Cum să remediați eroarea de service 503 indisponibil în WordPress

Vedeți o eroare de serviciu 503 indisponibilă în WordPress? Problema cu eroarea 503 este că nu oferă indicii despre ceea ce o provoacă, ceea ce face extrem de frustrant pentru începători. În acest articol, vă vom arăta cum să remediați serviciul 503 de eroare indisponibilă în WordPress.


Fixarea serviciului 503 nu este disponibilă eroare în WordPress

Ce este cauza erorii 503 de serviciu indisponibil în WordPress?

Toate companiile de găzduire WordPress oferă o cantitate fixă ​​de resurse pentru fiecare cont de găzduire. Pentru site-urile web care se află în hostinguri comune, această limită nu poate face față utilizării grele a resurselor serverului.

Serviciul 503 eroare indisponibilă apare atunci când serverul dvs. web nu poate primi un răspuns corect dintr-un script PHP. Acest script PHP ar putea fi un plugin WordPress, o temă sau un fragment de cod personalizat necorespunzător.

Dacă eroarea este cauzată de o utilizare grea, de un glitch de server sau de un atac DDoS, atunci aceasta ar putea dispărea automat în câteva minute.

Cu toate acestea, dacă este cauzat de codul incorect de pe site-ul dvs. web, acesta va continua să apară dacă nu găsiți și dezactivați codul care îl provoacă.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cum să remediați cu ușurință eroarea indisponibilă a serviciului 503 în WordPress.

Fixarea serviciului 503 Eroare indisponibilă în WordPress

După cum am menționat mai sus, această eroare este cauzată atunci când serverul dvs. web nu poate primi un răspuns corect dintr-un script PHP care rulează în fundal..

Pentru a o rezolva, vom dezactiva toate scripturile PHP inutile, unul câte unul până când eroarea va fi rezolvată.

Să începem.

Dezactivați toate pluginurile WordPress

Toate pluginurile dvs. WordPress sunt scripturi PHP, așa că mai întâi trebuie să dezactivați toate pluginurile dvs. WordPress.

Deoarece nu vă puteți conecta la tabloul de bord WordPress din cauza erorii 503, va trebui să vă conectați la site-ul dvs. web folosind un client FTP sau File Manager din cPanel. Odată conectat, accesați / wp-content / folder și redenumiți folderul plugin-uri în plugins-old.

Redenumirea folderului de pluginuri

În continuare, trebuie să creați un folder nou și să-l denumiți plugin-uri.

Acum trebuie să accesați site-ul dvs. WordPress pentru a vedea dacă această problemă a rezolvat eroarea.

Dacă s-a întâmplat, atunci înseamnă că un plugin instalat pe site-ul dvs. web a cauzat eroarea. Pașii de mai sus au dezactivat toate pluginurile WordPress.

Pentru a afla ce plugin a cauzat problema, trebuie să reveniți la clientul FTP sau la managerul de fișiere din cPanel. În continuare, trebuie să accesați / wp-content / folder și să ștergeți folderul de pluginuri goale.

Ștergeți folderul de pluginuri goale

După aceea, trebuie să redenumiți folderul plugins-vechi în plugin-uri. Acest lucru va face ca toate pluginurile dvs. instalate anterior să fie disponibile pentru WordPress. Cu toate acestea, aceste plugin-uri vor rămâne dezactivate.

Trebuie să vizitați zona de administrare WordPress și apoi să accesați pagina pluginurilor. Puteți activa pluginurile una câte una și puteți vizita diferite pagini de pe site-ul dvs. web, după activarea fiecărui plugin. Continuați să faceți acest lucru până când găsiți plugin-ul care cauzează eroarea 503.

Dacă acest pas a rezolvat problema dvs., nu va trebui să urmați restul instrucțiunilor din această pagină. În caz contrar, puteți trece la pasul următor.

Comutați la o temă WordPress implicită

Dacă dezactivarea pluginurilor nu rezolvă problema, atunci următorul pas ar fi să treci la o temă implicită WordPress. Aceasta va dezactiva actuala dvs. temă WordPress.

În primul rând, trebuie să vă conectați la site-ul dvs. WordPress folosind un client FTP sau File Manager din cPanel. Odată conectat, accesați / wp-content / theme / folder.

Descărcați tema dvs. WordPress actuală

Localizați tema dvs. WordPress activă în prezent și descărcați-o pe computer ca copie de rezervă.

După descărcarea temei, puteți merge înainte și șterge-o de pe site-ul dvs. web

Acum, dacă aveți deja o temă implicită, cum ar fi Twenty Seventeen sau Twenty Sixteen instalate, aceasta va fi activată automat. Dacă nu, atunci puteți merge înainte și să instalați o temă implicită pe site-ul dvs. web.

Verificați cu atenție site-ul dvs. pentru a vă asigura că eroarea de serviciu indisponibil 503 este rezolvată.

Depanare

Dacă ambele metode nu reușesc să rezolve eroarea, puteți face următorii pași:

  • Contactați compania dvs. de găzduire WordPress, pentru că este posibil să identifice ceea ce cauzează problema.
  • Ca ultimă soluție, puteți reinstala WordPress cu o copie nouă.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cum să remediați 503 de serviciu indisponibil de eroare în WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră finală cu cele mai frecvente erori WordPress și cum să le rezolvați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me