Kako preveriti svoje WordPress spletno mesto na Pinterestu (korak za korakom)

Ali želite preveriti svoje WordPress spletno mesto na Pinterestu? S preverjanjem svojega spletnega mesta na Pinterestu boste odklenili čedne funkcije, kot so Pinterest analitika, program za oglase, statistike za vaše fotografije in drugo. V tem članku vam bomo pokazali, kako enostavno preveriti svoje WordPress spletno mesto na Pinterestu.


Preverite spletno mesto Pinterest na WordPressu

Video vadnica

Naročite se na WPBeginner

Če vam video ni všeč ali potrebujete več navodil, nadaljujte z branjem.

Zakaj bi morali preveriti svoje WordPress spletno mesto na Pinterestu?

Pinterest je ena izmed najbolj priljubljenih platform za družabne medije, s katero lahko delite svoje fotografije, videoposnetke in drugo vizualno vsebino. Omogoča vam ustvarjanje računa in upravljanje slik, kot sta Instagram ali Flickr.

Drugim uporabnikom omogoča tudi zbiranje spletnih strani, povezav in druge vizualne vsebine z ustvarjanjem desk.

Če imate spletno mesto s fotografijo ali kateri koli drug način spletnega dnevnika s slikami in videoposnetki, je Pinterest lahko pomemben vir prometa.

Preverjanje spletnega mesta na Pinterestu vam bo pomagalo izvedeti več o vaših obiskovalcih s pomočjo Pinterest Analytics. Prav tako boste lahko sodelovali v njihovem oglasnem programu in načrtovali strategijo za povečanje prometa na Pinterestu.

Ob tem pa si poglejmo, kako preprosto preveriti svoje WordPress spletno mesto na Pinterestu.

Preverjanje spletnega mesta WordPress na Pinterestu

Preden začnemo, morate svoj Pinterest profil nadgraditi na poslovni račun. To vam bo omogočilo uporabo vseh njihovih orodij Pro, kot so analitika, program za oglase in drugo. Poslovni račun Pinterest je brezplačen in enostaven za nastavitev.

Pripravljeni, začnimo.

Korak 1. Nadgradite svoj Pinterest račun na Business

Vpišite se v svoj račun Pinterest in v zgornjem desnem kotu zaslona kliknite meni s tremi pikami. Pokazal vam bo Nadgradi zdaj gumb.

Nadgradite na poslovni račun Pinterest

Ko kliknete ta gumb, vas bo preusmerila na stran za nastavitev poslovnega računa. Vnesti morate ime svojega podjetja, URL spletnega mesta in izbrati vrsto podjetja.

Dodajte poslovne podatke o Pinterestu

Zdaj, ko ste vnesli vse potrebne podatke, pojdite naprej in kliknite na Nadaljujte gumb, vaš osebni račun pa bo nadgrajen na poslovni račun Pinterest.

Opomba: Če ne želite pretvoriti svojega osebnega računa, pojdite naprej in ustvarite nov poslovni račun na Pinterestu.

Korak 2. Zahtevajte svoje spletno mesto na Pinterestu

Če želite uveljaviti spletno mesto, morate v zgornjem desnem kotu znova iti v meni s tremi pikami in klikniti Nastavitve.

Nastavitve Pinterest-a

Na tej strani se morate obrniti na Zahtevaj spletno mesto v levem meniju in vnesite URL svojega spletnega mesta.

Zahtevaj spletno mesto

Ko kliknete na Zahtevaj spletno mesto gumb, prikaže se dva načina, s pomočjo katerih lahko zahtevate svoje spletno mesto (oznaka HTML ali datoteka HTML).

Dodajte oznako HTML

Možnost oznake HTML izbiramo, ker je lažja. Vendar pa lahko s pomočjo odjemalca FTP naložite tudi datoteko HTML in jo naložite v korenski imenik svojega spletnega mesta.

Korak 3. Dodajte oznako HTML na svoje mesto WordPress

Obstaja več načinov za dodajanje oznake HTML v glavo vašega spletnega mesta, vendar bomo zajeli samo dva najpreprostejša načina.

Najprej, če imate na svojem spletnem mestu WordPress nameščen vtičnik Yoast SEO, potem obiščite SEO »Družbeno strani iz vašega skrbniškega področja WordPress.

Pod Facebook zavihek, preverite, ali so omogočene nastavitve odprtega grafa.

Odprti graf omogočen

Nato morate iti do Pinterest zavihek. V Potrditev Pinterest-a polje, morate prilepiti HTML oznako, ki ste jo predhodno kopirali.

V potrditveno polje Pinterest dodajte oznako HTML

Ko končate, kliknite gumb Shrani spremembe.

Če ne uporabljate vtičnika Yoast SEO, morate namestiti in aktivirati vtičnik Insert Headers and Footers. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

Po aktivaciji morate obiskati Nastavitve »Vstavite glave in noge strani v vašem upravnem območju WordPress. V razdelek Skripti v zaglavju morate prilepiti oznako HTML in klikniti gumb Shrani.

V razdelek skripta glave vstavite oznako HTML

Ko je oznaka HTML dodana v razdelek z naslovom vašega spletnega mesta, se morate vrniti na zaslon Pinterest in kliknite na Naslednji gumb v pojavnem oknu. Zdaj bo prosil za potrditev, da pošlje vaše spletno mesto v pregled.

Pošljite spletno mesto na pregled na Pinterest

Običajno postopek traja 24 ur in dobite e-poštno sporočilo o preverjanju vašega spletnega mesta. Ko to storite, boste potrdilo videli tudi na Zahtevaj spletno mesto odsek v Pinterestu.

Zahtevana spletna stran na Pinterestu

Po preverjanju lahko uporabite orodja Pinterest, kot so analitika, program za oglase, statistike slik in drugo. Na slike spletnega dnevnika lahko dodate tudi gumb Pinterest Pin-it, tako da lahko obiskovalci delijo vaše fotografije na tej plošči Pinterest.

Upamo, da vam je ta članek pomagal, da se boste naučili preveriti svoje WordPress spletno mesto na Pinterestu. Morda boste želeli videti tudi naš strokovni izbor najboljših vtičnikov za deljenje družbenih medijev za WordPress za izboljšanje socialne prisotnosti vašega spletnega mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me