Hoe de 503-service niet-beschikbare fout in WordPress te repareren

Ziet u een 503-service niet-beschikbare fout in WordPress? Het probleem met de 503-fout is dat het geen aanwijzingen geeft over de oorzaak, waardoor het voor beginners buitengewoon frustrerend is. In dit artikel laten we u zien hoe u de 503-service niet-beschikbare fout in WordPress kunt oplossen.


Fixing 503 service niet-beschikbare fout in WordPress

Wat de 503-service niet-beschikbare fout veroorzaakt in WordPress?

Alle WordPress-hostingbedrijven bieden een vast aantal bronnen voor elk hostingaccount. Voor websites op gedeelde hosting kan deze limiet niet omgaan met zwaar gebruik van serverbronnen.

De 503-service niet-beschikbare fout treedt op wanneer uw webserver geen goed antwoord kan krijgen van een PHP-script. Dit PHP-script kan een WordPress-plug-in, een thema of een zich misdragend aangepast codefragment zijn.

Als de fout wordt veroorzaakt door intensief gebruik, een serverstoring of een DDoS-aanval, kan deze binnen enkele minuten automatisch verdwijnen.

Als het echter wordt veroorzaakt door slechte code op uw website, blijft het optreden, tenzij u de code vindt en uitschakelt die het veroorzaakt.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe we gemakkelijk de 503 service niet-beschikbare fout in WordPress kunnen oplossen.

Fixing 503 Service Unavailable Error in WordPress

Zoals we hierboven vermeldden, wordt deze fout veroorzaakt wanneer uw webserver geen goed antwoord kan krijgen van een PHP-script dat op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Om dit te verhelpen, zullen we alle onnodige PHP-scripts één voor één uitschakelen totdat de fout is opgelost.

Laten we beginnen.

Deactiveer alle WordPress-plug-ins

Al uw WordPress-plug-ins zijn PHP-scripts, dus u moet eerst al uw WordPress-plug-ins deactiveren.

Omdat je niet kunt inloggen op je WordPress-dashboard vanwege de 503-fout, moet je verbinding maken met je website via een FTP-client of Bestandsbeheer in cPanel. Eenmaal verbonden, ga naar / wp-content / folder en hernoem de map plug-ins naar oude plug-ins.

Hernoem de map met plug-ins

Vervolgens moet u een nieuwe map maken en deze plug-ins een naam geven.

Nu moet je je WordPress-site bezoeken om te zien of dit de fout heeft opgelost.

Als dit het geval was, betekent dit dat een plug-in die op uw website is geïnstalleerd de fout veroorzaakte. De bovenstaande stappen hebben alle WordPress-plug-ins gedeactiveerd.

Om erachter te komen welke plug-in het probleem veroorzaakte, moet je teruggaan naar je FTP-client of bestandsbeheer in cPanel. Vervolgens moet je naar / wp-content / folder gaan en de lege map met plug-ins verwijderen.

Verwijder de lege map met plug-ins

Daarna moet u de oude map met plug-ins hernoemen naar plug-ins. Hiermee worden al uw eerder geïnstalleerde plug-ins beschikbaar voor WordPress. Deze plug-ins blijven echter gedeactiveerd.

U moet het WordPress-beheergebied bezoeken en vervolgens naar de pagina met plug-ins gaan. U kunt uw plug-ins één voor één activeren en verschillende pagina’s op uw website bezoeken na het activeren van elke plug-in. Blijf dat doen totdat je de plug-in vindt die de 503-fout veroorzaakt.

Als uw probleem met deze stap is opgelost, hoeft u de rest van de instructies op deze pagina niet te volgen. Anders kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Schakel over naar een standaard WordPress-thema

Als het deactiveren van plug-ins het probleem niet oplost, zou de volgende stap zijn om over te schakelen naar een standaard WordPress-thema. Hiermee wordt uw huidige WordPress-thema gedeactiveerd.

Eerst moet je verbinding maken met je WordPress-site met behulp van een FTP-client of Bestandsbeheer in cPanel. Eenmaal verbonden, ga naar / wp-content / themes / map.

Download uw huidige WordPress-thema

Lokaliseer uw momenteel actieve WordPress-thema en download het als back-up naar uw computer.

Nadat je je thema hebt gedownload, kun je doorgaan en het van je website verwijderen

Als je nu al een standaardthema zoals Twenty Seventeen of Twenty Sixteen hebt geïnstalleerd, wordt het automatisch geactiveerd. Als u dat niet doet, kunt u doorgaan en een standaardthema op uw website installeren.

Controleer uw website grondig om er zeker van te zijn dat de fout 503 service niet beschikbaar is opgelost.

Probleemoplossen

Als beide methoden de fout niet oplossen, kunt u de volgende stappen nemen:

  • Neem contact op met uw WordPress-hostingbedrijf, omdat ze mogelijk kunnen achterhalen wat het probleem veroorzaakt.
  • Als laatste redmiddel kunt u WordPress opnieuw installeren met een nieuw exemplaar.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren hoe je de 503-service niet-beschikbare fout in WordPress kunt oplossen. Misschien wilt u ook onze ultieme lijst met de meest voorkomende WordPress-fouten zien en hoe u deze kunt oplossen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me