Cum să remediați eroarea cu prea multe redirecționări în WordPress

Rularea unui site WordPress.org de sine stătător are o mulțime de avantaje, dar uneori unele erori ușor de rezolvat pot irita începătorii. Ecranul alb al morții, eroarea pe serverul intern și unele alte erori comune WordPress pot fi cu adevărat stresante pentru utilizatorii noi. Recent, un utilizator ne-a atras atenția asupra erorii „Prea multe redirecții” din WordPress. Este o problemă comună pe care utilizatorii WordPress o pot întâlni. În acest articol, vă vom arăta cum să remediați eroarea cu prea multe probleme de redirecționare în WordPress.


Pe Firefox, această eroare va fi afișată astfel:

„Pagina nu se redirecționează corect. Firefox a detectat că serverul redirecționează cererea pentru această adresă într-un mod care nu va fi completat niciodată. “

Eroare de redirecționare WordPress afișată în Firefox

De ce primesc eroare Prea multe redirecții în WordPress?

Această eroare apare de obicei din cauza unei probleme de redirecționare neconfigurate. După cum știți că WordPress are o structură URL prietenoasă cu SEO, care utilizează funcția de redirecționare. Mai multe alte pluginuri populare WordPress folosesc, de asemenea, funcționalitatea redirecționare. De exemplu, pluginul SEO WordPress vă permite să eliminați baza de categorii din adresele URL ale categoriei, redirecționând utilizatorii către o adresă URL fără bază de categorii. Pluginurile SSL WordPress și cache folosesc de asemenea redirecții.

Datorită unei configurații greșite în oricare dintre aceste instrumente de redirecționare, site-ul dvs. poate ajunge să redirecționeze utilizatorii către o adresă URL care le redirecționează în realitate către adresa URL de referință. În acest caz, browserul utilizatorului este prins între două pagini și, prin urmare, vedeți eroarea.

Eroare prea multe redirecții, așa cum se arată în Google Chrome

Tutorial video

Abonați-vă la WPBeginner

Dacă nu vă place videoclipul sau aveți nevoie de mai multe instrucțiuni, continuați să citiți.

Cum să rezolvați prea multe erori de redirecționare în WordPress?

Cea mai comună configurație greșită pe care am întâlnit-o în mod repetat este atunci când un utilizator are o adresă URL incorectă în adresa URL a adresei WordPress sau în setările URL a adresei site.

Setări WordPress și adresa site-ului

De exemplu, să presupunem că adresa URL a site-ului dvs. este http://www.example.com și mergeți la Setări »General și setați-l la http://example.com. Majoritatea gazdelor web vă permit să alegeți dacă doriți să adăugați un prefix www pe numele dvs. de domeniu sau să îl aveți fără www. În cazul în care ați selectat să adăugați www la adresa URL, atunci adăugarea de http://example.com în setările dvs. WordPress va cauza eroarea. Sau dacă ați ales să folosiți domeniul dvs. fără prefixul www, atunci adăugarea acestuia cu prefixul www în setările WordPress va cauza această eroare.

Când un utilizator va veni la http://example.com, va fi redirecționat de configurația serverului dvs. către http://www.example.com unde va fi redirecționat înapoi la http://example.com de WordPress, deoarece acesta este ce ai setat în setări.

Dacă site-ul dvs. funcționa bine și nu ați făcut nicio modificare la setările respective. Apoi, trebuie să contactați gazda dvs. web, deoarece este cel mai probabil o problemă de configurare la sfârșitul lor.

Cu toate acestea, dacă nu aveți un furnizor de găzduire WordPress de încredere și refuză să aibă probleme și / sau să refuze să vă ajute, atunci ar trebui să luați în considerare să comutați gazdele web sau să remediați singur.

Pentru a remedia acest lucru, trebuie să schimbați adresa dvs. WordPress și adresa site-ului. Mergi la Setări »General, schimbați-vă adresa WordPress și site-ul. Dacă aveți adresa dvs. cu prefixul www, atunci schimbați-o în URL non-www, iar dacă o aveți cu URL non-www, adăugați prefixul www.

Important: Asigurați-vă că nu lăsați o tăbliță finală la sfârșitul adresei URL, cum ar fi http://www.example.com/

Schimbă adresa URL a site-ului fără acces la zona de administrare

În cazul în care nu aveți acces la zona de administrare WordPress, puteți actualiza în continuare aceste setări definindu-le în fișierul wp-config.php. Pur și simplu conectați-vă la site-ul dvs. web folosind un client FTP. După ce vă conectați la site-ul dvs., veți găsi fișierul wp-config.php în directorul rădăcină al site-ului. Trebuie să descărcați și să editați acest fișier utilizând un editor de text precum Notepad. Pur și simplu adăugați aceste două rânduri în fișier și nu uitați să înlocuiți example.com cu propriul dvs. domeniu.

define ( ‘WP_HOME’, ‘http: //example.com’);
define ( ‘WP_SITEURL’, ‘http: //example.com’);

Salvați fișierul și încărcați-l înapoi pe serverul dvs. web. Încercați acum să accesați site-ul dvs. WordPress. Dacă încă nu puteți accesa site-ul dvs., atunci încercați să adăugați domeniul dvs. cu prefixul www.

Rezolvarea altor probleme de redirecționare

Dacă pasul anterior nu a rezolvat problema dvs., atunci este posibil să existe o problemă de plugin cu site-ul dvs. După cum am menționat anterior, mai multe plugin-uri WordPress folosesc tehnici de redirecționare pentru a face o varietate de lucruri. Vom încerca să vă ajutăm să rezolvați problemele.

Mai întâi trebuie să vă dați seama care este pluginul care cauzează problema. Ați activat recent un nou plugin chiar înainte de apariția acestei erori? Ați actualizat pluginurile chiar înainte de această eroare? Dacă răspunsul la oricare dintre întrebările de mai sus este DA, atunci restrânge problema până la acel plugin. Puteți pur și simplu dezactiva acel plugin prin ștergerea folderului acelui plugin din conținut wp / plugins /

Dacă nu știți care plugin provoacă problema, atunci va trebui să faceți unele încercări și erori. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este prin dezactivarea tuturor pluginurilor. După dezactivarea tuturor pluginurilor de pe site-ul dvs., trebuie să utilizați FTP pentru a descărca fișierul .htaccess ca rezervă. Puteți găsi acest fișier în directorul rădăcină al site-ului dvs. După ce ați descărcat fișierul, ștergeți-l de pe server. Încercați acum să accesați site-ul dvs..

Acest proces va permite serverului dvs. să regenereze un nou fișier .htaccess și, deoarece nu există pluginuri activate, cel mai probabil va rezolva problema. Dacă eroarea a dispărut acum, știi sigur că a fost un plugin care a provocat această eroare.

Următorul pas este să afli care este pluginul vinovat. Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați și să instalați copii noi ale tuturor pluginurilor. Activați plugin-urile pe rând și, după activarea fiecărui plugin, încercați să răsfoiți mai multe pagini de pe site-ul dvs. utilizând un browser diferit ca utilizator neînregistrat Sperăm că veți găsi pluginul care a cauzat problema.

Acestea sunt toate soluțiile posibile care pot rezolva această „eroare cu prea multe probleme de redirecționare” în WordPress. Oare dintre soluțiile de mai sus au rezolvat problema pentru dvs.? Dacă da, atunci vă rugăm să ne informați în comentarii. Ați întâmpinat eroarea cu prea multe probleme de redirecționare în trecut? cum ai rezolvat-o? Dacă cunoașteți o soluție care nu este listată în articolul de mai sus, atunci vă rugăm să contribuiți la comentariile de mai jos. Ne vom asigura să menținem articolul actualizat cu orice sfaturi noi ale utilizatorilor noștri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me