Cum să remediați probleme SSL comune în WordPress (Ghidul începătorului)

Mutarea unui site WordPress pe SSL poate duce cândva la probleme neașteptate. Dacă adăugați SSL pe un site WordPress existent și aveți erori, atunci aveți noroc. În acest ghid, vom aborda cum să remediați cele mai frecvente probleme cu SSL / HTTP în WordPress.


Fixarea problemelor comune HTTPS / SSL în WordPress

Ce este SSL / HTTPS și de ce ar trebui să începeți să îl utilizați imediat?

SSL / HTTPS este o metodă de criptare care asigură conexiunea dintre browserul utilizatorilor și serverul dvs. de găzduire WordPress. Acest lucru face mai dificil pentru hackeri să ascundă cu privire la conexiune.

Fiecare site activat SSL / HTTPS este emis un certificat SSL unic în scopuri de identificare. Dacă un server se preface că este pe HTTPS și certificatul său nu se potrivește, cele mai multe browsere moderne vor avertiza utilizatorul să se conecteze la site-ul web.

Avertisment de conectare nesigur

Anul trecut, Google a anunțat planurile de îmbunătățire a securității web generale, încurajând proprietarii de site-uri să înceapă să utilizeze SSL / HTTPS.

În cadrul acestui plan, browserul web Chrome Google marchează acum toate site-urile web fără certificat SSL drept „Nu este sigur”..

Chrome HTTP nu este securizat

Eticheta „Nu este securizată” din bara de adrese a browserului oferă o impresie proastă clienților dvs. despre compania dvs..

În afară de asta, aveți nevoie și de SSL / HTTPS activat dacă doriți să faceți un magazin online sau dacă doriți să utilizați servicii de plată precum PayPal, Stripe, Authorize.net, etc..

Având în vedere avantajele și contra, toate site-urile web trebuie să treacă la SSL / HTTPS.

Dacă nu ați făcut deja acest lucru, atunci consultați ghidul nostru despre cum să mutați corect WordPress de la HTTP la HTTP pentru instrucțiuni pas cu pas.

Recomandat: Consultați ghidul nostru despre cum puteți obține un certificat SSL gratuit sau cumpărați un certificat SSL cu reducere de la Domain.com.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre problemele comune cu SSL / HTTPS în WordPress și cum să le remediem.

1. Remediază eroarea NET :: ERR_CERT_INVALID

Acest mesaj de eroare apare în Google Chrome. Alte browsere afișează această eroare cu un mesaj ușor diferit, dar, practic, avertizează utilizatorii că conexiunea lor la site-ul dvs. web este nesigură.

Autoritatea de certificare este o eroare nevalidă

Acest mesaj de eroare indică faptul că browserul utilizatorilor nu a acceptat certificatul prezentat de site-ul web. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive:

 • Certificatul SSL este emis pe un alt nume de domeniu sau subdomeniu.
 • Certificatul a expirat.
 • Browserul dvs. nu recunoaște autoritatea emitentă de certificate.

Dacă ai achiziționat un certificat SSL și ai solicitat furnizorului tău de hosting WordPress să îl instaleze, atunci le poți contacta pentru a-l repara pentru tine.

Dacă ați instalat manual certificatul SSL, încercați să îl reinstalați sau contactați furnizorul de certificate SSL pentru asistență.

2. Remediați erorile de conținut mixt după mutarea WordPress în SSL / HTTPS

Erorile de conținut mixte sunt cauzate de surse (imagini, scripturi sau foi de stil) care se încarcă încă folosind protocolul HTTP nesigur în adresele URL.

Dacă acesta este cazul, atunci nu veți putea vedea o pictogramă de lacat sigur în bara de adrese a site-ului dvs..

Nu este sigur

Există două modalități de a remedia erorile de conținut mixt SSL / HTTPS în WordPress. Vă vom arăta amândoi și apoi puteți alege unul care să vă ajute cel mai bine.

1. S-au rezolvat erorile de conținut mixt în WordPress folosind un plugin

Această metodă este mai ușoară și este recomandată pentru începători.

Pur și simplu instalați și activați pluginul SSL Really Simple. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, trebuie să vizitați Setări »SSL pagina pentru a examina setările pluginului. SSL într-adevăr simplu funcționează din cutie și va avea grijă automat de setările SSL / HTTPS și va remedia erorile de conținut mixte.

Setări SSL într-adevăr simple

Notă: Pluginul încearcă să remedieze erorile de conținut mixt folosind tehnica de memorare a ieșirii. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra performanței asupra site-ului dvs. Cu toate acestea, dacă utilizați un plugin de memorie în cache, atunci acesta va afecta doar încărcarea din prima pagină.

2. Erorile de conținut mixt manual rezolvate în WordPress

Această metodă necesită depanare manuală, dar este mai eficientă și mai bună pentru performanță.

În primul rând, trebuie să vă asigurați că utilizați HTTPS în setările WordPress. Mergi la Setări »General pagina și asigurați-vă că opțiunile Adresă și adresă WordPress au URL-uri HTTPS.

Setări URL WordPress

Dacă vedeți adrese URL începând cu HTTP, atunci trebuie să mergeți mai departe și să le schimbați în HTTPS. Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați modificările pentru a vă stoca setările.

În continuare, trebuie să găsiți adrese URL HTTP vechi în baza de date WordPress și să le înlocuiți cu noile adrese URL HTTPS.

Puteți face asta cu ușurință instalând și activând pluginul Better Search Replace. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, trebuie să vizitați Instrumente »Căutare mai bună Înlocuire pagină. În câmpul „Căutare”, trebuie să adăugați adresa URL a site-ului dvs. web cu HTTP. După aceea, adăugați adresa URL a site-ului dvs. web cu https în câmpul „Înlocuire”.

Căutați și înlocuiți adresele URL din baza de date

Pluginul va actualiza URL-urile din baza de date WordPress.

Dacă mai vedeți erori de conținut mixte, atunci următorul pas este să depanați adresele URL din tema și pluginurile dvs. WordPress.

Folosind instrumentul de inspecție al browserului dvs., va trebui să localizați resursele care cauzează erorile și de unde se încarcă.

Folosind instrumentul de inspecție pentru a localiza erori de conținut mixte

Pentru resurse tematice, va trebui să le găsiți în tema dvs. WordPress și să înlocuiți HTTP cu HTTPS.

Această parte poate fi un pic dificilă pentru începători, deoarece vor trebui să caute adresele URL în toate fișierele cu temă.

Dacă nu sunteți în stare să le găsiți singuri, puteți contacta și dezvoltatorul temei și le puteți solicita să le actualizați tema. Vor trebui să utilizeze cele mai bune practici WordPress pentru a încărca fișiere, ceea ce va rezolva problema HTTP / HTTPS.

Același lucru este valabil și pentru conținutul mixt încărcat de un plugin WordPress. Nu vă recomandăm să editați fișierele plugin-uri pentru a modifica adresele URL. Ar trebui să notificați dezvoltatorul pluginului și să le solicitați o actualizare. Între timp, puteți dezactiva pluginul pe site-ul dvs. sau puteți găsi un plugin alternativ.

3. Remediați erorile de redirecționare prea multe după trecerea la SSL / HTTPS

WordPress vă permite să implementați SSL / HTTPS pentru zona de administrare, introducând următoarea linie în fișierul dvs. wp-config.php.

define (‘FORCE_SSL_ADMIN’, adevărat);

Cu toate acestea, în anumite scenarii, această setare singură ar provoca o eroare „Prea multe redirecții”. Pentru a remedia acest lucru, va trebui să adăugați următorul cod la fișierul dvs. wp-config.php chiar înainte de linia care spune „Așa este totul, opriți editarea! Blogging fericit. “.

define (‘FORCE_SSL_ADMIN’, adevărat);
// în unele configurații ar putea conține HTTP_X_FORWARDED_PROTO
// o listă separată de virgule, de ex. http, https
// deci verificați existența https
if (strpos ($ _ SERVER [‘HTTP_X_FORWARDED_PROTO’], ‘https’)! == false)
$ _SERVER [ ‘HTTPS’] = ‘on’;

4. Remediați WordPress HTTP la HTTPS Redirect

WordPress nu va redirecționa automat cererile HTTP către HTTPS decât dacă îi spuneți acest lucru. Dacă utilizați un plugin precum SSL într-adevăr simplu, atunci aveți grijă de redirecționări. În caz contrar, va trebui să configurați manual redirecții.

Pentru a configura HTTP la redirecționarea HTTPS, trebuie să adăugați următorul cod la fișierul dvs. .htaccess.

ReescrieEngine Activat
RewriteCond% {HTTPS} dezactivat
RewriteRule ^ (. *) $ Https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

Sperăm că acest articol v-a ajutat să remediați unele probleme comune cu SSL / HTTPS în WordPress. Dacă vă confruntați cu o problemă care nu este abordată în acest articol, lăsați un comentariu pentru a ne informa. Vom actualiza articolul cu soluția. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru de securitate WordPress cu instrucțiuni pas cu pas pentru începători să își asigure site-urile WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map