Kako ustvariti ciljno stran z WordPressom

Ali želite na svojem mestu WordPress ustvariti ciljno stran po meri? Ciljne strani podjetjem pomagajo pretvoriti obiskovalce spletnega mesta v kupce in potencialne stranke. V tem članku vam bomo pokazali, kako enostavno ustvariti ciljno stran v WordPressu.


Ustvarjanje ciljne strani z WordPressom

Kaj je ciljna stran?

Ciljna stran je namensko oblikovana stran, namenjena povečanju prodaje ali ustvarjanju potencialnih strank za podjetje. Uporablja se v kampanjih s plačanim trženjem, e-pošto in socialnimi mediji. Uporabniki, ki prihajajo iz teh virov, bodo najprej pristali na tej strani, zato se imenuje ciljna stran.

Kakšna je razlika med domačo in ciljno stranjo?

Domača stran je prva stran vašega spletnega mesta in uporabniki bodo videli, ko v brskalnik vpišejo vaše ime domene. Po drugi strani je ciljna stran lahko samostojna stran, na kateri večina obiskovalcev pristane iz plačljivih ali zunanjih prometnih virov.

Domača stran je zasnovana tako, da obiskovalci sodelujejo z vašim spletnim mestom, raziskujejo druge strani, brskajo po izdelkih ali se prijavijo. Ima več povezav in uporabnikom omogoča več izbire.

Po drugi strani je ciljna stran zgrajena za pretvorbo. Ima manj povezav in je namenjen uporabnikom, da se odločijo za nakup ali dajo svoje podatke za prihodnje dosežke.

Običajno ima lahko vaše spletno mesto samo eno domačo stran, vendar lahko ustvarite toliko ciljnih strani za različne akcije. Na primer:

 • Ciljna stran za vaše plačane oglaševalske akcije
 • Obiskovalci, ki prihajajo iz določenih virov prometa, kot so seznam e-pošte, družabni mediji in še več
 • Uporabniki, ki pristanejo na določeni strani izdelka ali storitve
 • in še veliko več…

Glede na to, poglejmo, kako ustvariti čudovito ciljno stran po meri v WordPressu. Pokazali vam bomo dve rešitvi, vi pa lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza.

Ustvarjanje ciljne strani v programu WordPress s programom Beaver Builder

Beaver Builder je eden najboljših vtičnikov ciljne strani WordPress. Omogoča vam enostavno ustvarjanje ciljne strani s pomočjo že pripravljenih predlog, ki jih lahko spremenite s preprostimi orodji za povleci in spusti.

Najprej morate namestiti in aktivirati vtičnik Beaver Builder. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

Po aktivaciji morate obiskati Nastavitve »Beaver Builder stran za konfiguracijo nastavitev vtičnika.

Licenca Beaver Builder

Na kartici Licenca kliknite gumb »Vnesite licenčni ključ«, da dodate licenčni ključ. Te podatke najdete v svojem računu na spletnem mestu Beaver Builder.

Nato morate iti čez Strani »Dodaj novo ustvarite svojo prvo ciljno stran. Mnoge teme WordPressa zdaj vključujejo ustvarjalca strani ali predlogo celotne širine. Te predloge so zasnovane za delo s vtičniki za ustvarjanje strani.

Če vaša tema nima takšne predloge, jo lahko ustvarite sami. Za podrobna navodila glejte naš vodič o ustvarjanju strani s celotno širino v WordPressu.

V polju »Atributi strani« v desnem stolpcu izberite ustvarjalca strani ali predlogo celotne širine in zdaj shranite svojo stran, da uporabite spremembe.

Izberite predlogo

Zdaj ste pripravljeni narediti ciljno stran. Kliknite zavihek Beaver Builder nad urejevalnikom objav, da zaženete vmesnik graditelja.

Zaženite Beaver Builder

Program Beaver Builder se odpre z obstoječo predlogo strani. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite gumb Dodaj in preklopite na zavihek predloge.

Izberite predlogo

Beaver Builder ima več pripravljenih predlog. V spustnem meniju skupine izberite »Ciljne strani« in nato izberite predlogo, ki je blizu tistemu, kar imate v mislih.

Ko izberete predlogo, jo bo Beaver Builder naložil v okno za predogled.

Točko in kliknite za urejanje

Zdaj lahko pokažete in kliknete kateri koli element, da ga uredite. Besedilo lahko spremenite, spremenite barvo ozadja ali slike, prilagodite širino in višino vrstic in stolpcev.

Iz predloge lahko dodate ali odstranite elemente vsebine. Preprosto kliknite gumb za dodajanje in preklopite na zavihek vrstic. Dodate lahko eno ali več stolpcev.

Dodajte vrstice na svojo ciljno stran

Po dodajanju vrstice preklopite na zavihek modulov. Moduli so elementi vsebine, ki jih lahko dodate na svojo ciljno stran. Beaver Builder ima vse bistvene module, vključno z besedilom, naslovi, gumbi, video, zvokom, animiranim odštevalnikom in še več.

Dodajte module v predlogo

Ko ste z dizajnom zadovoljni, lahko na vrhu kliknete gumb »Končano« in nato shranite ali objavite svojo stran.

Shranite ali objavite svojo ciljno stran

Zdaj lahko obiščete stran, če si želite ogledati ciljno stran. Če želite kaj prilagoditi, dodati ali odstraniti, ga lahko še enkrat uredite.

Predogled svoje ciljne strani

Ustvarjanje ciljne strani v WordPressu s pomočjo strani Leadpages

Leadpages je še ena enostavna platforma za ustvarjanje čudovitih ciljnih strani in njihovo dodajanje na vaše WordPress spletno mesto.

Za razliko od BeaverBuilder je LeadPages samostojen ustvarjalec ciljne strani, kar pomeni, da ga lahko uporabljate z ali brez spletnega mesta WordPress.

Najprej morate obiskati spletno mesto Leadpages in se prijaviti za račun. Po tem boste videli nadzorno ploščo Leadpages, kjer morate klikniti gumb ‘Ustvari novo vodilno stran’.

Ustvarjanje nove ciljne strani s Leadpages

Na naslednjem zaslonu boste morali izbrati predlogo. Leadpages ima na desetine lepo oblikovanih predlog, ki so lepo urejene v različne kategorije.

Izberite predlogo za svojo ciljno stran

Za predogled kliknite katero koli predlogo. Izbrati morate predlogo, ki je najbližja tistemu, kar imate v mislih, in za nadaljevanje kliknite gumb »Uporabi to predlogo«.

To bo zagnalo vmesnik za graditelje Leadpages. To je vmesnik povleci in spusti, kjer lahko samo ukažete in kliknete na element, da ga uredite.

Vodja strani graditelj

Zdaj lahko usmerite in kliknete za urejanje katerega koli elementa na strani. Lahko zamenjate slike, besedilo, slike ozadja in še več. Iz levega stolpca lahko dodate tudi nove gradnike.

Prav tako lahko prilagodite različne odseke vaše ciljne strani s klikom na zavihek postavitve strani. Preprosto povlecite in spustite razdelke, da jih prilagodite na strani. Prav tako lahko dodate nove razdelke ali jih odstranite.

Vlečenje in spuščanje postavitve strani

Leadpages se povezuje tudi z več aplikacijami drugih proizvajalcev, vključno z vsemi vrhunskimi marketinškimi storitvami. Enostavno dodajte prijavni obrazec na svojo ciljno stran in nato kliknite gumb »Dodaj integracijo«.

Dodajte integracije

Ko končate z urejanjem ciljne strani, lahko s klikom na gumb za objavo objavite.

Po tem morate klikniti gumb »Objavi možnosti« in preklopite na zavihek »Druge možnosti objave«. Od tu lahko prenesete vtičnik Leadpages WordPress.

Pridobite vtičnik WordPress

Nato morate preklopiti na svoje WordPress spletno mesto, da namestite in aktivirate vtičnik. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

Po aktivaciji morate obiskati meni Leadpages v vašem upravnem območju WordPress, da se prijavite s svojim računom Leadpages..

Ko ste prijavljeni, pojdite na Vodilne strani »Dodaj novo stran. Tu boste lahko videli svojo ciljno stran, ki je navedena tam, z nekaj možnostmi.

To stran lahko objavite kot običajno ciljno stran, domačo stran, dobrodošlico ali stran z napako 404. Za ciljno stran lahko izberete tudi URL polž.

Objavite svojo ciljno stran v WordPressu

Po pregledu možnosti pojdite naprej in kliknite na gumb za objavo. Leadpages bodo zdaj objavile stran na vašem spletnem mestu WordPress.

Zdaj lahko obiščete to stran na svojem spletnem mestu in si jo ogledate v akciji. Na spletnem mestu Leadpages lahko spremenite želene spremembe in te spremembe bodo prikazane na vašem spletnem mestu.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti, kako ustvariti ciljno stran z WordPressom. Morda boste želeli videti tudi naše nasvete o povečanju prometa na svojem mestu WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map