Cum să remediați „Linkul pe care l-ați urmat a expirat” eroare în WordPress

Vedeți eroarea „Linkul pe care l-ați urmat a expirat” în WordPress?


Această eroare nu oferă prea multe indicii despre ceea ce este de fapt greșit, motiv pentru care începătorilor le este greu de rezolvat.

În acest articol, vă vom arăta cum să remediați cu ușurință eroarea „link-ul pe care l-ați urmat a expirat” în WordPress. Vom vorbi, de asemenea, despre ce cauzează această eroare și cum să o evităm în viitor.

Rezolvarea erorii „Link-ul pe care l-ați urmat a expirat”

Ceea ce cauzează legătura pe care ați urmat-o a expirat eroarea?

Această eroare apare de obicei atunci când încercați să încărcați o temă WordPress sau un plugin pe site-ul dvs. din zona de administrare WordPress.

Linkul pe care l-ați urmat a expirat eroarea afișată pe un site Web WordPress

Companiile de găzduire WordPress au o setare care controlează dimensiunea fișierelor pe care le puteți încărca din interiorul zonei de administrare WordPress. De asemenea, au o setare care împiedică rularea scripturilor prea mult timp.

Puteți vedea limita de încărcare a dimensiunii fișierului vizitând Media »Adaugă nou pagină.

Limită de încărcare a fișierelor WordPress

Aceste restricții fac site-ul dvs. mai sigur și îmbunătățește performanța generală a serverului dvs. de găzduire WordPress.

Dacă aceste setări sunt prea mici sau încercați să încărcați un fișier mai mare, atunci veți vedea erori precum eroarea de epuizare a memoriei sau timpul de execuție maxim depășit eroarea.

Cu toate acestea, dacă încercați să încărcați o temă sau un plugin WordPress, atunci veți vedea eroarea „Linkul pe care l-ați urmat a expirat”.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cum să remediați cu ușurință această problemă.

Rezolvarea erorii „Linkul pe care l-ați urmat a expirat”

Cea mai rapidă modalitate de a remedia eroarea „Linkul pe care l-ați urmat a expirat” este prin creșterea dimensiunii de încărcare a fișierelor, a memoriei PHP și a termenelor de execuție pentru site-ul dvs. web..

Există mai multe modalități de a face asta. Vă vom arăta pe toate și le puteți alege pe cea care arată mai ușor sau pe cea care funcționează în mediul dvs. de găzduire.

Metoda 1. Creșterea limitelor în fișierul funcții.php

Această metodă este mai ușoară, dar are un dezavantaj. Site-ul dvs. va reveni la vechile limite dacă schimbați tema WordPress. Dacă intenționați să schimbați tema, încercați una dintre celelalte două metode descrise mai jos.

Pur și simplu adăugați următorul cod în fișierul funcții.php al temei dvs. WordPress.

@ini_set (‘upload_max_size’, ‘120M’);
@ini_set (‘post_max_size’, ‘120M’);
@ini_set (‘maxim_execuție_ timp’, ‘300’);

Puteți crește valorile din upload_max_size și post_max_size pentru a fi mai mult decât fișierul pe care încercați să îl încărcați.

De asemenea, va trebui să creșteți max_execuția_ timp până la momentul în care credeți că ar fi nevoie pentru încărcarea fișierului. Dacă nu sunteți sigur, puteți încerca dublarea acestei valori.

Metoda 2. Remediați prin creșterea limitelor în fișierul .htaccess

Dacă nu doriți să adăugați cod la fișierul funcțiilor temei, atunci puteți încerca metoda .htaccess.

Pentru această metodă, va trebui să editați fișierul .htaccess folosind un client FTP sau aplicația File Manager din cPanel.

Pur și simplu conectați-vă la site-ul dvs. web folosind FTP și editați fișierul .htaccess.

Editarea fișierului .htaccess folosind FTP

Acum, trebuie să adăugați următorul cod în partea de jos a fișierului .htaccess.

php_value upload_max_filesize 128M
php_value post_max_size 128M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

Nu uitați să vă salvați modificările și să încărcați fișierul înapoi pe site-ul dvs. web.

Metoda 3. Remediați prin creșterea limitelor în fișierul php.ini

Fișierul php.ini este un fișier de configurare folosit de PHP și WordPress. Trebuie să vă conectați la site-ul dvs. WordPress folosind un client FTP și să căutați fișierul php.ini în folderul rădăcină al site-ului dvs..

Majoritatea utilizatorilor se află într-un cont de găzduire partajat, așa că este posibil să nu-l găsească în folderul rădăcină al site-ului. În acest caz, trebuie să creați un fișier php.ini necompletat folosind un editor de text simplu precum Notepad și să îl încărcați pe site-ul dvs..

Acum editați fișierul php.ini și adăugați în el codul următor.

upload_max_filesize = 128M
post_max_size = 128M
max_execuție_ timp = 300

Nu uitați să vă salvați modificările și să încărcați fișierul înapoi pe site-ul dvs. web.

Acum puteți vizita site-ul dvs. web și încercați să încărcați fișierul cu temă sau plugin. Eroarea ar dispărea și ar trebui să poți încărca fișierul.

Dacă nu, atunci încercați să măriți limitele de fișier pentru a se potrivi cu dimensiunea fișierului pe care încercați să îl încărcați.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să remediați cu ușurință eroarea „Linkul pe care l-ați urmat a expirat” în WordPress. De asemenea, poate doriți să marcați ghidul nostru despre cum să remediați cele mai frecvente erori WordPress. Te va ajuta să economisești mult timp găsind rapid o soluție pentru problemele WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me