activați pluginul Smart Podcast Player. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, trebuie să vizitați Setări »Smart Podcast Player pagina și introduceți cheia de licență.

Setări Smart Podcast Player

Puteți obține această cheie de licență din contul dvs. pe site-ul Smart Podcast Player.

În continuare, trebuie să faceți clic pe fila „Setări implicite jucător” pentru a configura setările pluginului.

Setările implicite ale playerului pentru Smart Podcast Player

Va trebui să furnizați URL-ul dvs. de alimentare pentru podcast. Deoarece utilizați PowerPress, URL-ul dvs. de alimentare a podcastului va fi astfel:

http://example.com/feed/podcast/

Nu uitați să înlocuiți example.com cu propriul nume de domeniu.

În continuare, trebuie să furnizați linkul dvs. de abonament la iTunes. Deoarece nu ați trimis podcast-ul pe iTunes, va trebui să reveniți aici și să completați acest lucru atunci când podcast-ul dvs. va fi disponibil pe iTunes.

După aceea, trebuie să introduceți numele spectacolului și numele artistului.

Smart Podcast Player vine cu opțiuni de design frumoase și vă permite să vă asortați playerul dvs. de podcast cu tema dvs. WordPress. Sub setările de proiectare a playerului, puteți alege tema și culoarea pentru playerul dvs. de podcast.

Alegeți designul și culorile playerului podcast

Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați modificările pentru a vă stoca setările.

Acum că Smart Podcast Player este gata, trebuie să dezactivați playerul de podcast care vine cu PowerPress.

Deoarece utilizați Smart Podcast Player, nu aveți nevoie de PowerPress pentru a adăuga un player media în postările dvs..

Puteți face acest lucru vizitând PowerPress »Setări pagina și derulați în jos în secțiunea „Postări și pagini de blog”. Faceți clic pe „Dezactivați” sub „Display Media” & Opțiunea Link-uri.

Dezactivează playerul PowerPress

Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați modificările pentru a vă stoca setările.

Pasul 9. Adăugarea Primului Podcast în WordPress

Totul este acum în ordine și sunteți gata să adăugați primul dvs. podcast în WordPress.

Pentru a publica primul podcast, trebuie să accesați Mesaje »Adaugă nou pagină.

Este recomandat să creați o categorie separată pentru episoadele dvs. de podcast. Acest lucru vă va permite să vă păstrați episoadele de podcast separate de restul conținutului. De asemenea, veți putea face publicitate cu ușurință a fluxului dvs. de podcast ulterior.

După aceea, va trebui să derulați în josul paginii, iar acolo veți vedea caseta „Episodul Podcast”.

Adăugarea unui nou episod de podcast

Utilizatorii care găzduiesc Blubrry trebuie să facă clic pe pictograma folderului și să selecteze fișierul pe care l-au încărcat pe suportul Blubrry.

Alți utilizatori trebuie să-și insereze URL-ul fișierului media aici. Faceți clic pe butonul de verificare pentru a vă asigura că ați lipit adresa URL corectă.

Acum trebuie să derulați înapoi la secțiunea editor de postări. Dă-i postării tale pe blog un titlu adecvat și adaugă o descriere a acestui episod podcast în editorul vizual.

Veți observa două butoane în editorul vizual etichetat SPP și STP. Aceste butoane sunt adăugate de pluginul Smart Podcast Player.

Introduceți playerul de podcast inteligent în postarea dvs.

Butonul SPP vă permite să adăugați întregul Smart Podcast Player care conține toate episoadele dvs. de podcast. Utilizatorii le pot reda unul câte unul.

Cu toate acestea, din moment ce creați o postare pe blog pentru un anumit episod de podcast, trebuie să faceți clic pe butonul STP sau Smart Track Player.

Generator de coduri scurte

Selectați „Redați un episod specific din podcast-ul dvs.” și apoi furnizați URL-ul fișierului media pe care doriți să îl redați.

Puteți obține adresa URL a fișierului media din caseta meta „Episodul Podcast” în care tocmai ați adăugat episodul.

Adresa URL a fișierului media

După adăugarea adresei URL a fișierului media, faceți clic pe butonul construi cod scurt.

Veți vedea un cod scurt în zona editorului de post.

Cu toate acestea, acum puteți publica și previzualiza postarea dvs. pe blog și veți vedea episodul dvs. de podcast în direct cu un jucător frumos.

Podcast player în WordPress

Felicitări, site-ul dvs. de podcasting WordPress este gata să fie live.

Pasul 10. Vizualizarea podcast-ului dvs. cu iTunes

Acum că ați configurat site-ul dvs. podcast cu WordPress, este timpul să îl trimiteți pe iTunes și să primiți mai mulți abonați.

Înainte de a-l trimite pe iTunes, poate doriți să verificați cum va arăta podcast-ul dvs. în iTunes. Pentru a face acest lucru, lansați iTunes și accesați Fișier »Abonați-vă la Podcast și introduceți adresa URL de alimentare. URL-ul dvs. de alimentare va arăta ca:

http://www.example.com/feed/podcast

Nu uitați să înlocuiți example.com cu propriul nume de domeniu.

După ce introduceți URL-ul în iTunes, acesta va obține fluxul și îl va afișa. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, a preluat lucrările de artă, descrierea, subtitrarea etc..

Previzualizați podcast-ul în iTunes

Dacă totul arată bine, asta înseamnă că sunteți gata să trimiteți podcast-ul pe iTunes.

Pasul 11. Trimiterea podcastului dvs. la iTunes

Pentru a trimite podcast-ul la iTunes, trebuie să descărcați și să instalați cea mai recentă versiune a iTunes pe computer. Apoi, lansați iTunes și faceți clic pe butonul iTunes Store din colțul din dreapta sus al ecranului.

iTunes va accesa acum iTunes Store. Faceți clic pe meniul Podcasts, apoi derulați puțin pentru a găsi secțiunea Linkuri rapide Podcasts. Acolo veți vedea un link pentru a trimite un podcast.

Trimiteți podcast-ul pe iTunes

Aceasta va deschide procesul de transmitere a podcasturilor. Veți avea nevoie de un ID Apple pentru a vă trimite podcast-ul în directorul iTunes. Dacă nu sunteți deja conectat, iTunes vă va solicita să vă conectați.

Primul lucru de care veți avea nevoie este adresa dvs. de alimentare pentru podcast. URL-ul dvs. de alimentare pentru podcast va fi astfel:

http://example.com/feed/podcast

Nu uitați să înlocuiți example.com cu propriul nume de domeniu.

Din moment ce utilizați PowerPress, feedul dvs. va include deja etichetele necesare de iTunes Store pentru podcast-uri.

După trimitere, feedul dvs. de podcast va fi trimis la coada de revizuire iTunes. După aprobarea personalului de revizuire iTunes, acesta va fi adăugat în directorul iTunes și veți fi notificat prin e-mail.

Resurse de podcasting pentru a vă ajuta să creșteți

Felicitări pentru a începe podcast-ul cu WordPress. Dacă doriți să faceți podcast-ul dvs. cu succes, atunci vă recomandăm să vă alăturați:

Paradcas Podcaster de John Lee Dumas

John este un bun prieten al nostru și este o inspirație pentru majoritatea noilor participanți. În doar câțiva ani, și-a luat podcast-ul de la 0 la 7 $ venitul anual. Dacă te gândești să începi un podcast, atunci vrei să înveți de la el.

Site-ul web al podcast-ului dvs. este creat cu WordPress. Iată câteva sfaturi acționabile pentru a conduce traficul către noul dvs. site WordPress.

Faceți bani din podcast-ul dvs.

Va fi nevoie de mult timp și de angajamentul solid pentru ca podcast-ul dvs. să aibă succes. Pentru a face totul durabil pe termen lung, va trebui să găsiți modalități de a vă monetiza podcastul.

Avem un ghid detaliat despre cum să faceți bani online folosind blogul dvs. WordPress. Toate articolele enumerate acolo pot fi utilizate și pe site-ul dvs. de podcasting.

Urmărește câteva dintre cele mai importante modalități de a câștiga bani dintr-un podcast.

 • Sponsorizări directe. Dacă credeți că o afacere ar beneficia de sponsorizarea podcast-ului dvs., nu ezitați să le contactați pentru a fi sponsor. Vei fi surprins cât de des ar rezolva acest lucru pentru tine.
 • Utilizați marketingul afiliat pentru a recomanda audienței produse și servicii ale terților.
 • Vindeți propriile produse și servicii prin adăugarea unui magazin online pe site-ul dvs. web.
 • Cereți abonaților să vă sprijine podcast-ul cu donații. Puteți adăuga pur și simplu un formular de plată pe site-ul dvs. web, în ​​care abonații pot face o mică donație.
 • Faceți episoade mai vechi disponibile doar pentru membri. Consultați ghidul nostru despre cum puteți face un site de membru cu WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să începeți un podcast cu WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu 24 de plugin-uri WordPress pentru site-urile web de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map