Kako kupiti telefonsko številko za svoje spletno mesto (v 5 minutah)

Ste se že kdaj vprašali, kako določena podjetja kupujejo telefonsko številko za svoje poslovno spletno mesto?


Številčne telefonske številke so poslovne telefonske številke, ki so nepozabne in jih je enostavno promovirati. Na primer, 1800-FLOWERS je nečimrna brezplačna telefonska številka za priljubljeno storitev dostave cvetja.

Če zaporedja ali črkovanje nečimrnih telefonskih številk olajša promocijo na kreativne načine. Telefonske številke nečimrnosti so prav tako zelo učinkovite pri oblikovanju imidža vaše blagovne znamke.

Številni lastniki majhnih podjetij menijo, da mora imeti visoka telefonska številka poslovnega podjetja visoke stroške, za upravljanje tega potrebujejo posebno opremo ali tehnična znanja in spretnosti..

Včasih je bilo to že prej, vendar ne drži več. Številko nečimrnosti lahko dobite, ne da bi zapravili bogastvo, kupili posebno opremo ali pridobili tehnična znanja.

V tem članku vam bomo pokazali, kako enostavno kupiti telefonsko številko nečimrnosti za svoje spletno podjetje ali spletno mesto WordPress.

Kako kupiti telefonsko številko za vaše podjetje

Kaj je nečimrnostna telefonska številka?

Številčna telefonska številka je enostavno zapomniti telefonsko številko, ki ima edinstveno zaporedje. Na primer 1-800-TOYSRUS (1-800-869-7787) ali 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339).

Najdete lahko tudi številke z edinstvenimi kombinacijami, na primer 800-333-4444 ali 800-000-3333.

Te telefonske številke so bolj opazne in zapomljive kot naključne telefonske številke. zaradi česar so nečimrne telefonske številke odlične za trženje in oblikovanje imidža znamke.

Dobite jih lahko tudi kot brezplačno ali lokalno številko.

Večina nečimrnih telefonskih številk je ponavadi brezplačnih številk, ki so na voljo na osnovi prvega, prvega obratovanja. To pomeni, da je vaša nečimrnost odvisna od razpoložljivosti ne glede na storitev poslovnega telefona, od katere jo kupite.

Kaj potrebujem za pridobitev nečimrne telefonske številke?

Za nakup nečimrne telefonske številke potrebujete storitev poslovnega telefona.

Za razliko od tradicionalnih stacionarnih telefonov storitev poslovnega telefona deluje na internetu. Zato je včasih znan tudi kot poslovna VoIP storitev (Voice over Internet Protocol).

Z uporabo interneta za telefonske klice lahko podjetja lastnikom podjetij ponudijo nižje cene klicev, cenejše mednarodne klice in napredne funkcije upravljanja klicev.

Ta orodja za upravljanje klicev omogočajo povečanje potenciala vaših poslovnih klicev. Lahko spremljate klice, jih analizirate, nastavite pozdrav glasovne pošte, nastavite pravila za preusmeritev klicev in še več.

Za uporabo sodobne storitve poslovnega telefona potrebujete samo napravo, povezano z internetom. V bistvu bi računalnik, prenosni računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon deloval.

To pomeni, da vam ni treba kupovati nobene posebne opreme.

Klice lahko preusmerite na obstoječo stacionarno ali mobilno številko, delite isto številko s člani ekipe in nastavite samodejno spremljanje sporočil..

Povedano si oglejmo nekaj najboljših ponudnikov telefonskih številk, s katerimi lahko preprosto kupite telefonsko številko za svoje podjetje.

1. RingCentral

RingCentral

RingCentral je eden izmed najboljših ponudnikov sistemov za poslovne telefone. Ponujajo cenovno ugodno VoIP storitev za mala podjetja z lokalnimi, brezplačnimi in nečimrnimi telefonskimi številkami.

Najprej se morate prijaviti za načrt RingCentral. Njihova cena se začne od 19 dolarjev na mesec na uporabnika, kar vam da eno lokalno ali brezplačno številko.

V svoj načrt lahko dodate nečimrno telefonsko številko za 30 USD (enkratna pristojbina).

Ko se prijavite, lahko takoj dobite lokalno in brezplačno številko neposredno na nadzorni plošči računa.

Če pa iščete nečimrno telefonsko številko, se boste morali prijaviti nanjo. Za nastavitev računa lahko postopek traja do 10 delovnih dni.

Ko je odobren, lahko s pomočjo generatorja nečimrnih številk oblikujete ideje za enostavno spominjanje poslovne telefonske številke.

Cenitev: Od 15,99 USD na mesec + 30 $ enkratna pristojbina za nastavitev.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva je eden najboljših profesionalnih ponudnikov telefonskih storitev na trgu. Za njihovo profesionalno poslovno telefonsko številko uporabljamo njihovo platformo na WPBeginner.

Nextiva privzeto ne ponuja nečimrnih telefonskih številk. Namesto tega nabavijo številke od svojih partnerjev, kar omejuje njihovo zmožnost, da kot funkcijo navedejo nečimrne številke.

Če pa že imate izpraznjeno telefonsko številko, jo lahko prestavite v Nextivo in začnete uporabljati na svoji nadstandardni platformi z vsemi funkcijami upravljanja klicev, integracijami CRM programske opreme in še več.

Vsak načrt Nextiva vsebuje tudi brezplačno lokalno številko za katero koli območno kodo v Združenih državah Amerike in brezplačno številko z vsemi predponami, razen 0800.

Cenitev: Od 20 dolarjev na mesec.

3. Kobilica

Kobilica

Grasshopper je eden vodilnih ponudnikov virtualnih telefonskih številk za podjetja. Ponujajo lokalne, brezplačne in nečimrne telefonske številke.

Med postopkom prijave lahko preprosto preverite razpoložljivost želene številke nečimrnosti. Prav tako lahko prenesete svojo obstoječo lokalno številko in nastavite posredovanje klicev na novo pridobljeno nečimrno telefonsko številko.

Grasshopper ponuja vse standardne funkcije sistema poslovnega telefona. Dobite poslovna sporočila, posredovanje in usmerjanje klicev, razširitve, pozdrave po meri in še več.

Cenitev: 26 dolarjev na mesec z 1 številko in 3 razširitvami.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com je še en priljubljen ponudnik poslovnih telefonskih številk. Ponujajo lokalne, brezplačne in nečimrne telefonske številke.

Vendar pa za brezplačno telefonsko številko nečimrnice zaračunajo enkratno namestitveno pristojbino. Ta pristojbina se začne od 49 dolarjev in se lahko poveča, odvisno od številke in brezplačne kode, ki jo izberete.

Načrti Phone.com vključujejo mesečno omejitev minut klicev, če boste presegli te omejitve, boste morali kupiti dodatne minute. Z vsakim načrtom dobite tudi veliko število SMS sporočil.

Poleg tega, da dobite želeno telefonsko številko, prejmete tudi vse standardne funkcije za upravljanje poslovnih klicev. To vključuje usmerjanje klicev, samodejno spremljanje, pozdrav po meri, glasovno pošto, dnevnike klicev, poslovno pošiljanje sporočil in drugo.

Cenitev: Od 12,99 USD na mesec

Kako promovirati telefonsko številko nečimrnosti na svojem spletnem mestu WordPress?

Večina prometa na spletnih straneh v teh dneh prihaja iz mobilnih naprav. To pomeni, da vašim uporabnikom ni treba priti do svojega telefona, da bi se obrnili na vaše podjetje, saj so že v telefonu.

Če želite klicati, jim morate olajšati, da se samo dotaknejo telefonske številke vašega podjetja.

Dodajanje klica za klic na WordPress spletno mesto

Če uporabljate WordPress, ki je najboljši ustvarjalec spletnih strani na trgu, lahko s pomočjo vtičnika na svoje spletno mesto preprosto dodate gumb za klik in klic..

Najprej morate na svoje spletno mesto namestiti in aktivirati vtičnik gumba WP Call Button. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

Po aktivaciji morate obiskati Nastavitve »Gumb za klic WP stran za konfiguracijo nastavitev vtičnika.

Nastavitve gumba za klic WP

Omogoča dve vrsti tipk za klic.

  1. Gumb Sticky Call – Ta gumb ostane viden na vašem spletnem mestu, ko se uporabniki pomikajo po strani.
  2. 2. Statični gumb za klic – Ta gumb se ne premakne in ga lahko dodate kamor koli na svojem spletnem mestu s pomočjo kratke kode.

Ko izberete vrsto gumba, boste morali vnesti svojo telefonsko številko in izbrati slog videza gumba. Za shranjevanje nastavitev ne pozabite klikniti gumba Shrani.

WordPress kliknite za predogled gumba za klic

Za podrobna navodila glejte naše korak za korakom navodila za dodajanje gumba za klic v WordPressu.

Dodajanje gumba Klik za klic z uporabo HTML-ja

Če ne uporabljate WordPress-a in želite svojemu spletnemu mestu dodati gumb za klik za klic, potem bi to naredili tako.

V bistvu lahko telefonske številke dodate kot povezave z uporabo določene oblike telefonske številke.

tel: +15555555555

Glede na izdelovalca spletnih strani, ki ga uporabljate, kliknite gumb Dodaj povezavo in nato dodajte svojo telefonsko številko s predpono tel:.

Če poznate HTML, lahko uporabite HTML tudi za dodajanje telefonske številke, na katero je mogoče klikniti.

Kliknite tukaj in nas pokličite

Enostavno zamenjajte telefonsko številko s svojo in shranite spremembe.

Pogosta vprašanja o izbiri nečimrne telefonske številke

Izbira brezplačne ali nečimrne telefonske številke lahko sproži veliko vprašanj. Poskušali bomo odgovoriti na nekaj najpogostejših vprašanj o nečimrnih telefonskih številkah, na katere smo naleteli.

1. Kakšna je razlika med nečimrno telefonsko številko in brezplačno številko?

Nepristojna telefonska številka ima zaporedje številk, ki pišejo ime vašega podjetja, izdelek ali storitev. Prav tako lahko imajo le spominsko zaporedje števil.

Vaša telefonska številka je lahko brezplačna ali lokalna številka, ki je priložena zaporedju številk.

Po drugi strani so brezplačne številke številke s posebnimi klicnimi številkami, ki jih lahko oseba, ki kliče, brezplačno pokliče. Številke za brezplačno klicanje v ZDA so 800, 888, 877, 866, 855, 844 in 833.

Brezplačilne številke je mogoče pridobiti na podlagi prvega prihoda-prvega služenja, zato je večina telefonskih številk po navadi tudi brezplačnih številk.

2. Ali moram plačati premijsko ceno za brezplačno telefonsko številko nečimrnosti?

Ne, ne Pravila FCC prepovedujejo skladiščenje, trgovanje in preprodajo brezplačnih številk. Nekatere telefonske storitve vam lahko zaračunajo nastavitveno ceno za nečimrno telefonsko številko, vendar to ni cena brezplačne številke.

3. Ali lahko prodam svojo brezplačno telefonsko številko nečimrnosti?

Ne, ne moreš. Pravila FCC prepovedujejo prodajo brezplačnih številk in vsak, ki poskuša prodati brezplačno številko, se lahko znajde v pravnih težavah.

4. Ali lahko uporabim svojo nečimrnostno telefonsko številko z lokalno številko?

Če uporabljate ponudnika storitev poslovnega telefona, lahko dohodne klice enostavno preusmerite na obstoječo lokalno številko. Prav tako lahko nastavite pravila za posredovanje glede na čas dneva ali nastavite IVR, da se povežete s pravo osebo v svoji ekipi.

Upamo, da vam je ta članek pomagal kupiti telefonsko številko za svoje spletno mesto. Morda boste želeli pogledati tudi naš vodič o izbiri najboljše programske opreme za klepet v živo ali najboljše storitve za trženje e-pošte za vaše podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map