Kako popraviti napako storitve, ki ni na voljo v programu WordPress

Ali v programu WordPress ni na voljo napake storitve 503, ki je na voljo? Težava napake 503 je ta, da nima namigov o tem, kaj jo povzroča, kar je za začetnike izredno frustrirajoče. V tem članku vam bomo pokazali, kako popraviti napako storitve 503, ki ni na voljo v WordPressu.


Popravljanje napake storitve 503 ni na voljo v programu WordPress

Kaj povzroča napaka storitve 503, ki ni na voljo v WordPressu?

Vsa podjetja za gostovanje v WordPressu ponujajo fiksno količino sredstev za vsak račun gostovanja. Za spletna mesta v skupni rabi gostovanja ta meja ne prenese velike uporabe strežniških virov.

Napaka storitve 503, ki ni na voljo, se pojavi, ko vaš spletni strežnik ne more dobiti ustreznega odziva iz skripta PHP. Ta skript PHP je lahko vtičnik WordPress, tema ali delček kode po meri, ki se ne ravna pravilno.

Če napako povzroči močna uporaba, napaka strežnika ali napad DDoS, potem lahko v nekaj minutah samodejno izgine..

Če pa je na vašem spletnem mestu povzročil slabo kodo, se bo še naprej pojavljal, razen če ne najdete in onemogočite kode, ki jo povzroča.

Glede na to, poglejmo, kako preprosto popraviti napako storitve 503, ki ni na voljo v WordPressu.

Popravljanje napake storitve 503 ni na voljo v WordPressu

Kot smo že omenili, je do te napake prišlo, ko vaš spletni strežnik ne more dobiti ustreznega odziva iz skripta PHP, ki deluje v ozadju.

Če ga želite odpraviti, bomo onemogočili vse nepotrebne skripte PHP, enega za drugim, dokler napake ne odpravimo.

Začnimo.

Izklopite vse vtičnike za WordPress

Vsi vtičniki za WordPress so PHP skripti, zato morate najprej deaktivirati vse svoje WordPress vtičnike.

Ker se ne morete prijaviti na nadzorno ploščo WordPress zaradi napake 503, se boste morali povezati s svojim spletnim mestom s pomočjo odjemalca FTP ali upravitelja datotek v cPanel. Ko ste povezani, pojdite na / wp-content / mapo in preimenujte mapo z vtičniki v vtičnike.

Preimenujte mapo z vtičniki

Nato morate ustvariti novo mapo in jo poimenovati po vtičnikih.

Zdaj morate obiskati vaše WordPress spletno mesto in preveriti, ali je to odpravilo napako.

V tem primeru to pomeni, da je vtičnik, nameščen na vašem spletnem mestu, povzročil napako. Zgornji koraki so deaktivirali vse WordPress vtičnike.

Če želite ugotoviti, kateri vtičnik je povzročil težavo, se morate vrniti na odjemalca FTP ali upravitelja datotek v cPanel. Nato morate iti v / wp-content / mapo in izbrisati prazno mapo vtičnikov.

Brisanje prazne mape vtičnikov

Po tem morate mapo z vtičniki preimenovati v vtičnike. S tem bodo WordPress na voljo vse predhodno nameščene vtičnike. Vendar bodo ti vtičniki deaktivirani.

Obiskati morate skrbniško območje WordPress-a in nato obiskati stran z vtičniki. Po vklopu vsakega vtičnika lahko vtičnike aktivirate enega za drugim in obiščete različne strani na svojem spletnem mestu. Nadaljujte tako, dokler ne najdete vtičnika, ki povzroča napako 503.

Če je ta korak rešil vašo težavo, vam ni treba slediti ostalim navodilom na tej strani. V nasprotnem primeru lahko nadaljujete na naslednji korak.

Preklopite na privzeto WordPress temo

Če z deaktiviranjem vtičnikov težava ni bila odpravljena, bi bil naslednji korak prehod na privzeto temo WordPress. To bo deaktiviralo vašo trenutno WordPress temo.

Najprej se morate povezati s svojim WordPress spletnim mestom s pomočjo odjemalca FTP ali upravitelja datotek v cPanel. Ko ste povezani, pojdite na / wp-content / themes / folder.

Prenesite svojo trenutno temo WordPress

Poiščite trenutno aktivno temo WordPress in jo prenesite v računalnik kot varnostno kopijo.

Po prenosu teme lahko greste naprej in jo izbrišete s svojega spletnega mesta

Če imate že nameščeno privzeto temo, kot je Twenty Seventeen ali Twenty Sixteen, se bo ta samodejno aktivirala. Če ne, lahko nadaljujete in na svoje spletno mesto namestite privzeto temo.

Temeljito preverite svoje spletno mesto in se prepričajte, da je odpravljena napaka 503 storitve, ki ni na voljo.

Odpravljanje težav

Če obe metodi napake ne odpravita, lahko storite naslednje:

  • Obrnite se na svoje podjetje za gostovanje WordPress, ker bodo morda lahko ugotovili, kaj povzroča težavo.
  • Kot zadnjo možnost lahko znova namestite WordPress s svežo kopijo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti, kako odpraviti napako 503 storitve, ki ni na voljo v WordPressu. Morda boste želeli videti tudi naš končni seznam najpogostejših napak v WordPressu in kako jih odpraviti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me