Cum să vă verificați site-ul dvs. WordPress pe Pinterest (pas cu pas)

Doriți să vă verificați site-ul WordPress pe Pinterest? Verificarea site-ului dvs. pe Pinterest va debloca funcții corecte, cum ar fi analiza Pinterest, programul de anunțuri, statistici pentru fotografiile dvs. și multe altele. În acest articol, vă vom arăta cum să vă verificați cu ușurință site-ul WordPress pe Pinterest.


Verificați site-ul Pinterest pe WordPress

Tutorial video

Abonați-vă la WPBeginner

Dacă nu vă place videoclipul sau aveți nevoie de mai multe instrucțiuni, continuați să citiți.

De ce ar trebui să vă verificați site-ul dvs. WordPress pe Pinterest?

Pinterest este una dintre cele mai populare platforme de social media pentru a vă împărtăși fotografiile, videoclipurile și alte conținuturi vizuale. Vă permite să vă creați un cont și să vă gestionați imaginile precum Instagram sau Flickr.

De asemenea, permite altor utilizatori să colecteze site-uri web, link-uri și alt conținut vizual prin crearea de plăci.

Dacă executați un site web de fotografie sau orice alt tip de blog cu imagini și videoclipuri, atunci Pinterest poate fi o sursă importantă de trafic.

Verificarea site-ului dvs. pe Pinterest vă va ajuta să aflați mai multe despre vizitatorii dvs. utilizând Pinterest Analytics. Veți putea, de asemenea, să participați la programul lor publicitar și să planificați o strategie pentru creșterea traficului dvs. Pinterest.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul de verificare cu ușurință a site-ului dvs. WordPress pe Pinterest.

Verificarea site-ului dvs. WordPress pe Pinterest

Înainte de a începe, va trebui să vă actualizați profilul Pinterest într-un cont de afaceri. Acest lucru vă va permite să utilizați toate instrumentele Pro, cum ar fi analitice, program de anunțuri și multe altele. Contul de afaceri Pinterest este gratuit și ușor de configurat.

Gata, să începem.

Pasul 1. Upgrade-ți contul Pinterest la Business

Trebuie să vă conectați la contul dvs. Pinterest și să faceți clic pe meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Îți va arăta Imbunatateste acum buton.

Treceți la contul de afaceri Pinterest

Când faceți clic pe acest buton, acesta vă va duce la pagina de configurare a contului de afaceri. Trebuie să introduceți numele companiei, adresa URL a site-ului și să selectați un tip de afaceri.

Adăugați informații despre afaceri pe Pinterest

Acum că ați introdus toate informațiile necesare, mergeți mai departe și faceți clic pe butonul Continua butonul, iar contul personal va fi actualizat într-un cont de afaceri Pinterest.

Notă: Dacă nu doriți să vă convertiți contul personal, atunci mergeți mai departe și creați un cont de afaceri nou pe Pinterest.

Pasul 2. Revendicați site-ul dvs. pe Pinterest

Pentru a revendica site-ul dvs. web, trebuie să accesați din nou meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus și faceți clic pe Setări.

Setări Pinterest

În această pagină, trebuie să accesați Revendicați site-ul web secțiune din meniul din stânga și introduceți adresa URL a site-ului.

Site-ul revendicării

Când faceți clic pe butonul Site-ul revendicării buton, va afișa două metode pe care le puteți utiliza pentru a revendica site-ul dvs. web (etichetă HTML sau fișier HTML).

Adăugați etichetă HTML

Alegem opțiunea de etichetă HTML, deoarece este mai ușor. Cu toate acestea, puteți de asemenea descărca fișierul HTML și încărcați-l în directorul rădăcină al site-ului dvs. web folosind un client FTP.

Pasul 3. Adăugați eticheta HTML în site-ul dvs. WordPress

Există mai multe modalități de a adăuga o etichetă HTML în antetul site-ului dvs. web, dar vom acoperi doar cele două metode mai simple.

În primul rând, dacă aveți pluginul SEO Yoast instalat pe site-ul dvs. WordPress, vizitați SEO »Social pagina din zona dvs. de administrare WordPress.

Sub Facebook fila, trebuie să vă asigurați că setările grafice deschise sunt activate.

Graficul deschis este activat

În continuare, trebuie să mergeți la pinterest tab. În Confirmare Pinterest câmp, trebuie să lipiți eticheta HTML pe care ați copiat-o anterior.

Adăugați etichetă HTML în câmpul de confirmare Pinterest

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul Salvați modificările.

Dacă nu utilizați pluginul SEO Yoast, atunci trebuie să instalați și să activați pluginul Insert Headers and Footers. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, trebuie să vizitați Setări »Inserați anteturi și subsoluri pagina din zona dvs. de administrator WordPress. În secțiunea Scrips în antet, trebuie să inserați eticheta HTML și să faceți clic pe butonul Salvare.

Introduceți eticheta HTML în secțiunea script antet

După adăugarea etichetei HTML în secțiunea antet a site-ului dvs. web, trebuie să reveniți la ecranul Pinterest și să faceți clic pe butonul Următor → butonul din fereastră. Acum va solicita confirmare pentru a trimite site-ul dvs. pentru a examina.

Trimiteți site-ul web pentru a face recenzie pe Pinterest

În mod normal, procesul durează 24 de ore și primești un e-mail despre verificarea site-ului tău. După ce ați terminat, veți vedea și confirmarea activată Revendicați site-ul web secțiune în Pinterest.

Site-ul revendicat pe Pinterest

După verificare, puteți utiliza instrumente Pinterest precum analitice, program de anunțuri, statistici de imagine și multe altele. Puteți adăuga și butonul Pin-it Pinterest pe imaginile blogului dvs., astfel încât vizitatorii să vă poată împărtăși fotografiile pe aceste planșe Pinterest.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să îți verifici site-ul WordPress pe Pinterest. De asemenea, poate doriți să vedeți selecția noastră de experți dintre cele mai bune pluginuri de partajare a rețelelor de socializare pentru WordPress pentru a îmbunătăți prezența socială a site-ului dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map