Een ijdelheidstelefoonnummer kopen voor uw website (in 5 minuten)

Heb je je ooit afgevraagd hoe bepaalde bedrijven een ijdelheidstelefoonnummer kopen voor hun bedrijfswebsite?


Telefoonnummers voor ijdelheid zijn zakelijke telefoonnummers die gedenkwaardig en gemakkelijk te promoten zijn. 1800-BLOEMEN is bijvoorbeeld een gratis telefoonnummer voor ijdelheid voor een populaire bloemenbezorgservice.

De volgorde of spelling van ijdele telefoonnummers maakt het gemakkelijker om op creatieve manieren te promoten. Vanity-telefoonnummers zijn ook zeer effectief bij het opbouwen van uw merkimago.

Veel eigenaren van kleine bedrijven zijn van mening dat het hebben van een ijdel bedrijfstelefoonnummer hoge kosten moet hebben, speciale apparatuur of technische vaardigheden nodig heeft om het te beheren.

Vroeger was dit het geval, maar dat is niet meer zo. U kunt een ijdelheidsnummer krijgen zonder een fortuin uit te geven, speciale apparatuur te kopen of technische vaardigheden te verwerven.

In dit artikel laten we u zien hoe u eenvoudig een ijdel telefoonnummer kunt kopen voor uw online bedrijf of WordPress-website.

Een ijdeltelefoonnummer kopen voor uw bedrijf

Wat is een ijdelheidstelefoonnummer?

Een ijdelheidstelefoonnummer is een gemakkelijk te onthouden telefoonnummer met een unieke volgorde. Bijvoorbeeld 1-800-TOYSRUS (1-800-869-7787) of 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339).

U kunt ook nummers vinden met unieke combinaties zoals 800-333-4444 of 800-000-3333.

Deze telefoonnummers zijn duidelijker en gedenkwaardiger dan willekeurige telefoonnummers. Dit maakt ijdelheidstelefoonnummers geweldig voor marketing en het opbouwen van een merkimago.

U kunt ze ook krijgen als een gratis nummer of een lokaal nummer.

De meeste vanity-telefoonnummers zijn meestal gratis nummers, die beschikbaar zijn op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Dit betekent dat uw vanity-nummer afhankelijk is van beschikbaarheid, ongeacht de zakelijke telefoonservice waar u het van koopt.

Wat heb ik nodig om een ​​ijdel telefoonnummer te krijgen?

U heeft een zakelijke telefoonservice nodig om een ​​ijdel telefoonnummer te kopen.

In tegenstelling tot traditionele vaste telefoons, draait een zakelijke telefoondienst op het internet. Daarom wordt het ook wel zakelijke VoIP-service genoemd (Voice over Internet Protocol).

Door internet te gebruiken voor telefoongesprekken, kunnen bedrijven lagere gesprekstarieven, goedkopere internationale gesprekken en geavanceerde functies voor gespreksbeheer aanbieden aan bedrijfseigenaren.

Met deze tools voor gespreksbeheer kunt u het potentieel van uw zakelijke gesprekken maximaliseren. U kunt gesprekken volgen, analyseren, voicemailbegroetingen instellen, regels voor het doorschakelen van gesprekken instellen en meer.

U hebt alleen een apparaat nodig dat is verbonden met internet om een ​​moderne zakelijke telefoondienst te gebruiken. In principe zou een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon werken.

Dit betekent dat u geen speciale apparatuur hoeft te kopen.

U kunt oproepen doorschakelen naar uw bestaande vaste of mobiele nummer, hetzelfde nummer delen met teamleden en automatische assistent-berichten instellen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste ijdelheid-telefoonnummerproviders die u kunt gebruiken om eenvoudig een ijdelheid-telefoonnummer voor uw bedrijf te kopen.

1. RingCentral

RingCentral

RingCentral is een van de beste leveranciers van zakelijke telefoonsystemen. Ze bieden betaalbare VoIP-service voor kleine bedrijven met lokale, gratis en ijdele telefoonnummers.

Eerst moet u zich aanmelden voor een RingCentral-abonnement. Hun prijzen beginnen vanaf $ 19 per maand per gebruiker, wat u een lokaal of gratis nummer geeft.

U kunt een ijdel telefoonnummer toevoegen aan uw abonnement voor $ 30 (eenmalige vergoeding).

Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u direct een lokaal en gratis nummer krijgen via uw accountdashboard.

Als u echter op zoek bent naar een ijdel telefoonnummer, moet u dit aanvragen. Het proces kan tot 10 werkdagen in beslag nemen om het voor uw account in te stellen.

Eenmaal goedgekeurd, kunt u een ijdelheid-nummergenerator gebruiken om ideeën te bedenken voor uw gemakkelijk te onthouden zakelijke telefoonnummer.

Prijzen: Vanaf $ 15,99 per maand + $ 30 eenmalige opstartkosten.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva is een van de beste professionele telefoonserviceproviders op de markt. We gebruiken hun platform op WPBeginner voor ons professionele zakelijke telefoonnummer.

Standaard biedt Nextiva geen ijdelheid telefoonnummers. In plaats daarvan kopen ze de nummers van hun koerierspartners, wat hun vermogen beperkt om vanity-nummers als een functie te verstrekken.

Als je echter al een ijdel telefoonnummer hebt, kun je het naar Nextiva verplaatsen en het gaan gebruiken met hun superieure platform met alle functies voor gespreksbeheer, CRM-software-integratie en meer.

Elk Nextiva-abonnement wordt ook geleverd met een gratis lokaal nummer voor elk netnummer in de Verenigde Staten, en een gratis nummer met alle prefixcodes behalve 0800.

Prijzen: Beginnend vanaf $ 20 per maand.

3. Sprinkhaan

Sprinkhaan

Grasshopper is een van de toonaangevende aanbieders van virtuele telefoonnummers voor bedrijven. Ze bieden lokale, gratis en ijdele telefoonnummers.

Tijdens het aanmeldingsproces kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van uw gewenste ijdelheidnummer controleren. U kunt ook uw bestaande lokale nummer overzetten en doorschakelen naar uw nieuw verworven vanity-telefoonnummer instellen.

Grasshopper biedt alle standaardfuncties van een zakelijk telefoonsysteem. U krijgt zakelijk sms’en, doorschakelen en routeren van oproepen, extensies, aangepaste begroetingen en meer.

Prijzen: $ 26 per maand met 1 nummer en 3 extensies.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com is een andere populaire aanbieder van zakelijke telefoonnummers. Ze bieden lokale, gratis en ijdele telefoonnummers.

Ze brengen echter wel een eenmalige installatiekost in rekening voor een gratis telefoonnummer voor ijdelheid. Deze vergoeding begint vanaf $ 49 en kan hoger worden, afhankelijk van het nummer en de gratis code die u kiest.

De abonnementen van Phone.com hebben een maandelijkse limiet van belminuten en u moet extra minuten kopen als u die limieten overschrijdt. Je krijgt ook een royaal aantal sms-berichten bij elk abonnement.

Naast het verkrijgen van uw gewenste telefoonnummer, krijgt u ook alle standaardfuncties om zakelijke oproepen te beheren. Dit omvat oproeproutering, automatische assistent, aangepaste begroetingen, voicemail, oproeplogboeken, zakelijk sms’en en meer.

Prijzen: Beginnend vanaf $ 12,99 per maand

Hoe u een ijdelheid-telefoonnummer promoot op uw WordPress-website?

Het merendeel van het websiteverkeer komt tegenwoordig van mobiele apparaten. Dit betekent dat uw gebruikers hun telefoon niet hoeven te bereiken om contact met uw bedrijf op te nemen, omdat ze al aan de telefoon zijn.

U moet het voor hen gemakkelijker maken om gewoon op uw zakelijke telefoonnummer te tikken om te bellen.

Click-to-call toevoegen aan een WordPress-website

Als u WordPress gebruikt, de beste websitebouwer op de markt, kunt u eenvoudig een click-to-call-knop aan uw website toevoegen met behulp van een plug-in.

Eerst moet u de plug-in WP Call Button op uw website installeren en activeren. Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie.

Na activering moet je bezoeken Instellingen »WP-belknop pagina om plugin-instellingen te configureren.

WP Call Button-instellingen

Het biedt twee soorten belknoppen.

  1. Sticky Call Button – Deze knop blijft zichtbaar op uw website terwijl gebruikers naar beneden scrollen.
  2. 2. Statische belknop – Deze knop beweegt niet en u kunt hem overal op uw website toevoegen met een shortcode.

Nadat u uw knoptype heeft gekozen, moet u uw telefoonnummer invoeren en het uiterlijk van de knop kiezen. Vergeet niet op de knop Opslaan te klikken om uw instellingen op te slaan.

WordPress klik om te bellen knopvoorbeeld

Zie onze stapsgewijze zelfstudie voor het toevoegen van click-to-call-knop in WordPress voor gedetailleerde instructies.

Click-to-call-knop toevoegen met HTML

Als u WordPress niet gebruikt en een click-to-call-knop aan uw website wilt toevoegen, dan zou u dit als volgt doen.

In principe kunt u telefoonnummers als links toevoegen met behulp van het specifieke telefoonnummerformaat.

tel: +15555555555

Afhankelijk van welke websitebouwer u gebruikt, klikt u op de knop Koppeling toevoegen en voegt u vervolgens uw telefoonnummer toe met het voorvoegsel tel:.

Als u bekend bent met HTML, kunt u ook HTML gebruiken om een ​​klikbaar telefoonnummer toe te voegen.

Klik hier om ons te bellen

Vervang gewoon het telefoonnummer door uw eigen telefoonnummer en sla uw wijzigingen op.

Veelgestelde vragen over het kiezen van een kaptelefoonnummer

Het kiezen van een gratis of een ijdel telefoonnummer kan veel vragen oproepen. We zullen proberen een aantal van de meest gestelde vragen te beantwoorden over ijdele telefoonnummers die we zijn tegengekomen.

1. Wat is het verschil tussen een kaptelefoonnummer en een gratis nummer?

Een ijdelheidstelefoonnummer heeft een reeks cijfers die de naam, het product of de dienst van uw bedrijf beschrijft. Ze kunnen ook gewoon een gedenkwaardige reeks cijfers hebben.

Uw ijdelheidstelefoonnummer kan een gratis nummer zijn of een lokaal nummer met een gedenkwaardige nummerreeks.

Aan de andere kant zijn gratis nummers de nummers met specifieke kiescodes die gratis kunnen worden gekozen voor degene die belt. Gratis nummers in de Verenigde Staten zijn 800, 888, 877, 866, 855, 844 en 833.

Gratis nummers kunnen worden verkregen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, daarom zijn de meeste vanity-telefoonnummers meestal ook gratis nummers.

2. Moet ik een premium prijs betalen voor een gratis kaptelefoonnummer?

Nee, dat doe je niet. FCC-regels verbieden het hamsteren, verhandelen en doorverkopen van gratis nummers. Sommige telefoondiensten brengen u mogelijk setupkosten in rekening voor een kaptelefoonnummer, maar dit is niet de prijs van het gratis nummer.

3. Kan ik mijn gratis telefoonnummer voor ijdelheid verkopen??

Nee, je kan het niet. FCC-regels verbieden de verkoop van gratis nummers en iedereen die een gratis nummer probeert te verkopen, kan juridische problemen krijgen.

4. Kan ik mijn kaptelefoonnummer gebruiken met mijn lokale nummer?

Als u een zakelijke telefoonserviceprovider gebruikt, kunt u inkomende oproepen eenvoudig doorschakelen naar uw bestaande lokale nummer. U kunt ook doorstuurregels instellen op basis van het tijdstip van de dag of een IVR instellen om verbinding te maken met de juiste persoon in uw team.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het kopen van een telefoonnummer voor uw website. Misschien wilt u ook onze gids raadplegen over het kiezen van de beste live chatsoftware of de beste e-mailmarketingservice voor uw bedrijf.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me