Een click-to-call-knop toevoegen aan WordPress (stap voor stap)

Wil je een click-to-call-knop toevoegen in WordPress? Naarmate meer mensen uw website bezoeken via hun smartphone, kunt u gemakkelijk contact met u opnemen door een tik-om-te-bellen-knop toe te voegen. In dit artikel laten we u zien hoe u eenvoudig een click-to-call-knop kunt toevoegen aan uw WordPress-website.


Een click-to-call-knop toevoegen in WordPress

Waarom Click-to-Call-knop toevoegen in WordPress

Veel websites voor kleine bedrijven vertrouwen erop dat klanten contact met hen opnemen voor offertes, informatie over de voorverkoop of ondersteuning.

Daarom raden we aan om een ​​contactformulier toe te voegen aan alle website-eigenaren.

Afhankelijk van de branche willen sommige gebruikers misschien meteen met iemand praten.

Naarmate mobiel internetverkeer over de hele wereld toeneemt, vinden gebruikers het vaak handiger om gewoon te tikken om te bellen en de informatie te krijgen die ze nodig hebben.

Als u net een bedrijf begint, raden we u aan een professionele zakelijke telefoondienst te zoeken, zodat u overal gesprekken kunt doorschakelen, nummers kunt delen met werknemers en oproepen kunt beantwoorden met uw mobiele telefoons (in plaats van met een vaste telefoon).

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe u eenvoudig een click-to-call-knop in WordPress kunt toevoegen.

Video-instructies

Abonneer u op WPBeginner

Als je de video niet leuk vindt of meer instructies nodig hebt, lees dan verder.

Methode 1. Een Click-to-Call Now-knop toevoegen in WordPress met behulp van een plug-in

Deze methode is eenvoudiger en wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Hiermee kunt u eenvoudig een click-to-call-knop maken in Gutenberg, Classic-editor, WordPress-zijbalkwidget en zelfs een plakkerige zwevende belknop.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de WP Call Button-plug-in op uw site installeren en activeren. Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie.

Na activering moet je bezoeken Instellingen »WP-belknop pagina om plugin-instellingen te configureren.

WordPress belknop

De eerste instellingenpagina is voor de meest gevraagde functie, Sticky Call Button, die met de gebruiker mee scrolt terwijl ze door uw website bladeren.

Deze voor conversie geoptimaliseerde functie helpt u meer oproepen te ontvangen en meer deals sneller te sluiten.

U moet beginnen met het invoeren van uw zakelijke telefoonnummer dat u wilt dat mensen bellen. WP Call Button-plug-in maakt gebruik van het smartphoneveld, wat betekent dat u eenvoudig uw land kunt selecteren en dat het automatisch de landcode in het juiste formaat toevoegt.

Notitie: Als u geen zakelijk telefoonnummer heeft, kunt u er een aanvragen bij Nextiva. Dit is het bedrijf dat we gebruiken voor onze zakelijke VoIP-telefoon.

Vervolgens hebt u de mogelijkheid om de tekst van de belknop toe te voegen, de positionering te selecteren en de knopkleur te kiezen.

Standaard voegt de plug-in een click-to-call-knop toe op alle pagina’s en alle apparaten. Je hebt echter wel de mogelijkheid om het alleen op bepaalde pagina’s weer te geven of alleen mobiele apparaten te tonen.

Als je klaar bent, klik je bovenaan op de activeringsschakelaar en vervolgens op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ om je instellingen op te slaan.

Daarna kunt u uw website bezoeken om de belknop in actie te zien.

WordPress Click to Call-knop

Als je een statische belknop wilt toevoegen aan je WordPress-contactpagina, over de pagina of een andere post / pagina, dan heb je twee opties.

Als u de nieuwe WordPress-blokeditor gebruikt, maakt of bewerkt u eenvoudig een bestaande pagina. Vervolgens moet u het WP-belknopblok toevoegen door op het pictogram “+” te klikken.

Bel knop Gutenberg

WordPress Call Button-blok biedt vele aanpassingsopties, zoals de mogelijkheid om de kleur van de knop, de tekst van de knop, de lettergrootte en de mogelijkheid om het telefoonpictogram weer te geven of te verbergen aan te passen.

Zodra u de knop hebt toegevoegd, kunnen gebruikers op uw telefoonnummer klikken en bellen dat u hebt opgegeven op de instellingenpagina van de WP-belknop.

Als je nu de klassieke WordPress-editor gebruikt, moet je de Static Call Button-generator gebruiken om een ​​shortcode te krijgen.

Ga gewoon naar Instellingen »WP-belknop en klik bovenaan op het menu Static Call Button.

WordPress Call Button Shortcode

Vervolgens kunt u de tekst en de kleur van de belknop aanpassen en kiezen of u het telefoonpictogram wilt weergeven of verbergen. Kopieer daarna gewoon de onderstaande shortcode en plak deze in de post of pagina waar u deze wilt toevoegen.

Met de WP Call Button-plug-in kunt u ook de belknop in de zijbalk van uw website toevoegen met behulp van de zijbalkwidget.

Om dit te doen, moet je gaan Uiterlijk »Widgets en sleep de WP Call Button-widget naar uw widget-ready gebied.

WordPress Call Button Sidebar Widget

Met deze widget kunt u de titel en beschrijving van de widget toevoegen. U kunt op de koppeling Geavanceerde instellingen klikken om de tekst van de belknop en de tekst van de belknop aan te passen.

Na het lezen van dit, kunt u waarschijnlijk zien waarom de WP-belknop verreweg de gemakkelijkste en meest uitgebreide WordPress click-to-call-knop plug-in op de markt is.

Het beste is dat het 100% gratis is en naadloos is geïntegreerd met Google Analytics.

Het enige wat u hoeft te doen is de MonsterInsights-plug-in te gebruiken en deze houdt automatisch bij hoeveel mensen op uw belknop klikken en op welke pagina’s u de meeste leads krijgt, zodat u zich kunt concentreren op wat werkt om uw bedrijf sneller te laten groeien!

Methode 2. Handmatig toevoegen Click to Call-knop in WordPress

Met deze methode kunt u handmatig overal op uw WordPress-website click-to-call-knoppen en -links toevoegen.

De eenvoudigste manier om een ​​klikbaar telefoonnummer aan uw website toe te voegen, is door ze als volgt toe te voegen:

+1 (555) 555-1212

Bel mij

Deze links openen de telefoon-app op mobiele apparaten. Op desktopcomputers zien Mac-gebruikers een optie om de link in FaceTime te openen, terwijl Windows 10-gebruikers de optie zien om deze in Skype te openen.

U kunt HTML ook gebruiken om een ​​afbeelding of een pictogram naast de click-to-call-tekstlink toe te voegen.

Laten we eens kijken hoe we dit kunnen doen.

Eerst moet je de bezoeken Media »Nieuw toevoegen pagina en upload de afbeelding die u wilt gebruiken. Nadat je de afbeelding hebt geüpload, moet je op de link ‘Bewerken’ klikken om door te gaan.

Telefoonpictogram uploaden

Dit brengt u naar het mediascherm waar u de bestands-URL moet kopiëren. Je hebt het nodig in de volgende stap.

U kunt nu de post, pagina of aangepaste HTML-widget bewerken waar u het click-to-call-telefoonpictogram wilt weergeven. In het bewerkingsgebied kunt u nu de afbeelding van het telefoonpictogram toevoegen die is ingepakt in de tel: link.

Bel ons

Als u klaar bent, kunt u uw website bezoeken om de click-to-call-link te zien met de afbeelding die u heeft geüpload.

Click-to-call-knop met afbeeldingspictogram

U kunt dit verder aanpassen door meer tekst voor of na de link toe te voegen en aangepaste CSS te gebruiken om het op te maken.

Klik om de knop te bellen met meer tekst en CSS-stijl

Een click-to-call-link toevoegen aan WordPress-navigatiemenu’s

U kunt ook de click-to-call-link toevoegen aan uw WordPress-navigatiemenu.

Ga gewoon naar Uiterlijk »Menu’s pagina en klik op het tabblad met aangepaste links in de rechterkolom. Nu kunt u het telefoonnummer in het linkveld in het volgende formaat toevoegen:

tel: +155555555

Voeg daarna de tekst toe die u wilt weergeven en klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen aan menu’.

Click-to-call-link toevoegen aan navigatiemenu

Bezoek vervolgens uw website om uw click-to-call-link in actie te zien.

Bel link in navigatie

Wilt u een afbeeldingspictogram toevoegen naast uw click-to-call-link in het navigatiemenu? Zie ons artikel over het toevoegen van afbeeldingspictogrammen met navigatiemenu’s in WordPress.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het leren toevoegen van een click-to-call-knop in WordPress. Mogelijk wilt u ook onze gids raadplegen over het maken van een gratis zakelijk e-mailadres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map