Cum să remediați scurt indisponibil pentru eroare de întreținere programată în WordPress

Vedeți eroarea „Scurt indisponibil pentru întreținerea programată” în WordPress? Această eroare apare de obicei în timpul actualizării corecțiilor, pluginurilor sau temelor WordPress.


Practic, site-ul dvs. WordPress nu reușește să finalizeze actualizarea, ceea ce vă lasă blocat în modul de întreținere.

În acest articol, vă vom arăta cum să remediați cu ușurință eroarea „Scurt indisponibil pentru întreținere programată” în WordPress. Vă vom arăta, de asemenea, de ce apare această eroare și cum o puteți evita în viitor.

Corecție indisponibilă pentru eroare de întreținere programată în WordPress

De ce apare eroarea modului de întreținere WordPress?

Pagina de mod de întreținere nu este tehnic o eroare. Este o pagină de notificare.

În timpul procesului de actualizare, WordPress descarcă fișierele de actualizare necesare pe serverul dvs., le extrage și apoi instalează actualizarea.

De asemenea, WordPress pune site-ul dvs. în modul de întreținere și afișează „Scurtă indisponibilitate pentru întreținerea programată. Reveniți într-un minut. notificare în timpul procesului.

Indisponibil pentru eroare de întreținere programată în WordPress

Pentru a declanșa notificarea modului de întreținere, WordPress creează temporar .întreținere fișier în folderul rădăcină al site-ului dvs..

Dacă totul funcționează normal, atunci această notificare va fi probabil afișată doar câteva secunde. După actualizarea cu succes, WordPress va șterge automat fișierul de întreținere pentru a dezactiva modul de întreținere.

Cu toate acestea, uneori din cauza unei reacții lente a serverului de găzduire WordPress sau a unei probleme de memorie redusă, scriptul de actualizare va întrerupe astfel procesul. Când se întâmplă acest lucru, WordPress nu are șansa de a-ți scoate site-ul din modul de întreținere.

Cu alte cuvinte, site-ul dvs. va afișa în continuare notificarea modului de întreținere și va trebui să o reparați manual.

Cum să remediați eroarea modului de întreținere WordPress?

Pentru a vă scoate site-ul din modul de întreținere, tot ce trebuie să faceți este să ștergeți fișierul de întreținere din folderul rădăcină al site-ului dvs. utilizând FTP.

Ștergeți fișierul de întreținere

Dacă nu găsiți fișierul de întreținere în directorul rădăcină WordPress, atunci asigurați-vă că ați verificat clientul FTP pentru a afișa fișiere ascunse.

În Filezilla, puteți forța să afișeze fișiere ascunse făcând clic pe Server »Forță care arată fișierele ascunse din bara de meniu.

Afișați fișiere ascunse în FTP

Odată ce fișierul .maintenance este eliminat, site-ul dvs. va ieși din modul de întreținere, iar eroarea ar trebui remediată.

Dacă nu știți cum să utilizați FTP, atunci puteți elimina și fișierele accesând managerul de fișiere din panoul de control al găzduirii WordPress și apoi ștergeți fișierul .maintenance din managerul de fișiere.

Cum să evitați modul de întreținere WordPress în viitor?

Știm deja că eroarea „Scurt indisponibil pentru întreținerea programată” este cauzată de răspunsul lent al serverului sau de o problemă de memorie redusă pe serverul de găzduire web.

Cea mai simplă modalitate de a evita această eroare este trecând la un plan de găzduire mai mare. Vă recomandăm să mergeți cu una dintre aceste companii de găzduire WordPress gestionate care oferă performanțe superioare de găzduire.

Dacă actualizarea la un plan de găzduire mai mare nu este o opțiune, atunci vă recomandăm să faceți actualizări de teme și pluginuri simultan.

Adesea, utilizatorii au tendința de a face clic rapid pe linkul de actualizare de sub fiecare plugin. WordPress apoi eșalonează ordinea de actualizare, dar chiar și o milisecundă de întârziere în conexiune ar putea provoca un conflict care duce la blocarea site-ului dvs. în modul de întreținere..

Actualizarea plugin-urilor WordPress una câte una

În loc să faceți clic rapid pe linkul Actualizare, vă recomandăm să actualizați cu răbdare un singur plugin simultan.

Cum să particularizați notificarea modului de întreținere

O soluție mai ușoară pentru a evita afișarea notificării implicite a modului de întreținere este punerea manuală a site-ului dvs. WordPress pe modul de întreținere înainte de a instala orice actualizare.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin instalarea și activarea pluginului SeedProd. Este cel mai popular plugin de mod de întreținere pentru WordPress. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, accesați Setări »Coming Soon Pro pagina și bifați caseta de lângă opțiunea „Activare mod de întreținere”.

Activați modul de întreținere

După aceea, trebuie să faceți clic pe butonul „Editați în curând / pagina de întreținere”. Aceasta va deschide personalizatorul de teme SeedProd. De aici puteți alege o temă și apoi să o personalizați pentru a crea o pagină de mod de întreținere frumoasă pentru site-ul dvs. web.

Selectați o temă pentru pagina dvs. de mod de întreținere

Acum, dacă nu doriți să puneți manual site-ul dvs. în modul de întreținere de fiecare dată când actualizați, atunci puteți crea o pagină de întreținere în WordPress fără a utiliza un plugin.

Pur și simplu creați un nou fișier numit maintenance.php pe desktop și lipiți acest cod în el:

<?php
$ protocol = $ _SERVER ["SERVER_PROTOCOL"];
if (‘HTTP / 1.1’! = $ protocol && ‘HTTP / 1.0’! = $ Protocol)
$ protocol = ‘HTTP / 1.0’;
antet( "Protocol $ 503 Serviciu indisponibil", adevărat, 503);
antet (‘Content-Type: text / html; charset = utf-8’);
?>

Actualizăm site-ul, reveniți în 30 de minute.

<?php die (); ?>

În continuare, trebuie să încărcați acest fișier în directorul wp-conținut al site-ului dvs. WordPress.

Acum, ori de câte ori actualizați site-ul dvs., WordPress va afișa această pagină în timpul modului de întreținere. Puteți utiliza CSS pentru a stila această pagină oricum doriți.

Notificare mod personal de întreținere

Depanarea Eroare în modul de întreținere WordPress

Întrucât am ajutat mii de utilizatori să remedieze eroarea „Scurt indisponibil pentru întreținerea programată” în WordPress, am ajutat utilizatorii să rezolve mai multe probleme nevăzute care pot apărea.

Mai jos sunt câteva măsuri suplimentare pe care ar trebui să le faci dacă soluția de mai sus nu funcționează.

WordPress a rămas încă în modul de întreținere după actualizare și remediere de mai sus?

Dacă acesta este cazul, atunci trebuie să actualizați fișierul wp-active.php situat în folderul principal WordPress. Acesta este același loc în care ați găsit și șters fișierul .maintenance.

Va trebui să deschideți fișierul folosind managerul de fișiere al companiei dvs. de găzduire sau să îl descărcați pe computer utilizând FTP.

În continuare, trebuie să găsiți codul: definiți („WP_INSTALLING”, true) și schimbați true în false.

Deci, codul dvs. va arăta astfel:

define (‘WP_INSTALLING’, fals)

După aceea, trebuie să salvați modificările și să încărcați fișierul pe serverul de găzduire folosind FTP. Dacă utilizați managerul de fișiere al companiei de găzduire, atunci pur și simplu salvarea fișierului vă va scoate din modul de întreținere.

Site-ul meu este stricat după ce am rezolvat eroarea modului de întreținere WordPress. Cum o rezolv?

O actualizare neterminată sau întreruptă poate cauza probleme atunci când site-ul dvs. iese din modul de întreținere.

Dacă această eroare a apărut atunci când actualizați software-ul principal al WordPress, atunci va trebui să urmați ghidul nostru pentru a actualiza manual WordPress folosind FTP.

Dacă eroarea s-a produs la actualizarea unui plugin WordPress, atunci va trebui să dezactivați temporar toate pluginurile WordPress folosind FTP. Acest pas vă va asigura că pluginul corupt este dezactivat și site-ul dvs. web va reveni.

În continuare, va trebui să vă conectați la tabloul de bord WordPress și să activați un singur plugin la un moment dat, pentru a vedea care plugin a cauzat problema. După aceea, trebuie să instalați manual actualizarea pluginului, astfel încât să funcționeze corect.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să remediați „Scurtă indisponibilitate pentru eroarea de întreținere programată” în WordPress. De asemenea, poate doriți să marcați ghidul nostru final privind remedierea erorilor WordPress cele mai frecvente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map