Cum se adaugă Pinterest Butonul „Pin It” în WordPress (Ghidul Ultimate)

Doriți să adăugați butonul „Pin It” Pinterest în WordPress? Recent, o nouă sursă de trafic a apărut în statisticile blogului nostru.


A fost destul de semnificativ pentru noi să luăm la cunoștință. Această sursă de trafic a fost Pinterest.

Pinterest este un popular site de rețele sociale care vă permite să partajați conținut vizual și să conduceți mult trafic către site-ul dvs. (urmați WPBeginner pe Pinterest).

În acest articol, vă vom arăta cum să adăugați butonul „Pin It” Pinterest pe blogul dvs. WordPress. Vă vom explica, de asemenea, cum să adăugați butonul Pin It peste imaginile site-ului dvs. web.

Adaugă butonul Pin It Pinterest în WordPress

Adăugarea unui buton Pinterest „Pin It” folosind un plugin

Pinterest a schimbat oficial numele butonului „Pin It” la Salvați în 2016.

Deși unele plugin-uri folosesc în continuare numele „Pin It” în loc de Save, ele fac aceeași treabă pentru a vă fixa imaginile pe Pinterest.

Cel mai simplu mod de a adăuga un buton Pinterest pe site-ul dvs. WordPress este folosind un plugin de partajare socială.

Vă recomandăm să utilizați pluginul Conturi partajate în acest scop. Este cel mai bun plugin de social media pentru WordPress, deoarece este gratuit și vă permite să adăugați cu ușurință butonul Pinterest împreună cu alte rețele sociale populare.

Pentru a începe, trebuie să instalați și să activați pluginul Conturi partajate. Puteți urma ghidul nostru pas cu pas despre instalarea unui plugin WordPress pentru instrucțiuni detaliate.

După instalare, îndreptați-vă către Setări »Număruri partajate pagina pentru configurarea pluginului.

Pagina de setări ale numărului partajat

În pagina de setări, trebuie să derulați în jos Afişa apoi faceți clic pe caseta de text „Partajare butoane pentru afișare”.

Aceasta va deschide un meniu derulant în care puteți selecta serviciile de social media pe care doriți să le adăugați. În mod implicit, Pinterest va fi prezent în acea casetă, împreună cu Facebook și Twitter.

Puteți selecta, de asemenea, locația și tipul de postare unde doriți să afișați butonul Pinterest. Vine cu mai multe stiluri de butoane pe care le puteți alege din opțiunea „Partajare stil buton”.

După ce ați terminat, nu uitați să faceți clic pe butonul Salvează modificările buton pentru a stoca setările.

Acum puteți vizita orice postare pe site-ul dvs. pentru a vedea butonul Pinterest în acțiune.

Butonul Pinterest adăugat la postarea WordPress

Un alt lucru elegant despre SharedCounts este suplimentul gratuit pentru Pinterest personalizat, disponibil pe Github. Acest lucru vă permite să setați o imagine personalizată de partajare Pinterest și o descriere optimizată pentru Pinterest.

Notă: Folosim pluginul SharedCount pe site-ul nostru web, deoarece este cea mai bună opțiune de pe piață. Este foarte bine codat și este gratuit.

Adăugarea manuală a unui buton Pin It Pinterest în WordPress

Unii utilizatori intermediari pot prefera să adauge manual butoanele de partajare socială pe site-ul lor WordPress, în loc să folosească un plugin.

Să aruncăm o privire cum să adăugați manual un buton Pinterest în WordPress.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să faceți o copie de rezervă completă a WordPress a site-ului dvs. Acest lucru vă va ajuta să restaurați site-ul dvs. în cazul în care ceva se rupe din greșeală.

În continuare, trebuie să vă conectați la găzduirea dvs. WordPress folosind un client FTP și apoi accesați / wp-content / theme / folder.

De aici, trebuie să deschideți folderul cu temă curent și apoi să localizați fișierul footer.php.

Descărcați fișierul de subsol php

Apoi, pur și simplu faceți clic dreapta pe fișierul respectiv și apoi selectați Descarca din meniu. Aceasta va descărca fișierul footer.php pe computer.

Acum trebuie să deschideți fișierul footer.php folosind un editor de text simplu precum Notepad și apoi lipiți următorul script chiar înainte de etichetă.

(funcție () {
fereastră.PinIt = fereastră.PinIt || {încărcat: fals};
if return ((window.PinIt.loaded);
window.PinIt.loaded = true;
funcție async_load () {
var s = document.createElement ("scenariu");
s.type = "text / javascript";
s.async = true;
s.src = "https://assets.pinterest.com/js/pinit.js";
var x = document.getElementsByTagName ("scenariu") [0];
x.parentNode.insertBefore (s, x);
}
if (window.attachEvent)
window.attachEvent ("onload", async_load);
altfel
window.addEventListener ("sarcină", async_load, false);
}) ();

După ce ați făcut asta, trebuie să salvați fișierul și apoi să îl încărcați înapoi în folderul cu temă curentă.

În continuare, trebuie să localizați și să descărcați fișierul single.php din folderul dvs. tematic și să îl deschideți pentru editare. După aceea, trebuie să adăugați următorul cod.

Va trebui să alegeți locația în care doriți să apară în postarea dvs. După titlul postului este cea mai comună destinație de plasare pentru butoanele de socializare.

<?php $ pinterestimage = wp_get_attachment_image_src (get_post_thumbnail_id ($ post->ID), „complet”); ?>
ID)); ?>&= media<?php echo $ pinterestimage [0]; ?>&descriere =<?php the_title (); ?>" class ="pin-it-buton" count-layout ="vertical">Pin-o

Codul de mai sus afișează butonul Pinterest cu imaginea, titlul, descrierea și adresa URL afișată în parametrul URL de partajare.

În cele din urmă, trebuie să salvați fișierul și să-l încărcați în directorul dvs. cu temă folosind FTP.

Acest lucru va adăuga un buton de partajare verticală la postările site-ului dvs. web. Dacă doriți să afișați butonul de partajare orizontală, atunci pur și simplu schimbați parametrul de contorizare în plan orizontal.

Crearea unui buton scurt pentru Pinterest

Recent, unul dintre utilizatorii noștri ne-a întrebat cum să creăm un cod scurt pentru butonul „Pin It” Pinterest.

Codurile scurte din WordPress vă permit să adăugați cu ușurință elemente dinamice postărilor, paginilor și widget-urilor dvs. WordPress. Prin crearea unui cod scurt, veți putea adăuga manual butonul Pinterest în articolele dvs..

În primul rând, va trebui să adăugați următorul cod la fișierul dvs. theme.php sau la un plugin specific site-ului:

funcția get_pin ($ atts) {
$ pinterestimage = wp_get_attachment_image_src (get_post_thumbnail_id ($ post->ID), „complet”);
returnati ‘ID)). ‘&media = ‘. $ pinterestimage [0]. ‘&descriere = ‘. get_the_title (). ‘" class ="pin-it-buton" count-layout ="vertical">Pin It ‘; }

add_shortcode (‘pin’, ‘get_pin’);

După aceea, puteți utiliza codul scurt [pin] în postările dvs. WordPress unde doriți să afișați butonul Pinterest.

Adăugarea butonului Pinterest Pin It pe imaginile tale

Dacă executați un site de modă, fotografie sau portofoliu, atunci doriți cu siguranță ca imaginile dvs. să fie partajate pe Pinterest pentru a crește traficul site-ului dvs..

Să aruncăm o privire la cum să adăugați butonul Pin Pin Pinterest peste imaginile dvs. în WordPress. Acest buton va apărea doar atunci când utilizatorul aduce mouse-ul peste imaginile dvs., permițându-le să partajeze ușor imaginea pe profilul Pinterest.

În primul rând, trebuie să instalați și să activați pluginul Pin Pin pentru butonul Images.

După activare, accesați Setări »Pinterest Pin It pagina pentru configurarea pluginului.

Butonul Pin It Pin pentru pagina cu setări de imagini

În pagina de setări, puteți alege unde doriți să afișați butonul „Pin It” pe site-ul dvs. WordPress. Îl puteți afișa numai pe postări, pagini, categorii sau oriunde pe site-ul dvs..

Următoarea opțiune este să alegeți descrierea implicită din meniul derulant. Aceasta va fi utilizată ca descriere a imaginii pentru imaginea fixată.

Odată terminat, trebuie să faceți clic pe butonul Salvați buton pentru a stoca setările. Acum puteți vizita site-ul dvs. web și apoi plasați cursorul mouse-ului peste orice imagine pentru a vedea butonul „Pin It” Pinterest.

Pinterest Butonul Pin It peste imagini

Dacă doriți să excludeți unele imagini de la afișarea butonului Pin It, atunci puteți adăuga nopin Clasa CSS la imaginile pe care doriți să le excludeți.

Pentru a face acest lucru, trebuie să selectați blocul de imagini în editorul de postări, apoi să faceți clic pe pictograma 3 puncte verticale din bara de instrumente a blocului. Aceasta va deschide un meniu în care trebuie să faceți clic pe butonul Editați ca HTML opțiune.

Editați opțiunea Image ca HTML pentru a adăuga clasa CSS

Acum veți vedea codul HTML al imaginii dvs. Continuați să adăugați nopin la clasă atributul etichetei img:

numele imaginii

În mod similar, puteți utiliza și pluginul pentru a dezactiva afișarea automată a butonului „Pin It” și puteți utiliza clasa CSS „pinthis” pentru a afișa selectiv butonul pe anumite imagini..

Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați pagina cu setările pluginului și apoi să localizați Avansat secțiunea din partea dreaptă a paginii.

Pinterest Pin It plugin setări avansate

Acum trebuie să verificați opțiunea care spune butonul „Afișați„ Pin it ”doar pe imaginile cu class =” pinthis ””, apoi faceți clic pe butonul Salvați buton.

Data viitoare când adăugați o imagine într-o postare sau o pagină, trebuie să selectați blocul de imagini, apoi să utilizați butonul Editați ca HTML opțiunea de adăugare a pinthis Clasa CSS la codul de imagine. Iată un exemplu:

numele imaginii

Acesta va afișa butonul Pinterest de pe acea imagine specifică, chiar dacă ați dezactivat opțiunea de a afișa automat butonul Pin It de pe site-ul dvs..

Asta e tot!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să înțelegeți cum să adăugați un buton „Pin It” Pinterest pe blogul dvs. WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum să creați un buletin de e-mail și să obțineți mai mulți abonați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map