WooCommerce Easy Simple: Navodila po korakih [+ viri]

Ali želite začeti podjetje za e-trgovino z WooCommerce? Potrebujete WooCommerce vodnik, ki ga je enostavno slediti nestrokovnim uporabnikom? Če je tako, ste na pravem mestu.


WooCommerce je najbolj priljubljena platforma za e-trgovino na svetu. Je zelo prilagodljiv, stroškovno učinkovit in enostaven za upravljanje tudi za začetnike.

Vendar se mnogi začetniki počutijo malce ustrahovani zaradi ideje, da bi sami postavili WooCommerce. Večina uporabnikov se trudi, da bi ugotovila, kako začeti z WooCommerce in kako je pravi način nastavitve WooCommerce.

V tej končni vadnici o WooCommerce vas bomo vodili po tem, kako nastaviti WooCommerce z navodili po korakih. Prav tako bomo delili vire WooCommerce, kot so najboljše teme WooCommerce, nasveti za WooCommerce SEO in druge koristne vire, ki vam bodo pomagali pri rasti trgovine.

Korak za korakom Vodnik za WooCommerce za začetnike

WooCommerce Tutorial (pregled)

Tu je pregled vseh tem, ki jih bomo obravnavali v tem vrhunskem priročniku za WooCommerce.

Pripravljeni? Začnimo.

Kaj je WooCommerce?

WooCommerce je brezplačna programska oprema za e-trgovino, ki olajša prodajo izdelkov in storitev po spletu. Z leti je postala najbolj priljubljena platforma za e-trgovino na svetu, ki jo uporabljajo milijoni malih in velikih podjetij (spletne trgovine).

WooCommerce je razvit kot razširitev WordPressa, ki je najbolj priljubljen graditelj spletnih strani na trgu. To uporabnikom omogoča, da iz nič ustvarijo spletno mesto za e-trgovino ali dodajo funkcionalnost nakupovalnega vozička na obstoječe spletno mesto.

Kot odprtokodno programsko opremo je WooCommerce brezplačen za prenos in uporabo. Kljub temu, da je programska oprema WooCommerce brezplačna, za vzpostavitev spletnega mesta še vedno potrebujete domensko ime in storitev spletnega gostovanja, kar stane denar. O cenah WooCommerce bomo podrobneje govorili v tem članku.

Pregled storitve WooCommerce + prednosti in slabosti

WooCommerce je postala najbolj priljubljena programska oprema za e-trgovino na svetu, saj je enostavna za uporabo za začetnike in ima izjemno zmogljive funkcije.

Ker je WooCommerce odprtokodni vir, ne samo, da je 100% brezplačen, dobivate tudi popolno svobodo in nadzor nad svojim spletnim mestom za e-trgovino..

Za razliko od drugih lastniških e-trgovinskih platform, WooCommerce cene ne vključujejo licenčnih pristojbin. To pomeni, da ga lahko uporabite za ustvarjanje čim več spletnih trgovin in spletnih mest za e-trgovino.

WooCommerce je vtičnik, ki je zgrajen poleg WordPress-a, kar pomeni, da lahko izkoristite tudi vse zmogljive funkcije WordPress-a. Oglejte si naš celoten pregled WordPress-a, če želite izvedeti več o WordPress-u.

Na voljo je na tisoče čudovitih modelov in predlog WooCommerce, ki jih lahko izbirate za zagon svoje spletne trgovine. Vsak od njih ponuja enostavne možnosti prilagajanja, mnoge od njih pa so na voljo brezplačno.

Eden glavnih razlogov, zakaj lastniki podjetij obožujejo WooCommerce, je njegova prilagodljivost. V WooCommerce lahko dodate dodatne funkcije z različnimi vtičniki WooCommerce (znan tudi kot dodatki). Obstaja dobesedno na tisoče vtičnikov, specifičnih za WooCommerce, s katerimi lahko razširite njegovo funkcionalnost in dodate funkcije, kot so rezervacije, naročnine, integracije platforme za pošiljanje, pobiranje davka na promet itd..

Poleg dodatkov, narejenih posebej za WooCommerce, lahko na svojem spletnem mestu uporabite tudi na tisoče vtičnikov WordPress, da dodate funkcije, kot so kontaktni obrazci, kličite zdaj gumbe, galerije, varnostno kopiranje podatkov, varnostni požarni zid itd..

Druga prednost uporabe storitve WooCommerce je, da ne postavlja nobenih omejitev glede načina poslovanja.

Dodate lahko neomejene izdelke, neomejeno prodajate, uvažate in izvozite podatke o izdelkih, dodajate neomejene slike izdelka, videoposnetke, kategorije in več.

Sprejemanje plačil prek spleta je velika ovira za številne uporabnike. Za te uporabnike je najpomembnejša prednost uporabe storitve WooCommerce ta, da se brezhibno integrira z več desetimi plačilnimi storitvami in prehodi.

Privzeto podpira PayPal in Stripe izven škatle. Preko dodatkov lahko uporabite več deset drugih prehodov za plačila. Na voljo so celo integracije za nekatere manj znane in regionalne prehode.

Želite videti, kako se WooCommerce primerja z drugimi priljubljenimi platformami za e-trgovino? Oglejte si naslednje primerjave in preverite, kako se postavlja proti konkurenci.

 • WooCommerce vs Shopify
 • WooCommerce vs BigCommerce
 • WooCommerce proti Magento

Ob tem pa si poglejmo, kaj potrebujete za izdelavo spletne trgovine s pogonom na WooCommerce.

Kaj potrebujete za izdelavo trgovine WooCommerce?

Za izdelavo spletnega mesta WooCommerce boste za začetek potrebovali naslednje tri elemente.

 • Gostovalni račun za WordPress. Tu bodo shranjene vse datoteke vašega spletnega mesta.
 • Ime domene To je naslov vašega spletnega mesta v internetu, npr. wpbeginner.com
 • SSL potrdilo za varno sprejemanje plačil na spletu

Zgornji predmeti niso brezplačni in stanejo denarja. Začetniki se pogosto sprašujejo, če je WooCommerce brezplačen, zakaj potem moram plačati za te stvari.

No, za te tri stvari morate plačati, če želite sestaviti katero koli spletno stran (ne samo WooCommerce).

Skupni stroški vaše spletne trgovine (WooCommerce cene) bodo odvisni od storitev, ki jih boste izbrali za svojo spletno stran. Stroške lahko enostavno nadzirate, če kupite le tisto, kar dejansko potrebujete.

Ne pozabite, da lahko pozneje dodate še druge stvari, ko vaše podjetje začne zaslužiti.

Običajno bi vas spletno gostovanje stalo 7,99 USD / mesec za začetno spletno mesto, ime domene 14,99 USD na leto in SSL potrdilo približno 69,99 USD na leto.

Zdaj je to pomembna naložba in vsak peni se šteje, ko začnete nov posel.

Na srečo se je Bluehost, uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WooCommerce in WordPress, dogovoril, da bo bralcem WPBeginner ponudil ekskluziven popust na spletno gostovanje z brezplačnim domenskim imenom in SSL. V bistvu boste lahko začeli za 2,75 USD na mesec.

→ Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost ←

Bluehost je eno največjih gostujočih podjetij na svetu. V spletu gostijo milijone spletnih strani po številnih naših.

Zdaj, ko smo pokrili osnovne zahteve WooCommerce, si poglejmo, kako nastaviti navodila za uporabo WooCommerce po korakih.

Korak 1. Uvod v WooCommerce

Najprej morate obiskati spletno mesto Bluehost in klikniti gumb Začni zdaj.

Začnite z Bluehostom

Nato boste morali izbrati načrt za svoj račun gostovanja. Osnovni in Plus načrti so priljubljeni med številnimi uporabniki in ne pozabite, da lahko vedno nadgradite, da boste kasneje pridobili več virov, ko jih potrebujete.

Izberite načrt gostovanja

Kliknite in izberite načrt in nadaljujte.

Po tem boste morali registrirati novo ime domene ali uporabiti obstoječe ime domene, ki ga že imate.

Izberite ime domene

Tu je nekaj hitrih nasvetov za izbiro popolnega imena domene za vašo trgovino WooCommerce.

 • Uporabite ključne besede v vašem imenu domene. Na primer, če želite prodati vrtnarske pripomočke, jih uporabite v svojem imenu domene kot ključno besedo.
 • V imenu domene uporabite svojo blagovno znamko
 • Držite se .com končnice
 • V imenu domene ne uporabljajte številk ali vezajev. Zaradi tega jih je težko izgovoriti in črkovati

Če želite več nasvetov, glejte naš vodič, kako izbrati popolno ime domene za vaše podjetje. Za pomoč lahko uporabite celo generator domenskih imen.

Pomembno je, da porabite čas za izbiro pravega imena domene za vaše podjetje, vendar ga ne premišljujte, sicer ne boste nikoli presegli tega koraka.

Ko izberete ime domene, kliknite na naslednji gumb za nadaljevanje.

Zdaj boste morali predložiti podatke o računu in dokončati podrobnosti načrta. V razdelku s podatki o paketu priporočamo, da izberete 36-mesečni načrt, ker je to najboljša vrednost.

Izberite trajanje načrta

Spodaj boste videli dodatne dodatke. Priporočamo, da odznačite vse, ker bodo povečali vaše stroške. Po potrebi jih lahko vedno dodate pozneje na nadzorno ploščo gostovanja.

Označite dodatke za paket

Po tem izpolnite podatke o svoji kreditni kartici in za zaključek nakupa kliknite gumb za oddajo.

Ko opravite plačilo, vam Bluehost pošlje e-poštno sporočilo s podrobnostmi za prijavo na nadzorno ploščo spletnega gostovanja. Na nadzorni plošči boste upravljali svoje spletno mesto.

Korak 2. Nastavitev WooCommerce in WordPress

Večina podjetij za spletno gostovanje ponuja tudi namestitev WordPress z enim klikom. Če uporabljate katero koli drugo podjetje za gostovanje, si oglejte navodila za uporabo korak za korakom, kako namestiti WordPress.

Bluehost vam bo samodejno namestil WordPress, ko se prijavite na račun gostovanja. Lahko se preprosto prijavite na nadzorno ploščo gostovanja in kliknete gumb »Prijavi se v WordPress«.

Prijavite se v WordPress

To bližnjico lahko vedno uporabite kot svojo prijavo v WooCommerce, ne da bi vnesli geslo.

Zdaj boste videli nadzorno ploščo WordPress.

Nadzorna plošča WordPress

Preden namestimo WooCommerce, najprej postavimo osnovne nastavitve WordPressa.

Pojdi do Nastavitve strani v skrbniškem področju WordPress in spremenite naslov svojega spletnega mesta in po želji navedite vrstico (opis).

Naslov in opis

Bluehost bo samodejno namestil SSL potrdilo za vaše ime domene. Prepričajte se, da URL vašega spletnega mesta prikazuje https in ne http.

Če prikazuje http, si morate ogledati naše vadnico o tem, kako omogočiti brezplačno SSL v WordPressu.

Nato morate pregledati e-poštni naslov skrbnika spletnega mesta. Na ta e-poštni naslov boste prejeli obvestila WooCommerce in zahteve za ponastavitev gesla, zato se prepričajte, da je pravilen.

Po tem se pomaknite navzdol in izberite nastavitve časovnega pasu za vaše spletno mesto.

Zdaj lahko ponovno pregledate vse nastavitve in jih kliknete na gumb Shrani spremembe.

Ko končate, ste zdaj pripravljeni za namestitev WooCommerce.

Korak 3. Kako pravilno namestiti in nastaviti WooCommerce

WooCommerce je vtičnik WordPress, zato je postopek namestitve podoben vsem drugim vtičnikom WordPress. Sledite našemu koraku po korakih, kako namestiti WordPress vtičnik.

Preprosto obiščite Vtičniki »Dodaj novo strani v svojem WordPress administratorju in poiščite WooCommerce. WordPress bo zdaj prikazal rezultate iskanja vtičnikov. Poleg WooCommerce morate klikniti gumb »Namesti zdaj«.

Namestite WooCommerce

WordPress bo zdaj zgrabil datoteke vtičnikov in namesto vas namestil WooCommerce. Ko končate, morate začeti uporabljati gumb »Aktiviraj«.

Aktivirajte WooCommerce

Po aktivaciji WooCommerce zažene čarovnika za nastavitev WooCommerce.

Najprej boste morali izbrati lokacijo trgovine, valuto in vrsto izdelkov, ki jih želite prodati.

Čarovnik za nastavitev storitve WooCommerce

Po tem kliknite gumb za zagon za nadaljevanje.

V naslednjem koraku boste morali izbrati način plačila. WooCommerce privzeto podpira prehod za plačila PayPal in Stripe.

Izberite način plačila

Če želite omogočiti ta plačilna sredstva in kliknite svoj e-poštni naslov, jih lahko nastavite.

Lahko pa jih izklopite in nastavite pozneje, tako da obiščete WooCommerce »Nastavitve strani in prehod na zavihek Plačila.

Nato boste morali nastaviti pošiljanje. Izberete lahko brezplačno pošiljanje ali dodate pavšalne stroške dostave za različne cone.

Nastavite stroške pošiljanja

Za nadaljevanje kliknite gumb Nadaljuj.

Zdaj boste morali namestiti priporočene storitve za WooCommerce. Priporočamo, da odznačite vse in jih namestite pozneje, ko jih dejansko potrebujete.

WooCommerce priporoča dodatke

Nato boste morali namestiti vtičnik JetPack. Lahko se preprosto pomaknete navzdol do dna in izberete Preskoči ta korak. Obstajajo boljše in močnejše alternative, o katerih bomo razpravljali pozneje.

Preskoči Jetpack

Čarovnik za nastavitev WooCommerce bo zdaj shranil vse vaše nastavitve in vaša trgovina je zdaj pripravljena za začetek prodaje.

Korak 4. Dodajanje izdelkov v WooCommerce

WooCommerce omogoča preprosto dodajanje izdelkov v trgovino.

Preprosto pojdite Izdelki »Dodaj novo strani, da dodate svoj prvi izdelek.

Dodajanje novega izdelka v vašo trgovino WooCommerce

Najprej morate navesti naslov svojega izdelka in nato podroben opis.

Nato v desnem stolpcu kliknite povezavo »Dodaj novo kategorijo izdelkov«. Za izdelek, ki ga dodajate, lahko ustvarite novo kategorijo.

Dodajte novo kategorijo izdelkov

Kategorije strankam omogočajo enostavno brskanje po izdelkih na vašem spletnem mestu.

Po tem se morate pomakniti navzdol do polja »Podatki o izdelku«. Tu boste izbrali vrsto izdelka, dodali ceno izdelka, pošiljanje in druge informacije.

Dodajanje podatkov o izdelku

Nato boste videli kratko okno z opisom izdelka. Ta opis bo uporabljen na različnih straneh izdelkov na vašem spletnem mestu. Dodati morate zanimiv in informativen kratek opis, ki vam bo pomagal doseči več klikov.

Dodajte kratek opis izdelka

Nič ne naredi strani izdelka bolj uporabno kot slike izdelka. WooCommerce omogoča preprosto dodajanje slik izdelkov in celo galerij slik izdelkov, ki so skupaj z vsakim izdelkom.

Najprej morate dodati glavno sliko izdelka. To bo glavna slika izdelka, ki se uporablja na spletnih straneh vaše trgovine.

Slike izdelkov in galerija

Spodaj lahko dodate več slik, da ustvarite galerijo slik izdelkov.

Zdaj preglejte vse informacije o izdelku, ki ste jih doslej dodali. Če je vse videti v redu, ste pripravljeni, da ta izdelek zaživite v svoji trgovini.

Za objavo izdelka kliknite gumb Objavi v zgornjem desnem zgornjem polju na zaslonu.

Objavite svoj izdelek

Zdaj lahko postopek ponovite, da na svoje spletno mesto dodate več izdelkov.

Korak 5. Izbira predloge za WooCommerce & Tema

Na tisoče spletnih trgovin se poteguje za prodajo podobnih izdelkov. Izbira profesionalnega dizajna za vašo trgovino zelo vpliva na to, kako stranke vidijo vašo blagovno znamko.

Na trgu je na voljo na tisoče predlogov in tem WooCommerce. Medtem ko lahko WooCommerce uporabljate s katero koli temo WordPressa, priporočamo, da izberete temo, pripravljeno za WooCommerce.

Te teme so narejene posebej za spletna mesta WooCommerce in pomagale vam bodo do večje prodaje na vašem spletnem mestu.

Ker je na trgu na tisoče plačljivih in brezplačnih tem WooCommerce, lahko ta številna izbira začetnikom oteži izbiro popolnega dizajna.

Da bi to olajšali, smo ročno izbrali najboljše teme, pripravljene za WooCommerce, ki jih lahko uporabite. Vse to je mobilno prijazno in zelo optimizirano za SEO in delovanje.

 • Astra – ena izmed najboljših tem, ki so na trgu pripravljene za WordPress. Astra ima polno podporo za WooCommerce, vgrajene predloge za strani izdelkov in trgovin ter desetine že pripravljenih spletnih mest.
 • Ocean WP – ena izmed najbolj prilagodljivih tem za uporabnike WooCommerce.
 • Shoppe – Sodobna in zelo prilagodljiva tema WooCommerce. Na voljo je z lastnim ustvarjalcem strani, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje ciljnih strani za vaše izdelke in oglaševalske akcije.
 • Outfitter Pro – Sodobna tema WooCommerce, izdelana za kolke in čiste, narejena posebej za blagovne znamke in trgovine z oblačili.

Iščete več možnosti? Oglejte si naš strokovni izbor najboljših tem WooCommerce za odlične izbire.

WooCommerce teme

Kaj iskati v temi WooCommerce?

Če pogledate vse te strokovno narejene teme WooCommerce, se morda sprašujete, kako izbrati pravo temo za svoje podjetje?

Sledi le nekaj osnovnih nasvetov, ki jih lahko uporabite kot smernice.

 • Prizadevajte si za preprostost v oblikovanju. Preprost in čist dizajn pomaga strankam, da se osredotočijo na tisto, kar je pomembno, in izboljša konverzije
 • Preizkusite izbrano temo na mobilnem telefonu. Večina uporabnikov dostopa do interneta z mobilnih naprav, zato poskrbite, da bo tema, ki jo izberete, videti tudi na manjših zaslonih.
 • Prenesite teme samo iz imenika tem WordPress.org ali zanesljivih trgovin s temami. V temah iz nezanesljivih virov je morda skrita zlonamerna programska oprema, ki bi lahko uničila vaše podjetje.
 • Preverite ocene in ocene, da se izognete rdečim zastavam

Za več nasvetov si oglejte naš vodnik o tem, kako izbrati popolno temo WordPress za svoj projekt.

Ko izberete temo WooCommerce, si oglejte naš vodič o tem, kako namestiti WordPress temo, da jo nastavite.

Korak 5. Namestitev WooCommerce razširitev in dodatkov

Resnična moč WooCommerce prihaja iz zmogljivih razširitev in dodatkov. Ti dodatki delujejo tako kot WordPress vtičnik in jih lahko namestite tako, kot da bi namestili kateri koli drug WordPress vtičnik.

Za WooCommerce in WordPress je na voljo na tisoče vtičnikov. Z njimi lahko ustvarite kontaktne obrazce, naredite ciljne strani, dodate tabele cen, darilne kartice in drugo.

Tukaj je naš glavni izbor obveznih vtičnikov WooCommerce za katero koli trgovino e-trgovine.

 • WPForms – omogoča enostavno ustvarjanje obrazcev za stike, ankete strank, obrazce za prijavo kupcev in še več.
 • MonsterInsights – Omogoča namestitev storitve Google Analytics in spremljanje vaših najboljših izdelkov, kategorij in ciljnih strani. Oglejte si, od kod prihajajo vaše stranke in kaj počnejo na vašem spletnem mestu.
 • TrustPulse – Omogoča vam, da uporabite moč socialnega dokazila in fomo, da takoj pridobite zaupanje strank in ustvarite več prodaje
 • BeaverBuilder – Je najboljši vtičnik za ustvarjanje strani povleci in spusti za WooCommerce. Omogoča vam enostavno ustvarjanje čudovitih ciljnih strani za promocijo izdelkov, trženjskih akcij, prodajnih dogodkov in še več.
 • RafflePress – Pomaga pri izvajanju virusnih akcij za promocijo vaše trgovine WooCommerce.

Za bolj celovit seznam si oglejte naš strokovni izbor najboljših vtičnikov WooCommerce, ki jih priporočamo.

Korak 6. Viri za rast trgovine WooCommerce

Zdaj, ko je vaša trgovina WooCommerce zaživela, je čas, da začnete promovirati svojo trgovino WooCommerce in razviti svoje podjetje.

Tukaj je nekaj virov, s pomočjo katerih se boste naučili WooCommerce in razvili svojo spletno trgovino kot izkušen profesionalec.

1. Zaženite seznam e-poštnih sporočil

Več kot 90% ljudi, ki obiščejo vašo trgovino WooCommerce, bo odšlo brez nakupa. Izgubiti te uporabnike je kot izguba denarja.

Zato je izdelava e-poštnega seznama izredno pomembna za lastnike spletnih trgovin.

Seznam e-poštnih sporočil omogoča strankam, da ostanejo v stiku z vami, ne da bi kaj kupili. To odpre neposredno komunikacijo med vami in strankami, tako da jih lahko nato poskusite in prepričate, da opravijo nakup.

Za podrobnosti in navodila po korakih si oglejte naš vodnik o pravilnem zagonu e-poštnega glasila za vašo trgovino WooCommerce.

Dobra stran je, da se WooCommerce združuje z vsemi glavnimi e-poštnimi marketinškimi storitvami na svetu, vključno s stalnimi stiki, SendinBlue, Drip in še več tisoč.

2. Ustvari več potencialov

Vsak uporabnik, ki se naroči na vaš e-poštni seznam, je potencialni potencialni uporabnik. Zato je najboljša praksa, da obiskovalcem spletnega mesta ponudi več možnosti, da se pridružijo vašemu seznamu e-pošte. Ta praksa se imenuje generacija svinca.

Večina lastnikov trgovin se zmoti, če v svojo trgovino dodajo samo osnovni obrazec za prijavo po e-pošti, kar škodi splošni konverziji.

Tu lahko OptinMonster pomaga. To je najboljša programska oprema za generiranje na svetu, ki vam omogoča enostavno pretvarjanje opuščajočih obiskovalcev spletnih strani v naročnike po e-pošti in nato plačevanje strank.

Za podrobnosti si oglejte te nasvete, kako pretvoriti obiskovalce WooCommerce v kupce.

3. Sledite uporabnikom WooCommerce

Trgovine e-trgovine potrebujejo tržne podatke za sprejemanje premišljenih odločitev. Ti podatki vključujejo, od kod prihajajo vaši obiskovalci, kateri izdelki so priljubljeni, kateri izdelki ne delujejo tako dobro in še več.

Ti vpogledi vam pomagajo pri sprejemanju podatkovnih odločitev in ustrezno prilagodite svojo tržno strategijo.

MonsterInsights vam pomaga, da z Google Analytics preprosto ugotovite vse te podatke. Na voljo je z izboljšanim sledenjem e-trgovini, s pomočjo katerega lahko z nekaj kliki odklenete zakladnico koristnih podatkov..

Za navodila glejte naš vodič o tem, kako slediti strankam WooCommerce v storitvi Google Analytics.

4. Naučite se WooCommerce SEO

SEO ali optimizacija iskalnih mehanizmov vam pomaga priti več obiskovalcev iz iskalnikov v vašo trgovino WooCommerce.

WooCommerce je sam po sebi zelo prijazen do SEO, vendar lahko storite toliko več.

Ker večina začetnikov meni, da je WooCommerce SEO malce zastrašujoč in tehničen, smo pripravili popoln navodila za uporabo WooCommerce SEO, ki vam bodo pomagali pravilno uporabljati SEO brez strokovne pomoči.

5. Obnovite opuščeno prodajo košaric

Ko kupec doda izdelek v košarico, obstaja 60-80% možnosti, da ga bo pustil, ne da bi dokončal nakup. To je povprečje vseh spletnih mest za e-trgovino, zato bi lahko bilo še višje.

Mnogi lastniki spletnih mest za e-trgovino že od začetka ne upoštevajo te meritve in to precej ostaja denar na mizi.

Sestavili smo si goljufijo, s katero lahko preprosto obnovimo prodajo zapuščenih vozičkov WooCommerce. Tako boste dosegli dober napredek in izboljšali skupno prodajo.

Upajmo, da vam bodo ti viri pomagali izboljšati trgovino WooCommerce in razviti vaše podjetje.

Pogosta vprašanja o WooCommerce

WooCommerce je neverjetno močna platforma in pogosto imajo lastniki podjetij veliko vprašanj o WooCommerce, preden začnejo.

Ker smo na tisoče začetnikom pomagali začeti z WooCommerce, smo jih slišali veliko. Tu je nekaj najpogostejših vprašanj uporabnikov WoooCommerce.

1. Kje si lahko ogledam predstavitveni demo WooCommerce?

WooCommerce uporablja več milijonov spletnih strani. Verjetno ste že obiskali številna spletna mesta z omrežjem WooCommerce, ne da bi to sploh opazili.

Ne uporabljajo ga le mala podjetja, WooCommerce dejansko uporabljajo tudi nekatere izmed najboljših svetovnih blagovnih znamk.

Tu je nekaj naših najljubših primerov demonstracije WooCommerce v akciji.

1. Kavne brozge

Kavne brozge

Čista in preprosta trgovina na WooComemrce, ki prodaja klasične in vrhunske mešanice kave.

2. Ripley je verjel ali ne

Ripleys

Ripley je verjel ali ne uporablja WooCommerce za svojo spletno knjigarno.

3. Gilmour

Gilmour

Priljubljena znamka vrtnarske opreme Gilmour uporablja WooCommerce za prodajo izdelkov na spletu. Njihova spletna stran je uravnotežena kombinacija funkcionalnosti in preprostega oblikovanja.

4. Flwr

Flwr

Flwr je majhen studio cvetličnega oblikovanja s sedežem na Novi Zelandiji. Njihovo spletno mesto vsebuje preprost in eleganten dizajn s čudovitim ozadjem in zelo prilagojeno stranjo trgovine.

2. Kakšne vrste izdelkov lahko prodajam z WooCommerce?

Z WooCommerce lahko prodajate vse vrste izdelkov. Naj gre za fizično blago (izdelki, ki zahtevajo pošiljanje), digitalne prenose (e-knjige, programska oprema, digitalna umetnost) ali celo naročnine.

WooCommerce ima razširitve, ki vam omogočajo, da ga uporabljate kot platformo za rezervacijo, spletno mesto za dražbe, tržnico za več ponudnikov, dropshippping in še veliko več.

3. Kakšne so druge možnosti storitve WooCommerce?

WooCommerce je prilagodljiv in enostaven za uporabo, vendar morda ni vedno prava rešitev. Glede na vaše potrebe se vam bodo morda zdele primernejše druge rešitve. Oglejte si naš seznam najboljših alternativ WooCommerce za več primerov.

4. Ali lahko uporabim WooCommerce za Dropshipping?

Ja lahko. Pravzaprav je WooCommerce prva izbira za izdelavo Dropshipping strani. Obstaja več odličnih vtičnikov WooCommerce dropshipping, ki vam omogočajo enostavno upravljanje z naročili, upravljanje prodajalcev in avtomatiziranje celotnega postopka.

Navodila za korak za korakom si oglejte naš celoten vodnik za drobiž za začetnike.

5. Ali lahko dodam blog v WooCommerce?

Ja lahko. Vaša trgovina WooCommerce deluje poleg WordPress-a, ki je že najboljša blogerska platforma na svetu. Vse, kar morate storiti, je ustvariti ločen odsek za blog in začeti pisati objave.

6. Ali lahko spremenim ime trgovine WooCommerce?

Ime trgovine lahko spremenite tako, da obiščete Nastavitve »Splošno stran v upravnem območju WordPress. Enostavno spremenite naslov v karkoli želite poklicati svojo trgovino.

Če pa želite spremeniti ime domene v trgovini WooCommerce, je to nekoliko drugačen postopek. Oglejte si naše vadnico o tem, kako premakniti WordPress na novo ime domene, ne da bi izgubili SEO.

7. Kje so moji podatki o prijavi v WooCommerce?

Nimate ločene prijave za WooCommerce za območje administratorja, ker je WooCommerce vtičnik WordPress. Za prijavo na nadzorno ploščo WordPress preprosto uporabite povezavo za prijavo v WordPress.

Kljub temu bodo vaše stranke imele prijavo v WooCommerce, tako da se bodo lahko prijavile na območje svojega računa, da bodo lahko spremljale naročila. Oglejte si naš korak za korakom navodila za ustvarjanje prijavnih obrazcev po meri za WordPress.

8. Kako dobim podporo za WooCommerce?

Ker je WooCommerce brezplačna programska oprema, je omejena podpora za WooCommerce na voljo prek forumov skupnosti WordPress kot tudi na uradni spletni strani WooCommerce..

Večino podpore za WooCommerce ponuja ponudnik gostovanja za WooCommerce ali posamezni razvijalci tem in razširitev WooCommerce..

Za razvoj in prilagoditev storitve WooCommerce po meri lahko najamete razvijalca WordPress iz zaupanja vrednega imenika, kot je Codeable.

To je vse, upamo, da vam bo ta WooCommerce vadba pomagala, da se naučite, kako nastaviti WooCommerce in narediti trgovino za e-trgovino. Mogoče si boste želeli ogledati tudi naše vodiče o ustvarjanju brezplačnega poslovnega e-poštnega naslova in najboljše storitve poslovnega telefona.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map