Fout bij te veel omleidingen oplossen in WordPress

Het runnen van een zelf gehoste WordPress.org-site heeft veel voordelen, maar soms kunnen sommige gemakkelijk op te lossen fouten beginners irriteren. Wit scherm van overlijden, interne serverfout en enkele andere veelvoorkomende WordPress-fouten kunnen erg stressvol zijn voor nieuwe gebruikers. Onlangs wees een gebruiker onze aandacht op de foutmelding ‘Te veel omleidingen’ in WordPress. Het is een veelvoorkomend probleem dat WordPress-gebruikers kunnen tegenkomen. In dit artikel laten we u zien hoe u het probleem van te veel omleidingen in WordPress kunt oplossen.


In Firefox wordt deze fout als volgt weergegeven:

‘De pagina leidt niet correct door. Firefox heeft ontdekt dat de server het verzoek om dit adres omleidt op een manier die nooit zal worden voltooid. “

WordPress-omleidingsfout weergegeven in Firefox

Waarom krijg ik een fout te veel omleidingen in WordPress?

Deze fout treedt meestal op als gevolg van een verkeerd geconfigureerd omleidingsprobleem. Zoals u weet, heeft WordPress een SEO-vriendelijke URL-structuur die de omleidingsfunctie gebruikt. Verschillende andere populaire WordPress-plug-ins gebruiken ook de omleidingsfunctionaliteit. Met de WordPress SEO-plug-in kunt u bijvoorbeeld categoriebasis verwijderen uit categorie-URL’s door gebruikers om te leiden naar een URL zonder categoriebasis. WordPress SSL- en cacheplug-ins gebruiken ook omleidingen.

Als gevolg van een verkeerde configuratie in een van deze omleidingstools, kan het zijn dat uw site gebruikers omleidt naar een URL die hen daadwerkelijk terugleidt naar de verwijzende URL. In dat geval zit de browser van de gebruiker vast tussen twee pagina’s en daarom zie je de foutmelding.

Fout te veel omleidingen zoals weergegeven in Google Chrome

Video-instructies

Abonneer u op WPBeginner

Als je de video niet leuk vindt of meer instructies nodig hebt, lees dan verder.

Hoe te veel omleidingsfouten in WordPress op te lossen?

De meest voorkomende verkeerde configuratie die we herhaaldelijk zijn tegengekomen, is wanneer een gebruiker een onjuiste URL heeft in de WordPress Address URL of Site Address URL-instellingen.

Instellingen voor WordPress en siteadressen

Laten we er bijvoorbeeld van uitgaan dat de URL van uw site http://www.example.com is en dat u naar gaat Instellingen »Algemeen en stel het in op http://example.com. Bij de meeste webhosts kunt u kiezen of u een www-voorvoegsel aan uw domeinnaam wilt toevoegen of zonder www. Als u ervoor had gekozen om www toe te voegen aan uw URL, dan zal het toevoegen van http://example.com in uw WordPress-instellingen de fout veroorzaken. Of als u ervoor heeft gekozen om uw domein te gebruiken zonder www-voorvoegsel, dan zal het toevoegen van deze met www-voorvoegsel in WordPress-instellingen deze fout veroorzaken.

Wanneer een gebruiker naar http://example.com komt, worden ze door de configuratie van uw server omgeleid naar http://www.example.com, waar ze door WordPress worden teruggestuurd naar http://example.com, want dat is wat je hebt ingesteld in de instellingen.

Als uw site goed werkte en u geen wijzigingen in die instellingen heeft aangebracht. Dan moet u contact opnemen met uw webhost, omdat het waarschijnlijk een configuratieprobleem aan het einde is.

Als u echter geen betrouwbare WordPress-hostingprovider heeft en ze ontkennen dat ze problemen hebben en / of weigeren u te helpen, moet u overwegen om van webhost te wisselen of het zelf te repareren.

Om dit op te lossen, moet u uw WordPress-adres en siteadres wijzigen. Ga naar Instellingen »Algemeen, verander uw WordPress en Site-adres. Als je je adres hebt met www-voorvoegsel, verander het dan in een niet-www-URL en als je het hebt met een niet-www-URL, voeg dan het www-voorvoegsel toe.

Belangrijk: Zorg ervoor dat u geen slash achterlaat aan het einde van uw URL, zoals http://www.example.com/

Wijzig de site-URL zonder toegang tot het beheerdersgedeelte

Als je geen toegang hebt tot het WordPress Admin-gebied, kun je deze instellingen nog steeds bijwerken door ze te definiëren in het wp-config.php-bestand. Maak eenvoudig verbinding met uw website via een FTP-client. Zodra u bent verbonden met uw site, vindt u het wp-config.php-bestand in de hoofdmap van uw site. Je moet dit bestand downloaden en bewerken met een teksteditor zoals Kladblok. Voeg gewoon deze twee regels toe aan het bestand en vergeet niet voorbeeld.com te vervangen door je eigen domein.

definieer (‘WP_HOME’, ‘http: //example.com’);
definieer (‘WP_SITEURL’, ‘http: //example.com’);

Sla het bestand op en upload het terug naar uw webserver. Probeer nu toegang te krijgen tot uw WordPress-site. Als u nog steeds geen toegang heeft tot uw site, probeer dan uw domein toe te voegen met www-voorvoegsel.

Andere omleidingsproblemen oplossen

Als de vorige stap uw probleem niet heeft opgelost, is er waarschijnlijk een plug-inprobleem met uw site. Zoals we eerder vermeldden, gebruiken verschillende WordPress-plug-ins omleidingstechnieken om verschillende dingen te doen. We zullen proberen u te helpen bij het oplossen van problemen.

Eerst moet je erachter komen welke plug-in het probleem veroorzaakt. Heeft u onlangs een nieuwe plug-in geactiveerd vlak voordat deze fout zich voordeed? Heeft u plug-ins bijgewerkt vlak voordat deze fout zich voordeed? Als het antwoord op een van de bovenstaande vragen JA is, wordt het probleem tot die plug-in beperkt. U kunt die plug-in eenvoudig deactiveren door de map van die plug-in te verwijderen uit wp-content / plugins /

Als u niet weet welke plug-in het probleem veroorzaakt, moet u wat vallen en opstaan ​​doen. De snelste manier om dit te doen is door alle plug-ins te deactiveren. Na het deactiveren van alle plug-ins op uw site, moet u FTP gebruiken om het .htaccess-bestand als back-up te downloaden. Je kunt dit bestand vinden in de hoofdmap van je site. Nadat je het bestand hebt gedownload, verwijder je het van je server. Probeer nu toegang tot uw site te krijgen.

Met dit proces kan uw server een nieuw .htaccess-bestand regenereren en aangezien er geen plug-ins zijn geactiveerd, zal het probleem waarschijnlijk worden opgelost. Als de fout nu weg is, dan weet je zeker dat het een plug-in was die deze fout veroorzaakte.

De volgende stap is om erachter te komen welke plug-in de boosdoener was. Om dit te doen, moet u nieuwe kopieën van al uw plug-ins downloaden en installeren. Activeer plug-ins één voor één en probeer na het activeren van elke plug-in door verschillende pagina’s op uw site te bladeren met een andere browser als niet-ingelogde gebruiker. Hopelijk vindt u de plug-in die het probleem heeft veroorzaakt.

Dit zijn alle mogelijke oplossingen die dit “fout te veel omleidingenprobleem” in WordPress kunnen verhelpen. Heeft een van de bovenstaande oplossingen het probleem voor u opgelost? Zo ja, laat het ons dan weten in de comments. Bent u in het verleden de fout teveel omleidingen tegengekomen? hoe heb je het opgelost? Als u een oplossing kent die niet in het bovenstaande artikel wordt vermeld, kunt u een bijdrage leveren in de onderstaande opmerkingen. We zullen ervoor zorgen dat het artikel up-to-date blijft met nieuw advies van onze gebruikers.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map