Hoe u uw WordPress-site op Pinterest kunt verifiëren (stap voor stap)

Wilt u uw WordPress-site op Pinterest verifiëren? Als u uw website verifieert op Pinterest, worden handige functies ontgrendeld, zoals Pinterest-analyse, advertentieprogramma, statistieken voor uw foto’s en meer. In dit artikel laten we u zien hoe u uw WordPress-site eenvoudig kunt verifiëren op Pinterest.


Controleer Pinterest Site op WordPress

Video-instructies

Abonneer u op WPBeginner

Als je de video niet leuk vindt of meer instructies nodig hebt, lees dan verder.

Waarom u uw WordPress-site op Pinterest moet verifiëren?

Pinterest is een van de meest populaire sociale mediaplatforms om uw foto’s, video’s en andere visuele inhoud te delen. Hiermee kunt u een account maken en uw afbeeldingen zoals Instagram of Flickr beheren.

Het stelt andere gebruikers ook in staat websites, links en andere visuele inhoud te verzamelen door borden te maken.

Als u een fotografiewebsite of een ander type blog met afbeeldingen en video’s beheert, kan Pinterest een belangrijke bron van verkeer zijn.

Door uw website op Pinterest te verifiëren, leert u meer over uw bezoekers met Pinterest Analytics. U kunt ook deelnemen aan hun advertentieprogramma en een strategie plannen om uw Pinterest-verkeer te laten groeien.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe u uw WordPress-site eenvoudig op Pinterest kunt verifiëren.

Uw WordPress-site verifiëren op Pinterest

Voordat we beginnen, moet je je Pinterest-profiel upgraden naar een zakelijk account. Hiermee kunt u al hun Pro-tools gebruiken, zoals analyse, advertentieprogramma en meer. Het zakelijke Pinterest-account is gratis en eenvoudig in te stellen.

Klaar, laten we beginnen.

Stap 1. Upgrade uw Pinterest-account naar zakelijk

U moet inloggen op uw Pinterest-account en klikken op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek van uw scherm. Het zal je een Waardeer nu op knop.

Upgrade naar Pinterest zakelijk account

Wanneer u op deze knop klikt, gaat u naar de pagina voor het instellen van een zakelijk account. U moet uw bedrijfsnaam en website-URL invoeren en een bedrijfstype selecteren.

Voeg bedrijfsinformatie toe op Pinterest

Nu je alle vereiste informatie hebt ingevoerd, ga je gang en klik je op de Doorgaan met knop en uw persoonlijke account wordt geüpgraded naar een zakelijk Pinterest-account.

Notitie: Als je je persoonlijke account niet wilt converteren, ga je gang en maak je een nieuw zakelijk account aan op Pinterest.

Stap 2. Claim uw website op Pinterest

Om uw website te claimen, moet u opnieuw naar het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek gaan en op klikken Instellingen.

Pinterest-instellingen

Op deze pagina moet je naar gaan Claim website sectie in het linkermenu en voer uw website-URL in.

Claim website

Wanneer u op de klikt Claim website knop, het toont twee methoden die u kunt gebruiken om uw website te claimen (HTML-tag of HTML-bestand).

HTML-tag toevoegen

We kiezen voor de HTML-tagoptie omdat dit gemakkelijker is. U kunt het HTML-bestand echter ook downloaden en uploaden naar de hoofdmap van uw website met behulp van een FTP-client.

Stap 3. Voeg HTML-tag toe aan uw WordPress-site

Er zijn meerdere manieren om een ​​HTML-tag aan de koptekst van uw website toe te voegen, maar we behandelen alleen de twee gemakkelijkste methoden.

Ten eerste, als je de Yoast SEO-plug-in op je WordPress-site hebt geïnstalleerd, ga dan naar SEO »Sociaal pagina vanuit uw WordPress-beheergebied.

Onder de Facebook tabblad, moet u ervoor zorgen dat open grafiekinstellingen zijn ingeschakeld.

Open grafiek ingeschakeld

Vervolgens moet je naar de Pinterest tabblad. In de Bevestiging van Pinterest veld, moet u de HTML-tag plakken die u eerder hebt gekopieerd.

Voeg HTML-tag toe in het bevestigingsveld van Pinterest

Als je klaar bent, klik je op de knop Wijzigingen opslaan.

Als u de Yoast SEO-plug-in niet gebruikt, moet u de plug-in Insert Headers and Footers installeren en activeren. Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie.

Na activering moet je bezoeken Instellingen »Kop- en voetteksten invoegen pagina in uw WordPress-beheergebied. In het gedeelte Scrips in koptekst moet je de HTML-tag plakken en op de knop Opslaan klikken.

Voeg een HTML-tag in de header-scriptsectie in

Zodra de HTML-tag is toegevoegd aan het koptekstgedeelte van uw website, moet u teruggaan naar het Pinterest-scherm en op klikken De volgende knop in de pop-up. Het zal nu om bevestiging vragen om uw site ter beoordeling te sturen.

Dien een website in om te beoordelen op Pinterest

Normaal duurt het proces 24 uur en ontvang je een e-mail over de verificatie van je website. Als het klaar is, zie je ook de bevestiging aan Claim website sectie in Pinterest.

Website geclaimd op Pinterest

Na verificatie kunt u Pinterest-tools gebruiken zoals analyse, advertentieprogramma, afbeeldingsstatistieken en meer. U kunt ook een Pinterest Pin-it-knop toevoegen aan uw blogafbeeldingen, zodat de bezoekers uw foto’s op deze Pinterest-borden kunnen delen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren hoe je je WordPress-site op Pinterest kunt verifiëren. Misschien wilt u ook onze deskundige keuze van de beste plug-ins voor het delen van sociale media voor WordPress zien om de sociale aanwezigheid van uw website te verbeteren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me