10 Beste WordPress-plug-ins voor podcasters

Ben je op zoek naar de beste WordPress-plug-ins voor podcasters? WordPress is een populaire keuze voor blogplatforms onder de beste podcasters vanwege de flexibiliteit die wordt geleverd met verschillende podcasting-plug-ins. In dit artikel hebben we enkele van de beste WordPress podcasting-plug-ins uitgekozen.

Beste WordPress-plug-ins voor podcasters

Podcasting starten met WordPress?

Zoals we eerder vermeldden, is WordPress populair bij toppodcasters zoals Tim Ferris, Lewis Howes, Michael Hyatt, enz. Dat komt vooral omdat WordPress eenvoudig te gebruiken en zeer flexibel is met tonnen geweldige sjablonen en duizenden WordPress-plug-ins.

Als u uw website wilt maken en een podcast wilt starten, moet u eerst een domeinnaam en WordPress-hosting krijgen.

We raden aan Bluehost te gebruiken omdat ze een van de grootste hostingbedrijven ter wereld zijn en een officiële door WordPress aanbevolen hostingprovider. Bovendien geven ze onze gebruikers 60% korting + een gratis domein.

Nadat u zich heeft aangemeld voor hosting, is de volgende stap het installeren van WordPress. Volg de instructies in onze handleiding voor het starten van een WordPress-blog en u bent binnen de kortste keren aan de slag.

Nu komt het deel waar u uw podcast gaat instellen. Om je te helpen met dit onderdeel, hebben we een stapsgewijze handleiding gemaakt voor het starten van je eigen podcast.

Bekijk daarna onze zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste WordPress-plug-ins voor Podcasters.

1. PowerPress

PowerPress

PowerPress is een krachtige WordPress podcasting-plug-in waarmee u uw podcast-bestanden in WordPress kunt beheren.

Het maakt door iTunes en Google Play ondersteunde RSS-feeds voor uw podcast. Het wordt ook geleverd met een eenvoudige interface waar u alle informatie kunt toevoegen die nodig is om uw podcast naar iTunes te sturen.

Het toevoegen van je podcastafleveringen aan je WordPress-site is eenvoudig met een prachtige HTML5-speler. Het bevat ook geïntegreerde abonnementstools om uw podcastabonnees een boost te geven. Het belangrijkste is dat het wordt geleverd met nuttige community-ondersteuning van duizenden podcasters die het al gebruiken.

Het beste van alles is dat het werkt met de beste podcast-audiobestand-hostingservice, Blubrry.

2. Slimme podcastspeler

Slimme podcastspeler

Smart Podcast Player biedt uw luisteraars van podcasts een prachtig ontworpen luisterervaring.

In tegenstelling tot andere plug-ins voor podcastspelers, biedt het een betere gebruikerservaring met een prachtig ontworpen HTML5-speler. Je kunt een megaspeler toevoegen die alle afleveringen doorloopt, of je kunt een enkele afleveringsspeler toevoegen.

Het ziet er geweldig uit en werkt geweldig op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop). U kunt uw eigen kleuren kiezen met een licht of donker thema. Het heeft ingebouwde functies voor sociaal delen, een downloadknop, snelheidsregeling, tijdstempels en meer.

3. Serieus Podcasting

Serieus Podcasting

Veel beginners willen gewoon hun podcast starten zonder speciale podcasthosting of een mediaspeler te kopen. Serieus Podcast-speler kan u daarbij helpen. Hiermee kunt u uw podcastafleveringen rechtstreeks naar uw WordPress-site beheren en uploaden.

Het genereert uw podcast-feed die compatibel is met iTunes, Google Play en vele andere services. De plug-in wordt ook geleverd met shortcodes en widgets om podcast-afleveringen eenvoudig op uw website weer te geven.

4. Podlove Podcast-uitgever

Podlove

Podlove Podcast Publisher is gemaakt door Podlove, een online community van gebruikers die de podcaststandaarden willen verbeteren. De plug-in is bedoeld om geavanceerde oplossingen te bieden voor podcasting-problemen die niet door andere beschikbare platforms zijn opgelost.

Podlove Podcast Publisher maakt het gemakkelijker voor u om uw podcast te beheren vanaf uw WordPress-site. Het biedt zeer compatibele podcast-feeds met fijnkorrelige controle over uw feeds. Het biedt feeds met meerdere indelingen, ondersteuning voor verschillende audio- en videocodecs, een verbeterde HTML5-speler, ondersteuning voor hoofdstukken, downloadstatistieken en flexibele sjablonen.

Het beste is dat je deel uitmaakt van een actieve gemeenschap. Ze hebben hun eigen forums waar u vragen kunt stellen en hulp kunt krijgen van ontwikkelaars en andere gebruikers.

5. Simple Podcast Press

Simple Podcast Press

Met Simple Podcast Press kunt u uw podcast-epsiodes prachtig weergeven in WordPress. Het werkt met alle populaire podcast-hostingservices. U hoeft alleen de iTunes-feed-URL van uw podcast toe te voegen en deze haalt automatisch de afleveringen op en geeft ze weer in een prachtige HTML5-speler.

Hiermee kunt u afzonderlijke afleveringen met tijdstempels weergeven, zodat u gebruikers naar belangrijke onderwerpen in een aflevering kunt laten springen. Het heeft ook ingebouwde functies voor sociaal delen, waaronder een citaatvak om te tweeten.

6. Libsyn Podcasting-plug-in

Libsyn

Libsyn is een populaire podcast-hostingservice en deze plug-in helpt je WordPress-site te verbinden met je Libsyn-account. Hiermee kunt u eenvoudig afleveringen maken, ze opslaan als concept en ze plannen in WordPress.

U kunt uw podcast-bestanden rechtstreeks vanuit WordPress uploaden naar Libsyn, wat betekent dat uw podcast-media geen ruimte in beslag nemen op uw WordPress-hostserver. Je kunt ook bestanden toevoegen vanuit je WordPress mediabibliotheek.

Al uw media- en podcastfeeds blijven op Libsyn-servers staan. Zelfs als uw website uitvalt, kunnen uw podcast-abonnees nog steeds afleveringen rechtstreeks downloaden naar hun podcast-apps en feedlezers.

7. Aanbevolen podcast-widget

Aanbevolen podcast-widget

Met Aanbevolen podcastwidget kunt u een podcastaflevering in uw WordPress-zijbalk plaatsen. Het is een add-on plug-in voor PowerPress, dus je kunt het alleen gebruiken als je PowerPress van Blubrry gebruikt.

Na activering moet je bezoeken Uiterlijk »Widgets pagina en voeg de widget ‘Aanbevolen podcast’ toe aan uw WordPress-zijbalk. U kunt de nieuwste aflevering weergeven, een categorie selecteren of handmatig de ID invoeren van de aflevering die u wilt weergeven.

Het gebruikt de uitgelichte afbeelding van het bericht en het fragment met de standaard PowerPress-mediaspeler om de aflevering af te spelen.

8. Zoals gehoord

Zoals gehoord

Zoals Heard On je toestaat om verschillende podcasts weer te geven waar je geïnterviewd bent. Dit helpt u om andere podcasters op uw site weer te geven, sociaal bewijs te gebruiken en op meer podcasts te verschijnen. De plug-in maakt het eenvoudig om de podcasts toe te voegen die je wilt laten zien. U kunt podcastnaam, hostnaam, miniatuur, aflevering-URL, beschrijving, enz.

U moet albumhoezen vinden voor de podcasts die u wilt weergeven en de afbeeldingen handmatig uploaden. Nadat je een paar podcasts hebt toegevoegd, kun je ze weergeven in een zijbalkwidget, blogpost of elke pagina op je site.

Bonus plug-ins

Deze plug-ins zijn niet specifiek voor podcasting, maar ze zouden enorm nuttig zijn voor elke podcaster die WordPress gebruikt.

9. MonsterInsights

MonsterInsights

Wil je weten hoe mensen je podcast-website ontdekken? MonsterInsights is de beste Google Analytics-plug-in voor WordPress-gebruikers. Het helpt u erachter te komen waar uw gebruikers vandaan komen, wat ze doen en hoeveel tijd ze op uw site doorbrengen.

MonsterInsights wordt ook geleverd met de functie voor het volgen van links, die u kan helpen erachter te komen welke afleveringen het meest worden gedownload. Het wordt ook geleverd met een add-on voor Google Optimize, een hulpmiddel waarmee u inhoudsexperimenten zoals A / B-tests kunt uitvoeren om erachter te komen wat het beste werkt voor uw website.

10. WPForms

WPForms

Gebruikersinteractie helpt u meer bezoekers te converteren en een sterkere community op te bouwen. WPForms is de beste plug-in voor het maken van contactformulieren voor WordPress, waarmee u prachtige formulieren voor uw website kunt maken zonder code te schrijven.

U kunt het gebruiken om een ​​contactformulier toe te voegen, enquêteformulieren te maken, betalingen te accepteren, e-mailabonnementformulieren te maken en meer. Vanwege het gebruiksgemak en de krachtige functies is het een must-have voor de toolkit van elke podcaster.

Er is ook een gratis versie van WPForms beschikbaar voor WPBeginner-gebruikers. Download WPForms Lite vandaag nog.

Dat is het voor nu.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste WordPress-plug-ins voor podcasters te vinden. Misschien wilt u ook onze ultieme WordPress-beveiligingsgids voor beginners zien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me