Cum se instalează WordPress pe Amazon Web Services

Recent, unul dintre cititorii noștri ne-a rugat să acoperim cum să instalăm WordPress pe Amazon Web Services (AWS). Adesea rezervat pentru proiecte mai mari, Amazon Web Services este o platformă puternică de cloud computing, care permite oricui să utilizeze puterea infrastructurii superioare a Amazonului, pe baza de plată. În acest articol, vă vom arăta cum să instalați WordPress pe Amazon Web Services.


Instalarea WordPress pe Amazon Web Services

Notă: Dacă începeți doar un site web, atunci vă recomandăm să utilizați una dintre soluțiile mai ușoare din modul nostru de instalare a ghidului WordPress.

Am împărțit acest articol în două metode. Prima metodă este un proces manual care este foarte tehnic și complicat. A doua metodă este o soluție mai ușoară pentru începători, deoarece vă permite să utilizați infrastructura AWS parcurgând o soluție preferată de găzduire WordPress.

  Metoda 1. Crearea unei instalări personalizate WordPress pe AWS

  Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vizitați site-ul web al serviciilor web Amazon. Puteți crea un cont gratuit, dar va trebui să introduceți informații despre cardul de credit. Amazon vă va verifica identitatea trimitând o taxă de 1 USD pe cardul dvs..

  După ce contul dvs. este verificat, trebuie să vă conectați la consola AWS și să faceți clic pe meniul „Servicii”. În secțiunea calcul, trebuie să selectați EC2 pentru a continua.

  Lansați serviciul AWS EC2

  EC2 este platforma cloud computing AWS care vă permite să creați mașini virtuale și să executați aplicații web precum WordPress. Pentru mai multe detalii despre ce este o mașină virtuală, citiți ghidul nostru despre ce este un VPS și aveți nevoie de el.

  Apoi, faceți clic pe butonul „Lansare instanță” pentru a lansa și configura setările instanței.

  Lansați instanța dvs. EC2

  Va trebui să selectați un Amazon Machine Image. Acestea sunt stive software preconfigurate pe care le puteți instala cu un singur clic.

  În căutarea „AWS Marketplace” pentru WordPress, apoi selectați „WordPress by Bitnami”.

  Instalați Amazon Machine Image

  Veți vedea acum o fereastră pop-up în care trebuie doar să faceți clic pe butonul Continuare.

  Pe ecranul următor, vi se va cere să alegeți un tip de instanță. Puteți merge mai departe și selectați td.micro free nivel, apoi faceți clic pe butonul „Configurați detaliile instanței”.

  Selectați tipul instanței

  Pe ecranul următor, nu trebuie să schimbi nimic. Pur și simplu faceți clic pe „Următorul: Adăugare stocare” și apoi faceți clic pe butonul „Următorul: Adăugare etichete”.

  Acum vom introduce un nume pentru această instanță ca etichetă. Faceți clic pe butonul Adăugare etichetă și introduceți „Nume” ca cheie și „MyWordPress” ca valoare.

  Revizuirea și lansarea

  Faceți clic pe butonul „Revizuire și lansare” pentru a continua.

  Acum vi se va prezenta o imagine de ansamblu a configurației Instanței dvs. EC2. Faceți clic pe butonul „Lansare” pentru a începe instanța.

  Examinați setările instanței și lansați

  În continuare, vi se va cere să selectați tastele pereche. Trebuie să selectați „Continuați fără o pereche de chei” și apoi bifați caseta de sub ea.

  Sări cheile în pereche

  După aceasta, faceți clic pe butonul instanțe de lansare pentru a vă stoca setările și a lansa instanța EC2.

  AWS va afișa acum un mesaj de succes. Faceți clic pe butonul „Vizualizați instanțele” din colțul din dreapta jos al ecranului.

  Acum veți putea vedea instanța dvs. WordPress rulând.

  Instanță WordPress care rulează

  Pentru a testa site-ul dvs. WordPress, trebuie să localizați adresa IP publică. Îl puteți găsi în coloana IP public IPV4 de lângă instanța dvs..

  Adresa IP publică a site-ului dvs. WordPress

  Acum puteți să copiați această adresă IP și să o introduceți în bara de adrese a unei noi file de browser pentru a vizualiza site-ul dvs. web. Veți putea vedea site-ul dvs. WordPress cu tema implicită.

  Instalare implicită WordPress

  Pentru a vizita zona de admin WordPress, pur și simplu adăugați / wp-admin / lângă adresa IP publică a site-ului dvs., astfel:

  http://18.191.114.246/wp-admin

  Acum veți vedea pagina implicită de autentificare WordPress.

  Ecran de conectare WordPress

  Cu toate acestea, va trebui să cunoașteți numele de utilizator și parola pentru a accesa zona de administrare.

  Puteți obține asta revenind la Consola EC2 și dând clic pe butonul „Acțiuni”, apoi selectați Setări instanță »Obțineți jurnalul de sistem.

  Aceasta va genera un fișier jurnal într-o fereastră pop-up cu mult text. Va trebui să derulați în jos în jos și veți găsi o linie cu „Setarea parolei utilizatorului Bitnami la” înconjurată de ## semne. Veți vedea, de asemenea, numele de utilizator implicit setat de aplicație.

  Copiați parola WordPress

  Acum puteți să copiați numele de utilizator / parola și să o introduceți pe ecranul de conectare al site-ului dvs. WordPress.

  Felicitări, ați instalat cu succes WordPress pe Amazon Web Services. Cu toate acestea, site-ul dvs. web este încă accesibil numai utilizând adresa IP.

  Dacă doriți să indicați un nume de domeniu către instalarea dvs. AWS WordPress, atunci va trebui să conectați numele dvs. de domeniu la serverele DNS ale AWS.

  Vedeți ghidul nostru pas cu pas despre cum să înregistrați un nume de domeniu.

  După ce ați înregistrat numele de domeniu, sunteți gata să îl adăugați la instanța dvs. AWS.

  Adăugați un nume de domeniu pe site-ul dvs. WordPress pe serviciile web Amazon

  Mai întâi, accesați tabloul de bord al instanțelor dvs. EC2 și apoi din coloana din stânga faceți clic pe „IPS elastic” din „Rețea & Secțiunea „Securitate”.

  Alocați IP-ul elastic nou

  Apoi, faceți clic pe butonul „Alocare adresă nouă” pentru a continua.

  Vi se va cere cum doriți să utilizați adresa IP. Pur și simplu faceți clic pe butonul Alocare pentru a continua.

  AWS va crea acum un nou IP elastic pentru instanța dvs. WordPress EC2. Veți vedea adresa dvs. IP listată într-un tabel. Pur și simplu selectați rândul adresei IP și apoi selectați „Asociere adresă” sub butonul „Acțiuni”.

  Adresa asociată

  În ecranul următor, selectați instanța dvs. WordPress din meniul derulant și faceți clic pe butonul Asociați.

  Asociați IP-ul la instanța dvs. WordPress

  Acum veți vedea IP-ul dvs. elastic în listă. Continuați și copiați adresa IP și lipiți-o într-un editor de text precum Notepad. Vom avea nevoie de el în următorul pas.

  Copiați IP-ul elastic

  În continuare, trebuie să faceți clic pe meniul „Servicii” din partea de sus și să căutați „Route53”. Acesta este serviciul de gestionare DNS a serviciilor web Amazon care vă permite să direcționați traficul către instanța dvs. EC2.

  Serviciul Route53

  În pagina următoare, faceți clic pe butonul „Începeți acum” în secțiunea Gestionare DNS.

  Începeți cu gestionarea DNS

  Aceasta vă va duce la secțiunea de zone găzduite. Continuați și faceți clic pe butonul „Creează zonă găzduită”.

  Creați butonul zonei găzduite

  În continuare, trebuie să adăugați numele de domeniu și să faceți clic pe butonul Create pentru a-l adăuga într-o zonă găzduită.

  Adăugați domeniu într-o zonă găzduită

  După ce ați adăugat domeniul dvs. într-o zonă găzduită, faceți clic pe butonul „Creare set de înregistrări”. Acum trebuie să introduceți www lângă câmpul „Nume”. Introduceți IP-ul elastic pe care l-ați copiat anterior în câmpul „Valoare” și apoi faceți clic pe butonul Create.

  Adăugați set de înregistrări

  Înregistrarea A va fi adăugată acum în zona dvs. găzduită împreună cu numele dvs. de domeniu. Din coloana din stânga, trebuie să copiați liniile sub câmpul NS. Acestea sunt adresele serverului de nume de care veți avea nevoie în pasul următor.

  Acum trebuie să accesați site-ul web al registratorului dvs. de nume de domeniu și să modificați setările numelui de domeniu. Imaginile de mai jos pot varia de la furnizorul dvs., dar instrucțiunile de bază sunt similare pentru fiecare furnizor.

  În setările DNS pentru serverul dvs. de nume, introduceți adresele de server pe care le-ați copiat mai devreme.

  Adăugați servere de nume DNS

  Nu uitați să vă salvați modificările. Acum puteți vizita numele de domeniu pe care l-ați adăugat și vă va duce pe site-ul dvs. WordPress de pe Amazon Web Services.

  Notă: modificările DNS pot dura ceva timp pentru a intra în vigoare.

  Metoda 2. Utilizarea serviciilor web Amazon prin Gazduire WordPress administrată

  După cum ați observat că configurarea unei instalări personalizate WordPress pe serviciile web Amazon este un proces foarte tehnic și complicat.

  Infrastructura de calcul cloud oferită de Amazon Web Services este o soluție de plată. Aceasta înseamnă că vârfurile de trafic vă vor crește semnificativ factura de găzduire. Nu mai vorbim, că veți fi în continuare responsabil pentru gestionarea propriilor dvs. servicii, care este doar o muncă suplimentară.

  O modalitate mai ușoară de a utiliza WordPress pe Amazon Web Services fără probleme, este folosind un furnizor de găzduire WordPress gestionat.

  Vă recomandăm să folosiți WP Engine. Ei rulează o parte a platformei lor de găzduire pe infrastructura AWS și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vârfurile de trafic, gestionarea serverului sau întreținerea WordPress.

  O altă alternativă excelentă este Pagely, un furnizor de hosting de WordPress gestionat premium. De asemenea, își administrează platforma pe Amazon Web Services și oferă un mediu WordPress fără probleme pentru a-ți dezvolta afacerea.

  Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să instalezi WordPress pe Amazon Web Services. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru final privind îmbunătățirea vitezei și performanței WordPress cu instrucțiuni pas cu pas.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map