10 Beste plug-ins voor sociale media voor WordPress (2020)

Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor sociale media voor uw WordPress-site? Er zijn zoveel plug-ins voor sociale media beschikbaar voor WordPress dat het voor beginners overweldigend wordt om de beste plug-in te kiezen. In dit artikel laten we u enkele van de beste plug-ins voor sociale media voor WordPress zien die u meteen kunt installeren.


Beste plug-ins voor sociale media voor WordPress

Waarop moet je letten in een WordPress Social Media Plugin?

Het grootste probleem met de meeste plug-ins voor sociale media voor WordPress zijn de prestaties. Omdat deze plug-ins extra stylesheets en scripts moeten laden, vertragen ze vaak uw website. Lees ons artikel over hoe WordPress-plug-ins de laadtijd van uw site beïnvloeden voor meer informatie over dit onderwerp.

U moet een balans vinden tussen functies en prestaties van uw WordPress-site. Een plug-in voor sociale media met veel functies kan minder nuttig worden als deze uw website vertraagt ​​en de gebruikerservaring beïnvloedt.

Vervolgens moet u beslissen welke sociale netwerken prominenter op uw website worden weergegeven. Door minder opties toe te voegen, kunt u rommel verminderen en een betere gebruikerservaring bieden.

Met veel plug-ins voor sociale media kunt u sociale pictogrammen weergeven in de zijbalk, onder het artikel, vóór het artikel, enzovoort. U moet beslissen hoe u ze op uw site wilt weergeven en of de plug-in die optie ondersteunt.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste plug-ins voor sociale media voor WordPress.

1. Gedeelde tellingen

Gedeelde tellingen

Shared Counts is een snelle en gebruiksvriendelijke plug-in voor sociale media voor WordPress. Het wordt geleverd met een beperkt aantal van de meest populaire sociale netwerken: Facebook, Twitter, Google+, Stumbleupon, Pinterest, Yummly en LinkedIn.

Er zijn meerdere knopstijlen en u kunt kiezen waar u de knop wilt weergeven (voor of na de inhoud of handmatig). Je kunt het ook inschakelen voor aangepaste berichttypen.

De plug-in probeert voor elk netwerk het aantal sociale shares te krijgen. U kunt er ook voor kiezen om alleen het totale aantal shares op alle netwerken weer te geven.

2. Sassy Social Share

Sassy Social Share

Sassy Social Share is een eenvoudig te gebruiken plug-in voor sociale media voor WordPress met tal van opties. Het wordt geleverd met ondersteuning voor veel verschillende sociale media-websites, en je kunt knoppen toevoegen in de inhoud van het bericht en een plakkerig zwevend sociaal menu.

Het ondersteunt ook de functie voor het delen van sociale bestanden. Net als veel andere plug-ins voor sociale media, moet u een service van derden gebruiken om die statistieken op te halen.

Wat pictogramstijlen betreft, de plug-in wordt geleverd met drie basisstijlen: afgeronde, vierkante of rechthoekige knoppen. U kunt de positioneringsopties instellen in de plug-ininstellingen voor zowel standaard als zwevende sociale balken.

3. AddtoAny

AddtoAny

AddtoAny is een tool voor sociaal delen die ook beschikbaar is als een WordPress-plug-in. Het biedt veel sociale mediaplatforms, zwevende en standaard sociale deelbalken en een universeel deelmenu.

Het kan het aantal social shares weergeven zonder een account aan te maken en biedt Google Analytics-integratie. AddtoAny heeft een kleinere voetafdruk op prestaties in vergelijking met andere vergelijkbare tools die wereldwijde knoppen voor sociaal delen bieden.

4. WordPress naar buffer

WordPress naar buffer

Buffer is een populaire tool voor sociale media waarmee u uw berichten op Facebook, Twitter, LinkedIn enz. Kunt plannen. Met de plug-in WordPress naar buffer kunt u automatisch nieuwe berichten aan uw bufferaccount toevoegen, zodat ze worden gedeeld op uw sociale media-profielen.

Raadpleeg onze gids voor gedetailleerde instructies over het plannen van WordPress-berichten voor sociale media met Buffer.

5. Eenvoudige sociale pictogrammen

Eenvoudige sociale pictogrammen

Zoals de naam al zegt, geeft Simple Social Icons pictogrammen voor sociale media weer in een zijbalkwidget. U kunt kleuren kiezen en vervolgens de URL’s invoeren voor sociale media-accounts die u wilt weergeven.

Het heeft een beperkt aantal sociale-mediaplatforms die alle belangrijke en populaire services omvatten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft een minimale impact op de prestaties.

Voor gedetailleerde instructies, zie onze tutorial over het toevoegen van social media iconen in je WordPress zijbalk.

6. Widget Sociale pictogrammen door WPZoom

Widget voor sociale pictogrammen

Met Social Icons Widget kunt u eenvoudig social media-pictogrammen toevoegen aan uw WordPress-zijbalk. Het biedt drie pictogramstijlen: afgeronde randen, rond en vierkant. U kunt desgewenst ook aangepaste kleuren voor pictogrammen gebruiken.

Na activering moet je bezoeken Uiterlijk »Widgets pagina en voeg de widget Sociale pictogrammen toe aan uw zijbalk. Vervang de standaard URL’s door uw eigen social media profielen of klik op meer toevoegen om een ​​nieuwe service toe te voegen.

7. WordPress sociale login

WordPress sociale login

Wilt u gebruikers toestaan ​​zich te registreren, in te loggen en te reageren met hun sociale media-accounts? Met WordPress Social Login kunt u precies dat doen.

Het is supergemakkelijk te gebruiken en ondersteunt een breed scala aan sociale netwerken. Het bevat ook modules om gebruikersinzichten, gebruikersbeheer, contactbeheer en een BuddyPress-component te tonen.

8. Herleef oude berichten

Herleef oude berichten

Om je bereik te vergroten en gebruikers betrokken te houden op sociale media, moet je vaker op al die accounts posten. Dit kan veel tijd in beslag nemen.

Met de Revive Old Posts-plug-in kunt u automatisch oude berichten delen met uw sociale media-accounts. Hierdoor kunt u uw social media-accounts actief houden. Het biedt uw gebruikers ook een kans om deel te nemen en populaire inhoud van uw site te ontdekken.

Raadpleeg onze gids voor gedetailleerde instructies over het automatisch delen van uw oude WordPress-berichten.

9. Instagram-feed

Instagram Feed

Wilt u uw Instagram-foto’s weergeven in WordPress? Met Instagram Feed kun je je recente Instagram-foto’s prachtig weergeven in WordPress.

U moet een toegangstoken voor Instagram genereren. Daarna kunt u de beschikbare shortcodes gebruiken om de feed overal op uw site weer te geven, inclusief berichten, pagina’s of zijbalkwidgets.

U kunt ook meerdere feeds maken door shortcode-parameters aan te passen. Je kunt zelfs meerdere Instagram-accounts ophalen om een ​​enkele feed te maken.

10. Beter Klik om te tweeten

Tweet deze doos

Mogelijk hebt u op veel populaire blogs aangepaste citaatvakken gezien waarmee gebruikers de quote gemakkelijk op Twitter kunnen delen. Met de Better Click to Tweet-plug-in kunt u de vergelijkbare click-to-tweet-quote-boxen toevoegen aan uw WordPress-berichten.

Raadpleeg ons artikel voor gedetailleerde instructies over het toevoegen van click aan het toevoegen van click to tweet-boxen in uw WordPress-berichten.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste plug-in voor sociale media voor je WordPress-site. Misschien wilt u ook onze ultieme stapsgewijze WordPress SEO-gids voor beginners bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me