16 Beste WordPress-inlogpagina-plug-ins

Op zoek naar de beste plug-ins voor WordPress-aanmeldingspagina’s voor uw website? De inlogpagina is de deur naar het beheerdersgedeelte van uw website. U moet het beveiligen en het gebruikers gemakkelijk maken om in te loggen. In dit artikel hebben we enkele van de beste plug-ins voor WordPress-inlogpagina’s uitgekozen die u kunt proberen.


Beste WordPress-inlogpagina-plug-ins

Verbetering van de beveiliging en het uiterlijk van de inlogpagina van WordPress

De standaard WordPress-inlogpagina is heel eenvoudig en ziet er op alle WordPress-sites hetzelfde uit. Als u een WordPress-site voor meerdere gebruikers uitvoert, wilt u deze misschien aanpassen.

Mogelijk wilt u ook de inlogervaring op uw website zo naadloos mogelijk maken zonder concessies te doen aan de WordPress-beveiliging.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste plug-ins voor inlogpagina’s van WordPress om de inlogervaring en beveiliging op uw website te verbeteren.

1. WPForms

WPForms

WPForms is de beste plug-in voor WordPress-formulierbouwers en wordt geleverd met een krachtige gebruikersregistratie en login-add-on. Hiermee kunt u met een paar klikken uw eigen gebruikersregistratie- en aanmeldingsformulieren maken. U kunt deze formulieren overal op uw WordPress-site toevoegen.

Raadpleeg onze handleiding voor gedetailleerde instructies over het maken van een aangepaste inlogpagina in WordPress

2. Thema Mijn login

Thema Mijn login

Wilt u gebruikers toestaan ​​zich te registreren op uw WordPress-site, maar wilt u niet dat ze toegang krijgen tot het beheerdersgedeelte? Thema Mijn login is een populaire WordPress-plug-in waarmee u aangepaste WordPress-inlogpagina’s kunt maken. U kunt elke pagina op uw site gebruiken als login-, registratie- en vergeten wachtwoordpagina’s.

Raadpleeg onze handleiding voor meer informatie over het toevoegen van front-end inlogpagina en widgets in WordPress.

3. Tijdelijke login zonder wachtwoord

Tijdelijke login zonder wachtwoord

Wilt u tijdelijk een ontwikkelaar toegang geven tot uw WordPress-site? Tijdelijke login zonder wachtwoord stelt u in staat om tijdelijke toegang te geven aan gebruikers zonder een account voor hen aan te maken. U kunt een vervaldatum of -tijd voor de tijdelijke login instellen of deze op elk moment verwijderen.

Zie onze gids voor het maken van tijdelijke login voor WordPress voor gedetailleerde instructies.

4. Inloggen vergrendelen

Aanmeldingsvergrendeling

Standaard vergrendelt WordPress gebruikers niet als ze meerdere keren het verkeerde wachtwoord proberen. Hierdoor kunnen hackers uw wachtwoord kraken met behulp van geautomatiseerde scripts. Met Login Lockdown kunt u het aantal mislukte inlogpogingen beperken. Daarna vergrendelt het het inlogscherm voor die gebruiker voor een beperkte tijd.

Voor meer informatie en instructies voor het instellen, volgt u onze gids over hoe u inlogpogingen in WordPress kunt beperken.

5. Nextend Facebook Connect

Nextend Facebook Connect

Wilt u inloggen met Facebook-knop toevoegen aan uw WordPress-site? Met de volgende plug-in voor Facebook Connect kunt u eenvoudig inloggen met Facebook toevoegen aan uw WordPress-inlogscherm. Hierdoor kunnen uw gebruikers sneller inloggen en hoeven ze geen wachtwoord in te voeren.

Zie stapsgewijze instructies in onze handleiding voor het toevoegen van login met Facebook in WordPress.

6. Onthoud mij

Onthoud me

Als u vergeet de optie ‘Onthoud mij’ op de inlogpagina te controleren, zal WordPress uw login vergeten zodra u het browservenster sluit. Met de Remember Me-plug-in kunt u de herinneringsoptie automatisch controleren telkens wanneer u inlogt op uw WordPress-site.

Zie hoe u het instelt in onze gids over hoe u kunt voorkomen dat WordPress u vergeet met Onthoud mij.

7. Custom Login Page Customizer

Custom Login Page Customizer

Het standaard WordPress-inlogscherm ziet er vrij eenvoudig uit. U kunt het op verschillende manieren wijzigen, maar voor veel ervan moet u code toevoegen. Aangepaste inlogpagina Met de plug-in Customizer kunt u uw eigen aangepaste inlogpagina ontwerpen met behulp van de thema-aanpasser.

Zie gedetailleerde instructies in onze gids over het aanpassen van de WordPress-inlogpagina.

8. WP-beveiligingsvragen

Login beveiligingsvragen in WordPress

Met WP-beveiligingsvragen kunt u beveiligingsvragen toevoegen aan uw WordPress-inlogscherm. Gebruikers zullen niet alleen hun wachtwoord moeten toevoegen, maar ze zullen ook een beveiligingsvraag moeten selecteren en hun antwoord moeten invoeren. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw WordPress-beheergebied.

Leer hoe u het kunt instellen in onze gids over het toevoegen van beveiligingsvragen aan het inlogscherm van WordPress.

9. Geen login via e-mailadres

Geen login via e-mail

WordPress stelt gebruikers standaard in staat hun gebruikersnaam of e-mailadres in te voeren om in te loggen. Sommige gebruikers zijn van mening dat e-mailadres algemeen bekend is (iedereen die u e-mailt, heeft uw e-mailadres). Dit zou het voor iemand gemakkelijker kunnen maken om hun wachtwoord op brute wijze te forceren. Met deze plug-in kunt u inloggen met e-mailadresfunctie in WordPress uitschakelen.

Zie ons artikel over het uitschakelen van inloggen met de e-mailadresfunctie in WordPress voor meer informatie over dit onderwerp.

10. Voorkom gelijktijdige aanmeldingen

Gelijktijdige aanmeldingen

Als u WordPress gebruikt om cursussen online te verkopen of een lidmaatschapswebsite heeft, betekent dit dat gebruikers hun wachtwoorden met vrienden kunnen delen en dat u nieuwe klanten kunt verliezen. Voorkomen dat gelijktijdige aanmeldingen automatisch de gebruikerssessie beëindigen als een wachtwoord wordt gebruikt terwijl de gebruiker nog steeds is ingelogd.

Lees er meer over in onze gids over hoe u kunt voorkomen dat gebruikers wachtwoorden delen in WordPress.

11. Inloggen op LinkedIn

LinkedIn Login

Wilt u uw gebruikers laten inloggen met hun LinkedIn-account? Met de LinkedIn Login-plug-in kunt u eenvoudig een login met de LinkedIn-knop toevoegen aan uw WordPress-inlogscherm. Gebruikers kunnen zich ook registreren met hun LinkedIn-account.

Bekijk meer LinkedIn WordPress-plug-ins om nieuwe klanten te winnen en uw professionele netwerk te laten groeien.

12. Eenvoudige geschiedenis

Eenvoudige geschiedenis

Wilt u zien wanneer gebruikers zich hebben aan- of afgemeld bij uw WordPress-site? Met de plug-in Eenvoudige geschiedenis kunt u eenvoudig gebruikersactiviteit op uw WordPress-site volgen, inclusief hun inlogactiviteit. U kunt zien wanneer een gebruiker heeft ingelogd en wat hij tijdens zijn sessie heeft gedaan.

Raadpleeg onze handleiding voor meer informatie over het volgen van gebruikersactiviteit in WordPress.

13. Met wachtwoord beveiligd

Beschermd met een wachtwoord

Moet u een volledige WordPress-site met een wachtwoord beveiligen? Met een wachtwoord beveiligde plug-in kunt u uw WordPress-site gemakkelijk met een wachtwoord beveiligen. U kunt beheerders en ingelogde gebruikers toestaan ​​deze te bekijken. U kunt ook een hoofdwachtwoord instellen dat u kunt delen met gebruikers die u wilt toestaan.

Voor stapsgewijze instructies, zie onze gids over hoe u uw WordPress met een wachtwoord kunt beveiligen zonder gebruikersregistratie.

14. Afmelden bij inactieve gebruiker

Afmelden bij inactieve gebruiker

Soms vergeten uw gebruikers uit te loggen, het browservenster te sluiten of kunnen ze per ongeluk de optie Mij onthouden op een openbare computer aanvinken. Dit betekent dat iedereen die die computer gebruikt, toegang heeft tot uw WordPress-site. Afmelden bij inactieve gebruiker stelt u in staat om een ​​gebruiker automatisch af te melden als deze een bepaalde tijd niet actief is geweest.

Raadpleeg onze handleiding voor meer informatie over het automatisch afmelden van inactieve gebruikers in WordPress.

15. WP Laatste aanmelding

WP Laatste aanmelding

Wilt u zien wanneer gebruikers voor het laatst zijn ingelogd? Zo kun je zien welke gebruikers niet zijn ingelogd en kun je ze een e-mail sturen of hun account verwijderen. Met WP Last Login kunt u snel de laatste inlogdatum van elke gebruiker zien op de pagina Gebruikers.

Lees er meer over in ons artikel over het tonen van de laatste inlogdatum van de gebruiker in WordPress.

16. Peter’s Login Redirect

Wilt u gebruikers omleiden naar verschillende pagina’s nadat ze zijn ingelogd? Met de plug-in Login Redirect van Peter kunt u gebruikers eenvoudig omleiden nadat ze zijn ingelogd. U kunt gebruikers omleiden met specifieke gebruikersrollen en mogelijkheden. Je kunt ook omleidingen instellen na registratie.

Zie ons artikel over het omleiden van gebruikers na succesvol inloggen op WordPress.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-inlogpagina-plug-ins voor je website. Misschien wilt u ook onze lijst met 24 must-have WordPress-plug-ins voor zakelijke websites zien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me