Cum se instalează Facebook Remarketing / Retargeting Pixel în WordPress

Căutați reclame retargeting pe Facebook? Doriți să instalați pixelul de remarketing / retargeting de Facebook în WordPress? În acest articol, vă vom arăta cum să instalați pixelul de remarketing / retargeting pe Facebook în WordPress.


Adăugarea Facebook Pixel de retargeting în WordPress

De ce să folosiți Facebook Pixel de retargeting pentru a vă îmbunătăți atingerea socială

Syed Balkhi, fondatorul și CEO-ul nostru, a publicat un studiu de caz privind modul în care am impulsionat traficul de Facebook al WPBeginner cu 332% în 2015. Acest lucru a stârnit un interes copleșitor din partea cititorilor noștri care doreau să știe cum pot face același lucru pentru site-urile lor web..

Când impulsionați postările pe paginile Facebook folosind anunțuri Facebook, puteți selecta o gamă largă de public țintă. Retargeting vă permite să vă restrângeți audiența și să obțineți rezultate mai bune, cu cheltuieli mai mici.

Puteți afișa anunțurile dvs. persoanelor care sunt deja interesate de site-ul dvs. web. Acești oameni sunt mult mai susceptibili să răspundă la postările și la reclamele dvs. pe Facebook.

Ce este un pixel de retargeting pe Facebook?

Ați observat că după ce vizitați un site web, începeți să vedeți anunțurile lor pe Facebook? Aceasta se numește retargeting sau remarketing.

Aceste site-uri web folosesc tehnologia de retargeting Facebook, cunoscută de obicei sub numele de Facebook Pixel.

Pixelul de retargeting nu adaugă nimic vizibil pe site-ul dvs. web. Pur și simplu trimite un cookie pentru vizitatori.

Acest lucru permite ca Facebook să-și retargeteze utilizatorii care vizitează site-ul dvs. pe Facebook.

Să aruncăm o privire la modul în care puteți adăuga un pixel de retargeting Facebook pe site-ul dvs. WordPress.

Crearea unui pixel de retargeting Facebook

Pentru a face mai ușor, am creat un tutorial video despre cum să instalați un plugin WordPress pe care îl puteți urmări mai jos.

Abonați-vă la WPBeginner

Cu toate acestea, dacă doriți doar să urmați instrucțiuni text, atunci puteți urma tutorialul nostru pas cu pas despre cum se instalează Pixelul de retargeting al Facebook în WordPress.

În primul rând, trebuie să vă conectați la contul dvs. de Facebook și să vizitați Managerul de anunțuri. Apoi, faceți clic pe Instrumente »Pixeli pentru a-ți crea pixelul Facebook.

Crearea Facebook Pixel

Când faceți clic pe butonul Creare pixeli, acesta vă va afișa o fereastră. Pur și simplu introduceți un nume pentru pixelul dvs. care poate fi un nume al companiei sau produsului dvs., apoi apăsați butonul Creare pixeli pentru a continua.

Introduceți un nume pentru Facebook Pixel

Veți vedea un mesaj de succes cu ID-ul unic al pixelului dvs..

Dacă altcineva gestionează lucrurile tehnice de pe site-ul dvs. web, puteți să le trimiteți prin e-mail codul pixelilor. În caz contrar, faceți clic pe butonul „Instalare pixel acum” pentru a-l instala singur.

Facebook Pixel este gata de instalare

Facebook vă va arăta acum codul Pixel pe care trebuie să îl instalați pe site-ul dvs. WordPress. Pur și simplu copiați codul pixelilor și vă vom arăta cum să îl instalați în WordPress.

Copiați codul Facebook Pixel

Instalarea Facebook Pixel în WordPress

Trebuie să adăugați codul Facebook Pixel chiar înainte de tema din WordPress.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este folosind pluginul Insert Headers and Footers. După instalarea și activarea pluginului, trebuie să accesați Setări »Inserați anteturi și subsoluri pagină.

Adăugarea codului de pixeli Facebook folosind pluginul pentru insertii anteturi și subsoluri în WordPress

Puteți lipi codul dvs. Pixel Facebook în secțiunea antet și faceți clic pe butonul Salvare pentru a stoca modificările. Consultați ghidul nostru despre cum să adăugați codul antet și subsol în WordPress pentru instrucțiuni detaliate.

Cu toate acestea, ați instalat cu succes Facebook Pixel pe site-ul dvs. WordPress.

Etapa bonus: crearea unor audiențe personalizate folosind Facebook Pixel

Acum că ați instalat cu succes Facebook Pixel pe site-ul dvs. WordPress. Următorul pas este de a crea audiențe personalizate pentru campaniile dvs. de retargeting pe Facebook.

Publicul personalizat vă permite să vizați utilizatorii pe care îi cunoașteți deja pentru anunțurile dvs. Facebook. Acești utilizatori pot fi vizitatorii site-ului dvs. web, utilizatorii cărora le place pagina dvs. sau utilizatorii care s-au înscris pentru lista dvs. de corespondență.

Iată cum puteți crea audiențe personalizate în Facebook.

Pur și simplu accesați Facebook Ads Manager Manager și mergeți la Instrumente »Publicuri secțiune.

Audiențe personalizate pe Facebook

Acest lucru va genera un pop-up unde trebuie să alegeți tipul de public pe care doriți să îl vizați pe Facebook.

Puteți alege o listă de clienți, traficul site-ului web sau activitatea aplicației. De dragul acestui tutorial, vom alege traficul de site-uri web.

Alegeți un tip de public personalizat

Acum, Facebook vă va întreba ce public de site doriți să vizați. Puteți alege toți vizitatorii site-ului, persoanele care vizitează anumite pagini, persoanele care nu vizitează anumite pagini etc. De asemenea, puteți crea combinații personalizate.

Selectarea publicului din traficul de site-uri

În continuare, trebuie să alegeți o durată în număr de zile. În cele din urmă, trebuie să furnizați un nume de public. Folosiți ceva care vă ajută să identificați cu ușurință acest public în ideile dvs..

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul Creare audiență pentru a finaliza crearea primului dvs. public personalizat.

Repetați procesul de creare a mai multor publicuri personalizate prin retargeting Facebook.

Afișarea anunțurilor dvs. către publicuri personalizate folosind Facebook Retargeting Pixel

Adevărata distracție începe cu implicarea publicului dvs. personalizat prin utilizarea anunțurilor Facebook.

Începeți prin a crea un anunț nou pe Facebook. Puteți difuza diferite tipuri de anunțuri pentru diferite obiective. Cum ar fi creșterea postărilor din paginile dvs., trimiterea traficului pe site-ul dvs. web, creșterea conversiilor ș.a..

În funcție de obiectivul pe care îl alegeți, veți putea selecta la un moment dat publicul țintă.

În aceeași selecție de public, Facebook vă va arăta publicul personalizat și îl puteți selecta pentru a fi vizat cu campania dvs. publicitară.

Retargeting public personalizat pe Facebook

Sperăm că acest articol v-a ajutat să instalați pixelul de remarketing / retargeting pe Facebook în WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum să instalați și să configurați comentariile Facebook în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me