5 Beste plug-ins voor WordPress-bedrijvengidsen

Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor WordPress-bedrijvengidsen?


Een bedrijvengids helpt gebruikers serviceproviders te vinden in een bepaalde niche of categorie. Tegelijkertijd helpt het die bedrijven klanten en kansen te vinden.

Als website-eigenaar kunt u zelfs online geld verdienen door betaalde vermeldingen in uw bedrijvengids te verkopen.

In dit artikel hebben we enkele van de beste plug-ins voor WordPress-bedrijvenlijsten geselecteerd om u te helpen tijd en geld te besparen.

Beste plug-ins voor bedrijvenlijsten voor WordPress

Beste plug-ins voor WordPress-bedrijvengidsen

Met een goede plug-in voor bedrijvenlijsten kunt u eenvoudig lijsten met bedrijven maken, gerangschikt op locatie, categorie en andere parameters.

Bedrijfsmappen helpen gebruikers nieuwe leveranciers te vinden en helpen bedrijven contact te leggen met klanten en andere bedrijven.

In tegenstelling tot een Google-zoekopdracht bestaat een bedrijvengids uit samengestelde vermeldingen met beschrijving, recensies en foto’s. Dit maakt ze nuttiger voor gebruikers die op zoek zijn naar specifieke bedrijven.

U zoekt een plug-in voor bedrijvenlijsten waarmee u dat allemaal kunt doen. We zullen ook plug-ins voor bedrijvenlijsten markeren waarmee uw gebruikers vermeldingen kunnen indienen, betaalde inzendingen en zoekopties kunnen integreren.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste plug-ins voor WordPress-bedrijvengidsen die u kunt gebruiken.

1. Formidabele vorm

Formidabele formulieren

Formidable Forms is een van de beste plug-ins voor het maken van WordPress-formulieren op de markt. Hiermee kunt u geavanceerde formulieren maken en deze aan uw website toevoegen.

Met behulp van de sjabloon voor onroerendgoedvermeldingen kunt u een formulier maken waarmee gebruikers hun vermeldingen in uw directory kunnen indienen. Vervolgens kunt u de vermeldingen in de bedrijvenlijst weergeven op een WordPress-pagina.

Het wordt geleverd met veel premium add-ons om meer functies en functionaliteit toe te voegen aan uw WordPress-bedrijvengids. Formidable Forms ondersteunt MailChimp, PayPal, WPML en WooCommerce volledig.

Bekijk voor meer informatie onze stapsgewijze zelfstudie over het correct maken van een webdirectory in WordPress met Formidable Forms.

2. Plugin voor bedrijvengids

Bedrijvengids plug-in

Business Directory Plugin is een gratis WordPress-plug-in om een ​​eenvoudige bedrijvengids te maken. Het wordt geleverd met basisfuncties die vereist zijn om een ​​webdirectory uit te voeren, zoals aanpasbare formuliervelden, betalingen voor vermeldingen te accepteren, enz.

Hiermee kunt u items sorteren in categorieën en tags, aanbevolen items maken en invoerformulieren aanpassen.

Als je toegang wilt tot meer functies en add-ons, dan heeft het ook een pro-versie. De premiumfuncties omvatten meerdere modules, Google Maps-ondersteuning, gebruikersbeoordelingen, zoeken op postcode, uploaden van bestanden en meer.

3. Verbindingen Bedrijvengids

Aansluitingen

Connections is een krachtige plug-in voor bedrijvenlijsten voor WordPress. Het wordt geleverd met een set aangepaste velden die kunnen worden gebruikt om bijna elk soort webdirectory te maken. In de privacyinstellingen kunt u of uw gebruikers het privacyniveau instellen voor bepaalde aangepaste velden, zoals zakelijke telefoonnummers of interne berichten.

Het weergeven van uw directory op de front-end is heel eenvoudig. U moet een eenvoudige shortcode toevoegen aan uw directorypagina. Het biedt aangepaste shortcodes met uitgebreide opties om het uiterlijk van uw bedrijvengids aan te passen.

Connections-plug-in wordt ook geleverd met sjabloonondersteuning, zodat u een lay-out voor uw vermeldingen kunt kiezen uit vooraf gebouwde directorysjablonen.

4. GeoDirectory

GeoDirectory

Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u met GeoDirectory een locatiegebaseerde bedrijvengids maken zoals Yelp, TripAdvisor, YellowPages, enz. Met een eenvoudige interface kunnen uw gebruikers vermeldingen in de directory plaatsen. Deze vermeldingen of vermeldingen worden op de kaart aangegeven en uw gebruikers kunnen zoeken naar locaties, bedrijven, buurten, enz.

U kunt inkomsten genereren met uw website door de directoryvermeldingen te verkopen. Met GeoDirectory kunt u ook evenementenlijsten weergeven, mappen met meerdere locaties maken en betalingsgateways toevoegen.

5. Naammap

Naam Directory

Name Directory is een andere gratis plug-in voor WordPress-mappen. Hiermee kunt u eenvoudig een zakelijke of persoonlijke directory maken. Met behulp van de configuratieopties kunt u een lay-out selecteren en de functionaliteit van de plug-in aanpassen.

Het ondersteunt shortcodes om directoryvermeldingen op een WordPress-post of -pagina weer te geven. U kunt de vermeldingen sorteren om nieuwe vermeldingen bovenaan de pagina weer te geven, zodat deze vermeldingen meer bekendheid krijgen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste plug-ins voor WordPress-mappen te vinden. Misschien wilt u ook onze lijst met de beste e-mailmarketingservices voor kleine bedrijven bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me