Kako nastaviti poslovno voščilnico za govorno pošto (s primeri)

Ko pokličete poslovno telefonsko številko, vas pogosto pozdravljajo z avtomatskim pozdravom glasovne pošte, ki vam pomaga pri vodenju po telefonskem imeniku in naslednjih korakih.


Ta voščilnica omogoča, da vaše majhno podjetje izgleda profesionalno, poleg tega pa lahko poveča prodajo in poveča zadovoljstvo strank.

V tem članku vam bomo pokazali, kako nastaviti spletno voščilo za svojo spletno trgovino, podjetje ali blog. Pokazali vam bomo tudi najboljše primere voščil za glasovno pošto, ki jih lahko uporabite kot predlogo.

Nastavitev voščila za glasovno pošto za vaše podjetje

Zakaj je pozdrav glasovne pošte pomemben za vaše podjetje?

Več kot 88% lokalnih iskanj na mobilnih napravah konča s telefonskim klicem. Predvsem zahvaljujoč elegantnim gumbom za klic, ki se prikažejo v Googlovih rezultatih lokalnega iskanja.

Kliknite gumb za klic v rezultatih iskanja v mobilnih napravah

Za mnoga mala podjetja morda ne bo mogoče takoj sprejeti vseh klicev. Včasih lahko stranke pokličejo po delovnem času, vi pa ste morda zaposleni ali pa takrat nimate na voljo osebja.

Tukaj pride vaš pozdrav glasovne pošte.

Za številne stranke bo to prvi stik z vašim podjetjem. Če ne nastavite voščila za glasovno pošto, lahko izgubite stranko svojemu tekmecu.

Po drugi strani pa ima lahko tudi resne posledice tudi to, da ne dobite pravice do volilne pošte. Kupci se lahko odložijo, ne spremljajo ali preprosto stopijo v stik s svojimi tekmeci.

Ob tem pa si poglejmo, kako pravilno nastaviti pozdrav glasovne pošte za svoje spletno podjetje.

Najboljši način za nastavitev voščilnice za glasovno pošto

Lastniki malih podjetij običajno upravljajo klice s stacionarnimi ali mobilnimi telefoni. Čeprav lahko to opravi, vam ne omogočajo pravilnega upravljanja poslovnih klicev ali nastavitve učinkovitega avtomatskega voščila za glasovno pošto.

Najboljši način za upravljanje poslovnih klicev je uporaba storitve poslovnega telefona. Veliko malih podjetij uporablja navidezno poslovno telefonsko številko, saj jim omogoča učinkovito upravljanje poslovnih klicev, ne da bi pri tem žrtvovali svojo zasebnost.

Za razliko od stacionarne ali mobilne številke uporablja internet za upravljanje klicev. Uradni izraz za to tehnologijo se imenuje poslovna telefonska storitev VoIP (Voice over Internet Protocol).

Uporaba poslovne službe vam nudi naslednje prednosti pred stacionarnimi in mobilnimi telefoni.

 • Nastavite lahko svoj delovni čas in posnamete različne glasovne pozdrave, ki se predvajajo, glede na čas dneva.
 • Lahko nastavite samodejnega spremljevalca, dodate razširitve za usmerjanje klicev, uporabnikom pustite glasovno sporočilo in drugo.
 • Deluje v vašem računalniku, tabličnem računalniku, namiznem telefonu in celo na vašem mobilnem telefonu s pomočjo aplikacij.
 • Več uporabnikov lahko uporablja isto telefonsko številko ne glede na lokacijo.
 • Z lahkoto lahko dostopate do novih zaposlenih, ne da bi poklicali strokovnjaka ali kupili novo opremo.

Priporočamo uporabo Nextiva, ker je najboljši ponudnik storitev poslovnega telefona na trgu. Ponujajo obsežen nabor funkcij z enostavno uporabo spletne skrbniške plošče in aplikacij za vaš telefon.

Nextiva

Nextiva v svojem poslu uporabljamo za upravljanje klicev za WPBeginner in druge lastnosti Awesome Motive.

Če želite drugačno rešitev, si oglejte RingCentral. To je še ena odlična poslovna telefonska storitev. Ponujajo neverjetno bogato platformo z veliko orodij za upravljanje glasovnih pozdravov, samodejnih spremljevalcev, govornih sporočil, prepisov klicev in še več.

Ko nastavite storitev poslovnega telefona, lahko nastavite glasovne pozdrave z njihovimi enostavnimi nastavitvami.

Primeri glasovnih voščil za podjetja

Obstaja nekaj osnovnih pravil, ki jih morate upoštevati, da ustvarite najučinkovitejše voščilo glasovne pošte.

 • Izogibajte se klišejem, kot je “Vaš klic nam je pomemben”, pretirano se uporabljamo in ne čutimo več iskrenega.
 • Poskrbite, da bo vaše snemanje govorne pošte prijazno in osebno.
 • Poskusite, da ne zveni, kot da berete iz scenarija.
 • Če lahko, najem glasbenika, ki vam bo pomagal snemati voščilo glasovne pošte. Na Fiverrju lahko celo najdete nekoga.
 • Prepričajte se, da glasovna pošta vsebuje pomembne informacije, kot so delovni čas in kontaktni podatki.

Sledi nekaj predlog za pozdrav glasovne pošte, ki jih lahko uporabite za svoje podjetje.

Primeri pozdravnih primerov glasovne pošte

Ta pozdrav se bo predvajal, ko vas bodo stranke poklicale po delovnem času ali med vikendi. Poskrbite, da bo to voščilo za glasovno pošto uporabnikom sporočilo o pisarniških urah, alternativnih načinih za dosego storitve za stranke ali shranjevanje lokacije.

“Živjo, dosegli ste [ime podjetja]. Na voljo smo po telefonu od [9.00] do [18.00] [PST] od ponedeljka do petka. Lahko uporabite tudi kontaktni obrazec na našem spletnem mestu, [www.example.com], da nam pustite sporočilo in vrnili se vam bomo po e-pošti. Če želite, da vas pokličemo nazaj, potem pustite svoje ime in številko, potem pa skupaj s kratkim sporočilom in naša ekipa se vam bo čim prej vrnila. “

“Živjo, dosegli ste [ime podjetja]. Trenutno ne moremo sprejeti vašega klica. Naše pisarniške ure so [delovni čas] od ponedeljka do petka. Naša trgovina na [lokacija trgovine] ostaja odprta za stranke med vikendi. Na nas se lahko obrnete tudi prek klepeta v živo na naši spletni strani [www.example.com] [24 ur na dan 7 dni v tednu]. Če to ni nujno in želite, da nas pokličejo nazaj, pustite svoje ime in številko po pisku. ”

Kot lahko vidite, oba primera zagotavljata pomembne informacije in strankam ponudite nadomestne načine za stik prek klepetanja v živo ali kontaktnega obrazca.

Primeri voščilnic za glasovno pošto s počitnic

Ta voščila lahko posnamete med prazniki.

“Pozdravljeni, dosegli ste [ime podjetja]. Naša ekipa je trenutno zunaj pisarne, da bi preživela počitnice s prijatelji in družino. Ponovno bomo delali [dan in čas]. Prosimo, pustite nam svoje ime in številko in vrnili se vam bomo čim prej. [Vesele praznike (ali primeren pozdrav za ta praznik)] ”.

“Vesele praznike! Naša ekipa pri [ime podjetja] je odsotna do [datum]. Če ste obstoječa stranka, lahko še vedno odprete podporno vozovnico na našem spletnem mestu, poskušali se bomo obrniti na vas v naslednjih 24 urah. Na nas se lahko obrnete tudi preko klepetanja v živo ali kontaktnega obrazca na naši spletni strani [www.example.com]. Če ni nujno, nam lahko po pisku pustite svoje ime in številko. Takoj bomo vrnili vaš klic. “

“Živjo, dosegli ste [ime podjetja]. Zaprti smo (ime počitnic) in se bomo začeli ukvarjati [datum in ura]. Če potrebujete nujni odgovor, nam ga lahko pošljete na (email_address), poskušali bomo odgovoriti na vsa e-poštna sporočila v 24 urah. Lahko nam pustite tudi sporočilo in vrnili se vam bomo po praznikih (srečno novo leto / prazniki). “.

Kot lahko vidite, ti voščila za glasovno pošto kupcem zagotavljajo čim več informacij. Ti pozdravi tudi zagotavljajo, da stranke med prazniki vedo, kako dobiti hitrejši odziv z nadomestnimi metodami stikov.

Gosti / zasedeni primeri voščil

Če ste zasedeni, odsotni ali brez osebja in ne morete takoj sprejeti klicev strank, potem lahko uporabite ta pozdrav kot primer.

“Živjo, dosegli ste [ime podjetja], trenutno ne moremo sprejeti vašega klica, vendar vas bomo radi poklicali čim prej. Po pisku nam pišite svoje ime in številko. ”

“Živjo, trenutno smo stran od telefona. Če ni preveč nujno, nam lahko pišete na (e-poštni naslov). V nasprotnem primeru pustite svoje ime in številko po pisku in takoj vas bomo poklicali. ”

Če ste edina oseba, ki sprejema klice, lahko to naredite kot osebno voščilnico.

“Živjo, dosegli ste (vaše ime). Trenutno se ne morem sprejeti na telefon. Lahko mi pošljete e-poštno sporočilo na (e-poštni naslov) ali pa pustite svoje ime in številko po pisku in poklical vas bom čim prej. “

Preizkusite in izboljšajte pozdrav glasovne pošte

Drug odličen razlog za uporabo profesionalne telefonske storitve je, da lahko sledite vsem klicem in si ogledate podrobna poročila o njih. Tako na primer izgleda stran za analizo klicev Nextiva.

Stran za analitične klice v Nextivi

Slediti boste morali, koliko uporabnikov sliši vsak pozdrav glasovne pošte in kako so se odzvali. Pozdrav glasovne pošte z večjim številom strank, ki puščajo sporočilo, deluje učinkovito.

Sporočila glasovne pošte, ki se sploh ne slišijo v celoti, so neuspešna.

Priporočamo, da preizkusite različne pozdrave glasovne pošte, da najdete popolno ravnotežje. Občasno posodabljanje voščil govorne pošte vam lahko pomaga tudi zapolniti vrzeli v komunikaciji, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo.

Spremljajte sporočila glasovne pošte

Zdaj, ko ste nastavili uravnotežen, informativen in prijazen pozdrav glasovne pošte, je naslednji korak še toliko bolj pomemben.

Kaj se zgodi, ko vam stranka pusti glasovno sporočilo?

Če uporabljate profesionalni sistem poslovnega telefona, boste na ta sporočila zlahka lahko spremljali in odgovarjali.

Poskrbite, da ste vi in ​​vaše osebje enako dobro pripravljeni na hitro spremljanje. Takojšnji povratni klic je daleč v krepitvi poslovnih odnosov in zaključku prodaje.

Upamo, da vam je ta članek pomagal, da se naučite, kako nastaviti spletno voščilo za svoje spletno podjetje. Morda boste želeli pogledati tudi naš vodič o tem, kako ustvariti e-poštno glasilo za vaše podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map