Kako zgraditi Amazonovo trgovino s pomočjo WordPress-a

Ali želite ustvariti trgovino podružnic Amazon z WordPressom?


Podružnična trgovina Amazon vam omogoča, da kot podružnica prodajate izdelke s spletnega mesta Amazon.com in zaslužite provizijo pri vsaki prodaji. Zaradi nizkih režijskih stroškov je prodajna podružnica Amazon med najlažjimi za zagon spletnih idej v tem trenutku.

V tem članku vam bomo pokazali, kako enostavno sestaviti trgovino podružnic Amazon z uporabo WordPress-a. Prav tako bomo delili naše strokovne nasvete o povečanju vašega zaslužka podružnic Amazon.

Kako zgraditi podružnično trgovino Amazon z WordPressom

Tu je kratek pregled vseh korakov, ki jih bomo naredili za ustvarjanje podružnice Amazon s pomočjo WordPressa.

  Pripravljeni? Začnimo.

  Kaj je Amazonova podružnica?

  Podružnična trgovina Amazon je spletna trgovina, ki promovira izdelke, ki so na prodaj na Amazon.com.

  Kot lastnik trgovine pošiljate promet v Amazon z dodajanjem partnerskih povezav na izdelke. Uporabniki so preusmerjeni na Amazon, da dokončajo nakup, pri vsaki prodaji pa zaslužite pridruženo provizijo.

  V tradicionalni spletni trgovini izvirate izdelke, upravljate z naročili, pošiljate izdelke in spremljate zaloge. V podružnični trgovini vam ni treba skrbeti za nobeno od teh stvari.

  Podjetniške trgovine Amazon so priljubljene med tržniki, saj lahko začnete z zelo malo denarja in izbirate med milijoni izdelkov, ki so navedeni na Amazonu.

  Uvod v Amazonovo podružnično trgovino in WordPress

  Podružnično trgovino Amazon lahko začnete s skoraj katerim koli vtičnikom za e-trgovino WordPress, vendar priporočamo uporabo WooCommerce, ker je to najbolj priljubljena rešitev na trgu.

  WooCommerce pooblasti milijone spletnih mest za e-trgovino po vsem svetu.

  Za začetek boste morali uporabiti platformo WordPress.org (glejte razliko med WordPress.com in WordPress.org).

  Prav tako boste potrebovali WordPress račun za gostovanje, ime domene in SSL potrdilo, če želite na svojem spletnem mestu sprejemati plačila za druge, ki niso pridruženi izdelki..

  Običajno ime domene stane približno 14,99 USD / leto, spletno gostovanje stane približno 7,99 USD / mesec, SSL potrdilo pa približno 69,99 USD / leto.

  Če šele začenjate, potem je to precej.

  K sreči se je Bluehost, uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporočajo WordPress in WooCommerce, dogovoril, da bo svojim uporabnikom ponudil brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in popust na spletno gostovanje.

  V bistvu lahko začnete za 2,75 USD na mesec.

  Opomba: Ta načrt za gostovanje zaganjalcev bi bil odličen za vse nove prodajalne podružnic. Če pa želite več gostovanja v središču e-trgovine, si oglejte naš izbor najboljših ponudnikov gostovanja WooCommerce..

  Po nakupu gostovanja upoštevajte navodila za namestitev v našem članku o tem, kako začeti članek o spletnem dnevniku. Potekal vas bo skozi postopek prijave in nastavitev WordPress-a.

  Ko namestite WordPress, pridete do nadzorne plošče WordPress, ki je videti tako.

  Nadzorna plošča administratorja WordPress

  Nato morate namestiti in aktivirati vtičnik WooCommerce. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

  Po aktiviranju bo WooCommerce začel čarovnika za nastavitev, da izbere valuto, načine plačila, lokacijo itd.

  Ko nastavljate podružnično trgovino, se lahko pomaknete navzdol na dno strani in kliknete povezavo »Ne zdaj«, da preskočite nastavitev.

  Čarovnik za preklic nastavitve

  Vsako možnost v nastavitvi lahko konfigurirate pozneje, če jo v prihodnosti potrebujete.

  Vpis za Amazonov partnerski račun

  Zdaj, ko ste namestili WordPress in WooCommerce, se boste morali prijaviti na partnerski program Amazon, da začnete dodajati izdelke s svojim ID-jem podružnice.

  Pojdite na spletno mesto programa Amazon Affiliate in kliknite gumb »Pridruži se zdaj brezplačno«.

  Pridružite se partnerskemu programu Amazon

  Nato se boste morali prijaviti v svoj obstoječi račun Amazon z e-poštnim naslovom in geslom, povezanim s tem računom.

  Prijavite se ali se prijavite

  Če nimate Amazonovega računa, lahko nadaljujete in ustvarite račun.

  Ko ste prijavljeni, boste morali navesti podatke o prejemniku plačila in odgovoriti na vprašanja o svojem spletnem mestu. Za dokončanje profila sledite navodilom na zaslonu.

  Čarovnik za partnerski program

  Po zaključku bo Amazon pregledal in odobril vašo prijavo.

  Dodajanje podružničnih izdelkov Amazon v WooCommerce

  WooCommerce je najboljši vtičnik za podružnične trgovine Amazon za WordPress. Zelo enostavno je dodajanje zunanjih podružničnih izdelkov na vaše spletno mesto.

  Uporaba WooCommerce vam omogoča, da ponudite domačo uporabniško izkušnjo in brezhibno vključite pridružene izdelke v svoje spletno mesto.

  Če želite začeti uvažati izdelke, morate obiskati Izdelki »Dodaj novo stran.

  Dodajanje novega partnerskega izdelka v WooCommerce

  Najprej morate v izdelku, ki ga dodate, vnesti naslov in dodajte podroben opis.

  Po tem se pomaknite navzdol do meta okna s podatki o izdelku in v spustnem meniju »Vrsta izdelka« izberite »Zunanji / pridruženi izdelek«..

  URL izdelka

  Zdaj morate vnesti URL podružnice izdelka. URL lahko dobite na nadzorni plošči računa Amazon Associates. Preprosto poiščite izdelek in kliknite na gumb za povezavo.

  Pridobite povezavo do izdelka

  Kopirajte URL in ga prilepite na stran za urejanje izdelka v programu WordPress.

  Opomba: Polje „Cena“ morate pustiti prazno. To bo uporabnikom omogočilo preverjanje cene na Amazon.com. Pravilniki o povezanih programih Amazon ne omogočajo ročnega vnosa informacij o cenah.

  Spodaj lahko navedete kratek opis izdelka. Ta opis bo prikazan na prvi strani, kategorijah izdelkov in rezultatih iskanja.

  Na desni strani lahko dodate sliko izdelka in slike galerije izdelkov.

  Slike izdelka

  Zdaj lahko kliknete gumb za objavo, da stran z izdelkom začnete delovati na svojem spletnem mestu.

  Ponovite postopek za dodajanje dodatnih partnerskih izdelkov na vaše spletno mesto. Ko dodate nekaj izdelkov znamke Amazon, lahko obiščete stran trgovine na svojem spletnem mestu in si ogledate izdelke v akciji.

  Stran trgovine

  Prilagoditev vaše WordPress podružnice Amazon

  WordPress privzeto ima osnovno zasnovo z omejeno podporo za WooCommerce. To lahko spremenite tako, da izberete temo WordPress, ki je pripravljena za WooCommerce, ki dopolnjuje vaše izdelke in nišo.

  Teme WordPressa

  Na tisoče tem WordPress lahko izbirate. Ta številčnost je za začetnike lahko precej presenetljiva. Zato smo izbrali najboljše teme, s katerimi lahko začnete.

  • Najboljše teme WooCommerce – Velika zbirka najboljših brezplačnih in plačanih tem WooCommerce, ki jih je mogoče uporabiti za podružnično trgovino WooCommerce Amazon.
  • Najboljše teme WordPressa za pridružene tržnike – Naš izbor tem, primernih za spletna mesta podružničnega trženja, kot je podružnica Amazon.

  Potrebujete pomoč pri nastavitvi teme WordPress? O namestitvi teme WordPress glejte naš vodič za začetnike.

  Teme nadzirajo videz in oblikovanje vašega spletnega mesta. Če želite dodati novo funkcijo, boste morali najti vtičnik WooCommerce, ki ponuja to funkcijo.

  Na voljo je na stotine dodatkov WooCommerce za dodajanje različnih funkcij. Oglejte si naš seznam najboljših vtičnikov WooCommerce in preizkusite nekatere nove funkcije v vaši trgovini.

  Če želite boljši nadzor nad videzom in občutkom svojega spletnega mesta, priporočamo, da uporabite program Beaver Builder. To je vtičnik za ustvarjanje strani WordPress, ki brezhibno deluje z WooCommerce.

  Viri za rast vaše podružnice Amazon

  Zdaj, ko ste postavili svojo podružnično trgovino Amazon, se lahko osredotočite na rast vašega podjetja.

  Na srečo obstaja veliko orodij, vtičnikov in virov, ki vam bodo pomagali doseči te cilje.

  Začnimo s SEO in optimizirajte svojo trgovino WooCommerce za iskalnike. Za popolna navodila sledite našim korakom po vodiču za WooCommerce SEO.

  Po tem si lahko ogledate ta uporabna orodja in vtičnike za Affiliate marketing in bistvene WordPress vtičnike za vsa spletna mesta.

  Nato morate slediti prometu na svojem spletnem mestu, da bi našli svoje najbolj prodajane izdelke Amazonijevih podružnic, pa tudi izdelke, ki ne delujejo tako dobro. Tu boste potrebovali Google Analytics. Podrobnosti si oglejte v vadnici o tem, kako slediti uporabnikom WooCommerce v WordPressu.

  Zapuščeni vozički so največja ovira, s katero se srečujejo prodajalne v e-trgovini. Za podružnično trgovino to pomeni, da ljudje gledajo izdelke, ne pa da jih kupujejo, kar vpliva na vaš zaslužek podružnic.

  Da bi to odpravili, imamo podroben vodič, kako obnoviti zapuščene vozičke in povečati provizije.

  Predvsem pa poskrbite, da na svoje spletno mesto nenehno dodajate koristne izdelke, koristne ocene in ciljno vsebino. Na koncu to iščejo vaši uporabniki in to bi si morali prizadevati, da jim ponudite.

  Pogosta vprašanja o vodenju Amazonove podružnične trgovine z uporabo WordPress-a

  Odkar smo prvič objavili ta članek, smo od uporabnikov prejeli več vprašanj o vodenju podružnične trgovine Amazon z uporabo WordPressa.

  Tu so odgovori na nekatera najpogostejša vprašanja.

  1. Ali lahko uporabim vsebino iz Amazona za strani izdelkov?

  Ne, ne moreš. Amazon ima strogo politiko glede vsebine, kjer vam ni dovoljeno kopirati vsebine izdelkov neposredno iz Amazona.

  Večina podružničnih trgovin Amazon doda svoje lastne opise izdelkov, mnenja in slike s spletnega mesta proizvajalca izdelka.

  2. Ali lahko dodam izdelke iz drugih partnerskih omrežij?

  Da, pridružene izdelke lahko dodate iz drugih partnerskih omrežij. Tako boste lahko diverzificirali svoj zaslužek.

  3. Živim zunaj Združenih držav Amerike, ali se lahko pridružim programu Amazon Affiliate?

  Ja lahko. Program Amazon Affiliates je na voljo po vsem svetu.

  4. Ali moram razkriti svoje partnersko partnerstvo?

  Da. Programske usmeritve Amazona in ameriški zakoni zahtevajo, da razkrijete, da boste zaslužili provizijo, ko uporabniki kupujejo izdelek.

  To ni omejeno le na Amazon, za to so potrebna vsa spletna mesta, ki za zaslužek uporabljajo oglaševanje ali podružnično trženje. Na primer glej stran.

  5. Ali lahko promoviram izdelke Amazon, ne da bi ustvaril podružnico?

  Ja lahko. Če na primer vodite blog, potem lahko v svoje objave na spletnem dnevniku dodate partnerske povezave. V tem primeru vam WooCommerce ne bo treba namestiti.

  Upamo, da vam je ta članek pomagal zagnati trgovino podružnic Amazon z uporabo WordPress-a. Morda boste želeli videti tudi naš zadnji korak za korakom WordPress varnostni priročnik za začetnike.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map