5 Best Popular Posts Plugins voor WordPress

Tijdens het surfen op internet bent u waarschijnlijk websites tegengekomen met een sectie met populaire artikelen. Door populaire berichten weer te geven, kunnen bezoekers van uw website uw beste inhoud vinden en uw paginaweergaven verbeteren. Als je een populair berichtengedeelte op je site wilt toevoegen, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel laten we je de beste populaire posts-plug-ins voor WordPress zien.


Meest populaire posts-plug-ins voor WordPress

Populaire berichten weergeven op uw WordPress-site

Voordat u een plug-in ophaalt om te pronken met uw meest populaire inhoud, wilt u misschien rondkijken en zien hoe andere succesvolle websites het doen.

Sommige site-eigenaren houden zich bijvoorbeeld aan de meest populaire artikelen aller tijden. Andere populaire blogs tonen artikelen die die dag, week of maand populair zijn. Hierdoor kunnen ze hun oude populaire artikelen overslaan en meer paginaweergaven krijgen voor hun recent trending artikelen.

Populaire berichten op lijst 25

Een paar websites combineren populaire, recente en meest besproken artikelen in een widget met tabbladen of een schuifregelaar voor aanbevolen inhoud.

Voorbeeld van trending artikelen

U moet ook beslissen waar u de populaire berichten op uw website wilt weergeven. U kunt het weergeven op de voorpagina, afzonderlijke artikelen of elke pagina op uw website. Door verschillende plaatsingen te testen, kunt u ontdekken wat het beste werkt voor uw website.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire plug-ins voor posts voor WordPress.

1. WordPress populaire berichten

Widget voor populaire posts in WordPress

Met meer dan 200.000 actieve installaties is de WordPress Popular Posts-plug-in een van de meest gedownloade populaire posts-plug-in op de markt. Hiermee kunt u populaire berichten weergeven met veel verschillende voorwaarden. U kunt recentelijk populaire artikelen weergeven door een datumbereik te selecteren. U kunt ook de meest becommentarieerde of meest bekeken artikelen tonen.

Het is geschikt voor meerdere widgets, wat betekent dat u dezelfde widget meerdere keren aan dezelfde of verschillende zijbalken kunt toevoegen. U kunt uw eigen aangepaste CSS toepassen, postminiaturen, fragmenten, auteur, aantal reacties, aantal weergaven en meer weergeven.

Voordelen: WordPress populaire berichten is een krachtige plug-in met alle opties die je nodig hebt om je populaire berichten weer te geven. Ondersteuning voor aangepaste berichttypen en de mogelijkheid om de widget meerdere keren toe te voegen, stelt u in staat verschillende populaire weergaven te maken, bijv. Populaire berichten, populaire recensies, enz.

Nadelen: De plug-in maakt twee extra tabellen in de database om populaire berichtgegevens en cache op te slaan. Sommige mensen beweren misschien dat het een betere aanpak is om deze gegevens buiten de standaard WordPress-tabellen te houden, maar anderen vinden het misschien database-intensief.

2. Top 10 – Populaire posts-plug-in voor WordPress

Top 10 - Populaire posts-plug-in voor WordPress

Top 10 populaire posts-plug-in voor WordPress is een andere sterke kandidaat in onze lijst met de beste populaire posts-plug-ins. Wat de functies betreft, het komt overeen met WordPress Popular Posts en voegt zelfs wat meer functies toe. Top 10 wordt ook geleverd met een zeer configureerbare widget en shortcodes.

Ondanks de naam kunt u met de plug-in een onbeperkt aantal populaire berichten weergeven. Hiermee kunt u een datumbereik selecteren waaruit u kunt kiezen. U kunt weergaven van berichten, auteur, samenvatting of uittreksel van berichten weergeven en miniaturen plaatsen in de lijst met populaire berichten.

Top 10 wordt geleverd met een ingebouwd caching-systeem om het minder resource-intensief te maken. Het speelt ook goed samen met WordPress caching-plug-ins zoals W3 Total Cache en WP Super Cache.

Voordelen: Top 10 populaire berichten Plug-in is rijk aan functies, flexibel en eenvoudig in te stellen. Het heeft agressieve caching om de serverbelasting te verminderen en het werkt goed met WordPress caching-plug-ins.

Nadelen: De pagina met plug-in-instellingen heeft veel te veel opties en beginners vinden het misschien een beetje ingewikkeld.

3. Relevant

Relevant

Wilt u dat uw populaire plug-in voor berichten ook uw aanbevolen artikelen, gerelateerde inhoud en de nieuwste berichten toont? Met Relevant kun je dat doen. Het wordt geleverd met meerdere widgets, waaronder een voor populaire berichten en een nette instellingenpagina.

U kunt populaire berichten weergeven op opmerkingen of op paginaweergaven. U kunt er ook de miniatuur, de auteur, het uittreksel en de datum van de post weergeven.

Wil je de widget niet gebruiken? Relevant wordt ook geleverd met shortcodes en sjabloontags die u kunt gebruiken om populaire berichten overal op uw website weer te geven. U kunt ook postblokken inschakelen voor of na het plaatsen van content.

Voordelen: Het combineert de functionaliteit van aanbevolen, nieuwste en gerelateerde berichten in één handig pakket.

Nadelen: Met de functie voor populaire berichten kunt u geen populaire berichten in een bepaald datumbereik weergeven.

4. WP-PostRatings

WP-PostRatings

Wilt u de hoogst gewaardeerde berichten op uw website weergeven? WP-PostRatings helpt u daarbij. Hiermee kunnen uw gebruikers artikelen op uw website beoordelen.

U kunt de beoordelingspictogrammen kiezen en wie op artikelen kan stemmen (alle gebruikers versus alleen ingelogde gebruikers). Het ondersteunt rich snippets en is zeer aanpasbaar door middel van filters en sjabloontags.

Het beste van de plug-in is de beoordelingswidget die de best beoordeelde berichten op uw website toont. Hiermee kunt u populaire berichten weergeven op stemmen van gebruikers. De plug-in werkt ook met de plug-in WordPress Popular Posts.

Raadpleeg onze gids voor gedetailleerde instructies over het toevoegen van een postbeoordelingssysteem in WordPress

Voordelen: U kunt populaire berichten weergeven op basis van gebruikersbeoordeling in plaats van paginaweergaven of opmerkingen.

Nadelen: Om de plug-in te implementeren, moet u sjabloontags toevoegen aan uw WordPress-themabestanden. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan, bekijk dan onze handleiding over het kopiëren en plakken van code in WordPress.

5. Trending / Popular Post Slider en Widget

Schuifbalk voor populaire berichten

Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u met deze plug-in populaire berichten weergeven in een schuifregelaar, een rasterblok of als een eenvoudige lijst. Op deze manier kunt u uw beste inhoud op aantrekkelijkere manieren weergeven dan alleen een lijst met links in uw zijbalk.

Het wordt geleverd met een eenvoudige instellingenpagina waar u het tijdbereik kunt kiezen. Hiermee kunt u berichten weergeven die in een bepaald jaar, maand of week trending zijn.

De plug-in wordt geleverd met eenvoudig te gebruiken shortcodes die u aan uw berichten of pagina’s kunt toevoegen. U kunt ook de shortcode gebruiken in de plugin-modules van uw paginabuilder.

Als u het rechtstreeks in uw thema wilt implementeren, kunt u daarvoor sjabloontags gebruiken.

Voordelen: Mogelijkheid om populaire schuifregelaars, carrousels en rasterblokken voor berichten toe te voegen en deze overal op uw site weer te geven.

Nadelen: Beperkte functies dan andere populaire plug-in voor berichten. De schuif-, carrousel- en rasterblokken werken alleen met shortcode. De widget is in feite een lijst met links met miniaturen van berichten, fragmenten en enkele metagegevens.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste populaire plug-in voor WordPress. Misschien wilt u ook onze lijst met de handigste WordPress-widgets voor uw site bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map